NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

23. liga - proljeće 2013 - doigravanje
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: pet svi 17, 2013 7:59 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

meč je bio odličan, ali je opet završilo :

Art Kuk - Zlarinski Koralji 6 - 4

singl :
Guga 2-1, dobro je, ali moglo je (i trebalo) biti još bolje
Oman 1-2, napravio sve što se moglo i digao formu pri kraju lige
Cukrov ''Nervozni'' 1-2, također nije mogao više, dobio Gajića ''pod moraš''

par :
Guga, Cukrov 0-1

ključ eventualnog pozitvnog rezultata je bio moj singl protiv Dade (Dadića).Kao što sam rekao Dado nije još fizički fit i držao se u meču noktima i zubima, a ja lazar to nisam do kraja iskoristio.U 1. setu sam propustio 5 (pet) set lopti, i to 10-7 pa još 2 prednosti, i ode set 13-15.Drugi set dobio 11-8, 3. set opet propustio 1 set loptu i 11-13.Nakon što sam dobio 4. set 11-3, a u 5. setu poveo 8-3 Dado je izgledao kao da mu hitno treba boca ifuzije i umjetno disanje, a ja sam pomislio da je gotov...ali to je iskusan i svim mastima premazan igrač i tu mi je samo malo popustila koncentracija.Poen po poen, malo ja fulam, malo on pogodi, uvuče se nervoza i 8-11...strašno.Ako ovo čita Dado sigurno se neće složiti (to je skroz normalno), ali mogao sam dobiti svih 5 setova, a morao dobiti barem 4 (četiri).Svaka čast Dadi, nije paničario niti jedan trenutak.
Razočaranje je bilo ogromno, ali u krajnjoj liniji zbog takvih mečeva i igramo Sokaz ligu.
Kukonje su povele 4-1 i izgledalo je kao da je sve gotovo.
Onda je Oman dobio Gajića, a za stol dolazi ''sudac, krvnik i porota'', naš sudac Perin.Ja još u nokdaunu od šoka protiv Dade, a on nabrijan, na domačem terenu i onih 10-tak gledaoca u Industromontažinoj dvorani svi naravno navijaju za njega.
Ali, pošto sam već najavio da ču mu produbiti tugu (nakon njegovog prvog poraza u sezoni u 1. kolu doigravanja, a donio sam gedore i okasti 17 za otšarafljivanje umjetnih kukova, kao što sam rekao) kakav bi ja čovjek bio da ne održim obečanje ?
Nakon par poena zaboravio sam na ''stravu'' protiv Dade, a probudila me i igra (ali i navijanje njegovih navijača, jer mene to ne smeta nego naprotiv - motivira, volim kada ima publike).
Bilo je povuci-potegni, a odlučio je poen (naravno) kod 9-9 u 5. setu koji sam izvukao 3-4 metra daleko od stola kad je Pero (g.Perin) već počeo slaviti...
Onda sam uzeo okasti 17 i otšarafio mu bekendom zadnju maticu koja ''ga je držala u jednom komadu'' i mukotrpno zasluženih 11-9.Ajde, barem nešto i zdravo, žurim...nadam se da je g.Perin loše spavao noćas ROFL ROFL ROFL .Idemo dalje, Cuki (Cukrov) uspio dobiti Gajića i gle čuda, rezultat je 4-4.
Tu je g.Perin odmah skočio zbrajati setove (u slučaju 5-5), ali potpuno nepotrebno jer je Oman djelovao (očekivano) poput malog sivog mišića koji se suprostavlja velikom Burmanskom šarenom Pitonu (Dadiću), pa je Dado brzo i jednostavno istisnuo život (otpor) iz njega.Ista stvar se dogodila i u parovima jer smo uspjeli iščupati samo jedan set, a ja sam se osječal ko da sam na streljani kak su me izbobardirali Zubo I na kraju kao što piše u naslovu : 6-4 za Kukonje.

singl:
Dadić 3-0, lisica je za njega jedno nedužno i naivno stvorenje.Nema granica njegovoj hladnokrvnosti i lukavosti...
Perin 2-1, odličan, ali sam ga uspio ''rašarafiti''.Čujem da ima problema sa snom jer je opće poznato da najjači igrači mrze gubiti, čak i u revijalnim mečevima.
Gajić 0-3, rezultat nije ''spektakularan'', ali je napredak u igri vidljiv i iduću jesen nakon ''krvavih ljetnih bazičnih priprema i tehničkih treninga'' koje mu najavljuje punac Perin siguran sam da če zagorčati život mnogim igračima u 22.ljigi.

par :
Dadić, Perin 1-0

Zaključak:
Potpuno zaslužena pobjeda Kukonja, i dalje tvrdim da su 3 koplja jači od svih ekipa ove godine u 23.ljigi.Samo zato jer čak 4 (četiri) kola nisu igrali Dadić i Perin zajedno (nego svaki puta samo jedan od njih - nažalost mi nismo imali te sreće jer su protiv nas apsolutno sve ekipe igrale u najjačim sastavima) nisu bili uvjerljivo prvi.

Zadnja promjena: Guga; sub svi 18, 2013 9:18 am; ukupno mijenjano 8 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Rangel

PostPostano: pet svi 17, 2013 10:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jučer odigrali tekmu protiv Ronin-a za treće mjesto.

Ronin : Operator IV - 3:7

Hvala Roninu na gostoprimstvu i domaćicama Smile

Bila je skroz zanimljiva tekma... čak je i našem kolegi puko reket u ruci. Valjda od siline udarca Zubo

Zasigurno se sa dosta ekipa vidimo i u sljedećoj sezoni...
Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
oću_i_ja_igrat

PostPostano: pet svi 17, 2013 11:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sinni - Stk utrine III 6:4

Repriza našeg prvog susreta otprije nekoliko tjedana. Borovnjak dobio sva 3 meča, ja dva i parovi presudili. Opet smo obojica dobili Šlata što nisam očekivao. Borovnjak nešto lakše nego ja, on u 4 seta, ja u 5, s tim da sam u zadnjem izvlačio 10:8 za protivnika. Još dobih Kafola, izgubih od Novaka. Isto kao i u prošloj prvenstvenoj utakmici.
Sve u svemu, osvojeno 7.mj....i nije tako loše.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Vex

PostPostano: pet svi 17, 2013 12:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

vjekoslav (napisa):
još jednom bih pohvalio ODRU predobra ekipa pristali za zamolbu radi gužve da se odigra sve po redu. Bez obzira da li igramo ponovno meć u istoj lizi pozivam njih na prijateljski meć u Samoboru naravno i vas koji to želite

Tnx. Bit će gušt si opet odigrat u vašoj fino klimatiziranoj dvorani. Poslije možemo na cugu i kremšnite Thumbs up
[Vrh]
dario-zg-zapad

PostPostano: pet svi 17, 2013 1:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

vidim bilo skroz napeto na utakmici Ronin : Operator IV - 3:7

tri meca u pet setova i tri u 4 seta, cestitke roninu i operatoru
Thumbs up

a odra pred kraj sezone se razigrala i pomela protivnike u doigravanju Klanja se

Sutra dolazim na velesajam igrat turnir u 16h. Pingic
[Vrh]
Stip

PostPostano: pet svi 17, 2013 10:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Stigao mi je zapisnik URIHO - REKREATIVO, završilo je 5:5, u setovima 19:19... a srećom nije neriješeno i u poenima, 338:332 za domaćine. Naravno, to je samo ako sam točno prepisao zapisnik, bilo je par nečitkih brojki.

Uz pravi stimulans, možda bih neku mogao i drugačije pročitati Evil .
[Vrh]
Stip

PostPostano: ned svi 19, 2013 2:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Još fali Cvjetno - WBA, a ART KUK - ZLARINSKI KORALJI znam rezultat ali nema zapisnika.
Ajde šaljite, da to riješimo, pa onda počinju pripreme za sljedeću sezonu Smile
[Vrh]
Stip

PostPostano: sub svi 25, 2013 10:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo konačno stigli svi zapisnici, rezultati kompletni.
Over and out.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 6 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.