NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Igrački treninzi VJESNIK 1-10 liga
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Tomaca

PostPostano: sub tra 20, 2013 7:54 am    Naslov : Igrački treninzi VJESNIK 1-10 liga Citirajte i odgovorite

Nedjelja 28.travanj

1-10 liga

12-16 igrača

Vrijeme - 10.oo-13.oo ( 12 igrača) ili od 10.oo-14.oo(16 igrača)

Kotizacija 30kn po igraču

Najboljeg pojedinca očekuje nagrada iz Yasaka asortimana koja je ujedno i sponzor dvorane Juhuu

Potrebno se prethodno najaviti

Mob 091/721 3603 ili na pm
Partijana

ima nas i na fejsu DVORANA VJESNIK Headbang

Zadnja promjena: Tomaca; ned tra 21, 2013 12:19 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
geek

PostPostano: sub tra 20, 2013 4:01 pm    Naslov : Dvorana Citirajte i odgovorite

Čitao sam na fejsu, sponzorske mrežice su katastrofa i direktno protežiraju domaćine !
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
geek

PostPostano: sub tra 20, 2013 8:54 pm    Naslov : Dvorana Vjesnik Citirajte i odgovorite

Iskreno, žao mi je da si termine "iskoristio" za organizaciju turnira, a ne treninga. Uz to, u direktnoj si konkurenciji sa SINNI-jem. Dvorana Vjesnik ima mana. Klizavi pod, pušenje ispred nebodera, a piće možeš popiti nigdje. Ja, od kada više ne treniram sa Kneževićkom, kao i 99% Sokaz-a, igram samo partije. A, trening, barem 1 puta tjedno, mi fali. Ako već tehnički ne napredujem, da barem ne nazadujem. Baš sam danas sjedio sa svojim Stiga "manekenom" i kažem mu da nitko od nas ne trenira. On nije mogao povjerovati. Zato i igramo ovako čokljavo.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Topspin

PostPostano: ned tra 21, 2013 5:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ideja tomace & pokrovitelja je Thumbs up , na tako veliki broj stanovnika i rekreativnih igrača u Zagrebu i još poneka dvorana nebi bila višak (naravno i cijena treba biti pristupačna).

Ideja geeka je OK, eto poduzetni geek ti je dao ideju, položi za trenera. Večina trenera prve i druge lige neznaju dobro igrati stolni tenis, neki ga gotovo uopće neznaju, tako da nemogu ništa demonstrirati. Polaganje ispita za trenera se obavi za par tjedana.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Tomaca

PostPostano: ned tra 21, 2013 6:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

na naslov sam stavio da su to "igrački treninzi" Confused

nepodudaraju mi se termini sa sinnijem Confused

i stvarno ovo uopče ne doživljavam kao turnir nego kao tkz. igrački trening,ja npr uopče neigram partije i vidim da sam stao u razvojnom procesu Rolling Eyes

ne pada mi napamet ići kontra sinnija nego naprosto ako netko nemože otići u sinni termin sad mu se otvorila mogčnost više

npr taj tjedan su turniri u ritmu i ne podudaraju se sa vjesnikovim, netko voli odigrati i otrnirati dan prije netko ne, ljudima se otvorila mogučnost više i nevidim što je tu loše

ps:moram raditi prema svojim mogučnostima a i stavio sam temu da se ljudi izjasne pa nije polučila baš neki odaziv Sad
Tomaca

PostPostano: ned tra 21, 2013 6:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ustvari vodilja mi je bila "tumijeva jazbina" više nego sinni,tamo članovi strelovito napreduju upravo jer igraju konstantno sa raznim protivnicima raznih jačina i stilova što kod velike večine dvorana nije slučaj,uvođenje ovakvog vida treninga i odnedavno članarine sve to diže još za stepenicu bliže "jazbini"

ps:mislim bliže u igračkom smislu ono drugo je nedostižno Juhuu
geek

PostPostano: ned tra 21, 2013 6:55 am    Naslov : Igrački treninzi Citirajte i odgovorite

Cijepiš dlaku. Termini se, zaista, ne podudaraju sa Ritmom i Velesajmom, ali, ako si ti prvi izbor, zar misliš, nakon 3 ili 4 sata igranja, da bi netko još mogao otići na ostala 2 mjesta ? Taj dan bi "skupio" 10 sati igranja, što bi i kinezima bilo previše. Ako to nije turnir, već trening, čemu nagrade sponzora ? A, tu su još i turniri van Zagreba. Nema smisla, treba napraviti nešto novo. Iako sam "živa volja", meni je tih turnira već i previše. HOĆU TRENIRATI ! Hoću, za redom, povući 50 BH ili FH spinova, blokova, pimplova. Iako dosta profesionalnih trenera nije bilo kvalitetnim igračima, našao bi se prvoklasni igrač sa 20+ godina iskustva koji bi sudjelovao u tome. A, bio bi plaćen po proviziji, tj. prema broju igrača koji bi prisustvovali, tako da bi i sam bio zainteresiran. Imam ideju o imenu i, na tom tragu, spreman sam pomoći.

Da Vjesnik pretvoriš u Jazbinu2 nije moguće. Tamo dođu kada hoće, onda igraju, onda sjede, onda puše, onda piju, onda opet igraju. U Vjesniku, ako ne igraš, ne možeš ni sjesti, nema dovoljno mjesta ... A, kamo li ostalo.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: ned tra 21, 2013 7:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

to je sve super ali ja nemam čovjeka, vrhunskog igrača sa 20+ godina iskustva tako da ja to nemogu organizirati(kaj da ljudima velim da ču ih ja trenirati pa da me prebiju

ako ljdi misle da im fali pravog treninga nek se izjasne i napravit če mo ga tjedan iza

vezano za nagrade od sponzora to je njihova dobra volja, ovo što ja radim ovaj tjedan nije turnir
geek

PostPostano: ned tra 21, 2013 7:18 am    Naslov : Igrački treninzi Citirajte i odgovorite

A, zar su se izjasnili da im treba turnira ?

U svaki novi posao treba uložiti više vremena i truda, početno raditi bez zarade. Prežvakavanje ideja, sumnjam da je put ... Ima li i jedan razlog zašto bi došao u Vjesnik, a ne u Ritmo ili na Velesajam ? U tome ne da nisi bolji, već si lošiji. Nema sjedenja, pušenja, pića ...

Na 6 stolova može istovremeno trenirati 12 igrača. Od 1200 Sokaz-ovaca, da se ne bi našao 1% ?

Napisao sam, imam ideju o igraču/treneru.

Neću više. U krajnjoj liniji, boli me briga. U takvoj ideji i organizaciji, osobno, nikom ne bi preporučio da dođe tamo. Što tamo ima, a da nema drugdje ???
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: ned tra 21, 2013 7:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Svaki lonac ima svoj poklopac,ne moze se svima udovoljiti niti mi to pada napamet,neki ce se nac u vjesniku i vratit ce se, neki nece,tako to ide
Ovo sto pokusavas mi samo govori da sam ma pravom putu i dajes mi dodatan vjetar u leđa

Cheer

Zadnja promjena: Tomaca; ned tra 21, 2013 8:04 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
hubert

PostPostano: ned tra 21, 2013 7:57 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

tomaca uguraj mene ako jos ima mjesta...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Topspin

PostPostano: ned tra 21, 2013 8:00 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Što se geek raspisao, znači na dobrom si putu Smile .

Osobno o geeku imam mišljenje, da je to čovjek koji će uvjek uspjeti Thumbs up , tj. od "malo materijala može napraviti pitu" . Fulir
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: ned tra 21, 2013 8:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Geek,stalno spomimjes da imas covjeka i ideju pa sto je ne proguras na velesajmu nego si se dosao ovdje grebat,na igracke treninge koji ce biti pod mojom organizacijom nisi dobrodosao sto ukljucuje i prodavanje opreme.
Totalno si destruktivna osoba i samo cekas iz prikrajka da ljude destabiliziras i poljuljas u svakom pogledu
Mogu ti samo za kraj reci svoju staru "razocaro si me ko coveka" al ono za ozbiljno

Nisi cak ni zasluzio da zavrsim post sa nekim smajlijem.
Izra

PostPostano: ned tra 21, 2013 10:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eeeek!

neko mora:

Partijana
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: ned tra 21, 2013 10:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

nemrem izdržat Partijana
Topspin

PostPostano: ned tra 21, 2013 11:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vratih se izvana, pročitah što ima na forumu, ništa ne razumijem Wow ,
geek je među tri vodeča distributera guma i drva, i to dobro radi, ti tomaca se polako ubacuješ u pingač na drugi način, i vjerujem da će ti dobro ići. Mogao bi biti i dobar trener.

Nevidim u čemu je problem, za obojicu ima mjesta u pingaču Pojma nemam.
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: ned tra 21, 2013 12:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ovo što ja radim ne radim preko tuđih leđa, u ni jednom trenutku nisam rekao niti jednu lošu riječ o nijednom turniru niti dvorani(javno) pogotovo ne dok je sve još u početnoj fazi.

Ovo što je geek napisao je po meni krajnje neukusno i bezobrazno.
Doslovno ljudima govori da ne dolaze u VJESNIK što je po meni krajnji bezobrazluk.(zato što u ovoj prići on nema materijalnu korist a i pojavio se dodatni problem u obliku yasaka sponzora dvorane)

Ne kažem da nema pravo na svoje mišljenje ali što je previše je previše te još sve začinjuje sa pokojom laži.

Ovim putem pozivam sve koji su ikada išta kupili od geeka a smatraju da su bili zakinuti za to što su kupili u bilo kojem pogledu, slobodno neka mi pošalju pm ili mi se jave a ja ču se pobrinuti da velika večina sokazovaca sazna detaljnije o čemu je riječ pa da vidi kako je to plivati uzvodno sa "jazavcem" na leđima

Nisam zlonamjeran lik ali što je previše je previše
Topspin

PostPostano: ned tra 21, 2013 12:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ovaj sljedeći vikend neću igrati, ali u svakom slućaju ću se u nekim od narednih vikenda prijaviti (30 kuna i nije neki novac). LP Thumbs up
[Vrh]
Hvatljivi

PostPostano: ned tra 21, 2013 1:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Samo naprijed Tomaca, svaka ideja i inicijativa je dobrodošla. Ne vidim problem u tome da isti dan ima i više raznih turnira, pa ima nas ko Rusa, izbor je dobrodošao.
Ima drugih dana, termina i dvorana, pa nađeš sparing i treniraš do mile volje
Geek očito ima problem s pojavom bilo kakve konkurencije, jedva čekam da on organizira trening s profi trenerom i 12 sparingaša 3 sata za 30 kn. Thumbs up
I mi u Stupniku se vrtimo u krugu 8 igrača i češći sparinzi s drugim igračima su dobrodošli.
Čim nađem vremena stižem.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
geek

PostPostano: ned tra 21, 2013 2:23 pm    Naslov : Dvorana Vjesnik Citirajte i odgovorite

Ne vidim ništa lošeg u tome da pokušam, bez nekog materijalnog interesa, "progurati" svoj ideju. Ako ne prođe, Bože moj ... Za sve ima mjesta. Drugo bi bilo da je to netko pokušao, propao, a ja te, iz zlonamjernih razloga, navlačim na tanak led. Oprema koju prodajem nema veze sa tim. Razgovarao sam dobronamjerno s tobom prošli tjedan kada si zastupao Tibhar, što si "prešao" na Yasaku, ništa ne mijenja.

Na primjer, smeta me, što se moram legitirairati i upisivati u knjigu kada ulazim u neboder. Ako popušim 2 cigarete, moram se 3 puta javljati čuvarskoj službi. Alternativa je da se 2 puta skrivam u WC-u, što mi je, u mojim godinama, bez veze.

Ima li to veze sa tobom ? Nema. Možeš li to promijeniti ? Ne možeš. Trebaš li se zbog toga ljutiti na mene ? Ne.

Osnovno je, kada ulaziš u bilo koji novi posao, sagledati što bi to ljudi htjeli, a nema. Ako toga ima, treba procijeniti, u tome što nudiš, u čemu si bolji. Možda sam zabrijao ...
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.