| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: pet stu 23, 2007 12:20 am Naslov
: |
|
|
U ležernoj atmosveri jer se protivnik pojavio sa dva igrača, odradili mi svoj posao. Škofina -Ipos 7-3
Čestitke još jednom Kameniću na triler pobjedi ( peti set 18:16 )
Slijedeči tjedan u Utorak igramo protiv Zepa, nadamo se još tri boda pa da bez poraza dočekamo "stare krvnike" u 9. kolu Dobri dol. ,
mislim da bu nam to vrhunac ove jeseni i bez obzira kaj bumo prvi ak tu tekmu ne dobimo, sezona bu neuspješna  _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: pet stu 30, 2007 4:57 pm Naslov
|
|
| nzoric (napisa): |
Imam igracku pauzu sve tamo do 10.kola kad igramo zadnje dvije tekme protiv Dobrog dola i CVB-a..
|
Znači da si prejak za ove "male tekme"?
Ak imaš igračku pauzu to je u redu, ali nije razlog da nas ne obavještavaš kak su tvoji dečki odigrali jer zapisnika još uvjek nema.
Htio bi na vrijeme doznati za vaš eventualni kiks tak da prvenstvo proslavimo 2 kola prije kraja  _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
King
|
Postano: pet stu 30, 2007 11:33 pm Naslov
|
|
Trnava - Dugo Selo 3:7
Dugo Selo - Petar Zrinski 3:7
Škofina može proslaviti naslov... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: pet stu 30, 2007 11:58 pm Naslov
|
|
| King (napisa): | Trnava - Dugo Selo 3:7
Dugo Selo - Petar Zrinski 3:7
Škofina može proslaviti naslov... |
Bravo za kinga , napokon da su i oni skinuli nekome skalp ,
znači u utorak ako pobjedimo Dobri dol i matematički smo osigurali prvo mjesto , još jedan razlog da se motiviramo još više  _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: sri pro 05, 2007 12:18 am Naslov
|
|
Vele: "Sve kaj je lijepo kretko traje" nama je trajalo 9 kola ,
nije da je kratko ali je i matematički gotovo
P.S. Škofina - Dobri dol 6-4
Nažalost opet sam imao meć loptu a izgubio, ovaj put protiv Sosića
mijenjo bi sve pobjede ove sezone za tu da mogu, ali ko ga je.... , oni ostaju u 11. a mi smo od proljeća jednoznamenkasti. _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri pro 05, 2007 8:10 am Naslov
|
|
čestitke Škofini, sezona je odrađena besprjekorno...
zasluženo 1. mjesto.....
sada lagano opuštanje i priprema za Zimski kup... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zrinski
|
Postano: sri pro 05, 2007 8:33 am Naslov
|
|
| rope (napisa): | čestitke Škofini, sezona je odrađena besprjekorno...
zasluženo 1. mjesto.....
sada lagano opuštanje i priprema za Zimski kup... |
Pa desi rope?
Hvala na čestitkama  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: čet pro 06, 2007 7:58 am Naslov
|
|
| mommo (napisa): |
P.S. Škofina - Dobri dol 6-4
Nažalost opet sam imao meć loptu a izgubio, ovaj put protiv Sosića
mijenjo bi sve pobjede ove sezone za tu da mogu, ali ko ga je.... , oni ostaju u 11. a mi smo od proljeća jednoznamenkasti. |
Cestitke i od mene! Slijiedece sezone ste u jednoznamenkastom razredu, polako ali sigurno se penjete..ne znam da li ce te uhvatiti Kerume,no drzim vam fige!
Uzivajte u lovorikama i trenirajte za zimski kup(osobno ne znam da li ce se moji prijaviti za njega)! Sto se tice Sosica, bio je to mali peh(jer si imao mec loptu), no zato cu se ja revansirati za tebe a i za sebe (proslogodisnji poraz)
SP, Nedeljko.
Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 11.liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rrandro
|
Postano: pet pro 07, 2007 9:50 am Naslov
|
|
za škofinu čestitke nadam se da bumo skoro u istom razredu da im vratimo i nadamo se da bu više gemišta  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: sub pro 08, 2007 8:42 pm Naslov
|
|
Bas s nestrpljenjem cekam utakmicu CVB - Cafe bar "Ante", jer u poslijednje vrijeme sve manje igra njihov sto se tice pingaca najkvalitetniji pojedinac Domagoj Buncic, a umjesto njega igra Vladimir Kühbauch, ovak na prvi pogled takodjer solidan igrac..biti ce izazov uzeti im koji bod u toj tekmi!
Vrijeme bi bilo i da prvi igrac ekipe Cafe bar "Ante" Davor Perkovic odigra neki neponovljiv mec i pomrsi racune CVB-u!
Moja prognoza je 2:8 za CVB, no potrudit ce se doci i ja na taj mec, tako da ipak im ne bude previse lako, a i u pitanju je prestizno 2. mjesto na tablici!
P.S.: Zavrsila je post sezona tako da sutra igramo protiv Odre I i izvjestaj ce uskoro biti na netu
SP, Nedeljko
Cafe bar "Ante" Dugo Selo 11.liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: sub pro 08, 2007 9:00 pm Naslov
|
|
| nzoric (napisa): | Bas s nestrpljenjem cekam utakmicu CVB - Cafe bar "Ante", jer u poslijednje vrijeme sve manje igra njihov sto se tice pingaca najkvalitetniji pojedinac Domagoj Buncic, a umjesto njega igra Vladimir Kühbauch, ovak na prvi pogled takodjer solidan igrac..biti ce izazov uzeti im koji bod u toj tekmi!
SP, Nedeljko
Cafe bar "Ante" Dugo Selo 11.liga |
Ak' slučajno ne znate, Vladimir Kuchbauch je nekad bio jedan od najboljih igrača SOKAZ-a (u 1. ligi), a i danas je opasan.
Ima preko 70 godina, a i vidjet ćete kako se igra travom!!
Ako ga neko od vas uspije dobiti skidam kapu do poda !!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: sub pro 08, 2007 9:48 pm Naslov
|
|
| nzoric (napisa): | Bas s nestrpljenjem cekam utakmicu CVB - Cafe bar "Ante", jer u poslijednje vrijeme sve manje igra njihov sto se tice pingaca najkvalitetniji pojedinac Domagoj Buncic, a umjesto njega igra Vladimir Kühbauch, ovak na prvi pogled takodjer solidan igrac..biti ce izazov uzeti im koji bod u toj tekmi!
Vrijeme bi bilo i da prvi igrac ekipe Cafe bar "Ante" Davor Perkovic odigra neki neponovljiv mec i pomrsi racune CVB-u!
Moja prognoza je 2:8 za CVB, no potrudit ce se doci i ja na taj mec, tako da ipak im ne bude previse lako, a i u pitanju je prestizno 2. mjesto na tablici!
|
Korak po korak , a ne preskakati, mislim da bu vam protiv Odre jako teško, čak što više uvjeren sam da bu te zgubili, pripremite se na pritisak Majdaka od prvok poena jer bit će galame, jaći su za Hojana koji nije igral od poćetka sezone, ako do sad niste nikad igrali sa Majdakima bit će to za sve vas jedno novo neugodno iskustvo
Kaj se tiće Vinko Beka 8-2 je utopija ak bu ju igrali i Bunčić i Kühbauch može biti jedino 8-2 za njih, ali kolko znam nije im pozicija na tablici bitna ili su promjenili razmišljanje, ubiti me više interesira kakav bu izlet u Odru, napiši poslije komentar ak buš imal volje za to SRETNO!!! _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: ned pro 09, 2007 4:02 pm Naslov
|
|
Evo izvjesca nakon danasnjeg gostovanja u Odri:
Rezultat sam vec unio tako da bi uskoro trebao biti vidljiv svima.
Krajnji rezultat 5:5!
Decki igraju solidno..zato kaj je 5:5 je manje vise moja krivica jer sam dobil "samo" tekmu protvi Hojana. Perkovic je napravio 3. i dobili smo par..moglo je lako biti i drugcije u njihovu korist ili nasu.
Uglavnom sad igramo na pobjedu protiv MS Dobri dol kako bi osigurali 3 poziciju bez obzira kako odigramo protiv CVB
Iako ima jos vremena za bilo kakvo slavlje, s optimizmom idemo u goste Dobrom Dolu Dok ce IPOS sa zanimanjem promatrati sa strane kako cemo mi odigrati ovih par zadnjih kola
Odra sto se mene tice je bila jedno ugodno iznenadjenje i sva sreca sto me Slavko uspio nagovoriti da dodjem na tu tekmu, umjesto na CVB.
Sto se tice rezultata protiv CVB otprilike sam tako i racunao da ce biti 8:2 za njih ukoliko ce igrati po tri tekme i buncic i kuhbauch. Uostalom vidjet cemo kako ce oni sloziti ekipu..do sad nisi niti jednom odigrali na taj nacin da svaki od njih igra po 3 tekme..to ce biti nezgodna i neizvjesna tekma ukoliko ce igrati samo jedan od njih.
SP Nedeljko
Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 11. liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: pon pro 10, 2007 8:21 pm Naslov
|
|
Izvjesce nakon gostovanja kod Dobrog Dola:
Pobjeda u gostima!
Sada neka Ipos pati..
Nazalost izgubio sam od Sosica, dok sam ostale tekme dobio.
Morao sam otici prije parova tako da ili je 6:4 za nas ili 7:3.
S ovom pobjedom smo definitivno 3. a protiv CVB ce odluciti tko ce izmedju nase dvije ekipe biti 2. a tko 3.
P.S.: Nadam se da smo ekipu Skofinu ugodno iznenadili s remijem u gostima kod Odre!
SP od Nedeljka
Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 11. liga! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: pon pro 10, 2007 10:04 pm Naslov
|
|
P.S.: Nadam se da smo ekipu Skofinu ugodno iznenadili s remijem u gostima kod Odre!
|
Bravo za pobjedu protiv Dobroga dola , kaj se tiće Odre više me interesirala atmosfera nego rezultat, ali mislim da je 5-5 ok
P.S. A di vam je nestao zapisnik iz 8.kola  _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: uto pro 11, 2007 10:13 am Naslov
|
|
| mommo (napisa): | Bravo za pobjedu protiv Dobroga dola , kaj se tiće Odre više me interesirala atmosfera nego rezultat, ali mislim da je 5-5 ok |
Pa, sto se tice Odre, decki su skolski primjer tisine dok traje poen i sportskog navijanja bez psovki nakon odigranog poena! Puno ekipa bi moglo "stosta" nauciti od njih i iskreno mi je zao sto u sezoni proljece 2008 se necemo sresti!
Nadam se da sam ti opisao atmosferu!
| mommo (napisa): | P.S. A di vam je nestao zapisnik iz 8.kola  |
To su moji igrali doma i ne znam zasto moji nisu poslali voditelju iili voditelj kasni s upisivanjem.
P.S.: Hvala Kingu na ispravku netocnog navoda! 
Zadnja promjena: nzoric; uto pro 11, 2007 1:55 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
King
|
Postano: uto pro 11, 2007 11:46 am Naslov
|
|
| mommo (napisa): | P.S. A di vam je nestao zapisnik iz 8.kola  |
To su moji igrali u gostima i ne znam zasto petar zrinski ne salje voditelju iili voditelj kasni s upisivanjem. |
Ispravak netočnog navoda: utakmica odigrana u Dugom Selu, Petar Zrinski bio gost!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rrandro
|
Postano: sri pro 12, 2007 10:43 am Naslov
: Za dugo selo |
|
|
Za dugo selo obično u sastavu sve tri igra bunca Kubauh ulazi u zadnjoj izmjeni a ak vi dobite šalkija i mene svih 5 partija svaka čast ali da te prisjetim da smo prošle godine mi poveli 5 - 0 i uz buncinu 3 pobjedu to je bilo dost umjesto mene je zaigro đole a isto tek bum vam odal tajnu da je u vašoj dvorani nisam 4 sezone dobio partiju doduše igrao sa protiv Kažotiće tam toliko od mene
Neka bolji pobijedi
P.S ipak sam mišljenja da smo najača ekipa ali osim pingača imamo puno više afiniteta bele, gemišti, druženje itd  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: čet pro 20, 2007 11:37 pm Naslov
: Re: Za dugo selo |
|
|
Odradili mi i to 11. kolo kod ZETA rutinskom pobjedom od 7-3
Interesantno je to da su za našu utakmicu bili zainteresirane skoro sve ekipe koje se bore za opstanak (možda se čak i sumnjalo u poštenje, odnosno "opuštanje"), kolko mi je to bilo simpatično tolko me je i vrijeđalo , ali mislim da su na kraju svi zadovoljni.
Pozdrav svim forumašima koji su ovu jesen pratili 11. ligu, a bilo nas je poprilično , nadam se da će 9. liga na proljeće pobuditi bar u pola zanimanje kakvo je bilo za 11. ligu, a kaj se tiće rezultata nebih se bunio da se ponovi, tak i tak kaj idemo niže nam je nekak sve lakše , neke ne valja u tom sistemu, čovjek bi oćekivala da bu kontra.  _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: pet pro 21, 2007 2:59 pm Naslov
: Re: Za dugo selo |
|
|
| mommo (napisa): | Odradili mi i to 11. kolo kod ZETA rutinskom pobjedom od 7-3 |
Cestitke na pobjedi i fer play igri protiv Zet-a!
Sretno u 9.proljetnoj lizi 2008.g. i trenirajte tako da vam bu sve lakse kak padaju brojke lige u kojoj igrate!
SP, Nedeljko.
Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 11. liga. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|