SOKAZ forum
18. liga proljeće 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- bduralija
- Kontakt:
8. kolo gotovo, opet nije bilo nerješenih, a ishode tekmi tko će pobjediti sam sve predvidio...
1. Sorry-Input 8:2 (10:0)
2. Dugave-Velux 8:2 (8:2)
3. Vidra II-HVIDR-a 4:6 (3:7)
4. AGF IV.-MTM 4:6 (1:9)
5. TIO-Početnici 2:8 (1:9)
u zagradama su rezultati odigranih, a ispred prognozirani... odstupanja su minimalna osim kod AGF4...
idemo vidjeti što će biti u slijedećem kolu...
Input –TIO 4:6
Početnici–AGF IV. X:Y (miriši na 6:4, no treba biti optimističan)
MTM–Vidra II. 9:1
HVIDR-a–Dugave 7:3
Boanerges II.–Sorry 5:5
naravno predviđam da će tekma koju igramo trajati cca 4 sata...

u zagradama su rezultati odigranih, a ispred prognozirani... odstupanja su minimalna osim kod AGF4...
Dren je napisao/la:e jebote. tko je tebe nosao, bome se namučioŽugec je napisao/la: (puce, nemojte se previše obazirati na baljezganje stare, iznošene i spore kornjače)
sve samo u cilju boljeg "držanja" podloge
osim toga, radio sam na sebi: više nemam ni 100, a povečal sam konjažu
samo sitna opaska:
nisam iznesen (nogama naprijed, recimo) nego iznošen. kao cipele zrupom u potplatu, npr.
- bduralija
- Kontakt:
Hvala dtrnski i Iskerka, dakle igrat ćemo u Ritmu gdje smo do sad igrali jednom i pobjedili... čekat ću do utorka u 10, da bude sve po pravilima...
što napisat o tekmi gdje sve izgubiš, ne sjećam se da smo u našoj dvorani do te tekme koristili brojač poena, obzirom da je Maja naša AGF (djelatnica) izvukla je to iz ormara, osim 3 cure koje su igrale još su 2 gledale... hvala Mirni na donešenom drvu, sad tražim ljepilo i vrijeme za isprobati ga...

što napisat o tekmi gdje sve izgubiš, ne sjećam se da smo u našoj dvorani do te tekme koristili brojač poena, obzirom da je Maja naša AGF (djelatnica) izvukla je to iz ormara, osim 3 cure koje su igrale još su 2 gledale... hvala Mirni na donešenom drvu, sad tražim ljepilo i vrijeme za isprobati ga...
Kaj Boanergesi opet moraju igrati neriješeno????

bduralija je napisao/la:8. kolo gotovo, opet nije bilo nerješenih, a ishode tekmi tko će pobjediti sam sve predvidio...
![]()
- bduralija
- Kontakt:
bit ćete sretni ako odigrate 5:5, jer su Sorry-evci u formi i imaju široku klupu, dobro težište i da dalje ne nabrajam...mali ban je napisao/la:Kaj Boanergesi opet moraju igrati neriješeno????
Početnici kako stvari stoje čekaju početak mjeseca da nam se jave za termin, naime napisali ste da imaju termin srijedom, a tada je praznik... tko zna što sada smišljaju...
Ma ne brini Borise već ti imaš rješenje za to. Neka si hladno upišu 10:0 za njih i s tim tvoji problemi jednostavno nestajubduralija je napisao/la:Početnici kako stvari stoje čekaju početak mjeseca da nam se jave za termin, naime napisali ste da imaju termin srijedom, a tada je praznik... tko zna što sada smišljaju...
Let the force be with you
- bduralija
- Kontakt:
Kako je krenulo s 2:8, pa 1:9... u nizu dolazi, hm...Saša je napisao/la:
Ma ne brini Borise već ti imaš rješenje za to. Neka si hladno upišu 10:0 za njih i s tim tvoji problemi jednostavno nestaju![]()
![]()
![]()
Dogovorili smo se za tekmu, srijeda 1. maj... neki idu na izlet, neki na prosvjed, a neki iuz to i na pingač... Ritmo 19:30...
Hvala na dobrim željama, mislim da ćemo u boljem slučaju odigrati tako. Mene malo muče ručice nakon subotnjeg "prčkanja" po vrtu:bduralija je napisao/la:
desna

i lijeva

opet neriješeno
Sad je već sasvim jasno tko je u našoj lizi zadužen za neriješene rezultate. Boanerges-Sory 5-5
Ako ispadnemo iz lige, Duralija će biti krivac jer nam u zadnje vrijeme prognozira samo neriješene rezultate
I kaj mi onda možemo na tekmi nego pobrinut se da prognoza ispadne točna 
- bduralija
- Kontakt:
Re: opet neriješeno
Tradicija s pogađanjem rezultata prve odigrane tekme kola se nastavlja...
Praznik rada provodimo radno, igramo večeras isto kao Barcelona i Bayern...

Praznik rada provodimo radno, igramo večeras isto kao Barcelona i Bayern...