SOKAZ forum
6. liga proljece 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
replika (nebi ali moram)
I zadnji si put reko da radiš popodne pa si došo pola sata ranije.
Tako je bilo i ovaj put.Sve rihtaš da tebi paše!Za drugog te nije briga.
Da nije bilo žurbe zbog Mužiča,jer smo počeli kasnije od prvobitnog dogovora.Mužič nebi izgubio od Magaša.A kad svi planovi propadnu,
onda nastupa "dobrica" Magaš koji urlikanjem igraču u lice(da ne vjeruješ
svojim očima)iz ničega napravi incident.Sve partije ste dobili nezasluženo,
osim Detelj mene.Poslije je sve bilo žurba da odigramo i otpelamo Mužiča na poso.Osječam se pokradeno i izmanipulirano i naivno.
Samo uživaj,dobar dečko,bilo pa prošlo.Pingač bu se igrao i dalje
samo ne glumi finoču.
Tako je bilo i ovaj put.Sve rihtaš da tebi paše!Za drugog te nije briga.
Da nije bilo žurbe zbog Mužiča,jer smo počeli kasnije od prvobitnog dogovora.Mužič nebi izgubio od Magaša.A kad svi planovi propadnu,
svojim očima)iz ničega napravi incident.Sve partije ste dobili nezasluženo,
osim Detelj mene.Poslije je sve bilo žurba da odigramo i otpelamo Mužiča na poso.Osječam se pokradeno i izmanipulirano i naivno.
Samo uživaj,dobar dečko,bilo pa prošlo.Pingač bu se igrao i dalje
samo ne glumi finoču.
Re: replika (nebi ali moram)
jel ovo moguće / istina?silvac je napisao/la:A kad svi planovi propadnu,
svojim očima)iz ničega napravi incident.
samo ne glumi finoču.
istina???
Bog,Koki!
Odgovor;Zašto bi Rac predao meč,važan meč,nakon svoje
dobre igre(2partije) i 4-1 za ZET,tj.nas.
To još nikad nije napravio!
Bilo je tu i skakanja i unošenja u lice i svašta što nemožeš opisat.
Mene je šokiralo što ovi dobri dečki izazivaju tuču.Izuzmimo Detelja,
on je ok.Mi to nismo ničim izazvali,mada ti u to sumljaš.Ha,ha.
Mi smo vodili 4-1,te nije bilo razloga za nervozu kod nas.
Kod njih,možda malo više pivice.
Pozdrav!
neču više objašnjavat.gotovo.!!!
Odgovor;Zašto bi Rac predao meč,važan meč,nakon svoje
dobre igre(2partije) i 4-1 za ZET,tj.nas.
To još nikad nije napravio!
Bilo je tu i skakanja i unošenja u lice i svašta što nemožeš opisat.
Mene je šokiralo što ovi dobri dečki izazivaju tuču.Izuzmimo Detelja,
on je ok.Mi to nismo ničim izazvali,mada ti u to sumljaš.Ha,ha.
Mi smo vodili 4-1,te nije bilo razloga za nervozu kod nas.
Kod njih,možda malo više pivice.
Pozdrav!
neču više objašnjavat.gotovo.!!!
ja bi detelja ipak spomenuo,he,nakon meča s mužićem igor je zagrmio na mene pa di ste vas dvojica ,misleći na mene i luku,trebala mi je podrška a vas nema ,neznajuć da smo ga mi gledali iz separea. imajući osjećaj krivnje ošli smo u meču detelj -rac što bliže stolu i počeli navijat ko navijači liverpoola, you ll never walk alone ,naravno s šalom u ruci,treba naglasit iza poena ,odnosno kad poen završi , međutim rac je rekao da nema potrebe navijat što smatram krivo,u sportu je zabranjen doping ali ne i navijanje
- masterinsider
- Kontakt:
- masterinsider
- Kontakt:
- masterinsider
- Kontakt:
Vjerovatno je presudilo vezanje "pertla na patikama", a možda niste niti navijali "kao navijači liverpoola"bukowski je napisao/la:svaka čast pemitu na pobijedi jednostavno su prebrzi za nas ,meč je bio skroz rekularan,doduše matea je stalno vezala pertle na patikama što nam je jako otežavalo igru,antunović se samo pravi fin a kad počne igrat pravi ubojica ,plavec odigro vrhunski .
MJ-STK Pemit 3:7
Nakantali nas samo tako Pemi(t)čani!
Jedna od ekipa koja nam nikako ne paše, mlađi, utreniraniji, uopće ne provociraju i nedaju se isprovocirati, jako nezgodna ekipa (Matea ništa osobno
). 
Imam osjećaj da svaki put kad igramo protiv njih mi mislimo "kak oni mogu izgubit od nekoga", a oni misle "kak ovi mogu dobit ikoga"!
Bumo vidli rasplet do kraja prvenstva, no lako bi se moglo dogoditi da obje ekipe ostanu u 6.ligi ako negdje kiksaju, a i ne ovise sami o sebi već i o ekipama protiv kojih igraju.
Pozdrav od

Nakantali nas samo tako Pemi(t)čani!
Jedna od ekipa koja nam nikako ne paše, mlađi, utreniraniji, uopće ne provociraju i nedaju se isprovocirati, jako nezgodna ekipa (Matea ništa osobno
Imam osjećaj da svaki put kad igramo protiv njih mi mislimo "kak oni mogu izgubit od nekoga", a oni misle "kak ovi mogu dobit ikoga"!
Bumo vidli rasplet do kraja prvenstva, no lako bi se moglo dogoditi da obje ekipe ostanu u 6.ligi ako negdje kiksaju, a i ne ovise sami o sebi već i o ekipama protiv kojih igraju.
Pozdrav od
"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
Pozdrav svima!
Posto vidim da se ovdje nemilice samara pa da i ja kazem koju
glede ekipe Zet i Silvaca.
Silvaca prvenstveno cijenim kao čovjeka
i kao protivnika!
Smatram da je izuzetno iskusan i nadasve
talentiran igrac unatoc svojim godinama
i fizickoj spremi.
Divim se svim tim starim sokazovcima kao i svojim
suigracima koji su nekada igrali nevjerojatan
pingac zajedno sa mojim pokojnim ocem dok
smo mi mozda tek kozice natezali.
Svi ti ljudi dan danas imaju strpljenja i razumijevanje
za nas "mlade" samo mi nemamo za njih o ponajmanje
poštovanja s obzirom na njihovo iskustvo.
Ne kazem da nas nema svakakvih ali misljenja sam
da bi trebalo biti vise postovanja i tolerancije nas prema njima
nego obratno.
Bit cu sretan da u njihovim godinama stojim za stolom
a kamoli pariram nekim skolovanim klincima.
Zato brigu na veselje i uzivati u ovom lijepom sportu
uz koju toplu rijec.
Lijepi pozdrav svima!
Posto vidim da se ovdje nemilice samara pa da i ja kazem koju
glede ekipe Zet i Silvaca.
Silvaca prvenstveno cijenim kao čovjeka
i kao protivnika!
Smatram da je izuzetno iskusan i nadasve
talentiran igrac unatoc svojim godinama
i fizickoj spremi.
Divim se svim tim starim sokazovcima kao i svojim
suigracima koji su nekada igrali nevjerojatan
pingac zajedno sa mojim pokojnim ocem dok
smo mi mozda tek kozice natezali.
Svi ti ljudi dan danas imaju strpljenja i razumijevanje
za nas "mlade" samo mi nemamo za njih o ponajmanje
poštovanja s obzirom na njihovo iskustvo.
Ne kazem da nas nema svakakvih ali misljenja sam
da bi trebalo biti vise postovanja i tolerancije nas prema njima
nego obratno.
Bit cu sretan da u njihovim godinama stojim za stolom
a kamoli pariram nekim skolovanim klincima.
Zato brigu na veselje i uzivati u ovom lijepom sportu
uz koju toplu rijec.
Lijepi pozdrav svima!
zanimljivo stanovište i uglavnom se slažem - dapače i jako trudim da se tako i ponašam.
Al nevezano uz ovu tekmu između mladih iz MJ i "starih" iz ZETa, da prokomentiram i ja što sam doživio u ovih mojih 3-4 godine igranja SOKAZa.
Samo sam jednom imao sukob sa starim veteranom sokaza a odigrao sam na desetke partija...doduše uglavnom su me pobjeđivali pa možda i to nešto utjeće
Sve te tekme su prošle s puno dobre igre, zezancije, pokoje lovačke (oni fakat imaju o tom materijala
) i međusobnog uvažavanja - s moje strane njihova iskustva, s njihove moje želje i truda.
No jednom sam prilikom imao poprilično neugodnu situaciju. Dedeka koji očito već godinama igra al koji očito više ne može igrati na nivou na kojem je navikao. Umjesto da bude sretan što uopće igra i što je zdrav i može se ravnopravno boriti sa (tad) 3puta mlađim momkom, ovaj je činio sve da me pobjedi.
Te mrežica preniska, stol kriv, koje gume imam, jesu li dozvoljene (igrao tad sa g3 sriverima
) zove prasice koje to nisu (po 5 cm van stola), ne priznaje prasice koje to jesu, tvrdi da je vanjska na vanjskoj strani stola
, zove nec kad promaši vratiti servu, ne priznaje svoj nec, počinje servirati kad nisam spreman i iz ruke i spreman to potkrijepiti s puno vikanja i svađe...čudo jedno. Naravno, dobio me.
Dobio bi me i bez sve te strke i gnjavaže. jer je bio bolji. All ja sam u prvom setu vodio tipa 8:6 pa je krenulo
Jest, on je iskusan, možda igra sokaz od kad se moja majka rodila, al jel mu to daje za pravo da se tako ponaša? Jel bi ja "iz poštovanja" trebao samo klimati glavom i govoriti "bravo iskusni dedice"
Svaka njemu čast, al nit sam ja djete koje se može zastrašiti niti se bojim izboriti za svoje pravo na regularnu igru.
Poštovanja treba, al poštovanje treba biti obostrano. Poštuj me kao igrača, ja ću tebe kao iskusnog i dugotrajnog sokazovca I igrača. a u poštenoj igri nek pobjedi bolji!
Al nevezano uz ovu tekmu između mladih iz MJ i "starih" iz ZETa, da prokomentiram i ja što sam doživio u ovih mojih 3-4 godine igranja SOKAZa.
Samo sam jednom imao sukob sa starim veteranom sokaza a odigrao sam na desetke partija...doduše uglavnom su me pobjeđivali pa možda i to nešto utjeće
Sve te tekme su prošle s puno dobre igre, zezancije, pokoje lovačke (oni fakat imaju o tom materijala
No jednom sam prilikom imao poprilično neugodnu situaciju. Dedeka koji očito već godinama igra al koji očito više ne može igrati na nivou na kojem je navikao. Umjesto da bude sretan što uopće igra i što je zdrav i može se ravnopravno boriti sa (tad) 3puta mlađim momkom, ovaj je činio sve da me pobjedi.
Te mrežica preniska, stol kriv, koje gume imam, jesu li dozvoljene (igrao tad sa g3 sriverima
Dobio bi me i bez sve te strke i gnjavaže. jer je bio bolji. All ja sam u prvom setu vodio tipa 8:6 pa je krenulo
Jest, on je iskusan, možda igra sokaz od kad se moja majka rodila, al jel mu to daje za pravo da se tako ponaša? Jel bi ja "iz poštovanja" trebao samo klimati glavom i govoriti "bravo iskusni dedice"
Svaka njemu čast, al nit sam ja djete koje se može zastrašiti niti se bojim izboriti za svoje pravo na regularnu igru.
Poštovanja treba, al poštovanje treba biti obostrano. Poštuj me kao igrača, ja ću tebe kao iskusnog i dugotrajnog sokazovca I igrača. a u poštenoj igri nek pobjedi bolji!
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Svakoga treba poštivati točno onoliko koliko zaslužuje. Nema to veze sa godinama. To što je netko star zahtjeva poštovanje koje se dobiva kućnim odgojem, ali ako je gad....
Silvija poznajem dugo godina. Ajde... mogao bih prihvatiti da je možda malo pretjerao u opisu ali da je sve što je napisao lagao teško mogu vjerovati. Pogotovo što ono sa "unošenjem u facu" i plesanjem nakon predane partije. To iz MJ nitko ne demantira mada se javljaju u temi.
Sada nakon što je meč dobiven posprdna retorika "ko gubi ima pravo da se ljuti" mi ne izgleda fer...
Silvija poznajem dugo godina. Ajde... mogao bih prihvatiti da je možda malo pretjerao u opisu ali da je sve što je napisao lagao teško mogu vjerovati. Pogotovo što ono sa "unošenjem u facu" i plesanjem nakon predane partije. To iz MJ nitko ne demantira mada se javljaju u temi.
Sada nakon što je meč dobiven posprdna retorika "ko gubi ima pravo da se ljuti" mi ne izgleda fer...
Sve to stoji.Ali kao sto sam rekao...ima nas svakakvih
ali ipak mislim da smo mi "mlađi" ti koji
bi trebali malo popustit.Ko zna kakvi cemo mi biti
u tim godinama.
Naravno da ima kenjatora daleko od toga i to sve
ovisi o kucnom odgoju ali prema onim "normalnim" smatram
da treba imati određeno postovanje.
Svi imamo naravno razlicito razmisljanje ali moje je takvo
i pingac smatram kao rekreaciju i ispusni ventil.
Kamo srece da mi je stolni tenis jedina preokupacija.
ali ipak mislim da smo mi "mlađi" ti koji
bi trebali malo popustit.Ko zna kakvi cemo mi biti
u tim godinama.
Naravno da ima kenjatora daleko od toga i to sve
ovisi o kucnom odgoju ali prema onim "normalnim" smatram
da treba imati određeno postovanje.
Svi imamo naravno razlicito razmisljanje ali moje je takvo
i pingac smatram kao rekreaciju i ispusni ventil.
Kamo srece da mi je stolni tenis jedina preokupacija.