SOKAZ forum
2. liga proljeće 2013
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
malo nam je forum zamro...
Kako sam u nekoliko navrata sa utrinašima imao "rasprave" koristim priliku da im i javno čestitam da pobjedi i odličnoj igri. Nije nas lako doma namlatit sa 7-3..
Kako prošle sezone nisam igrao sada dojmovi.
Odlično ste posložena ekipa i pravi primjer kako ekipe sa 4 igrača mogu funkcionirat kada su ljudi normalni i kada su u stanju kontrolirat svoj ego. To bi trebalo bit pravilo. Odlična je i kombinacija igračkih karaktera. Dva napadača, lovac (što je jako važno jer gotovo u svakoj ekipi postoji igrač koji je tanak na lov) i pravi sokazovac (Vešligaj) kojem čovjeće ni jedna lopta nije normalna
Vidim prostora za napredak pa kad tome pridodam mladost i studiozan pristup meću (postave) vaš prvoligaški status je izvjestan. Pitanje je samo kada..
Kako sam u nekoliko navrata sa utrinašima imao "rasprave" koristim priliku da im i javno čestitam da pobjedi i odličnoj igri. Nije nas lako doma namlatit sa 7-3..
Kako prošle sezone nisam igrao sada dojmovi.
Odlično ste posložena ekipa i pravi primjer kako ekipe sa 4 igrača mogu funkcionirat kada su ljudi normalni i kada su u stanju kontrolirat svoj ego. To bi trebalo bit pravilo. Odlična je i kombinacija igračkih karaktera. Dva napadača, lovac (što je jako važno jer gotovo u svakoj ekipi postoji igrač koji je tanak na lov) i pravi sokazovac (Vešligaj) kojem čovjeće ni jedna lopta nije normalna
Vidim prostora za napredak pa kad tome pridodam mladost i studiozan pristup meću (postave) vaš prvoligaški status je izvjestan. Pitanje je samo kada..
Vidi se da neznaš kaj je tehnikaKoki je napisao/la: pravi sokazovac (Vešligaj) kojem čovjeće ni jedna lopta nije normalna
.
koki je napisao/la:Vidim prostora za napredak pa kad tome pridodam mladost i studiozan pristup meću (postave) vaš prvoligaški status je izvjestan. Pitanje je samo kada.
hvala koki
dobro primjeceno da nam je raznovrsnost vrlina. jos pogotovo ako se uzme u obzir da je kamba pravi napadac a ja igram malo napada, puno stopanja i kad sve ostalo zakaze pokoje nabacivanje
trebamo jos dosta zganaca pojesti da bi bili spremni za prvu ligu, al zato nam je tu u drugoj pravi party
trebamo jos dosta zganaca pojesti da bi bili spremni za prvu ligu, al zato nam je tu u drugoj pravi party

Koki, hvala na pohvalama i lijepim riječima. 
Bio je dobar meč
mi smo imali sreće da nam se ćale pojavio u nepobjedivom izdanju
i da Kamba malo pomalo ulazi u ritam.
Imat ćemo vjerojatno mi još dosta mečeva i prilika za revanš ako je suditi po kvaliteti jer tu smo negdje, a nama se u prvu ne žuri. A sve i da nam se žuri, trenutno ima boljih, a i prva s naše pozicije izgleda kao klaonica.
Hvala još jednom.
Bio je dobar meč
Imat ćemo vjerojatno mi još dosta mečeva i prilika za revanš ako je suditi po kvaliteti jer tu smo negdje, a nama se u prvu ne žuri. A sve i da nam se žuri, trenutno ima boljih, a i prva s naše pozicije izgleda kao klaonica.
Hvala još jednom.
odlična utakmica i dobar pingič.
vidra će biti jaka i u prvoj ligi( kao i graviola)
vjerujem da ćemo i mi bolje igrati na jesen.
vidra će biti jaka i u prvoj ligi( kao i graviola)
vjerujem da ćemo i mi bolje igrati na jesen.
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
ne cini. 
prvi put u dugo vremena smo bili bez njega i bome nije isto.
osim toga, osvit je dovoljno dobar da nas sve pobjedi ako se tako potrefi, a njegovi suigraci su nam uvijek bili nezgodni. trebamo biti u punoj snazi da bi s njima igrali, pa da s hokijem i kondzom odigramo punom koncentracijom i jos netko skine osvita. samo malo slabije i dogodi se ovo sto se sinoc dogodilo, a bome moglo je i gore.
prvi put u dugo vremena smo bili bez njega i bome nije isto.
osim toga, osvit je dovoljno dobar da nas sve pobjedi ako se tako potrefi, a njegovi suigraci su nam uvijek bili nezgodni. trebamo biti u punoj snazi da bi s njima igrali, pa da s hokijem i kondzom odigramo punom koncentracijom i jos netko skine osvita. samo malo slabije i dogodi se ovo sto se sinoc dogodilo, a bome moglo je i gore.
Župančiću pukla Ahilova tetiva za vrijeme prve partije.Sutra će biti operiran.
A kaj se može.
A kaj se može.
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
malo šokovito - dolaziš na bajku, hitna blokirala izlaz, iznose tipa s nogama naprijed.
al kad skužiš osmjeh na licu, vidiš borca na djelu
.
Jebat ga, nezgodna ozljeda, al je junački podnio. Što brži oporavak želim i da nam se vrati bolji i jači!
al kad skužiš osmjeh na licu, vidiš borca na djelu
Jebat ga, nezgodna ozljeda, al je junački podnio. Što brži oporavak želim i da nam se vrati bolji i jači!
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!