| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet tra 25, 2013 8:43 am Naslov
: |
|
|
Ajmo dječaci stignite uskoro ove naše klince šibenske i textilne pa da feštamo u rupi  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet tra 25, 2013 12:02 pm Naslov
|
|
eh.
kako nećemo igrački doći do toga, Bridževci pokušavaju naći altronativne metode za ovakav poziv. Krajem sezone - opširnije, za sad je sve ovijeno velom tajne (muzika iz tvin piksa)  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: čet tra 25, 2013 4:48 pm Naslov
|
|
Cestitke ICu na uvjerljivoj igri i sigurnom osvajanju prvog mjesta  _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov |
|
| [Vrh]
|
|
 |
D-Tech
Pridružen/a: 08. 08. 2011. (19:44:09) Postovi: 229 Lokacija: Maximir
|
Postano: čet tra 25, 2013 7:36 pm Naslov
|
|
Dva prava igrača + jedan čokljo = pobjednički tim. IC juri kao brzi vlak prema jakim ligama, frajeri razvaljujete, BRAVO!!!  _________________ Welcome to the DARK SIDE  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet tra 25, 2013 8:59 pm Naslov
|
|
Pridružujem se čestitkama
Sretno u 12. lizi
Hebate fakat ste ko brzi vlak  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet tra 25, 2013 10:25 pm Naslov
|
|
Dragi momci, svima vam se od srca iskreno zahvaljujem na čestitkama i dobrim željama!
Prvo skoči pa reci hop... trebaju nam još tri boda da i matematički osiguramo pobjedu u 15. ligi ... Iz poštovanja prema svim dosadašnjim suparnicima igrat ćemo istim tempom svaku tekmu i pokušati pobijediti sve do kraja ... bilo bi zločesto bez razloga nešto izgubiti , time se izravno utječe na poredak u ligi među ekipama protiv kojih smo odigrali iz petnih žila i pobijedili!
Od srca vam svima hvala još jednom, ja se sada zahvaljujem Zagijevcima, znamo se već dugo (od našeg početka), izvrsni su momci i dobro čokljaju, ali sada smo mi bili nešto bolji ... za razliku od prije tri godine kada su oni nas , pa je bilo ...
Lijepo je igrati u ekipi koja te potiče da igraš bez pritiska... što god da zezneš - preostala će dvojica sigurno već nekako to popraviti ... osjećaj je jaaako dobar! A kada osiguramo i matematički prvo mjesto slijedi nam ...
Lijep pozdrav svima i još jednom se s poštovanjem zahvaljujem!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ivek
Pridružen/a: 17. 04. 2008. (14:32:42) Postovi: 197 Lokacija: Jastrebarsko
|
Postano: pet tra 26, 2013 7:37 am Naslov
|
|
Iskrene čestitke IC-u. Petre, iako je skromnost vrlina, ovaj puta si stvarno previše skroman. Ni u jednom trenutku vaša pobjeda nije dolazila u pitanje. Stvarno ste prerasli ovu ligu. Vidi se vaš veliki napredak i sigurnost u igri što je sigurno posljedica dobrih i kvalitetnih treninga. Još jednom zahvaljujem na kvalitetnoj tekmi i ugodnoj opuštenoj atmosferi kakvu nisam doživio ni na jednom gostovanju od kad igram SOKAZ.
Sretno u 12-toj!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
a_marko
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (19:28:55) Postovi: 393 Lokacija: Zagreb/Hrv. Kostajnica
|
Postano: pon tra 29, 2013 10:41 am Naslov
|
|
Nezavisni sindikat sc-a - F-secure
5:5
Mikić - 3
Tomišić - 2
Augustinović - 2
Gregurić - 1
Sušac - 1
Žitnik - 0
Par - F-secure
Čestitke dečkima na dobroj utakmici i druženju.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
a_marko
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (19:28:55) Postovi: 393 Lokacija: Zagreb/Hrv. Kostajnica
|
Postano: čet svi 02, 2013 9:03 pm Naslov
|
|
F-secure - Rubin ODGOĐENO
Datum igranja se još ne zna...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet svi 09, 2013 3:27 pm Naslov
|
|
Ivek, hvala ti na pohvalama i na komplimentima za igru i gostoljubivost Intercapitala!
I mi smo se tijekom meča osjećali ugodno i opušteno, atmosfera je bila baš kako bih želio da bude i na svakom drugom meču!
U međuvremenu smo odigrali i dvije gostujuće tekme protiv dobrih ekipa; prošli tjedan smo gostovali kod Podsusedskog Dolja. Dočekali su nas braća Topličanec, Kosić i Božurić. Od srca se zahvaljujem na sjajnom gostoprimstvu, dečki su legende!
Odigrali smo odličan pingać s njima, podmazivali cijelo vrijeme (mi gemištima, oni pivom) , gemišt je bio u dobitnoj kombinaciji!
Pričali smo viceve, zafrkavali se, ma gostovanje za poželiti. Čuo sam da su kod njih slabiji uvjeti za igru, ali meni je osobno bilo sasvim OK, niti mi taj kameni pod nije smetao, jedino stolTIBHAR SMASH bih uvijek izbjegao da mogu, ali što se može . Dečkima još jednom iskreni pozdrav od srca uz želje da slijedeću sezonu budu uspješniji.
A ovo sinoć bila je totalno posebna priča ... gostovali smo kod Gavelle, ovo je doista bila razina više od svega do sada. Žurim ja na meč da stignem na vrijeme , dođem taman kada treba, Robinščak, Bahmec i Gogić me dočekali, a Kapetana Mikija i Smuka niti za vidit niti za čut! ... pa gdje ste dečki!?
Počnem se ja zagrijavati i igrat ću prvi, tijekom drugog seta dolazi Smuk (taman na vrijeme ), a taman nakon drugog singla upada i Kapetan Miki! I to ...
Odigrao je Smuk na brzinu i morao pobjeći pa smo kapetan i ja tek kasnije odigrali preostale mečeve. , hvala dečkima na apsolutnoj fleksibilnosti
Cijelo vrijeme smo se toliko zahebavali da su dvojica koja igraju morala često moliti za malo tišine, barem dok serviraju... Zafrkancija je bila vrhunska! A pošto je Dan morao hitno zbrisati nakon što je odigrao svoje singlove , nismo donosili nikakav materijal za . No, uvidjevši s kakvim legendama imamo posla, pitamo mi njih jesu li oni za kakvu pivu s nama poslije tekme, vele oni da jesu.
Ožednili smo dosta od pingaćenja, ali smo sve to nadoknadili kroz naredno razdoblje zdimivši po 4-5 rundi Velebitskog kasačkog piva, pričali o svemu i svačemu, jedva se rastali (kada nas je konobar pomeo iz birtije) pa polako do doma ...
Još jednom zahvale i pozdravi Podsusedskom Dolju i Gavelli, želim vjerovati da je to ono što svi mi skupa želimo od SOKAZ-a, divna dva gostovanja u nizu .
Slijedeći tjedan doma zatvaramo sezonu proljeće 2013. protiv Nezavisnih sindikata SC Zagreb I. Nadamo se još jednoj pobjedi, iako vidim da je gosp. Mikić pravi , pa bi se tu moglo i nadrljat , ali nema veze... Intercapital je totalno van treninga, Dan i Kapetan Miki već tri tjedna deru po tenisu, ja sam zaboravio uopće što je to trening... zato samo čokljam!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet svi 10, 2013 7:47 am Naslov
|
|
Jebate Petre, pa ovo je roman, par redaka kraći od Rat i mir ili Ane Karenjine...(ne stane mi na monitor, a monitor je 23 incha)  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet svi 10, 2013 9:16 am Naslov
|
|
Ma Tolstoj ti je za mene pussycat , ima sreće što mu nisam bio suvremenik!
Dugo vremena već sam van treninga , potpuno zauzet legalizacijama bespravnih gradnji pa slabo stignem i pisati po forumu . Veseli me da uspijevamo i dalje pobjeđivati , obzirom na stanje utreniranosti sve trojice, stvarno smo ninđe!
Guga, sretan ti put penjanja u 22. ligu pa onda i dalje!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet svi 10, 2013 12:48 pm Naslov
|
|
Hvala na lijepim željama , ali ne misliš valjda da sam zadovoljan s 22. ljigom
Jedino me muči kaj ti grabiš ''koracima od 7 milja'' (kaj baš morate svaki put biti prvi u svojoj ligi ?) pa bum te ulovil ''nikad, a možda ni tad''
Najesen se moramo pojačati i krenuti ozbiljno jer ovo nije dovoljno dobro, ali uvijek postoji mogučnost da pređem u neku jaču ekipu i preskočim nekoliko liga na ''fin i elegantan način'' kad već odmah nisam našao ekipu u nekom višem razredu koja je trebala igrača, bilo je važno početi igrati i upoznavati ljude po raznim turnirima, dvoranama, treninzima i slično.Pa će da vidmo šta če se dogoditi.  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
a_marko
|
Postano: sub svi 11, 2013 4:36 pm Naslov
|
|
Čestitke svim ekipama na uspjehu, pa kakav god bio.
F-secure je danas u 13 h sluzbeno zavrsio ovu sezonu koja je na kraju ispala takva kakva je ispala. Od realnih sansi za prva 3 mjesta, zavrsili smo na 8. mjestu. 5 igrača u ekipi i mi se ne možemo skupiti za utakmicu da nas bude 3. Obveze i život čine svoje.
Protiv Mibexa igrali su Božo i Filip. Svaki 2, ali nedovoljno za barem nerješeno. Sinoć Božo i ja, opet svaki 2 i opet gubimo par da izvučemo barem bod. Gosp. Pospiš nas je sve počokljo.
Danas Rubin, skupili smo se svi i odigrali 5:5
Gosp. Pavlek je puuuno bolje igrao nego prošli put, a ja sam dobio po
Nema treninga, nema ni igre.
Iduća sezona nadam se da će biti bolja!
Pozz svima, vidimo se negdje na nekom turniru uz  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon svi 13, 2013 9:18 am Naslov
|
|
Pozdrav svima!
Mi smo dogovorili zadnje kolo za srijedu navečer protiv Nezavisnog sindikata SC-a... nadam se da nećemo kiksati u zadnjem kolu , bilo bi to da dobijemo po lampi za kraj sezone...
Forma nam nije više niti u padu nego uopće ne ne postoji , Dan i Miki odigraju pomalo tenisa, a ja ni tenis, ni stolni tenis, a bogme niti čokljotenis!
Ovaj Mikić iz SC-a je opasan , pravi je školovani igrač , ako nas on sve napuca teško ćemo do pobjede, ali nema veze , mi smo svoje već napravili , i u srijedu ćemo dati sve od sebe pa što bude bit će.
Pred zadnje kolo je razlika između 2. i 8. na tablici samo 3 boda, liga je jako izjednačena i stvarno ne znam kako bi to sve skupa moglo završiti... Sretno svima i bez predaje!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon svi 13, 2013 10:29 am Naslov
|
|
Ma dvije partije vam počokljamo i pijani , nije baš neki izazov...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon svi 13, 2013 5:39 pm Naslov
|
|
Hm... , pitat ćemo Kapetana Mikija, ali mislim da je bio dogovor da su dvije naše pobjede pola/pola, ma nema veze ; ja ću vas ionako sve sam počokljat!
Poludio sam k'o drda... "podrdio" sam, ... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: pon svi 13, 2013 6:10 pm Naslov
|
|
Znači 9.1 sve vaše , 8:2 olpopolpo a sve ostalo naše mora da sam bil janpi kad sam to dogovaral al dobro , tam negdi posle Tumare ili prije?? Raspitaj se loma pa se čujemo  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|