SOKAZ forum
17. liga Proljeće 2013
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Drene, čak će biti dovoljno i jedno odustajanje da 9-ti ostane.
Ja sam si isto zapamtio 1-1, jedan dalje-jedan ostaje ali se promjenilo:
str. 29 http://www.sokaz.hr/publikacije/bilten149.pdf
1-2, jedan ostaje-2 napreduju
Ja sam si isto zapamtio 1-1, jedan dalje-jedan ostaje ali se promjenilo:
str. 29 http://www.sokaz.hr/publikacije/bilten149.pdf
1-2, jedan ostaje-2 napreduju
Briđevci te ini ljudi koje zanima više ili manje.:
Prije nekoliko minuta sam se čuo sa Goranom koji je u Minkenu te potvrdio utakmicu sljedećek kola Briđ vs Padobranci u utorak 23.04. u 19h .
Bit će to dobar
Prije nekoliko minuta sam se čuo sa Goranom koji je u Minkenu te potvrdio utakmicu sljedećek kola Briđ vs Padobranci u utorak 23.04. u 19h .
Bit će to dobar
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Da DRen, dobro si primjetil
Umjesto da je 7:3 ili bar 6:4 za nas , ovaj put su uz malo sreće izvukli bod. Ali sagledavši kompletan meč nerješeno je iOK
Umjesto da je 7:3 ili bar 6:4 za nas , ovaj put su uz malo sreće izvukli bod. Ali sagledavši kompletan meč nerješeno je iOK
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Šteta za Padobrance.
Nezgode su potvrdile status odlične ekipe.
Vidim da je Orkis upisao nova tri boda protiv Thalie. Dečki su osjetili da im gori pod nogama i da je vrag zel šalu i malo su se uozbiljili.
Taman neki dan napišem Ikoti da Kivač ne može sam, Lojen napravi tricu
Nezgode su potvrdile status odlične ekipe.
Vidim da je Orkis upisao nova tri boda protiv Thalie. Dečki su osjetili da im gori pod nogama i da je vrag zel šalu i malo su se uozbiljili.
Taman neki dan napišem Ikoti da Kivač ne može sam, Lojen napravi tricu
Zadnja izmjena: trnac, dana/u čet tra 18, 2013 9:16 am, ukupno mijenjano 1 put.
orkis bi sad bio gotovo u sigurnoj zoni da im Barišić kao najbolji igrač i igra. No, takav je kod njih dogovor da je on 4ti igrač i zbog toga su tu gdje jesu.
Što je opet dobro. Ako su se tako dogovorili, i nije im previše bitan rezultat, dapače, podržavam.

Što je opet dobro. Ako su se tako dogovorili, i nije im previše bitan rezultat, dapače, podržavam.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!