| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
trnac
|
Postano: pet tra 19, 2013 4:10 pm Naslov
: |
|
|
| Izra (napisa): | znaci ako sam dobro shvatio, netko iz revolta prema ekipama koje ne koriste net odbija stavljati rezultate na net... eto sad su dobili svoje. samo je jos pitanje jesu uopce svjesni promjene, obzirom da ne koriste net.  |
Nije baš tako.
Nakana je navesti ekipe da se nakon svakog susreta dogovore tko će upisati rezultat na net. Od min. 6 ljudi velika je šansa da netko to može napraviti odmah nakon tekme ili idući dan.
Nakon toga, ako zaista nitko iz obje ekipe nije voljan/sposoban to učinit, da to učini voditelj (što prije, to bolje).
Odoh, moram sada ići. Vrlo rado bi i dalje s vama ćakulao.
P.S. Komp mi je upaljen 24 sata na dan tako da ne očajavajte ako me i dalje vidite na forumu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet tra 19, 2013 4:20 pm Naslov
|
|
| dtrnski (napisa): |
Nakana je navesti ekipe da se nakon svakog susreta dogovore tko će upisati rezultat na net. Od min. 6 ljudi velika je šansa da netko to može napraviti odmah nakon tekme ili idući dan.
Nakon toga, ako zaista nitko iz obje ekipe nije voljan/sposoban to učinit, da to učini voditelj (što prije, to bolje). |
nakana nije uopce losa. samo se negdje putem pobrkalo sto je obaveza a sto luksuz.
kao da zoves ljude na cugu iza meca, a oni nece pa se ti na njih naljutis i iz revolta vise neces nikog zvat na cugu. kojeg revolta? jesu oni obavezni ici s tobom na cugu? hoce njima jako smetati to sto ti neces vise nikog zvat na cugu? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet tra 19, 2013 4:23 pm Naslov
|
|
@dtrnski - ideja je lijepa, logika dokazivanja lijenčina stoji, ali su ti metode bezveze.
S takvim razmišljanjem, kažnjavajući onih pet iz lige koji bezobrazno gledaju a ništa ne upisuju, na stranici ne bi bilo nijednog rezultata.
Svejedno, sretno s preodgojem!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet tra 19, 2013 4:38 pm Naslov
|
|
prije 2 sezone kad smo bili 19 liga 1xmjesecno sam bral zapisnike u gnojnicama kod dedeka kaj nemaju komp i metal njihov rez na net. jos jeman dokaz da sam glup. bilo je gust gledat kak je popunjeno kolo sa rezom. jbg izgleda da su prosla ta vremena _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet tra 19, 2013 4:45 pm Naslov
|
|
ko je rekao da su prosla? eno poglec 6. ligu, jedini rezultat koji fali od proslog tjedna je odgodjena utakmica, a ja nisam ni jedan jedini rezultat upisao.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet tra 19, 2013 4:47 pm Naslov
|
|
Ali čemu logika "sve ili ništa"?
Ne možeš promijeniti sve ekipe, osim ako Internet jednom ne postane obaveza koja zamjenjuje pisane zapisnike, a na to ne možeš utjecati kada će se dogoditi.
Zašto jednostavno ne upisivati svoj zapisnik i tu i tamo nekome spomenuti da i on to napravi? To je ionako najviše što možeš, i trebalo bi te uveseljavati jer misliš globalno, a djeluješ lokalno.
A kad sam već na eko-parolama, nije ni to loša analogija - zamisli da kažeš "ili ću svaki dan pet sati čistit kvart od papirića, ili ću izgorit i počet ih bacat i sam, jer ih svaki dan nalazim? "
Šta nije bolje da prošetaš do koša i baciš svoj papirić tamo, razvučeš osmijeh i bog te veselio!
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet tra 19, 2013 5:28 pm Naslov
|
|
Dali zna netko kak su odigrani ostali mečevi, i dali su uopče odigrani??
Lima vs Bukovac itd... _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet tra 19, 2013 9:25 pm Naslov
|
|
dtrnski i Ikota; divno je da ste skupa u ligi i da "preodgajate" sve oko sebe ... ova zahebancija s rezultatima i namjernim neupisivanjem rezultata na net vaš je izbor (kao i sve ostalo što činite), no govori i o vašim karakterima ...
U svakom slučaju, nikoga (osim vas dvojice) niti ne boli dupe za hitno upisivanje rezultata pa ih ne morate niti upisivati , samo ih pp jedan drugome i sve će biti super .
Osim toga, nije ovo nikakav forum pa nas dtrnski ne moraš plašiti bananja zbog ukazivanja na nekorektnosti u ponašanju (kako veliš da bi to bilo na nekim drugim forumima )... Ovo je trollum , skoro svi se poznajemo međusobno i funkcioniramo poprilično dobro, s pokušajima da jedan drugome ne guramo nos u dupe . I kažemo si svašta, rijetka su pretjerivanja koja završe bananjem. To vjerojatno moraju biti vrlo teške osobne uvrede i mnoge završavaju isprikom (kako sam se i ja ispričao Leu Gojaniju, ispalo je kao da želim tući čovjeka , a nisam niti u snu pomišljao na takvo nešto, zbljuv ... pijanac jedan pijani, eto što sam ).
Što god da ti je Dren napisao (ne da mi se opet čitati) poanta je bila u tome da javno pretjeruješ u natjeravanjima na ekspresni upis rezultata na net , a ti si se našao uvrijeđen ... Nema potrebe za time jer Dren nije ni loš niti agresivan, a nije niti nepristojan čovjek pa da mu vadiš isječke rečenica i ponašaš se kao dijete .
Upisuj rezultate na net ili nemoj, tvoja stvar i nikoga se drugog to ne tiče dok se eventualno pravila ne promijene... a ako se to pak dogodi, tada ćemo poštovati nova pravila koja će se usvojiti.
Na koncu, ipak se radi o netaktičnosti i nestrpljenju, ma koliko mi šutili o tome!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Jedi83
|
Postano: pet tra 19, 2013 9:39 pm Naslov
|
|
bridž pao kod naklade uz nevidenu podrsku sa tribina
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pet tra 19, 2013 9:41 pm Naslov
|
|
bravo petre, u pravu si
jedi dopisnice hvala na info _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet tra 19, 2013 9:58 pm Naslov
|
|
Da jedem dopisnice?
Eto, toliko o tvojem načinu komunikacije i o pristojnosti... da jedem dopisnice, a nisi mi niti poželio dobar tek!?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sub tra 20, 2013 12:34 am Naslov
|
|
jebeno bilo kod breze.
dobar, jako dobar stolni tenis se igrao...šteta što sam oba peta seta odigrao loše, bilo bi puno interesantnije
došlo pola 17te lige gledat kako padamo
s trnskim se do sita napričah, ne možeš čovjeka uvjerit da agresivnim nastupom moš samo više štete napravit nego koristi, da ga jebeš
al bar nam je cilj isti, ako sredstva već nisu.
Nacrtalo se tamo još momaka za parove, nabacili transparente i to, navijali i bodrili i iako smo Č i ja baš se nabrijali da dobijemo, izgorišmo u želji. A i bome su bolje odigrali, šta da velim
Al, pravo dobra atmosfera, zajebancija, super prostor...odlična igra. Elez u elementu. Cerekali smo se ko šiparice cjeli meč jer ovaj nije rekao 2 ozbiljne rečenice
Tolića sam rastavio na proste faktore u prva dva seta a onda se malo on navikao na moju igru, ja malo više griješio i otišlo sve kvragu. Za pola sezone igranja travom...skidam kapu na igri
Protiv Pavića nisam imao realne šanse. Al i tamo sam se dobro držao - poslije 2 seta 11:9 skoro okrenuo al je 5ti set momak ubacio u 5tu brzinu i zašamarao me.
Čestitke Č-u na prvom porazu Tolića u sezoni.
Bar nešto  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sub tra 20, 2013 7:45 am Naslov
|
|
Čestitke na dobroj igri
Vidimo se u utorak, u 19h
Opet se dižete u igri prije meča sa nama,  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sub tra 20, 2013 8:44 am Naslov
|
|
tempiramo formu isključivo za vas
al bojim se da ovaj put ni to neće pomoći  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub tra 20, 2013 12:41 pm Naslov
|
|
Ako se pitate zašto ništa ne odgovaram na ovo, razlog je jednostavan.
Ostao sam bez teksta  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub tra 20, 2013 3:34 pm Naslov
|
|
Kao što se vidi, teško smo nastradali od Amaciza.
Premda su loše stajali na tablici znali smo da su solidna ekipa, ali smo se ipak nadali jednom bodu. Nakon početnog vodstva od 2:0 su nam apetiti porasli i već smo vidjeli i 3 boda, ali kako je meč odmicao tako su 3 boda sve više dobivala oblik priviđenja. Naravno, i onaj bod kojeg smo priželjkivali je netragom nestao tako da smo se kući vratili kratkih rukava.
Dečki iz Amaciza su odlična ekipa.
BTW, Sišul ima pune 83 godine  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub tra 20, 2013 5:41 pm Naslov
|
|
Dugoročna prognoza:
6. KOLO
-------
Hrvatske vode - Cvjećarnica Nela
7. KOLO
-------
Pun Mun - Hrvatske vode
8. KOLO
-------
Naklada Breza - Lima
Bridž klub Element - Padobranci
Nezgode - Cvjećarnica Nela
Amaciz III. - Pun Mun
Hrvatske vode - Studio Thalia
Orkis-momento - Bukovac II.
9. KOLO
-------
Lima - Orkis-momento
Bukovac II. - Hrvatske vode
Studio Thalia - Amaciz III.
Pun Mun - Nezgode
Cvjećarnica Nela - Bridž klub Element
Padobranci - Naklada Breza
10. KOLO
--------
Padobranci - Lima
Naklada Breza - Cvjećarnica Nela
Bridž klub Element - Pun Mun
Nezgode - Studio Thalia
Amaciz III. - Bukovac II.
Hrvatske vode - Orkis-momento
11. KOLO
--------
Lima - Hrvatske vode
Orkis-momento - Amaciz III.
Bukovac II. - Nezgode
Studio Thalia - Bridž klub Element
Pun Mun - Naklada Breza
Cvjećarnica Nela - Padobranci |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tola87
|
Postano: pon tra 22, 2013 10:09 am Naslov
|
|
Svida mi se prognoza  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tola87
|
Postano: pon tra 22, 2013 10:50 am Naslov
|
|
Svida mi se prognoza  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pon tra 22, 2013 11:21 am Naslov
|
|
Tola za iduće kolo Padobranci vs Naklada Breza, termini; četvrtak 02. i petak 03.05. u 19h na velesajmu.
Javite kaj vam paše.
Pozdrav _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|