| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Žugec
Pridružen/a: 06. 05. 2008. (19:51:49) Postovi: 366 Lokacija: Gajničanec
|
Postano: sri svi 08, 2013 3:14 pm Naslov
: |
|
|
| Dren (napisa): |
ajmo bongaši, prvo 5:5 pa 6:4 sad je na redu i 7:3  |

Zadnja promjena: Žugec; čet svi 09, 2013 10:29 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: sri svi 08, 2013 10:30 pm Naslov
|
|
AGF4 - TIO 9:1
B 2
A 3
Z 3
P 1
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: sub svi 11, 2013 6:56 am Naslov
|
|
dolazi zadnje kolo, a forum nam skroz utihnuo... dogovoreno,, INPUT - AGF4 igraju u srijedu 15.05.2013. u 19 sati na Z. velesajmu...
bilo bi lijepo da netko da prognozu rezultata za 11. kolo... ni u 10. nije bilo nerješenih rezultata...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iskerka
|
Postano: ned svi 12, 2013 5:24 pm Naslov
|
|
Što rec doslo je zadnje kolo i bit ce dosta cupanja i borbe za opstanak...
krecem od vrha prema dolje...
MTM- odradile su svoje i mirno cekaju kraj zadnjeg kola(cestitke na prvom mjestu).
Hvidra-Sorry- ceka nas zanimljiv fight sa sorryem ocekujem 6-4.
Početnici-Dugave- Derbi kola po meni, odlucujuca tekma za trece mjesto bit ce svega, dajem malu prednost dugavama. 4-6.
AGF-Input- Dobar ulazak u sezonu, prvi na tabli jedno vrijeme i onda strmoglavi pad forme??? Input, prekaljeni igraci sokaza uvijek neugodni. 7-3. (Perhac radi tricu).
Vidra-TIO- Dve vrlo slicne ekipe po snazi tesko za prognozirat jel sve ovisi kako ce Vidra uci u mec i dali ce TIO doci u punom sastavu. 6-4
Boanerges-Velux- Derbi zacelja tablice. Boanerges je uspio malo podic formu i to im je donijelo neke bodove dok velux stagnira tak da dajem veliku prednost Boanergesu koji je puno jaci nego sto to kazuje broj osvojenih bodova. 8-2
P.S
Sumnjam da ce i ovo kolo bit nerjesenih.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon svi 13, 2013 11:07 am Naslov
|
|
Početnici bu dobili Ddugave, jer su dugave u gostima hendikepirani.  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: sri svi 15, 2013 2:47 pm Naslov
: dan D |
|
|
Večeras VELUX-BOANERGESI. Kombinacija je puno, no kako su nam naši točni prognostičari predvidjeli pobjedu - Stvar je jasna  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: sri svi 15, 2013 6:27 pm Naslov
|
|
bit će kao i prošlo kolo taliBANIĆ 3, parovi 1, Sever i Đini po jednu.
P.S. Mali Ban će još jednom povesti svoju ekipu do pobjede i odvesti svoju ekipu u sigurne vode u sezoni koju zasigurno žele zaboraviti. Sretno mali Bane i ostali. Današnja pobjeda i sezona spašena. _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: sri svi 15, 2013 6:29 pm Naslov
|
|
A kad igraju ostali.
Što se dešava sa Borisom D???Nema ga nekoliko dana na forumu pa sam se zabrinuo da mu se nije nešto desilo.
Borise!!! Javie se!!! _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: sri svi 15, 2013 8:27 pm Naslov
|
|
VELUX-BOANERGESI trenutni rezultat 2:6.
Boanergesi riješili pitanje opstanka. Čestitke. _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet svi 16, 2013 8:04 am Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Početnici bu dobili Ddugave, jer su dugave u gostima hendikepirani.  |
 _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: čet svi 16, 2013 8:54 am Naslov
: prognostičari |
|
|
Zahvaljujem našim prognostičarima koji su nam točno prognozirali pobjedu protiv Veluxa Na kraju, dobili smo 7-3. Banić*3, Đini*2, Sever*1 + par. Hvala i Saši na SMS ohrabrenja, očito je pomogao dečkima pa su odlično odigrali zadnja 2 kola. Vidim da je INPUT dobio AGF što je za mene malo iznenađenje. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: pet svi 17, 2013 6:08 pm Naslov
|
|
gotovo za 18. ligu i sezonu proljeće 2013.
ako skupim snage i vremena osvrnem se malo na događanja u proteklih 11-12 tjedana...
imali smo 2 nerješena u zadnjem kolu, a to nisu bili Boanergesi, koji su se doslovce isčupali u zadnji tren da ne ispadnu...
nekak ste mi zamrli kad me nema na forumu... i kako će sada preživjeti oni koji su navučeni na tekme i pinganje... čekaj opet jesen i slijedeću sezonu...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
škiljo
Pridružen/a: 11. 10. 2006. (21:05:11) Postovi: 151 Lokacija: Samobor
|
Postano: ned svi 19, 2013 10:30 am Naslov
|
|
EVO ,mi ispali pvenstveno zbog moje katstrofalne sezone.Ali opet priča o ljudskoj riječi .Protiv TIA je bio dogovr da prihvaćamo termin utorak 16 h zbog moje spriječenosti,a ponedjeljak su igrali zaostalu tekmu.Izričiti dogovor između g.Paskutinija i mene je bio da će igrai Tomo i Ivica sami, i da će njih također biti dvoje.Dakle DVA PROTIV DVA.Pogodite rasplet -njih došlo četvero pa Vidra krenula s 0:3. Teško je procjeniti kome vjerovati dok čovjeka ne gledaš u oči kad nešto pregovaraš.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: ned svi 19, 2013 12:01 pm Naslov
|
|
| škiljo (napisa): | Teško je procjeniti kome vjerovati dok čovjeka ne gledaš u oči kad nešto pregovaraš.  |
Ne želim ulaziti u to što se je desilo ali strašno je to kad se riječ ne poštuje. Ne mora značiti da ćete ispasti. Ako još samo jedna ekipa iz viših liga odustane VIDRA ostaje u 18. ligi. No Škiljo prijatelju malo manje traži odgovarajuću gumu i manje eksperimentiraj, malo više ozbiljnosti u pristupu i malo treninga pa ti se ovakva sezona neće ponoviti. Pozdrav _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
Pridružen/a: 06. 05. 2008. (19:51:49) Postovi: 366 Lokacija: Gajničanec
|
Postano: ned svi 19, 2013 1:19 pm Naslov
|
|
| Saša (napisa): | | škiljo (napisa): | Teško je procjeniti kome vjerovati dok čovjeka ne gledaš u oči kad nešto pregovaraš.  |
Ako još samo jedna ekipa iz viših liga odustane VIDRA ostaje u 18. ligi. No Škiljo prijatelju malo manje traži odgovarajuću gumu i manje eksperimentiraj, malo više ozbiljnosti u pristupu i malo treninga pa ti se ovakva sezona neće ponoviti. Pozdrav |
još malo pa bu i trava došla na red
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: uto svi 21, 2013 2:37 pm Naslov
: boanerges - opstanak |
|
|
Kako misliš da su se Boanergesi izvukli u zadnji tren. Pa vidiš da smo na kraju osvojili 7 mjesto Šalim se. Bilo je stvarno gusto i na kraju nam u zadnjem kolu ne bi bio dovoljan niti naš omiljeni rezultat 5-5. No na našu sreću, dečki su mi se probudili u drugom dijelu sezone. Ono što je za nas pozitivno u ovoj sezoni je da smo zadnjih 5 kola (druga polovica sezone) uspjeli ostati neporaženi.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: uto svi 21, 2013 3:26 pm Naslov
: Moja analiza sezone |
|
|
Analiza sezone
1. Mjesto MTM KORPORACIJA – Cure su zasluženo osvojile prvo mjesto. Za klasu su ispred ostalih ekipa. Poraz od Dugava može se pripisati time što su već tada osigurali prvo mjesto. Želim im uspješno napredovanje prema višim ligama. Po meni, bez problema mogu napredovati do 8-9 lige.
2. Mjesto HVIDRA – Meni osobno vrlo draga ekipa. Čestitke na osvojenom peharu. Kakve su njihove ambicije u ovoj sezoni, bilo je jasno već u prvom kolu kada su nas uvjerljivo pobijedili. Odigrati sezonu bez ijednog kiksa – recept je za osvajanje visokog mjesta na tablici.
3. Mjesto Početnici – Za mene malo iznenađenje. Nakon tekme s njima, u kojoj su nas pošteno razbili, nisu mi se činili kao kao favoriti za prva mjesta. No, gledajući pojedinačni i ekipni skor , sasvim zasluženo su osvojili 3.mjesto. Sve ekipe iza sebe, uvjerljivo su dobili.
4. Mjesto Dugave – Slabiji dan u tekmi s nama (završilo 5-5 iako su kao ekipa bolji od nas) kompenzirali su pobjedom nad curama što im je donijelo 4 mjesto i vjerojatni pomak u 17 ligu. Ujednačena ekipa s tri igrača od kojih svatko može napraviti tricu ako ima dobar dan.
5. Mjesto – Agronomski – izuzetno simpatična ekipa bez koje bi naš forum izgledao puno siromašnije. Gubitak protiv INPUTA koštao ih je 4 mjesta, što ne mora biti loše jer postoji velika vjerojatnost da i iduće godine budemo u istoj lizi. Jedna od ekipa zbog kojih je SOKAZ prava stvar.
6. Mjesto – SORY – Ako zanemarimo broj prasica koje pogode skoro u svakom setu, izuzetno simpatična ekipa, jedna od rijetkih koje nismo uspjeli pobijediti za šankom. Utakmice s njima prolaze brzo i bez nervoze. 6.mjesto čini mi se sasvim realno za njih. Veselim se našoj idućoj tekmi.
7. Mjesto – Boanerges – Zanimljiva sezona za nas. Zbog rasporeda u kojem smo u prvih 5 kola igrali sa najjačim ekipama u lizi, živjeli u neizvjesnosti do zadnjeg kola. Objektivno, osim kiksa protiv TIA, sve ostale naše utakmice su završile realnim rezultatom. Protiv Dugava, izvukli smo bod iako su nešto bolji od nas.
8. INPUT- Iskusna ekipa koja se izvukla u zadnjem kolu, između ostalog zahvaljujući kiksu VIDRE. S obzirom na godine, kapa dolje do poda, pogotovo za Perhača. Nadam se da ću u njegovim godinama igrati barem na 50% kao on.
9. VIDRA – Ispali zahvaljući neriješenom rezultatu u zadnjem kolu protiv TIA. Po meni, zaslužili opstanak (7-8 mjesto), pogotovo zato što im je domaća dvorana i stol velika prednost.
10. Mjesto -VELUX- Iznenađujuće dobili SORY no nije im bilo dovoljno za opstanak. Nisu loša ekipa i po meni, imaju mjesta u 18.lizi. Igranje Bojčića samo na domaćim utakmicama uz nepovoljan odnos domaćih i gostujućih utakmica nisu uspjeli nadoknaditi.
11. TIO- po meni, najlošija ekipa lige. Pobjedili su nas, ali to im nije bilo dovoljno za više od 11 mjesta.
Sve skupa, više-manje realno stanje. Ono što je meni najvažnije, sve ekipe su bile dobre, simpatične i ugodne za druženje za vrijeme ali i nakon utakmice.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: uto svi 21, 2013 4:18 pm Naslov
|
|
Pa kaj ne ispadaju zadnje 4 ekipe ?
I kak to da samo u Vašoj ligi ima 11 ekipa, a ne 12 kao u ostalim ligama ? _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|