| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
mixer
|
Postano: sri tra 17, 2013 10:49 am Naslov
: |
|
|
Samo da si ti meni brod ziv i zdrav.sve dok buraz igra s tobom ti mozes i fusati :B
: .Dren .eke gleda i prati a nekima vjeruje pa nema potrebe.A kaj se tice Oroslavlja sad sam u statusu wolfa i meni zena. stopa al za jos. j
.ednu pobijedu cu reskirati. .malo igram ubijama lakat al za tebe je i to dosta |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
sux
Pridružen/a: 09. 10. 2009. (13:53:39) Postovi: 174 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri tra 17, 2013 1:16 pm Naslov
|
|
uzmi 3D naocale  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: čet tra 18, 2013 7:05 am Naslov
|
|
Đe je "puklo" između Zrinskog i Plankera?  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Donic
|
Postano: čet tra 18, 2013 7:58 am Naslov
|
|
Petar Zrinski - Ban Keglević ?
Prošlu jesen u 3 lizi je Petar Zrinski imao sličan rezultat.
Za grijeh je potrebno dvoje  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet tra 18, 2013 8:04 am Naslov
|
|
počela su zabušavanja
evo i groičani napisali "pjani" zapisnik
možda budem morao mjenjati rezultat...zabrljali su zadnja dva rezultata, i nadam se da sam pogodio
(izgleda da je netko zabrijao zadnji singl i parove da su Grlice domaćini )
vidit ću šta je bilo sa zrinski - plankeri pa javim _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: čet tra 18, 2013 8:21 am Naslov
|
|
Dobro si napisao rezultat tekme _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: čet tra 18, 2013 9:05 am Naslov
|
|
Ozljedio se čovjek,možete skupa do kiropraktičara...!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: čet tra 18, 2013 9:47 am Naslov
|
|
Ma ja sam ti sad zdrav ko dren mada taj izraz u zadnje vrijeme podrazumijeva i "laganu" psihičku nestabilnost ali hebi ga  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet tra 18, 2013 11:20 am Naslov
|
|
baš tako  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
Pridružen/a: 03. 10. 2012. (15:55:20) Postovi: 290 Lokacija: Od stola
|
Postano: čet tra 18, 2013 11:26 am Naslov
|
|
Meni samo nešto nije jasno ako smo mi predali meč zašto se nama pišu porazi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: čet tra 18, 2013 11:26 am Naslov
|
|
ajmo šta se čeka sa izvještajem  _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
King
|
Postano: čet tra 18, 2013 11:40 am Naslov
|
|
@Planker: vjerojatno zato što ste u trenutku predaje (počela druga runda) već bili unešeni u zapisnik.
Nego, predali zbog??? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: čet tra 18, 2013 11:57 am Naslov
|
|
| Nikad necu skuziti zakaj neki ljudi nemaju jaja u zivotu i kazu.predali smo zbog tog j tog uvijek neka izmotavanja,ali slazem se da ako ekipa preda ne treva pisati poraze ali ni pobijede odnosno mrtvace jer to nije onda realno.Dren u ovoj tvojoj ligi yamo pizdarije.daj to malo dovedi u red. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet tra 18, 2013 1:08 pm Naslov
|
|
Skupljam informacije. Bivam objektivan.
Kako stvari stoje situacija je slijedeća:
Po izgubljenoj 2.oj partiji, Plankeri upozoravaju da Pušić servira iz ruke (nisu se posebno bunili tjekom partije) i da to ne radi u slijedećim partijama. Padaju teške riječi i oni se kupe i potpisuju zapisnik za poraz. Isprike, nesporazum, nije to bilo baš tako rečeno, krivo shvaćeno itd. ih vraćaju nazad. Nastavlja se tekma.
Pušić igra slijedeću s Gojanijem i nastavlja sa serviranjem iz ruke, raspravljanjem, komentiranjem, upozoravanjem Lea da on skriva servu itd, uobičajeno. Leo ne ostaje dužan. (Leo, pa da ostane dužan. ma daj )
Mišljenja sam da su s obje strane pale provokacije, no naravno ne mogu biti siguran. Eskalacija u trećem setu pri vodstvu Gojanija, gdje kapetan Plankera diže zastavu, kupi suigrače i odlazi.
E sad, čuo sam se s dosta ljudi. Trebam još informacija. Za sad znam:
Pušić je imao identičnu situaciju u meču protiv Dabrova, samo se Dabrovi nisu pokupili, mada su bili na rubu. Koliko sam dobio informacije, gospodin Leskovac je bio na tom meču, čut ću se i s njim.
Horvat i Trbušić su posve oke, opisao mi je Horvat svoje viđenje situacije, naravno revoltiran je i smatra da serviranje iz ruke nije sad neka greda i gleda samo na ponašanje Plankera poslije situacije sa primjedbama na serviranje...a poznavajući i Lea i Plankere, ono nije sigurno bilo Gandijevsko.
I naravno, branit će kolegu iz ekipe i tražiti opravdanja za njega (bez obzira bio on u pravu ili ne), tako bi napravio svatko. Na meni je da isčitam koliko je to ublaženo ili naglašeno.
Sve u svemu, kako ja to vidim, problem je u Pušiću. Očito burno reagira na (opravdano!) upozoravanje na serviranje iz ruke.
Dakako, treba postojati i druga strana da dođe do "incidenta" al svatko ima svoju granicu i kod Plankera je niža nego recimo Dabrova.
Naravno da je dvojbena i sama primjedba na serviranje iz ruke (odnosno koliko je to bitno u 4.toj ligi) al kako sam legalist, onda smatram da je bitno igrati po pravilima stolnog tenisa, jer se i IGRA stolni tenis a ne "stolni tenis sa serviranjem iz ruke i recimo nepriznavanjem prasica")
Dakle, za sad smatram da su ovdje Plankeri u pravu, žao mi je što na zapisnik nisu napisali primjedbu, a i kako su (za sad) rekli, nisu spremni ponoviti meč jer citiram "im igranje protiv takvih ne treba"
Vidit ću s Leskovcem, kao mjerodavnom i na određeni način upletenom pouzdanom izvoru (bio na tekmi Zrinski - Dabrovi sa sličnom situacijom), te u dogovoru s njim pokušati riješiti problem na civiliziran način.
Volio bih da se tekma ponovi u nekom normalnom ozračju, vidit ćemo hoće li to i ići.
Kako se Plankeri nisu službeno bunili, mogao bih ostaviti ovako, al ako ne pokušam nešto, ne mogu se smatrati dobrim i objektivnim voditeljem. Stoga ću vidit šta mogu napravit. Svjež sam kao voditelj, pa molim strpljenja - nisam se susretao s ovakvim situacijama u sokazu, jelte.
To je za sad zaključak. Je li točan ili ne, ne znam, moram još neke stvari provjeriti...definitivno se ne želim nikome zamjeriti, ali ne želim ni da se ovakve stvari dešavaju u "mojoj" ligi.
Plankeri nisu cvijeće (znam i iz osobnog iskustva), al bez obzira na moje mišljenje o njima kao ekipi, objektivno mislim da su ovdje u pravu.
Vidit ću šta će se dati napraviti, bit ćete obavješteni. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet tra 18, 2013 1:16 pm Naslov
|
|
Drene, za ovo ti skidam kapu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Donic
|
Postano: čet tra 18, 2013 1:49 pm Naslov
|
|
Ovakvi prekidi od strane Zrinskog su se već događali  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
King
|
Postano: čet tra 18, 2013 2:42 pm Naslov
|
|
Na temelju navedenog, dojma sam da apsolutno uz svu dobru volju cijenjenog voditelja lige nema pravne osnove za pokretanje bilo kakvog postupka. Da su protivnici napisali žalbu na zapisnik, postupak bi još koliko toliko imao smisla.
Ne jednom mi se dogodilo da protivnik servira iz ruke (što me naravno užasno smeta), ali nikad mi nije palo na pamet pobrati se i otići iz dvorane.
Samim odlaskom bez ikakvih napomena na zapisniku Plankeri su sami zapečatili svoju sudbinu.
U sadašnjoj situaciji jedino dobra volja obje ekipe može rezultirati eventualnim nastavkom odigranog meča od mjesta gdje su stali, no na temelju Drenovih komentara čini se da te dobre volje nema. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tip
|
Postano: čet tra 18, 2013 2:44 pm Naslov
|
|
Ali prekinuti mec zato kaj ti netko servira iz ruke,to su gluposti.Pa onda se nebi odigrala niti jedna partija lige zato kaj svi malo serviramo iz ruke,malo skrivamo serve i ostale gluposti.Kao Horvatu ne smeta serva iz ruke,pa normalno zato kaj on cijelo vrijeme tak servira.Vec vidim da ce biti zanimljivo zadnje kolo,jedva cekam.Decki nam budu trpali serve iz ruke a mi bumo njih zato namazali i bok.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|