|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
sinke72
Pridružen/a: 05. 11. 2010. (23:32:52) Postovi: 91 Lokacija: Bregana
|
Postano: čet svi 16, 2013 8:39 am Naslov
: |
|
|
Reanimatori - Vodoopskrba i odvodnja danas u 19.00h u Ritmu.
 _________________ Otkako radim na više razboja, osjećam se kao višestruki razbojnik. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sinke72
Pridružen/a: 05. 11. 2010. (23:32:52) Postovi: 91 Lokacija: Bregana
|
Postano: pet svi 17, 2013 9:54 pm Naslov
|
|
Eto sezona je završila, mi na kraju peti.
Meč sa Vodoopskrbom je bio super, točno kako sam se nadao; otvoren, borben, neizvjestan, sa pet mečeva u pet setova i hrpom setova na razliku ; velika borba živaca u kojoj smo mi na kraju imali malo više sreće.
Braća Pikula i g. Sokolović su igrali odlično, i stvarno mi je žao da su na kraju zauzeli tu nesretnu 9. poziciju pa ispadaju ; dečki nažalost nemaju dvoranu i fali im treninga, pa su se u stvari pomalo dizali kroz sezonu i bili sve bolji. U meču sa nama su bili ful egal. Slažem se sa mistreaverom da su puno bolji od pozicije koju su zauzeli u ligi. Želim im sreću (i dvoranu!) u budućnosti!
Što se tiče našeg učinka, ostaje žal za mečom sa Rugvicom u kojem smo igrali oslabljeni, samo dvojica, a i tako oslabljeni smo imali veliku šansu za bod (vodstvo 8:3 u 5. setu parova!). S tim bodom bismo mi na kraju bili četvrti.
Inače, već drugu sezonu igramo i treniramo u NAJBOLJOJ DVORANI RITMO, što se i te kako osjeti; digli smo se jako u igri i puno smo bolji nego prije dvije sezone...a bit ćemo još bolji!
Lideri sezone praktički od prvog kola su zasluženo bili Feniksovci. Svaka vam čast dečki, i sretno u višim ligama!
Njima odmah uz bok su uvažena gospoda iz RIZ Veterana, koji su mi nekako postali i sportski i ljudski uzor, moram priznati; jako bih volio kad bih mogao igrat poput njih kad budem i sam u starijoj srednjoj dobi!
A ostali? 1967, Rugvica, HRT, Mladost Veterani, pa i Intertrade i Vodoopskrba su u stvari vrlo izjednačene ekipe, koje su svaka mogle pobjedit jedna drugu (uključujući tu i nas, naravno). Konačni poredak je na kraju samo splet okolnosti.
Trojac na začelju puno lošiji od ostatka i zasluženo ispada.
Eto, to je to. Pozdrav svima i vidimo se na jesen!  _________________ Otkako radim na više razboja, osjećam se kao višestruki razbojnik. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: pon svi 20, 2013 8:12 pm Naslov
|
|
Pozdrav Siniša, šteta što ste uzeli tu nesretnu "drvenu medalju"
Sretno vam bilo u budućnosti i nadam se da se još vidimo, al u nekoj višoj ligi  _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mario
|
Postano: pon svi 20, 2013 10:09 pm Naslov
|
|
Zahvaljujem na suradnji tijekom cijele sezone i pri upisivanju rezultata. Ne pamtim kada su svi rezultati lige bili na netu u petak navečer u tjednu u kojem se odigrava zadnje kolo. Podsjećam ekipe koje mi nisu slale zapisnike poštom ili mailom da su to dužne napraviti.
lijep pozdrav
Mario Miljavac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|