NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Svjetsko pojedinacno Pariz 2013
Idite na Prethodno  1, 2, 3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Lio

PostPostano: pon svi 20, 2013 3:46 pm    Naslov : Prvak svijeta Citirajte i odgovorite

Zhang J.K je dobio Wanga Haoa sa 4:2..Lako je moglo otić na drugu stranu Sad

http://www.youtube.com/user/CRO0707

https://tabletennisblades.com/

Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mistreaver

PostPostano: pon svi 20, 2013 6:03 pm    Naslov : Re: Prvak svijeta Citirajte i odgovorite

Lio (napisa):
Zhang J.K je dobio Wanga Haoa sa 4:2..Lako je moglo otić na drugu stranu Sad

Jak bekend + glava (Ma Long bi se predao na 7:2, ovaj izvuče set) odlučili prvenstvo
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Koki

PostPostano: uto svi 21, 2013 12:32 pm    Naslov : Re: Prvak svijeta Citirajte i odgovorite

Čestitke Žiki na naslovu. Na ovom prvenstvu je bio najbolji. Način na koji izvlači naoko izgubljene setove je fascinantan...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: uto svi 21, 2013 1:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pitali ga kako to da najbolje igra u teskim siituacijama, kaze da nikad ne razmislja o rezultatu nego samo igra. Eeeek!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
rogi

PostPostano: uto svi 21, 2013 1:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Lju Guljang je imao veliki utjecaj na njega u meču protiv Bauma. Kad je pušio 5:10 rekao mu je "Žiko, pa ti si Žang Žika, svjetski prvak, igraj kao Žang Žika, Žiko!!!"

a filozofiju igranja bez razmišljanja o rezultatu je pokupio od idola iz mladosti Monike Sereš!
Tomaca

PostPostano: uto svi 21, 2013 2:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Na 7-5 za Hao Žika se naguzi i pogodi prasicu,mislim da se ovaj tu raspao i do kraja nije uzeo poen
LiChin

PostPostano: sub svi 25, 2013 5:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pa sto bi onda trebao ZJ rec na prasice wang hao-a? zadnja 2 njihova finalna meca na velikim natjecanjima, olimpijadi i ovom svjetskom prvenstvu, samo izbroji prasice koje je imao jedan a koje je imao drugi...

cijelo vrijeme kad ZJ ima kako englezi kazu "momentum", ovaj se pojavi s 3-4 prasice u setu... wang hao mislim... meni je to u njihovim medjusobnim mecevima vec postalo pomalo zabavno... i u finalu olimpijade je bilo tako...

i protiv svega toga se ZJ pojavi jos jaci i cvrsci i lopte mu jos pojacaju u kvaliteti... za mene je on rodjeni prvak i to je to... isto kao i WLQ... a to je li se wang hao raspao zbog jedne prasice na 7-5 ili ne... ma ne bi on ni dosao u tu situaciju da konkurira za uc u 7. set da sreca na momente nije bila i na njegovoj strani...

Za mene definitvno ZJ najkompletniji igrac i zasluzeno osvaja prvenstvo...

Samo kad vidis kako je u par navrata podvalio servu i XX-u i WH-u u polufinalu i finalu, vidis koliko je stabilan, koliko se igra s njima... nevjerojatne servis varijacije... u cijelom mecu mu mozda 2 puta podvali servu koja je toliko rezana na dolje, da ovima nije jasno sto se upravo dogodilo kako je loptica udarila u dno mreze... doslovno im se poigravao s mozgom da visu nisu znali sto ce sljedece odservirat... A pazi treniraju skupa...

nevjerojatne servis varijacije, fenomenalan bh, kretanje i mentalna snaga - odavno nisam vidio igraca koji je toliko kompletan. Mislim da bi rezultat bio isti i da je ma long prosao u finale.

cestitke wang hao-u takodjer, iako mi je simpatican personality nikad nisam favorizirao njegov stil igre... ne favoriziram ga jos od olimpijade 2012 kad u 6.setu namjerno nije htio priznat prasicu ZJ-u u prijelomnom trenutku seta... no na ovom sp-u me toliko ugodno iznenadio s obzirom kako je spreman dosao, i jos je poprilicno smrsavio i ne sjecam se kad sam ga vidio ovako brzog... i da ne zaboravim fair play igru cijelo prvenstvo... zaradio si je bodova sto se toga tice, bar kod mene Zubo
Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.