NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

17. liga Proljeće 2013
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 22, 23, 24  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
trnac

PostPostano: pet tra 19, 2013 11:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

FB se pokazao kao odličan marketinški alat i za tu ga namjenu i koristim.
Privatni profil mi je tako reć mrtav.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Dren

PostPostano: pet tra 19, 2013 12:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mi večaras sa brezom u 7, u utorak sa padobrancima. (primili na znanje Ikota)
Bit će jako zabavne dvi tekme...i s obzirom na formu ne želim komentirat.
Idemo na 6 bodova, naravno.
Vrlo lako da nećemo skupit 6...partija zbrojeno u oba meča ROFL
Dren

PostPostano: pet tra 19, 2013 12:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dtrnski (napisa):
Cvjećarnica Nela vs. Amaciz III
status: odigrano

Nezgode vs. Cvjećarnica Nela, ponedjeljak, 19:00
status: dogovoreno

Klanja se
hvala na dokazu svim forumašima da sam te dobro procjenio. Thumbs up
trnac

PostPostano: pet tra 19, 2013 12:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nije me teško procjeniti kada sam k'o otvorena knjiga. Zubo

Samo se držim onoga što sam napisao.
To što se nekome ne sviđa ono što napišem drugi je par rukava. In love
[Vrh]
Dren

PostPostano: pet tra 19, 2013 1:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

jasno, meni je to samo po sebi razumljivo.
pitanje je jel tebi samo po sebi razumljivo da si upravo pogazio sve za šta se boriš ovdje, disrektreditirao sebe kao takvog i spustio se na nivo niži od onih koje prozivaš?
In love
trnac

PostPostano: pet tra 19, 2013 1:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Borim se za bolji SOKAZ.

Nakon svake tekme sam upisivao rezu u roku par sati bez obzira jesmo li bili domaćini ili gosti.
I onda ti uletiš sa spikom da je upisivanje rezultata nepotrebno, da se može zbrojiti 1+1 bez upisa rezultata.

OK, ako su rezultati nevažni ostavimo upis rezultata voditelju lige neka ih on upiše kada nađe vremena.

Umjesto da priznaš da si se zaletio i pogriješio, ti i dalje drljaš po meni.
OK. Ne mogu te spriječiti u tome. Ako ti je to lakše nego priznati vlastitu pogrešku, u redu.
[Vrh]
Pale

PostPostano: pet tra 19, 2013 1:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ovaj put ću morat stat na Draženovu stranu i podržat ga Thumbs up

Dren; i ja mislim da si malo... ali ja sam puno puta malo ,puno.... pa te razmem Very Happy

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: pet tra 19, 2013 1:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eeeee djeco, djeco... Ne ne Ne ne Ne ne ... Pa ovo čak više nije niti zabavno No no .
Nema obveze upisivanja rezultata, SOKAZ funkcionira i bez ovog foruma Rolling Eyes , forum je samo sredstvo koje koristi mali dio SOKAZ-ovaca za međusobnu komunikaciju na bilo kojoj razini, između ostalog i za redovitije ili lakše praćenje rezultata. Pojma nemam
Hrpa ljudi ne zna da postoji forum niti ih to interesira, mi koji jesmo registrirani za unos rezultata unosimo ih redovito ili relativno redovito (dan-dva-tri poslije meča) i time činimo praćenje aktualnih situacija po ligama zanimljivijima barem za one koji prate rezultate na forumu. Ako netko ne unosi rezultate (a šalje ih redovito voditelju lige), ali niti on ne unosi rezultate (nego ih šalje ib-u), eto ti 7-10 dana praznog hoda od odigrane tekme do rezultata na netu... Evil
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Pale

PostPostano: pet tra 19, 2013 1:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Petre svake godine iste rasprave. Dogode se možda 2 tekme u sezoni da se dogodi situacija da igraju 2 ekipe od kojih baš niti jedan član ne posječuje forum i nije reg. za unos reze. Ma kaj 2 !!! 1 ili nijedna. Znači uvjek ima netko tko to može, samo pitanje je dali i hoće. Nezgode su unjele rez istu noć kad su nakantale Briđ, a poslje izgubljene tekme od N. Breza muk. Od tuda je krenula rasprava, gdje se Dren umješao neprozvan .

U svakom slučaju svima nama koji smo na forumu ljepše je kad vidiš rezultat svoje lige, a da ne govorim da pratim Vašu kolko i svoju i da me vesele Vaše pobjede , pobjede GPZ Medvedgrad gdje pratim Vjeku i Krešu Čivića, Pratim i 13. ligu gdje igra "moja" Čistoća. Pa gdje bi došli kad bi te ja svaki put zval ; KAK STE PROŠLI, .

Dren je "napal" mene i Dražena da smo bez tolerancije i kaj ja znam...
S obzirom da je bio doma sa bolesnim djetetom , razumijem ga i prelazim preko toga ko da ništa nije bilo. Ak se neko nasral po ovom forumu gluposti onda sam to JA prvi Cheer Zubo

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)

Zadnja promjena: Pale; pet tra 19, 2013 1:33 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
hubert

PostPostano: pet tra 19, 2013 1:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dtrnski (napisa):
Borim se za bolji SOKAZ.

Nakon svake tekme sam upisivao rezu u roku par sati bez obzira jesmo li bili domaćini ili gosti.
I onda ti uletiš sa spikom da je upisivanje rezultata nepotrebno, da se može zbrojiti 1+1 bez upisa rezultata.

OK, ako su rezultati nevažni ostavimo upis rezultata voditelju lige neka ih on upiše kada nađe vremena.

Umjesto da priznaš da si se zaletio i pogriješio, ti i dalje drljaš po meni.
OK. Ne mogu te spriječiti u tome. Ako ti je to lakše nego priznati vlastitu pogrešku, u redu.

Thumbs up Thumbs up Thumbs up
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet tra 19, 2013 1:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55, partibrejkeru Evil

Umjesto da iz tvoje svake riječi vrišti "AŽURAN UPIS REZULTATA JE POŽELJAN I POTREBAN ZA LAKŠE PRAĆENJE" ti pričaš o slanju zapisnika voditelju, pa voditelj ib-u i kašnjenju 7-10 dana. Facepalm

Razočaro si me k'o čoveka i kao Sokazovca. Zubo Zubo Zubo Zubo Zubo
[Vrh]
55

PostPostano: pet tra 19, 2013 1:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nisam ti ja baš neki nasilni tip Mirko Box Azdaja , niti fizički niti mentalno. Hippie
Moj stav je oduvijek poznat (ako govorimo o unosu rezultata na net), moja djela govore o mojim stavovima Bis , što znači da je rezultat svake naše tekme na netu od par minuta do najviše par sati nakon odigrane tekme.
Time dajem primjer i drugima. Mislim da je nepotrebno sugerirati nekome "daj upiši rezultat na net", a posebno ukoliko je stavio kratku i jasnu obavijest rezultata na podforum lige; sasvim sigurno će unijeti rezultat prvom prigodom kada bude mogao. Komp
Vidiš, ja bih volio da svi upisuju rezultat redovito kao IC, ali smatram popovanjem i nepotrebnim nasiljem opetovano sugerirati ljudima da unesu odmah rezultat na net Pojma nemam . Poštujem da ne mora svatko drugi razmišljati o tome kao ja... Yesss!
Jesmo istomišljenici, samo na različite načine pokušavamo doći do istog cilja. Thumbs up
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet tra 19, 2013 1:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

O čemu mi pričamo?
Par sati nakon tekme je IDEALNO. Klanja se

Ovdje se danima (tjednima) ne zna niti jesu li tekme odigrane, kakav je rezultat, ima li neka odgoda, zašto je netko predao meč,...

GM (gerila marketing) kaže da je ponavljanje osnova marketinga.

Dakle, da ponovimo Smile :

AŽURAN UPIS REZULTATA JE POŽELJAN I POTREBAN ZA LAKŠE PRAĆENJE NATJECANJA
[Vrh]
Jedi83

PostPostano: pet tra 19, 2013 2:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

i kak je na kraju prosla utakmica nela-amaciz?
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet tra 19, 2013 2:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Imaš PP Wink
[Vrh]
Dren

PostPostano: pet tra 19, 2013 3:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Od tuda je krenula rasprava, gdje se Dren umješao neprozvan .

Dakle ti i dražen ste jedini mjerodanvni raspravljati na topicu 17.te lige jer djelite mišljenje Rigo Ostali igrači (pa i ja) iz 17te ne mogu tu raspravljat?

Ikota (napisa):

Dren je "napal" mene i Dražena da smo bez tolerancije i kaj ja znam...

I jeste. I ne borite se za bolji sokaz. Možda deklarativno, al svojim ponašanjem i načinom radite upravo suprotno.
Evo Dražen proziva ljude kojih nema tu, nisu na forumu (iako nemaju tu obvezu ni po pravilniku) i pljuje po njima, a on je na forumu cijeli dan danas i nije upisao rezultat. Ne želi ga upisat. iz prkosa i neke tamo svoje bolesne teorije da će time naštetiti nekome.
Pazi - tu je cijelo vrijeme, trkelja, ne upisuje. Nije li to tri puta gore, kontra svega za šta je "deklarativno" za, u odnosu na čovjeka za kojeg ne znaš jel mu djete u bolnici, jel na službenom putu il ga je poslije tekme pokupio kamion čistoće (jer je vozač kamiona bio revoltiran neupisivanjem rezultata Zubo )?

Zbog Dražena, cijela 17.ta liga ima problem. Jer je svojim "gerila marketingom" i taktičnošću punom tolerancije i strpljenja (čitaj ponavljanje je osnova marketinga) toliko iživcirao našeg voditelja da je isti svim ekipama rekao da moraju u roku od 24 sata slati zapisnik POŠTOM kako piše u pravilniku, "jer ako vam je toliko stalo da sve bude po pravilima, onda će SVE i biti po pravilima".
Je li možda razlog zašto ljudi ne upisuju na net to što orginal šalju odmah poštom, jer se ne žele zamjeriti voditelju i biti kažnjeni a prije toga ne stignu na net?
Eto, i to mu zamjeram. Zato što on svojom borbom za po njemu bolji sokaz je meni sokaz učinio gorim.
I kad pokušam ukazati da to nije način, da zbilja moraš biti pristojan čovjek da neke stvari dobiješ (lijepa riječ i gvozdena vrata otvara) vas dva se nađete i popljujete me.

I još vas dvojica (kojima je ovdje najviše stalo do toga da se znaju rezultati) prestali upisivati rezultate na net iz prkosa. Kome ste naštetili? Sebi. Jeste li učinili sokaz boljim? ne, učinili ste ga gorim. jer ste postali negativan a ne pozitivan primjer kakav ste do sad bili. Postali ste gori od onih koje ste do sad prozivali.

Što je najgore, sve je počelo od neupisivanja rezultata tekme koja se odigrala prvog dana kola, u vrijeme kad nije niti jedan drugi rezultat tog kola bio upisan.

Svaka čast. Obojici. Hvala vam što mi činite sokaz iskustvo ugodnijim. O da, i sebi. ROFL
Pale

PostPostano: pet tra 19, 2013 3:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

e drene, drene a kaj da ti na ovo velim? tolko si se sad sprosral da si cak i mene zasjenil. Eeeek! .
al nema veze ja se ne ljutim , In love In love

[Vrh]
Izra

PostPostano: pet tra 19, 2013 3:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

znaci ako sam dobro shvatio, netko iz revolta prema ekipama koje ne koriste net odbija stavljati rezultate na net... eto sad su dobili svoje. samo je jos pitanje jesu uopce svjesni promjene, obzirom da ne koriste net. Zubo
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet tra 19, 2013 4:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Drene, u ovoj raspravi gubiš i ono malo argumenata koje si imao.
Opet napadaš ad hominem za što bi na nekom drugom forumu dobio ban.
Ali nema veze, ni ja se ne ljutim In love In love

Kakva korist od slanja u roku 24 sata kada ti rezultati neće danima biti upisani?

Da, cijeli dan pratim forum. Cijeli dan nisam upisao rezultat. I što sad?
Poslao sam mailom fotku zapisnika voditelju jučer u 23:53.

BTW, možda navratim pogledati kako igraju Dujmović i Dremel Wink

.
[Vrh]
wolf

PostPostano: pet tra 19, 2013 4:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pojma nemam Facepalm Zubo
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.