| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
unchained
|
Postano: pet svi 10, 2013 8:35 am Naslov
: |
|
|
Domacini smo, poznata ti je dvorana. Nabavili smi par klima i kanti leda da spustimo temperaturu na nasu radnu
Mec pocinje u 19 pa naleti. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: pet svi 10, 2013 9:12 am Naslov
|
|
| Guga (napisa): | | vjekoslav (napisa): | | nisam skužio di se mogu ti rezultati da unesu od razigravanja jel vidim da niko ne unaša ili nema mogučnosti samo |
nazovi voditelja 23. ljige - Stip-a |
Ja sam jako privilegiran i mogu unositi reultate razigravanja, "obični smrtnici" ne mogu.
Svi zapsinici koje sam dobio su uneseni - http://www.sokaz.hr/razigravanje.php?oblik=html&spol=M&lg=123&doba=pro&sezona=2013 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Rangel
Pridružen/a: 12. 11. 2009. (15:52:06) Postovi: 83 Lokacija: Utrina
|
Postano: pet svi 10, 2013 9:12 am Naslov
|
|
Eh prognozirati ishod ove tekme je zbilja teško. Da nije Ronin pobijedio tako uvjerljivo Zlarinske Koralje, onda bi definitivno dao prednost butterfly-u.
No zbog te tekme i dvorane Ronina možda bih dao minijaturnu prednost Ronin-u.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet svi 10, 2013 10:35 am Naslov
|
|
| unchained (napisa): | Domacini smo, poznata ti je dvorana. Nabavili smi par klima i kanti leda da spustimo temperaturu na nasu radnu
Mec pocinje u 19 pa naleti. |
Ako ovo čitaju igrači Butterfly-a i misle si gle kak ovaj gospon Merđo ima smisla za humor, ja im mogu poručiti : maknite osmijeh s lica, čovjek govori istinu i smrtno je ozbiljan...
Jedan naš igrač je ''lagano'' pokupio upalu pluća nakon tog povijesnog meča, a žao mi je što nisam slikao Ćulu (također naš igrač) da ovjekovječim tu legendarnu opremu u kojoj je izišao ''na stol''.
Jeste li kad gledali stare dokumentarce iz 60-tih godina o ekspedicijama na sjeverni pol ? E vidite, ti dečki su bili opremljeni ko da idu na surfanje na Havaje u usporedbi s našim Ćulom
Svakako dolazim pogledati meč jer bu sigurno bilo dobro pingića  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; pet svi 10, 2013 12:07 pm; ukupno mijenjano 3 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet svi 10, 2013 10:55 am Naslov
|
|
Onda si kod njih igrao s reketom "Siga express".  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet svi 10, 2013 12:00 pm Naslov
|
|
| dtrnski (napisa): | Onda si kod njih igrao s reketom "Siga express".  |
Da jebote...dobra fora
Stiga Express je sada umirovljen i služi kao zlatna rezerva, a u prvom planu je kao što znaš -
još brži Express (Clipper Stiga Carbon CC je bil prespor )
crna batina - Stiga Hybrid Wood _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekoslav
|
Postano: pet svi 10, 2013 12:29 pm Naslov
|
|
hvala puno voditelju lige što može da unese tako brzo neke rezultate koje mi nismo mogli da unesemo. Tek sada mi je jasno koliko je to bio dobar meć i jako napet lako je to moglo da ode na njihovu stranu samo 6 pojena  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tsestan
|
Postano: pet svi 10, 2013 12:41 pm Naslov
|
|
Na žalost ekipa Monlove nije ovaj tjedan mogla igrati s nama pa je predala  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dario-zg-zapad
|
Postano: pet svi 10, 2013 9:08 pm Naslov
|
|
Ronin - Butterflay 4:6 Setovi 13:22
Super tekma bilo skorz napeto, cestitke deckima. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: pet svi 10, 2013 9:32 pm Naslov
|
|
Dobio zapisnik (hvala!), ažurirat ću prvi post, ali ne mogu ubaciti rezultat, naletio sam na neki mali bug - ili korumpirane podatke. Slijedi mail ib-u sa detaljima.
A tak ti je to kad ne upotrebljavaš stvarno ozbiljnu bazu, prije ili kasnije sve ti se skrši  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: pet svi 10, 2013 9:45 pm Naslov
|
|
Ha, ipak je prošlo iz trećeg pokušaja. I ja sam kriv , ali ima i bugić. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Vex
|
Postano: pet svi 10, 2013 9:59 pm Naslov
|
|
Čestitke Butterfly-u Posebna pohvala Dariju na 2 uvjerljive pobjede, ali i Roninovcu Galiću koji je vjerojatno najviše namučio Marka Eskulića u ovoj sezoni. Bar bi se tak po rezultatu reklo.
Sretno u finalu protiv Medveščaka  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
unchained
|
Postano: pet svi 10, 2013 10:14 pm Naslov
|
|
Cestitke Baterflajevcima na pobjedi. Protiv Eskulica se nije moglo a protiv Darija sam odigrao vjerojatno najgori meč u sezoni (čime ne želim umanjiti Darijevu pobjedu, dapače pobjedio sasvim zasluženo). Pohvalio bih i kolegu Žaca koji je zbilja dobro namučio Marka i Tihomira koji je okrenuo 0:2 protiv Darija. U tom trenutku sam pomislio da bi mogli ukupno i pobijediti ali eto... Još jednom, čestitam i možda se vidimo jednom opet na stolu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Rangel
|
Postano: pet svi 10, 2013 10:20 pm Naslov
|
|
Bravo! Prvaci liga su se pokazali u pravom svijetlu i zasluženo idu u veliko finale.
E sad kako će se snaći protiv iskusnih travara iz Medveščaka to će se tek vidjeti
Mislim da Eskulića trava ne smeta, dok Krajna se mora pripremiti na bolje travare od gospona Šlat-a iz Tumi-a koji je igrao travom.
Sretno!
A mi nastupamo protiv Ronina, kako bi Guga rekao Samuraja!
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dario-zg-zapad
|
Postano: sub svi 11, 2013 11:39 am Naslov
|
|
Hvala na cestitkama sad na medonje bit ce tesko, al idemo opušteno, sto se tice meca ronin - butterflay
prvi mec protiv Lalic Tihomira izgubio 3:2 nakon 2:0 vodstva u setovima
svaka cast tihomiru, mislim dame jedini on donekle procito i vrlo pametno odigro.Morao sam i ja sigurnije odigrat ostala tri seta al nije islo ruka bila ukocena
drugi mec protiv Merđan Hrvoja dvojca ljevaka na stolu
kao i što je sam ustanovio odigro loše, dosta serva promasivao, zurilo da zavrsi poen i to je rezultiralo 3:0 za mene
Treci mec e tu sam se najviše pribojavao, pošto je Galić Zeljko otkinuo set Eskulicu i dosta ga namucio, znao sam da moram vrhunski odigrat da bi ga dobio i takticki, rezultat govori 3:0 u setovima al je bilo napeto u
par kljucnih loptica je fulal pogotovo u trecem setu pri rezultatu 9: 10
Eskulic je odigr sve ukupno standard, dok benko je odigro zadovoljavajuce otkinuo dva seta mogo je i bolje, al fali mu koncentracija... bit ce bolji sad trening prek ljeta
A sto se tice maca ronin i operator mislim das su šanse 40% 60% i bit ce napeto,  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub svi 11, 2013 12:50 pm Naslov
|
|
Ne znam kaj se dogodilo, ali nestao je moj detaljan opis meč Ronin-Butterfy
Nešto sam čačkao (editirao) i izgleda nešto krivo pritisnuo i ode komentar koji sam pisao 15 minuta u nepovrat
Neda mi se pisati ispočetka, ko je pročtal-pročital je...  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; sub svi 11, 2013 12:55 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub svi 11, 2013 12:54 pm Naslov
|
|
A evo ga, tu...otišao je pod 23. ligu, a ne pod 23. liga - doigravanje...
Otišao sam jučer pogledati meč Samuraji - Leptirići jer me baš zanimalo kako će to proći...Odmah se na početku meča vidjelo da će odlučivati rezultati koje će postići Krajna i Merđo (Merđan).
Prošlo je ovako :
Kula (Eskulić) je bio nedodirljiv poput ogromne starovjekovne kule-tornja i rutinirano čista trica za Leptiriće
3-0
Krajna je odigrao vrlo dobro, on je ustvari odlučio ukupnog pobjednika.
2-1
Benko se borio i otkinuo par setova, ali...
0-3
par više nije odlučivao o ničemu jer su Leptirići već imali nedostižan broj setova i da je završilo 5-5 oni bi išli dalje.
Kula, Krajna
1-0
samuraji su odigrali ovako :
Dobročudni Veliki Lala (Lalić) je napravio sve što je trebalo i što se od njega očekivalo.Za stolom uopće nije bio dobročudan, nego razjaren.Gubio je od Krajne 0-2 (Krajna-Krajina mu je bacio na put par balvana-spinova ), ali se skulirao i taktički sve preokrenuo.
2-1
Gal (Galić - sječate se onog rukometaša iz Zagreba Đula Gaal, jako su slični...)
borio se, igrao vrlo dobro, otkinuo set Eskuliću i malo je falilo da ga odvede i do 5. seta.Morao je vaditi kestenje iz vatre protiv Krajne kod 4-3, ali tada su već Leptirići bili u puno boljoj situaciji jer je još trebao igrati Kula i imali su veći broj osvojenih setova, a po meni je taj meč odigrao krivo i previše forsirao i...izgubio lakše nego protiv Kule.Odigrao dobro, mogao je biti Heroj-Ronin-Samuraj, ali mu se oštrica na maču (doduše Kineske, a ne Japanske proizvodnje jer ima i drvo i gume DHS...) ''malo zatupila'' kad se lomilo.
1-2
Merđo-Mercedes-Merđan...eh, Merđo, ovaj put je igrao ''ko Fićo''
Izgleda da je preskočio servis i igrao sa starim uljem u motoru i getribi
On je trebao odlučiti, i...odlučio je, ali ovaj put u korist protivnika.Rekao mi je u povjerenju da je zadnji put ovak loše igrao u 3.razredu osnovne škole i to kad ga je iz kuta dvorane gledala jedna curica s plavim pletenicama koja mu se tada jaaaaaako sviđala
Protiv Kule je bio malo impresioniran.I onda, već kod 2-1 za Ronin po meni odlučujući meč Merđo-Krajna.
Trebao je Merđo biti u ogromnoj psihološkoj prednosti jer je Veliki Lala okrenuo Krajni 0-2 u setovima u prvom meču i Krajna je morao biti nervozan.Ispostavilo se da je i Merđo (sa starim uljem ) bio još nervozniji i lupal je po svakoj loptici ko da mu je zadnja.Bez strpljenja i lukavosti.Previše se oslanjao samo na servis i nije moglo dobro završiti.Poslije je dobio Benka, ali ni to nije dobro izgledalo, a izgubio je i set koji je jako važan jer ako je krajnji rezultat 5-5 zbrajaju se setovi.
1-2
Zaključak :
zaslužena pobjeda Leptirića i ja fulo prognozu.Ustvari još mogu pogoditi (rekao sam 3-1 ili 4-0 za a grupu u srazu prve 4 ekipe iz obje grupe), ali sam nekak mislil da bu bilo 4-0.Sada je sve otvoreno, Medonje - Leptirići.
Dali će Leptirići preletiti u laganom letu preko ''pokošene trave'' ili će im se krila (prvenstveno Krajne i Benka, jer Kula je ''čeličan'') zaljepiti i nestati u gustoj travi...bumo vidli _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; sub svi 11, 2013 6:17 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
unchained
|
Postano: sub svi 11, 2013 2:27 pm Naslov
|
|
| Doslo mi poslije meca s Darijem da se ostavim stolnog, tak sam se osjecao . Al nema veze, napravil bum generalku (gume su rashodovane, rekao sam da ih necu mijenjati dok ne zavrsi sezona, tak da buju jos izgurale Operatorce) a onda ce uslijediti i redovitiji trening pa da vidimo kak ce izgledati jesen. Ruku na srce, nakon cetiri godine mirovanja nisam mogao ocekivati vise. Ekipno smo otisli vise od ocekivanog. Zadovoljni sezonom uz malu zal da je malo falilo za nesto vise... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dario-zg-zapad
|
Postano: sub svi 11, 2013 7:51 pm Naslov
|
|
u utorak 19h dogovoren mec DOM MEDVEŠČAK II - BUTTERFLY II
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Rangel
|
Postano: pon svi 13, 2013 1:11 pm Naslov
|
|
Meč Ronin - Operator IV dogovoren u četvrtak u 19h u TOZ -u!!!
Kako ono ide sa prelascima u višu ligu? 3 i 4 isto idu po jednu ligu gore?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|