SOKAZ forum
4. liga proljeće 2013 - Brodiumka teil Zwei
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
ahahaha, dobar si.
a Ejla jest opaka, mora se priznat 
pusti trnskog...on jednostavno ima problem. samo ga ignoriraj, ionako ti neće ništa pametnog napisat.
što se tiće zapisnika, stvarno nisam stigao javit, mala mi je bolesna, ne stignem ni na net.
al čuo sam se sa Ejlom, kaže da je poslala zapisnik poštom...pa svi čekamo HP da se udobrovolji
pusti trnskog...on jednostavno ima problem. samo ga ignoriraj, ionako ti neće ništa pametnog napisat.
što se tiće zapisnika, stvarno nisam stigao javit, mala mi je bolesna, ne stignem ni na net.
al čuo sam se sa Ejlom, kaže da je poslala zapisnik poštom...pa svi čekamo HP da se udobrovolji
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Gabrek je dobio trans agram ali očito da su rezultate upisivali u transu.
Il ih je mixer smiksao!
Čak dvije partije krivo upisane
ispravljeno, upisano
Il ih je mixer smiksao!
Čak dvije partije krivo upisane
ispravljeno, upisano
Zadnja izmjena: Dren, dana/u sri tra 17, 2013 6:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Pa kažem vam ja da mixer mulja na veliko!
Te kasne zapisnici,pa onda rezultati upisani da te bog sačuva
,i još stalno napada nas da skrene pozornost sa sebe!
Mixerčiću smije ti se 5. liga,ak ne vjeruješ meni,pitaj Drdu...
Pazi Dren,moraš zadržat koncentraciju,pogotovo u zadnjim kolima kad Transagram obično "proigra" iznad svih očekivanja...
P.S. očekujem odgovor s puno malih slova i točaka!
Te kasne zapisnici,pa onda rezultati upisani da te bog sačuva
Mixerčiću smije ti se 5. liga,ak ne vjeruješ meni,pitaj Drdu...
Pazi Dren,moraš zadržat koncentraciju,pogotovo u zadnjim kolima kad Transagram obično "proigra" iznad svih očekivanja...
P.S. očekujem odgovor s puno malih slova i točaka!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Prvu rečenicu ne kužim makar se trudim,a kaj se tiče ostalih ekipa koje bi te uzele k sebi a u četvrtoj su lizi,ne vidim takve sado-mazo kamikaze!
Dubokoprodirući i ekipa prije i za vrijeme meča nisu popili niš,a skoro da je i nakon meča bilo isto!
Jedan je moral vozit,drugog je doma čekala punica,a treći je valjda bil kolegijalan...
Mixerčiću,čekam te u Oroslavlju u nedelju,ako te put slučajno nanese...
Dubokoprodirući i ekipa prije i za vrijeme meča nisu popili niš,a skoro da je i nakon meča bilo isto!
Jedan je moral vozit,drugog je doma čekala punica,a treći je valjda bil kolegijalan...
Mixerčiću,čekam te u Oroslavlju u nedelju,ako te put slučajno nanese...
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
mislim da je išla meni.Brod je napisao/la:Prvu rečenicu ne kužim makar se trudim,
al iako sam se nadao potvrdi, sad sam tek zbunjen.
Oba su rezultata MORALA biti 3:1 samo je pitanje ko je koje setove osvojio i kad.
(pretpostavka je s moje strane da su krivo upisani po jedan fix u oba meča, to se i meni desi
Aj mixeru, prisjeti se, il pitaj kolege...već sam poslao mail protivnicima, a sad ću ih i nazvat
updejt:
igralo se na dva stola samo jedan zapisnik...i tip koji je zapisivao - zaboravio slušni aparat

bit će ispravljeno i poslano pa ću upisat.
da nije tako uvjerljiva pobjeda (7:3 uz predaju parova za 3. bod Transa) sve bih vas potaracao
igralo se na dva stola samo jedan zapisnik...i tip koji je zapisivao - zaboravio slušni aparat
bit će ispravljeno i poslano pa ću upisat.
da nije tako uvjerljiva pobjeda (7:3 uz predaju parova za 3. bod Transa) sve bih vas potaracao