SOKAZ forum
4. Stolnoteniski cup Stubaki 2013
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ah što reći o turniru, prekrasni doživljaj, atmosfera fenomenalna, ljudi pozitivni na alkohol i općenito, rezultati prilično očekivani do 40 g.:
1. M.Abramović
2. I.Vesenjak
3. M.Grantverger
3. M.Juričević
Finale je bilo čokljavo, izumiru napadači!
Druge rezultate očekujem da stavi masterinsajder!
Organizatorima sve čestitke na perfektnoj priredbi.
1. M.Abramović
2. I.Vesenjak
3. M.Grantverger
3. M.Juričević
Finale je bilo čokljavo, izumiru napadači!
Druge rezultate očekujem da stavi masterinsajder!
Organizatorima sve čestitke na perfektnoj priredbi.
"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
Zagorci odlični kao ljudi na čelu sa Kačavendom,Zrinskim i Cohom.Kotlovina,šetnja po suncu i sve nabrojano ali na kraju rezultati u seniorima koji nemaju veze s realnošću.Prva tri nositelja nisu ništ osvojila na način da je prvi nositelj odustao nakon grupe zbog nekog svojeg razloga,2.nositelj je izgubio od profesora stolnog tenisa Juričevića u četvrtfinalu,3.nositelj je izgubio od tate drugog nositelja(inače 5.nositelja),ovaj je predao nakon toga a realno je sasvim sigurno trebao u tom razvoju događaja otići do kraja bez ikakve šanse njegovih preostalih protivnika(riječ je o starom Grantu).Da je prvi nositelj(Miki) igrao i nakon grupe, normalno da pobjednik ne bi uopće vidio finale jer bi stradao od prvog nositelja bez ikakve šanse puno prije finala,pa čak i polufinala budući je bio u njegovom dijelu ždrijeba.Dakle,matematičkim rječnikom,pobjednik turnira je osvojio turnir a da nije igrao ni sa jednim od prvih pet nositelja...od kojih je realno- eventualne šanse imao samo sa 4.nositeljem.Još preciznije,prvi nositelj je predao budućem pobjedniku meč jer je zapravo odustao od turnira,a za ulaz u finale stari Grant je predao budućem pobjedniku bez borbe jer mu se nije dalo više igrat(to on često zna napravit na turnirima).Igor(finalist) je pobjedio 4. nositelja i to je i njemu bila jedina partija sa nositeljima(no bar je jednog pobjedio).Mario je izuzetno drag lik i surađujemo u vezi trava i stilova igre,ali braćo moja mila ovog ni u filmu nema.Drago mi je dapače radi njega,ali kad pobjednik ne odigra nakon grupe ni sa jednim od prvih 5 nositelja i tako osvoji turnir
...pričat ce se "bilo jednom u Stubakima"...
Ono što se meni osobno nimalo ne sviđa tamo je činjenica da su puno preuske bile arene (oko 4 metra i koji centimetar )-to je uzas jedan.Po duzini ima mjesta super ali po širini nula bodova.Lovcima je to posebno "dobrodošlo".U dvorani ima mjesta za normalnih 6 stolova a moralo je biti 8 jer bi turnir još sad trajao...ale brate mili,što je previše,previše je.To kaj ima prostora za gledanje malo znači igračima koji se pate po preuskom prostoru u svakom smislu i pogledu.Radi toga(premalih arena) me nema više tamo sasvim sigurno.Braćo Zagorci,najbolji ste ljudi,organizatori,Oroslavje je isto super,dan je bio prekrasan...I tko još kaže da Prečko nije dobro
.."rezultati do 40 prilično očekivani"-kaže Idetelj
...da nismo možda bili na različitim turnirima ili ne igramo isti sokaz
Idetelj,odličan si kao čovjek ali daj malo razmisli bolje drugi put kaj pišeš...ako ništa pročitaj ovaj post pa će ti valjda bit jasnije kaj si napisal u vezi "prilično očekivanih rezultata"
Ono što se meni osobno nimalo ne sviđa tamo je činjenica da su puno preuske bile arene (oko 4 metra i koji centimetar )-to je uzas jedan.Po duzini ima mjesta super ali po širini nula bodova.Lovcima je to posebno "dobrodošlo".U dvorani ima mjesta za normalnih 6 stolova a moralo je biti 8 jer bi turnir još sad trajao...ale brate mili,što je previše,previše je.To kaj ima prostora za gledanje malo znači igračima koji se pate po preuskom prostoru u svakom smislu i pogledu.Radi toga(premalih arena) me nema više tamo sasvim sigurno.Braćo Zagorci,najbolji ste ljudi,organizatori,Oroslavje je isto super,dan je bio prekrasan...I tko još kaže da Prečko nije dobro
.."rezultati do 40 prilično očekivani"-kaže Idetelj
Idetelj,odličan si kao čovjek ali daj malo razmisli bolje drugi put kaj pišeš...ako ništa pročitaj ovaj post pa će ti valjda bit jasnije kaj si napisal u vezi "prilično očekivanih rezultata"
ne znam, meni drago sto smo vidjeli neke lijepe partije: juricevic odlicno igrao protiv viktora, valentic je imao super zanimljiv mec s marasom, grant je pokazao fenomenalnu igru na lov, jedino mi je zao sto nisam vidio mec zlimen ozvacic.
a sad, to sto je miki odlucio predati i sto je grant u jednom trenu odustao je dovelo do razvoja situacije kakav smo vidjeli.
em nije cudno da imamo neocekivane finaliste kad ova dvojica odustanu, em nije bas toliko neocekivano to sto su odustali.
a sad, to sto je miki odlucio predati i sto je grant u jednom trenu odustao je dovelo do razvoja situacije kakav smo vidjeli.
ja svaki put dobro razmislim prije nego nešto napišem, pa je tako bilo i ovoga puta, moraš shvatiti da je meni kao jarcu sarkazam i ironija prirođeni način komuniciranjaozvacic je napisao/la: .."rezultati do 40 prilično očekivani"-kaže Idetelj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
..ovo Te izvukloidetelj je napisao/la:ja svaki put dobro razmislim prije nego nešto napišem, pa je tako bilo i ovoga puta, moraš shvatiti da je meni kao jarcu sarkazam i ironija prirođeni način komuniciranjaozvacic je napisao/la: .."rezultati do 40 prilično očekivani"-kaže Idetelj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bukowski je napisao/la:složio bi se s ozvačićem dan je bio veoma sunčan.neznam,ja sam cijeli dan roko po pivama ,protivnici su padali ,čak sam si u jednom trenutku umislio da sam superhik,sve je relativna stvar,nisam li i ja odustao na dedi
Ne znam, meni je baš legendaran rasplet turnira bio danas.
Nije bilo sve predvidivo i uobičajeno ko inače
A dobrih mečeva ionako nije falilo, pa sad jesu finala il četvrtfinala - dragom bogu svejedno.
Mislim da je upravo draž sporta nepredvidivost, i da je stav da turnire trebaju osvajati samo oni koji ih smiju osvajati krajnje dosadan.
Abrame svaka čast još jednom, sad mi je drago da si me začokljo inače bi se ja možda sad morao branit da zašto sam bio dobro plasiran, eto ti sad na
- masterinsider
- Kontakt:
igubljeno, nađeno
Reket na drvu piše halmar i Miroslav Coha a nije Cohin
Crna polo majca na kojoj piše WEB destinacije, predpostavljam da bi mogla biti od IB
Nemojte kaj zameriti, svake godine se trudimo da budemo bolji, ali nekad to i neispadne tak.
Točne rezultate svih kategorija sutra, pozdrav do iduće godine
Reket na drvu piše halmar i Miroslav Coha a nije Cohin
Crna polo majca na kojoj piše WEB destinacije, predpostavljam da bi mogla biti od IB
Nemojte kaj zameriti, svake godine se trudimo da budemo bolji, ali nekad to i neispadne tak.
Točne rezultate svih kategorija sutra, pozdrav do iduće godine
- masterinsider
- Kontakt:
...ne znam kak bi drukčije trebalo bit od uobičajenog ishoda koji se Tebi ne sviđa,ili imamo problem sa sustavom vrijednosti ...nisam se ni sjetio da je Tebe dobio...samo šteta što i Ti nisi bio top 5 nositelj..da pobjeda Marija na turniru dobije kolko tolko na značaju...ib je napisao/la:bukowski je napisao/la:složio bi se s ozvačićem dan je bio veoma sunčan.neznam,ja sam cijeli dan roko po pivama ,protivnici su padali ,čak sam si u jednom trenutku umislio da sam superhik,sve je relativna stvar,nisam li i ja odustao na dedi
![]()
![]()
Ne znam, meni je baš legendaran rasplet turnira bio danas.
Nije bilo sve predvidivo i uobičajeno ko inače
A dobrih mečeva ionako nije falilo, pa sad jesu finala il četvrtfinala - dragom bogu svejedno.
Mislim da je upravo draž sporta nepredvidivost, i da je stav da turnire trebaju osvajati samo oni koji ih smiju osvajati krajnje dosadan.
Abrame svaka čast još jednom, sad mi je drago da si me začokljo inače bi se ja možda sad morao branit da zašto sam bio dobro plasiran, eto ti sad na
Ne bi trebalo, ali baš bi moglo ono kad Ivanišević osvoji Wimbledon sa sto i nekog mjestaozvacic je napisao/la:...ne znam kak bi drukčije trebalo bit od uobičajenog ishoda koji se Tebi ne sviđa,ili imamo problem sa sustavom vrijednosti ...
Ne mora i neće bit tako stalno, ali jednom u sto turnira je skroz oke kad se potrefi.
Zato i volimo sport!
A što se tiče primjedbi da Mario "nije nikoga pobijedio na putu do naslova", stvar je jednostavna. Ako se najjačima ne da osvojiti (ili postoje neki drugi razlozi), naći će se netko kome to nije problem.
Zaboravljaš da je taj "odnikud došli Ivanišević" bio top deset svjetski igrač oko deset godina,i da je bio tri puta u finalu tog istog turnira kojeg je ipak ono četvrti put za Tebe stvarno čudom osvojio iako do tog puta nije imao Marijevu sreću da ne mora dobiti nikoga od prvih nekoliko najboljih igrača u tom trenutku na svijetu(dovoljno je nabrojit Henmana i Raftera).Gdje tu možeš povući usporedbu samo Ti znaš,očito.Ja ne znam.Ne treba miješati faktore iznenađenja i ovo.ib je napisao/la:Ne bi trebalo, ali baš bi moglo ono kad Ivanišević osvoji Wimbledon sa sto i nekog mjestaozvacic je napisao/la:...ne znam kak bi drukčije trebalo bit od uobičajenog ishoda koji se Tebi ne sviđa,ili imamo problem sa sustavom vrijednosti ...ili kad Karlović izbaci Hewitta branitelja naslova i svjetski broj 1 u prvom kolu
ili kad blesavi Grci i Česi ulaze u finala Eura, ili kad Cernogoraz rukne olimpijsko zlato puškom bez da je itko čuo za lika ili ga trpao u favorite, ili kad Joo Se Hyuk odnikuda dođe i bude svjetski viceprvak.
Ne mora i neće bit tako stalno, ali jednom u sto turnira je skroz oke kad se potrefi.
Zato i volimo sport!Bar ja.
A što se tiče primjedbi da Mario "nije nikoga pobijedio na putu do naslova", stvar je jednostavna. Ako se najjačima ne da osvojiti (ili postoje neki drugi razlozi), naći će se netko kome to nije problem.
Već sam rekao da je Mario skroz ok lik i ja mu želim još sto ovakvih sretnih, spletom okolnosti osvojenih turnira,a još više mu želim i onih bez baš toliko spleta okolnosti.