|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Onurk
|
Postano: sri svi 15, 2013 10:18 am Naslov
: R.I.P.- STIGA CLASSIC ALLROUND |
|
|
Jučer, negdje oko deset sati uvečer, moja stiga je je otišla u vječna lovišta...
Bila je izvrstan suborac posljednjih godina , pratila me kroz sve pobjede , poraze, dobre i loše trenutke ščokljazovskog staža...
Uvijek ću te se sjećati...
Ali kako pjesma kaže:"Ja idem dalje, s tobom ili bez tebe..."
Daklem, ako ima neka dobra duša spremna prodati drvo iz naslova po razumnoj cijeni, neka se javi. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri svi 15, 2013 11:58 am Naslov
: |
|
|
Legendo!
Žao mi je za tvoje drvo, ali dobro si me nasmijao!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: sri svi 15, 2013 12:31 pm Naslov
|
|
Ajme
Prije si obavijestio cjelokupnu čokljaz javnost nego prvog vlasnika??
Oj stigice moja prva , sjećam se kad je kao beba stigla u poštanski sandučić odn. ostavljena ispred vrata u suvremenoj kartonskoj kutijici, bila je tako nevina, bezgumna i nepokvarena ščokljaz tehnikom . No, s vremenom je odrastala po raznim dvoranama, na nju su se lijepili razni rapidi, tenergiji, joole, preživjela je nekoliko hurricanea, valjala se jedno vrijeme i po travi, vidjela je stvarno svega i svačega jer ju život nije mazio. U adolescenskoj dobi bilo je puno pokušaja obrlaćivanja od strane raznobojnih i raznorodnih loptica, no ona je izgradivši čvrst stav tijekom teškog odrastanja odbijala svaku po kratkom postupku.
U trenutku kad se rastajala od mene znala je da je mijenjam za mlađu sestru blizanku, no nije rekla niti riječ, ponizno je nastavila svoju misiju na zemaljskoj kugli da služi i drugom ščokljavcu ako treba. (:tnxizra:)
Došla je tiho, a otišla očito glasno, pamtit ću je čitav svoj život kao produženu ruku, pouzdanu i vjernu pratiteljicu na putu jednog ščokljavca, iako se mora reći na kraju da je bila prilično jeftina!!  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
Zadnja promjena: rogi; čet svi 16, 2013 9:20 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
D-Tech
Pridružen/a: 08. 08. 2011. (19:44:09) Postovi: 229 Lokacija: Maximir
|
Postano: sri svi 15, 2013 12:36 pm Naslov
|
|
"Inspiracija"  _________________ Welcome to the DARK SIDE  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Baja
|
Postano: sri svi 15, 2013 12:51 pm Naslov
|
|
| Ma uzmi u ruke OVO i bit će ti reket još bolji. Zagarantirano! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sri svi 15, 2013 2:27 pm Naslov
|
|
| idetelj (napisa): | (:kruno:)
|
mozda je ovo prikladan smajlic:  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Obi-wan
|
Postano: sri svi 15, 2013 3:34 pm Naslov
: Re: R.I.P.- STIGA CLASSIC ALLROUND |
|
|
| Onurk (napisa): | Jučer, negdje oko deset sati uvečer, moja stiga je je otišla u vječna lovišta...
Bila je izvrstan suborac posljednjih godina , pratila me kroz sve pobjede , poraze, dobre i loše trenutke ščokljazovskog staža...
Uvijek ću te se sjećati...
Ali kako pjesma kaže:"Ja idem dalje, s tobom ili bez tebe..."
Daklem, ako ima neka dobra duša spremna prodati drvo iz naslova po razumnoj cijeni, neka se javi. |
Zamisli na svakom ramenu po jednog.
Jedan je bijel, drugi crven.
Onaj crveni ti šapće:
Isprobaj neko drugo drvo
Isprobaj neko drugo drvo
Isprobaj neko drugo drvo
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|