| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ozvacic
|
Postano: pon tra 22, 2013 10:25 am Naslov
: |
|
|
| idetelj (napisa): | Ma meni je to u Stubakima jučer bila tako lijepa Rocky like priča!
Još samo čekamo da Ozva iskreno čestita pobjedniku turnira i da zaključimo ovu raspravu.  |
...Ozva će dati ako treba i krvi Mariju,koji blitschlag ili dornenglanz ali mu ne može čestitati na ukupnoj pobjedi.Mario je dokazao svoju vrijednost u meču sa ib-om,u meču sa Vesenjakom i na tome mu svaka čast.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon tra 22, 2013 10:35 am Naslov
|
|
A jesi našao s kim će dokazat.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: pon tra 22, 2013 10:38 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | Ma ja isto, al kad nas ima više onda stavim množinu.  |
..hm...nije baš uvijek tako  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
King
|
Postano: pon tra 22, 2013 10:41 am Naslov
|
|
Žalosno da ozvačić ne može čestitati ukupnom pobjedniku zbog prevelikog ega, a sam je išao starom Grantu i plakao zašto njemu nije pustio umjesto Abramu. Ajde nemoj biti takav i čestitaj čovjeku....
A ti uživaj u tome da ti je Grant "obećao" da buš ga sljedeći put dobio. 
Zadnja promjena: King; pon tra 22, 2013 11:29 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: pon tra 22, 2013 10:56 am Naslov
|
|
| King (napisa): | Žalosno da ozvačić ne može čestitati ukupnom pobjedniku zbog prevelikog ega, a sam je išao starom Grantu i plakao zašto njemu nije pustio umjesto Abramu. Ajde nemoj biti [takav] i čestitaj čovjeku....
A ti uživaj u tome da ti je Grant "obećao" da buš ga sljedeći put dobio.  |
Žalosno je da ti hrabri skriveni čovječe vrebaš iz zaklona s leđa,izmišljaš,lažeš...dođi pa mi to reci face to face...faco...tj.sladolede  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
King
|
Postano: pon tra 22, 2013 11:25 am Naslov
|
|
| Izmišljam i lažem? Ne bi rekao, uostalom barem 5 ljudi je čulo tamo isto što i ja. Nemam namjeru ulaziti u nikakve rasprave s osobama koje ne znaju prihvatiti poraz. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: pon tra 22, 2013 12:04 pm Naslov
|
|
| King (napisa): | | Izmišljam i lažem? Ne bi rekao, uostalom barem 5 ljudi je čulo tamo isto što i ja. Nemam namjeru ulaziti u nikakve rasprave s osobama koje ne znaju prihvatiti poraz. |
Ja imam najmanje dvadeset svjedoka,uključujući starog Granta i njegovog sina da ti lažeš.Normalno da ne možeš sa mnom ulazit u rasprave kad prije toga moraš izać iz zaklona i anonimnosti a to si ne možeš dozvoliti samo tako. Drugi je tvoj problem što kao igrač još manje možeš meni parirati...pa je shvatljiva tvoja situacija.Rekao sam ti i ponavljam,ne iza busije i preko foruma nego dođi faco pa ćemo pričati.Ovdje ovo nije dobro raditi jer nije dobro za forum a i administratori su tu negdje.Štoviše,i na kraju,tvoje mišljenje je važno koliko i tvoja anonimnost Imaš moj personal message ako već nisi dovoljno hrabar.Ostavi forum...ok? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
King
|
Postano: pon tra 22, 2013 12:26 pm Naslov
|
|
Moje ime i prezime su jasno vidljivi u mom profilu. Uostalom, igrali smo zajedno u grupi.
To što ti ne mogu u ovom trenutku igrački parirati je totalno nevažno... nisam niti u jednom trenutku tvrdio suprotno.
A stajao sam dovoljno blizu da čujem tvoj razgovor s tatom Grantom... i nisam bio sam... i nisam bio jedini koji je isti komentirao još tamo u dvorani.
Nisam imao namjeru išta pisati po forumu, ali mi je glupo pustiti te da po n-ti put veličaš svoj lik i djelo preko nedužnih ljudi, kao što je Abram u ovoj priči. To što nisi u stanju čovjeku stisnuti ruku i čestitati mu govori dovoljno o tebi majstore. Ispuši malo svoj ego i shvati da nije tako strašno ako te pobijedi bolji igrač.
Na kraju krajeva dečko je najmanje kriv što su mu dva protivnika predala. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: pon tra 22, 2013 12:39 pm Naslov
|
|
| Cestitke Abramu kak igra morat cu se malo i ptrudit da me ne pobijedi. zakaj niko ne spominje decka iz finala koji je imao punoo tezi put.kameni somek na kraju krajeva juricevica.. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: pon tra 22, 2013 12:56 pm Naslov
|
|
| King (napisa): | Moje ime i prezime su jasno vidljivi u mom profilu. Uostalom, igrali smo zajedno u grupi.
To što ti ne mogu u ovom trenutku igrački parirati je totalno nevažno... nisam niti u jednom trenutku tvrdio suprotno.
A stajao sam dovoljno blizu da čujem tvoj razgovor s tatom Grantom... i nisam bio sam... i nisam bio jedini koji je isti komentirao još tamo u dvorani.
Nisam imao namjeru išta pisati po forumu, ali mi je glupo pustiti te da po n-ti put veličaš svoj lik i djelo preko nedužnih ljudi, kao što je Abram u ovoj priči. To što nisi u stanju čovjeku stisnuti ruku i čestitati mu govori dovoljno o tebi majstore. Ispuši malo svoj ego i shvati da nije tako strašno ako te pobijedi bolji igrač.
Na kraju krajeva dečko je najmanje kriv što su mu dva protivnika predala. |
Sad je... unazad jednog ili dva posta nije bio...stvarno si faca majstore...ajde bar nešto...ne znam gdje si sanjao moj razgovor s Grantom.Prvo,ja nisam igrao s Marijem a Grantu sam čestitao najnormalnije nakon meča-vidjelo jedno bar 50 ljudi.2.Mariju sam nakon turnira čestitao uz napomenu da to ne shvati doslovno i sve što sam napisao na ovom forumu sam mu u jednoj kratkoj rečenici sažeo.,što se njemu nije baš svidjelo ali ja sam iskren.3.Ovo su zapravo tvoji zvjezdani trenuci.4.Mojih dvadeset svjedoka te i dalje čeka.5.Meni svakako nije potrebno veličati svoj lik i djelo na način koji to ti radiš.Dođi ako možeš danas u dvoranu na Vrbiku poslije 18 pa ćemo porazgovarati o svemu što ti nije jasno...i da mi još jasnije otkriješ kaj tebe zapravo muči.. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
King
|
Postano: pon tra 22, 2013 1:10 pm Naslov
|
|
Nisam rekao da nisi čestitao Grantu nego Mariju. Uostalom nekoliko postova ranije si to sam i napisao.
Niti u jednoj riječi nisam spominjao ili veličao sebe... uostalom, osim da si lagao o privatnpoj poruci.
A kad smo o privatnoj komunikaciji, ovo je privatna poruka koju sam upravo dobio od cijenjenog gdina Ozvačića:
| Citat: | | [sadržaj cenzuriran jer nije primjeren] |
Ovim prestaje svaki dialog, jer dialog zahtijeva dvije civilizirane strane.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: pon tra 22, 2013 1:23 pm Naslov
|
|
| zamisli koja si razina kad objavljuješ pm na forumu....baš mi je drago da jesi... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: pon tra 22, 2013 1:27 pm Naslov
|
|
...super..bar si pokazao tko si- objavom pm na forumu...vidiš kako sam te otkrio,a ti si sebe još i više ...btw..baš mi je drago da si stavio pm da svi vide kako sam te opro..tamo gdje smijem....  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon tra 22, 2013 1:35 pm Naslov
: Re: Rezultati 4. STUBAKI CUP-a |
|
|
| Zrinski (napisa): |
MLAĐI VETERANI:
1. Valentić Žarko
2. Zrinski Anđelko - STK Stubaki
3. Pušić Alen
4. Maras Krešimir – STK Zagorec
|
I?
jel Pušić servirao iz ruke?
jel se ko bunio?
jel bilo problema?
:trol: _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: pon tra 22, 2013 1:57 pm Naslov
|
|
dren, oftopičariš...
(valjda prije nisam primjetio, ali malo sam zaplakao kad stisno "post reply" ) _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pon tra 22, 2013 2:00 pm Naslov
|
|
Zgroženi smo (moderatori) nivoom komunikacije, bilo to u privatnoj poruci ili ne.
Ovo zaista ne može proći bez sankcija, ako želimo sačuvati nekakve minimalne civilizacijske standarde.
Ozva ima ban, ostali komentari molim da više ne idu jedni drugima, jer jučerašnji turnir je zaslužio bolje od toga. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sux
Pridružen/a: 09. 10. 2009. (13:53:39) Postovi: 174 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pon tra 22, 2013 2:52 pm Naslov
|
|
Mario sve čestitke na zasluženom prvom mjestu
ipak je Vesenjak bio favorit u tom meču
a na ove ostale komentare koji ne spadaju u čestitare
nemoj se obazirat.
ostat će vjećno
najbolji senior stubaki 2013.
Mario Abramović
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: pon tra 22, 2013 4:02 pm Naslov
|
|
[...]
MARIO SVAKA ČAST NA OSVOJENOM TURNIRU !
Ma koga zaboli ona međunožna stvar tko je kome predao. Bitni su oni koji su igrali.
A po čemu je Abramović slabiji od ostalih ?
Dečko je zakon, i čoklja na svoj način !
[...] |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: pon tra 22, 2013 4:39 pm Naslov
|
|
Te zaključa temu (taman kad sam pisao), pa ju opet otključa, ma treba ga čim prije, taj ib je užas.
Mario je pravi čokljavac, i njegova igra je vrlo efikasna protiv većine igrača.
Ima mixer pravo, treba i Igoru V. čestitati, iako je on sigurno i očekivao da će napraviti lijepi rezultat.
U svakom slučaju od navedene trojice lovaca ima najjači forhend spin, igra najmodernije.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: uto tra 23, 2013 9:46 am Naslov
|
|
I King ima ban radi prve uvrede u privatnoj poruci na što mi je jučer ukazano. Njegov je desetodnevni, Ozvin je do kraja prvenstva, a procjena je po neprihvatljivosti diskursa.
Usput budi kazano, King nije iz moje dvorane, makar ne bi bilo nikakve razlike i da jest.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|