NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

4. liga proljeće 2013 - Brodiumka teil Zwei
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
wolf

PostPostano: sri tra 24, 2013 9:01 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Tomaca

PostPostano: sri tra 24, 2013 9:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ovo s moje strane je bilo za Cekicem po glavi
Dren

PostPostano: pet tra 26, 2013 12:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

fali rezultata Mad
oke, plankeri - trans javljeno mi je da je na traženje transa (zbog ozljede i puta) odgođeno, al ovi mi ostali malo štekaju.
Ejla? : Azdaja
tip

PostPostano: sub tra 27, 2013 2:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

jucer Velika Gorica- stk M.E.T.I 9:1
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dren

PostPostano: sub tra 27, 2013 4:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

upisat ću večeras.
Plankeri - Trans, zbog praznika (godišnji nisu u zg), bolesti i ostalog što se skupilo... zamolili me da 7. kolo igraju tek u 10tom. Dozvolio sam takvu odgodu jer su se obje momčadi složile i jer mi je u interesu da se igra stolni a ne dobija bez igre - kao što sam i rekao na samom početku sezone.

Kako se izravno bore za ostanak, odnosno ova im tekma odlučuje, mislim da tu nema baš prostora za muljaže.

Što se Kike tiće, Ejlu ne mogu dobit, bar da mi kaže rezu između Gabreka i njih a i šta se zbiva s tim zapisnicima.

Molim vas ažurnije upisivanje i slanje zapisnika zadnja tri kola. Nužno je da imam kakvo takvo osiguranje da je sve regularno.
Dren

PostPostano: sub tra 27, 2013 7:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

I još.
zvao Ejlu, kaže poslala zapisnik prije 5 dana. Nisam dobio, pa sam provjerio spam folder... izgleda da je google mail smatra čokljavicom jer je odma strpao tamo. Very Happy
I to upišem, čim klinku stavim spavat (dakle do ponoći će bit on-line Zubo )

edit: ta da! Clint
Dren

PostPostano: uto tra 30, 2013 2:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

update.
Praznik, prvi maja, ode na godišnji raja.
Crying

Daklem, Trans dobio Jablanovec, jer je Lakuš strgao nogu i nije mogao igrati pa su krenuli sa 0:3. Tko zna kako bi to završilo da su bili kompletni...zapravo i jesu bili, al je čovjek očito došao samo gledat. Želim mu što brži oporavak, on mi je legenda: Dobijam sve zapisnike uredno kuvertirane (u bijelu kuvertu da mi žena ne dobije onesvijest Zubo )

Plankeri su me zamolili za još jednu odgodu - 9to kolo također, nema nikog u ZG kako sam shvatio s obje strane Plok plok! očito.
Odobrio sam im al da sve tekme do kraja 10tog kola budu odigrane (daklem nedjelja 9.05. navečer svi zapisnici kod mene). Bit će čupavo jer imaju tri tekme u 7 dana, al stvarno ne mogu dozvoliti da mi ijedna ekipe uđu u 11to kolo bez odigranih nekih dotadašnjih kola čisto da riješimo jedan faktor koji bi mogao biti uporište za priče o muljažama.

Eventualno, s obzirom na pravilnik, ako odgode 10to kolo s Dabrovima (dozvoljava se po pravilniku) ono mora biti odigrano najkasnije u utorak 11.og kola. Pratit ću situaciju podrobno jer ne želim da moje ekipe i moju ligu itko proziva.

Za sve - ne zaboravite:
Odgode 11tog kola nema.

Inače, ova zadnja dva kola ću se potrudit i bit u kontaktu s ekipama da znam kad se igra. Potrudit ću se na neke tekme i otići.
Pa se vidimo.
Pripremite pive Very Happy
Viper

PostPostano: uto tra 30, 2013 5:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

....dobro, nisam baš strgao nogu, al za sad sam out....to mixer sigurno širi dezinformacije... Rolling Eyes
[Vrh]
Viper

PostPostano: uto tra 30, 2013 5:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

....i hvala na lijepim željama Thumbs up
[Vrh]
Dren

PostPostano: uto tra 30, 2013 8:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma to je umjetnička figura Very Happy
drda

PostPostano: sri svi 01, 2013 12:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

dren razmisli malo ipak je u tvojoj
ligi mixer, samo ime sve govori

biti ces prozvan Beljenje
[Vrh]
wolf

PostPostano: sri svi 01, 2013 8:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):

Plankeri - Trans, zbog praznika (godišnji nisu u zg), bolesti i ostalog što se skupilo... zamolili me da 7. kolo igraju tek u 10tom.....

...., mislim da tu nema baš prostora za muljaže.

S mixerom treba i na hladno puhat ... Hihihi jes' vid'o kak je prošle sezone majstorski odigral završnicu Eeeek! Laughing Laughing Laughing In love Zubo
mixer

PostPostano: sri svi 01, 2013 4:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jednom majstor uvijek majstor.jedino kaj sam ozljedjen pa to noje ni blizu igre na pocetku sezone..sva sreca pa sami odlucujemo o sebi.za tomacu ni necu igrati ostala kpla cuvam se In love In love
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: pon svi 06, 2013 1:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

voditelju kakva je sitacija sa gabrekom, dečkima nedostuju rezultati zadnja dva kola, mi sutra igramo tekmu sezone a neznamo na čem smo, kaj nam igra.
Dren

PostPostano: pon svi 06, 2013 2:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

s dabrovima su odigrali i dobili, zapisnik mi je došao, upisujem danas na net.
s plankerima igraju zaostalu u četvrtak najvjerojatnije, a možda petak.

danas plankeri igraju protiv transa u prečkom u 7 drugu zaostalu.

tako da imamo pokrivene sve tekme do sad, ostaje zapravo još samo 10. kolo koje je u tijeku, odnosno počelo je danas. Što je u redu.

p.s.
šaljite zapisnike šta fali, slikajte mobom, skenirajte il šta god samo da je čitljivo i šibnite na mail.
Dren

PostPostano: uto svi 07, 2013 10:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

bome gusto u borbi za ostanak.
ispadaju ceste i kika sigurno al od trećeg mjesta odzada bježe 4 ekipe.

Realno, Jablanovec je u dobroj poziciji; Rizovci moraju dobiti obje da ih preskoče, Trans dobit Grlice i plankeri dobit Kiku a da oni izgube i od gabreka i od dabrova.
Po meni jako teško da će to bit scenarij.

Trans isto visi, ali ima dobru poziciju u odnosu na RIZ. nerješenim protiv RIZa (s boljom set razlikom) bi praktično osigurao da RIZ ispada, ali teoretski (ako RIZ mrkne Gabrek) te Jablanovec i/ili Plankeri zapnu na 11 bodova zatvorio bi se krug od 4 ekipe s 11 bodova gdje bi bilo jako jako zabano (its beyond my limited brain) jer bi se zatvorio krug sa 3 ekipe s 4 boda. no poraz protiv RIZa najvjerojatnije znači i ispadanje iz lige za Trans.

Plankeri po meni u najboljoj situaciji sad pobjedom protiv Transa. (gdje su mixerovi suigrači podbacili i gurnuli trans u jako opasnu zonu)
imaju dobar ždrijeb i dobre bodove protiv izravnih konkurenata.

tako da je RIZ zapravo glavni kandidat za ispadanje...ali drže stvari u svojim rukama. Samo trebaju dobit Trans.

Trans ili RIZ pitanje je sad.

Na vrhu, isto jako zabavno.
Gorica je u super poziciji ali igra s izravnim konkurentom i tu mora osvojiti bar bod za prvo mjesto i bar bod protiv trešnjevke.
s dva poraza ili porazom od Zrinskog i nerješenim protiv JTR mogu završiti čak četvrti!
Zrinski igra s dvi ekipe u borbi za prvo mjesto. sa dva poraza isto može pasti na četvrto mjesto, a čak i pobjeda protiv gorice, ako izgube od grlica može značiti 4to mjesto! Krucijalna je dakle tekma s Grlicama ako se žele biti među prve 3 - s njima moraju odigrati nerješeno s boljom set razlikom da bi bili treći.

Grlice visoko lete jer pak drže prolaz u svojim rukama. Pobjedom protiv zrinskog (i transa, al to će ići lakše) sigurno su treći i ako se zatvori krug.
Za prvo mjesto im treba i malo isuviše sreće: da Gabrek kiksa (bar jedan poraz) da zrinski dobije goricu, da gorica nerješi s JTR.
Realno s dvije pobjede imaju 50-50% šanse za drugo mjesto.

Gabrek je u izvrsnoj poziciji. Igra tri tekme s momčadima koje bi morali dobit. No problem je što njihov najjači igrač ne igra sve tekme i ne trenira i uvijek mogu kiksati. sa tri (realne pobjede) sigurno su treći, za prvo mjesto trebaju nešto realniju sliku: da zrinski izgubi od grlica a dobije goricu i da gorica ne pobjedi JTR.

gusto gusto!
zabavna ste liga Very Happy

p.s. naravski, najrealniji je slučaj da će Gabrek sve izgubit do kraja, Grlice isto a u naletu opake igre JTR dobit zadnje dvije i zasluženo osvojiti treće mjesto. Clint
Iceman

PostPostano: uto svi 07, 2013 11:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

tl;dr :-)
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Pale

PostPostano: uto svi 07, 2013 11:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren svaka čast, ajde najesen budi voditelj 15.lige Cheer

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
busbus

PostPostano: uto svi 07, 2013 12:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):

Gabrek je u izvrsnoj poziciji. Igra tri tekme s momčadima koje bi morali dobit. No problem je što njihov najjači igrač ne igra sve tekme i ne trenira i uvijek mogu kiksati. sa tri (realne pobjede) sigurno su treći, za prvo mjesto trebaju nešto realniju sliku: da zrinski izgubi od grlica a dobije goricu i da gorica ne pobjedi JTR.
Clint

Gabreku najjaci igrac trenira sa tri puta jacim igracima ...
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto svi 07, 2013 12:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mislim da ne mislite na istog. Smile ti na cara, dren na librica.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sljedeće
Stranica 14 / 18.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.