| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
mixer
|
Postano: pet tra 19, 2013 9:25 am Naslov
: |
|
|
Nevjerovatno ali istinito moram se slozit sa Brodom.pricaj sam sa sobom psuj sebe ali ne obracaj se protivniku.
Ne vjerujem u razlog servirao je iz ruke pa nismo htjeli igrati.otisli ste predali i snosite posljedice.e sad nakon psovanja mene vjerovatno bi dobio reket u glavu no to je druga prica koju ostavis izvan dvorane.
Serva iz ruke nabacivanje malo skrivanja to je sastavni dio pingaca i nemojte mi spominjati ittf i pravila .vidi post zabranjene trave.ako nisi spreman na sve onda nemoj ni igrati.tu iskljucujem vredjanja i psovanje protivnika.Plankeri dajte se malo probudite i ocvrsnite to vam je tek pocetak .
Kaj se tice zrinskog uvijek odlicna atmosfera bilo dobili bilo izgubili pa i pusic kojeg kritizirate se jspricao meni i mojima za psovanje a nije nam se ni obracao.ljudi igrajte i ne radite nauku nego se prilagodite.Dren jel zapisnik potpisan jel bilo zalbe nije onda 9 1 za zrinski..nema emocija i sentimentalnosti a da bi ponovio utakmicu to bi tek bila idiotarija.zato kaj neko servira iz ruke daj se uozbiljite..
I kaj to znaci cut cu se sa leskovcem on je bio na tekmi dabrovi zrinski .na ovoj niko nije bio i njegovo misljenje je irelevantno.zato ajmo ispocetka TO JE S O K AZ. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet tra 19, 2013 10:01 am Naslov
|
|
| mixer (napisa): | | Serva iz ruke nabacivanje malo skrivanja |
Nije svaka serva iz ruke jednaka.
Tko dobro uvježba servu iz ruke može tim servama steći znatnu prednost u igri. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
marlonbrando
Pridružen/a: 16. 09. 2011. (15:14:25) Postovi: 94 Lokacija: Dom Sportova
|
Postano: pet tra 19, 2013 10:11 am Naslov
|
|
Mixer, uz duzno postovanje posto vas neznam, jako ste me nasmijali..Po vasoj logici kada bi se u nogometu maknuo offside i rezultati bi bilo tipa 30-30 vi mi rekli..a gle to je tak prilagodite se ..ovo je LIGA PRVAKA..jednako kao sto bi ukidanje offside donijelo destrukciju porta tako i serviranje iz ruke unistava sport..zar nije zalosno da neki ' đedo ' sa 2 gume koje je kupio na otvaranju berlinskih igara i servom iz ruke dobije trut boljeg igraca od sebe samoga samo zato sto je stekao prednost nesozvoljenim gumama, servom iz ruke, skrivanjem i slico..ili bi se i na ovo trebalo prilagoditi..... _________________ gume gume i samo nove gume |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet tra 19, 2013 10:15 am Naslov
|
|
| wolf (napisa): | Savjest , moral i poštenje su stvar svakog pojedinca ponaosob , i ako na to odmahuješ rukom znači da si apsolvirao nemoral , nepoštenje i nesavjesnost kao stil svoga života .... ili ipak nisi ??
Ako nisi ... zašto se onda miriš s takvim stanjem stvari
Ako već ništa nemožemo napraviti po pitanju nemorala i nepoštenja u globalu , pokušajmo bar u Sokazu
I . ako već imamo nagradu za fair play znači da i sama institucija Sokaza nagrađuje ove vrline . Možda bi članove Sokaza trebalo češće podsjećati na to ...  |
U životu stvari nisu crno-bijele nego u boji pa postoje nijanse. Da.... držim do morala i poštenja u svom privatnom kosmosu i u područjima koje držim važnim. Odnos prema obitelji, prijateljima te stav prema odgoju djece određuju me kao pravog konzervativca. E sad to što je SOKAZ prepun različitih ljudi koji bi čak i u 23 ligi pregrizli grkljan za pobjedu nije moj problem niti mogu odrasle ljude odgajati. kao što rekoh i sam sport (pingić) je takav da ga određuje prevara i obmana pa se osvim sitnim nepodopšinama kod serviranja ne treba posebno baviti.
I što možemo napraviti u SOKAZU? Na ovom nivou jako malo ili ništa. Pa zar ne vidimo da i u profi pingaču igrači ne prezaju od prevara a pored stola imaju dva suca i kamere na sve strane. Što očekivati onda od SOKAZ utakmica?
Ljudi nisu nikakva idealna bića i zakon je jedini način (i strah od represije istoga) da ih se natjera da se ponašaju po ustaljenim regulama. za primjer: Što misliš da bi se dogodilo kada bi netko ukinuo sve zakone na 24 sata?
Ne možeš ni zamisliti... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: pet tra 19, 2013 10:35 am Naslov
: serva iz ruke!!! |
|
|
Slažem se s Pionirčekom(Mixer) što se tiče serve iz ruke.
Pa nečemo valjda servirati s nogom!
Tko to može dosuditi od igrača?Samo dolazi do svađe!
Onda platite suca!Neko veli 16 cm.Tko to može izmjeriti.
Baš sam imo jedan drastićan primjer serve iz ruke!
Čovjek me samo pogledao i nasmijao,te nastavio po svom.
Serva je još i skrivena,totalno.
Nemreš tu ništa,to je SoKAZ i točka. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zdenko
Pridružen/a: 30. 09. 2005. (11:52:54) Postovi: 341 Lokacija: Dubrava
|
Postano: pet tra 19, 2013 10:47 am Naslov
|
|
Mislim da se rasprava "iz ruke - ne iz ruke" maknula od pravog razloga a to je da se nakon upozorenja da se više ne servira tako počelo prijetiti i tu je glavni razlog problemu i vjerojatno odlasku ekipe Plankera.
Da li netko "uvali" pojedinu servu nije toliko bitno (valjda svako ima neku servu za koju se barem nada da će biti protivniku nezgodna - ja sam to doživio od legendarnog Šurbe :-) ali ako to radi stalno a na upozorenje odgovara "reci mi još jednom pa ćeš imati problema" su dvije različite stvari.
Baš me zanima viđenje gospodina Leskovca koji je bio na našoj tekmi s njima. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: pet tra 19, 2013 10:58 am Naslov
|
|
o čem vi ljudi pričate pa takvih tema ima najmanje 20 na forumu
i na nijednoj nema završnog poučka  _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pet tra 19, 2013 11:59 am Naslov
|
|
Nema poučka,al zašto?
Da su prvo Dabrovi a kolo poslje Plankeri napisali žalbu,onda bi i referent lige i kasnije ostale institucije(disciplinska i predsjedništvo) možda izreagiralo! Za psovanje protivnika ili fizičke prijetnje osobno sam za najgoru moguću kaznu i za svaku osudu!To sigurno prelazi granice dobrog i sportskog ponašanja kakvo bi na tekmi trebalo biti bez obzira na rezultat.
A i napravili bi uslugu ekipama koje dolaze nakon njih.
Ovak,nema žalbe,nebu bilo ni poučka!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet tra 19, 2013 12:00 pm Naslov
|
|
Ok.
Čuo sam se sa gospodinom Leskovcem i tražio savjet.
Složili smo se oko toga da ovakve stvari jednostavno ne doliče SOKAZu, i rekao je da će se ćuti sa ekipom Zrinski. Što se tiće same situacije, i sličnih situacija, ni on ni ja niti bilo tko drugi iz SOKAZa tu ne može ništa sam napraviti, kako je King i napisao par strana prije.
Dakle, Plankeri nisu stavili primjedbu na zapisnik i tu se ništa ne može. Mi možemo pretpostavljati, imati svoje viđenje i mišljenje al to niš ne znači bez prijave.
Ono, kako mi je gospodin Leskovec objasnio, što Plankeri mogu, ako hoće, napraviti je slijedeće:
Postoji SOKAZ disciplinski pravilnik: http://www.sokaz.hr/info_disprav.php
u njemu postoji i članak 24. na osnovu kojeg Plankeri mogu podnjeti žalbu Disciplinskoj komisiji. Mogu se žaliti na igrača i na momčad. Imaju rok od 5 dana od nastale situacije.
Tad odgovorni ljudi u SOKAZu mogu nešto poduzeti.
Dakle, inicijativa je ipak na momčadima koje igraju, jer Udruga je očito napravila sve - omogućila momčadima da aktivno sudjeluju u spriječavanju opetovanih situacija kao što je ova.
Pa, stolnoteniskim riječnikom: Plankeri, loptica je na vašoj strani. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet tra 19, 2013 12:05 pm Naslov
|
|
Potpisujem što je Brod napisao.
Najgora moguća opcija je pognut glavu, šutjet i trpiti. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: pet tra 19, 2013 12:12 pm Naslov
|
|
Sto se prije prilagodis to bolje za tebe.osobno mi vise smeta skrivanje nego iz ruke..a kaj se tice ofsajda to su dve razlicite stvari.izvadis 150 munica i dodjem ti suditi svaku tekmu. i nema serve iz ruke .u 1 ligi se vise pakiraju i skrivaju serve a u nizima se samo vise bune jer neznaju vratiti..i kaj to znaci upozorenje nemres tu nista.a to kaj si sad neki umisljaju da su velicine pa izgube od slabijeg to je njihov problem.pocevsi od mene pa nadalje.rasprava za mene zavrsena jer se vrti u krug i moli najdraze admina da premjesti na dtugi topic ovo tipkanje |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet tra 19, 2013 12:22 pm Naslov
|
|
U svakom drugom postu se spominje prilagodba.
Što je to, uvriježeni mentalitet da se za ništa ne treba buniti niti žaliti (boriti) nego da se treba prilagoditi danoj situaciji bez obzira kakva je?
Definitino se ne želim prilagoditi.
I za mene je ova rasprava gotova.
Podržavam Drena u ovome i sve druge koji nastoje povećati razinu kvalitete (igračke i socijalne) SOKAZ-a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ČUPKO
|
Postano: pet tra 19, 2013 12:43 pm Naslov
|
|
brodovi kad budete igrali protiv tomace morate se samo hihotati i pobjeda je zagarantirana  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|