| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ozvacic
|
Postano: pon tra 22, 2013 7:36 am Naslov
: |
|
|
| 55 (napisa): | Sasvim sam siguran da je turnir osvojio upravo onaj koji je trebao i zaslužio ... ako je danas bilo boljih, mogli su to dokazati za stolom ... ova spika s nositeljima i dežurnim osvajačima turnira mi je totalno bez veze ... ima jedna pjesma u kojoj kažu: "Neka pati koga smeta... "  |
Mislim da ovo nije potrebno komentirat ....ono,ako je i od Tebe Pero,previše je  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon tra 22, 2013 8:13 am Naslov
|
|
| ja i dalje ne vidim sta je toliko cudno i nerealno u tome da je mario osvojio turnir kad su miki i grant predali. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon tra 22, 2013 8:13 am Naslov
|
|
Ma jednostavno, ne razumijem uopće otkud ti potreba da omalovažiš čovjekovo postignuće na ovakav način... baš si mogao i bez toga dati komentar na turnir ili ga ne dati uopće ...
Čini mi se da je turnir uspio sa svih mogućih aspekata, ljudi zadovoljni igrom i druženjem, klopom, cjelokupnim ambientom! ... Organizatorima sipaju pohvale sa svih strana! Divota jedna ... a to o rezultatima bukowskog... boema kojem se nije dalo doći na drugi dan Dede, nakon što je pobijedio Valentića...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zrinski
|
Postano: pon tra 22, 2013 9:08 am Naslov
|
|
Ozva, čini mi se da je malo falilo, da tebi Grant preda.
Dobro znaš da si i ti imao šanse, ali nisi ih realizirao ovaj puta.
Tebi čestitke za pobjedu nad Žlimanom, dobra partija (unatoč uskim arenama) .
Mario je uzeo ponuđeno, ali to nije lako i zato čestitam.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: pon tra 22, 2013 9:20 am Naslov
|
|
| Izra (napisa): | | ja i dalje ne vidim sta je toliko cudno i nerealno u tome da je mario osvojio turnir kad su miki i grant predali. |
...predali Mariju  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: pon tra 22, 2013 9:25 am Naslov
|
|
| Zrinski (napisa): | Ozva, čini mi se da je malo falilo, da tebi Grant preda.
Dobro znaš da si i ti imao šanse, ali nisi ih realizirao ovaj puta.
Tebi čestitke za pobjedu nad Žlimanom, dobra partija (unatoč uskim arenama) .
Mario je uzeo ponuđeno, ali to nije lako i zato čestitam.  |
Hvala na čestitkama Anđelko.. uz napomenu da je meni Grant skoro predao nakon borbe za stolom(jedan poen mi je trebao..imao sam 10:6),jer nije više imao snage,a polufinale uopće nije igrao..pa to nije baš isto
A uzet ponuđeno se svodi na pobjedu nad školskim lovcem kojem je dobar sokaz čokljavac kao Mario nemoguć za dobit.Taj isti lovac je npr dobio Norrina koji nije lak zalogaj za lovca kategorije Vesenjaka."Uzet ponuđeno" meni znači nešto kad onda u tom finalu bar dobiješ nekog dosta jačeg od sebe i onda "to ne bi bilo lako" ...za Žlimena uska arena nije bila jako vazna koliko kod starog Granta koji vuče kifle kroz forhend i razvlači lovca po širini ,s tim da mu usput još i lomi kičmu sa dva udarca prije toga...no,nema alibija protiv njega jer stari Grant je dobivao u mladosti,pa i ubijao sve najbolje lovce u bivšoj Jugi..da ne bi bilo zabune.. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon tra 22, 2013 9:48 am Naslov
|
|
| ozvacic (napisa): | | A uzet ponuđeno se svodi na pobjedu nad školskim lovcem kojem je dobar sokaz čokljavac kao Mario nemoguć za dobit. |
A jel?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: pon tra 22, 2013 9:51 am Naslov
|
|
| 55 (napisa): | Ma jednostavno, ne razumijem uopće otkud ti potreba da omalovažiš čovjekovo postignuće na ovakav način... baš si mogao i bez toga dati komentar na turnir ili ga ne dati uopće ...
Čini mi se da je turnir uspio sa svih mogućih aspekata, ljudi zadovoljni igrom i druženjem, klopom, cjelokupnim ambientom! ... Organizatorima sipaju pohvale sa svih strana! Divota jedna ... a to o rezultatima bukowskog... boema kojem se nije dalo doći na drugi dan Dede, nakon što je pobijedio Valentića...  |
Pero,ak je Tebi i dalje toliko čudno tj.kažeš da ne razumiješ,e to je onda stvarno veliki problem (Tvoj).Nemam nikakvu potrebu omalovažavat ičiju pobjedu nego samo stavit stvari na svoje mjesto u informativnom smislu.Dozvolit ćeš da ja i ostali koji smo bili tamo možemo više pričat o dotičnom turniru od Tebe koji nisi.Ne mogu stvarno nać gdje sam to doveo u pitanje odličnu organizaciju turnira(ajd mi pomogni da zajedno nađemo),zamjerku sam jedino stavio na preuske arene..što na kraju krajeva ne smeta svima(nego uglavnom lovcima).
Bolje da nije došao drugi dan jer bi ga Thamm raznio za stolom.Sa Thammom nema zahebancije,Tebi za informaciju.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pon tra 22, 2013 9:56 am Naslov
|
|
| ozvacic (napisa): | Bolje da nije došao drugi dan jer bi ga Thamm raznio za stolom.Sa Thammom nema zahebancije,Tebi za informaciju.  |
Pretpostavljam da bi ti ovo isto potpisao krvlju i za meč Valentića i Abrama prije nego su odigrali.
Daj dopusti sportu da bude sport.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: pon tra 22, 2013 9:58 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | | ozvacic (napisa): | | A uzet ponuđeno se svodi na pobjedu nad školskim lovcem kojem je dobar sokaz čokljavac kao Mario nemoguć za dobit. |
A jel?  |
aha  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon tra 22, 2013 9:58 am Naslov
|
|
| ozvacic (napisa): | | Nemam nikakvu potrebu omalovažavat ičiju pobjedu nego samo stavit stvari na svoje mjesto u informativnom smislu. |
pa svi znamo da su stari grant i mikulec jaci igraci od abrama, to nitko ne spori. al su predali.
i znamo da je stari grant tebe izbacio (iako si bio blizu da mu uzmes jedan set), da si prije toga ti izbacio zlimena...
pa sta onda, cestitke abramu na peharu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: pon tra 22, 2013 10:05 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | | ozvacic (napisa): | Bolje da nije došao drugi dan jer bi ga Thamm raznio za stolom.Sa Thammom nema zahebancije,Tebi za informaciju.  |
Pretpostavljam da bi ti ovo isto potpisao krvlju i za meč Valentića i Abrama prije nego su odigrali.
Daj dopusti sportu da bude sport.  |
Krivo pretpostavljaš Igore..Thamm je sasvim druga priča...dopusti i Ti rang listama u sokazu i rezultatima u sokazu da budu mjerilo a ne Tvoja,moja ili nečija priča,želja,mašta ili nadanje...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon tra 22, 2013 10:06 am Naslov
|
|
ili ajmo svi pustit peharu da bude pehar.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pon tra 22, 2013 10:09 am Naslov
|
|
Ozva, sad ćeš me opet krivo shvatit, al šta mogu.
| ozvacic (napisa): | Već sam rekao da je Mario skroz ok lik i ja mu želim još sto ovakvih sretnih, spletom okolnosti osvojenih turnira,a još više mu želim i onih bez baš toliko spleta okolnosti. .Na kraju krajeva,čovjek nije ni najmanje kriv za taj splet okolnosti i pošteno je odigrao svoje... |
Ovo je naravno istina i tu se slažemo. Možemo pustiti čovjeka na miru da uživa, ili možemo:
| ozvacic (napisa): | | kao i da je osvojio turnir bez igre sa bar četvoricom bitno boljih od sebe..na kraju je ispalo kako je ispalo...ali da je pobjeda(u takvom omjeru snaga na turniru)nerealna,nerealna je...i u bilo kojoj drugoj normalnoj varijanti apsolutno nemoguća u praksi.(Govorimo o jednom Mikiju i starom Grantu...hallo!!?...na koje kad ideš u ždrijebu oni ti predaju i ti tako dođeš do finala uopće)..mislim ono...kaj trebam dalje pričat |
Ovo je jednostavno dio u kojem moraš doć na forum i to mu javno nabit na nos.
Nabrojat protivnike koji nisu bili najviši nositelji, pojasnit da će se pričat "bilo jednom u Stubakima", i valjda nikad više mu u životu, trubit naglas da bi ga Thamm pojeo za doručak.
Sve ovo gore nažalost jest omalovažavanje, koliko god tebi tako ne izgleda. I svi se pitamo čemu?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zrinski
|
Postano: pon tra 22, 2013 10:10 am Naslov
: Rezultati 4. STUBAKI CUP-a |
|
|
SENIORI:
1. Abramović Mario
2. Vesenjak Igor - STK Ljubeščica
3. Grantverger Mladen
3. Juričević Marko
MLAĐI VETERANI:
1. Valentić Žarko
2. Zrinski Anđelko - STK Stubaki
3. Pušić Alen
3. Maras Krešimir – STK Zagorec
VETERANI:
1. Pavlinić Bartol Miro
2. Hajdin Vlatko - STK Ljubeščica
3. Borošak Zvonimir
3. Kemil Kujundžić
UTJEŠNO:
1. Puljko Krešimir - STK Zagorec
2. Zrinski Mario – STK Stubaki
3. Sukačić Damir
3. Ledinski Kristijan – STK Zagorec
Zadnja promjena: Zrinski; pon tra 22, 2013 2:15 pm; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: pon tra 22, 2013 10:12 am Naslov
|
|
Ma meni je to u Stubakima jučer bila tako lijepa Rocky like priča!
Još samo čekamo da Ozva iskreno čestita pobjedniku turnira i da zaključimo ovu raspravu.  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: pon tra 22, 2013 10:13 am Naslov
|
|
| Izra (napisa): | | ozvacic (napisa): | | Nemam nikakvu potrebu omalovažavat ičiju pobjedu nego samo stavit stvari na svoje mjesto u informativnom smislu. |
pa svi znamo da su stari grant i mikulec jaci igraci od abrama, to nitko ne spori. al su predali.
i znamo da je stari grant tebe izbacio (iako si bio blizu da mu uzmes jedan set), da si prije toga ti izbacio zlimena...
pa sta onda, cestitke abramu na peharu.  |
...da sam u tom trenutku prelomio skoro meč sa starim Grantom(nakon što me u prva dva seta satro jer je on Grant)..i da mi je jedan poen trebao da to napravim..ako već opisuješ onda probaj točno....u meču sa takvom veličinom na lov kao što je stari Grant drugačiji scenariji u ovoj našoj sokaz razini i ne postoje... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pon tra 22, 2013 10:17 am Naslov
|
|
Šta nije Vesenjak moj imenjak?
Usput, moja završna riječ - rezultati turnira su ponekad zaista sporedna stvar. Oni ovise o sreći, o ždrijebanju, o odustajanju, o naletavanju na protivnika koji ti možda najmanje paše.
Ja recimo volim s turnira pamtiti dobre mečeve. Tako da s ovog turnira neću pamtiti npr. finale, jer sam sličan takav meč i sam igrao s Abramom i nismo baš imali puno gledatelja. Mislim da je čak i njegov sudac suigrač pomalo jecao u sebi.
Pamtit ću dva meča - Žira s Marasom, i tebe Ozva sa starim Grantom. I žalit ću da te nisam gledao protiv Žlimena.
I to je to, još ću se sjećat da su Osvit i Kamba lijepo igrali s Vesenjakom, jer šta mogu, volim gledat lijepe mečeve s lovcima.
Tko je na kraju gdje završio, koga briga. Pa bolje ti je da te se ljudi sjećaju kao dobrog lovca s lijepim partijama, nego jesi li karijeru završio sa 158 ili 159 pehara. I kukao oko broja.
Što se mene tiče, ti si jučer opravdao sva moja očekivanja i udovoljio potrebi za užitkom u stolnom tenisu. Pa sve ako te i izbacio jedini koji te mogao izbaciti u društvu preostalih, skroz sporedno.
Aj pozdrav!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: pon tra 22, 2013 10:20 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | Ozva, sad ćeš me opet krivo shvatit, al šta mogu.
| ozvacic (napisa): | Već sam rekao da je Mario skroz ok lik i ja mu želim još sto ovakvih sretnih, spletom okolnosti osvojenih turnira,a još više mu želim i onih bez baš toliko spleta okolnosti. .Na kraju krajeva,čovjek nije ni najmanje kriv za taj splet okolnosti i pošteno je odigrao svoje... |
Ovo je naravno istina i tu se slažemo. Možemo pustiti čovjeka na miru da uživa, ili možemo:
| ozvacic (napisa): | | kao i da je osvojio turnir bez igre sa bar četvoricom bitno boljih od sebe..na kraju je ispalo kako je ispalo...ali da je pobjeda(u takvom omjeru snaga na turniru)nerealna,nerealna je...i u bilo kojoj drugoj normalnoj varijanti apsolutno nemoguća u praksi.(Govorimo o jednom Mikiju i starom Grantu...hallo!!?...na koje kad ideš u ždrijebu oni ti predaju i ti tako dođeš do finala uopće)..mislim ono...kaj trebam dalje pričat |
Ovo je jednostavno dio u kojem moraš doć na forum i to mu javno nabit na nos.
Nabrojat protivnike koji nisu bili najviši nositelji, pojasnit da će se pričat "bilo jednom u Stubakima", i valjda nikad više mu u životu, trubit naglas da bi ga Thamm pojeo za doručak.
Sve ovo gore nažalost jest omalovažavanje, koliko god tebi tako ne izgleda. I svi se pitamo čemu?  |
...samo postavljanje stvari na svoje mjesto...koliko god se Ti slagao ili ne slagao s time... ...nikakvo omalovažavanje....a ja se nikad ne pitam u množini nego u jednini  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pon tra 22, 2013 10:24 am Naslov
|
|