| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
trnac
|
Postano: pet svi 24, 2013 7:47 pm Naslov
: |
|
|
Nego šta da dolazim.
S obzirom da te još nisam nikada pobjedio tvoja pobjeda je realna - ako ćeš biti dovoljno sretan da upadneš u moju grupu .
Na Velesajmu si na domaćem terenu tako da ni drugima neće biti lako s tobom  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet svi 24, 2013 8:35 pm Naslov
|
|
He , he baš im nebu lako
Moš mislit _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet svi 24, 2013 10:28 pm Naslov
|
|
Mogu, mogu
BTW, ni pisma ni razglednice od Jazbinaša. Bruse rekete i obavljaju zadnje pripreme za turnir.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pet svi 24, 2013 11:03 pm Naslov
|
|
Nakon završetka preliminarnih prijava ( hvala svima ) imamo 94 prijavljena . Svi ostali mogu se prijaviti sutra na licu mjesta najkasnije do 9i30 sati
Od prvih 10 igrača na ljestvici Sokaza prijavilo se 8 igrača
Posebno me raduje da su se prijavili i mnogi igrači iz tzv nižih liga ( 23. 22. i sl.) - Dobro nam došli i jedni i drugi na možda i najbrojniji turnir ove godine Nadam se da ćemo se svi zajedno dobro zabaviti  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet svi 24, 2013 11:12 pm Naslov
|
|
94?!
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub svi 25, 2013 6:26 am Naslov
|
|
Čekaj da vidiš nagrade.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sub svi 25, 2013 6:28 am Naslov
|
|
95
malo sam kasno skužio da ipak mogu doć, al nije prekasno za turnir.
sad kava, oštrenje reketa, pa put velesajma  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub svi 25, 2013 5:51 pm Naslov
|
|
Ne, nemam rezultate
Samo par fotki:
P.S. Ako nekome zatreba neka od fotki kao ispričnica/dokazni materijal za suprugu, imam ih i u većoj rezoluciji  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: sub svi 25, 2013 9:47 pm Naslov
|
|
a rezultati ako može netko napisat.
valjda svi ne slave i cugaju.
ma ustvari nek se vesele. _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: ned svi 26, 2013 6:35 am Naslov
|
|
ako se ko pita kakva su ovo javljanja ovako rano to je zato kaj smo izasli tek u 6 15 iz jazbine.bilo je vrhunski klopa druzenje solo tocke kerna i hrca na gitari ko je propustio neka zali.ko i obicno miki.prvi zbrisao (valjda nije u formi).zajebancija cuga klopa sve 5 .pooooopilo se ohoho .nadam se da su knezove i pongijeve macke prezivjele..nek samo tako bude vise puta na godinu.turnir odlican mada sam bio samo prisutan kao promatrac ozljeda je ucinila svoje.
mislim da se treba pripaziti zovka jer je zabiljezio sve slabosti prisutnih pa bi mogao pokusati preuzeti dvoranu jer mu ovih 5 kaj ima nije dosta a i brodovo predsjednicko mjesto bi moglo doci u pitanje.sve u svemu treba ga staviti pod nadzor.ak savladam vjestine potrebne za komp i neke nepocudne fotke bi mogle osvanuti .uglavnom ponovilo se .nadam se da su svi sretno dosli doma |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: ned svi 26, 2013 9:47 am Naslov
|
|
pa ta dvorana je več preuzeta samo kaj oni to ni neznaju  _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: ned svi 26, 2013 1:29 pm Naslov
|
|
jebote, kakvo kvalitetno opijanje je bilo jucer... doso doma u 7 ujutro u nedjelju...
marac prvi, miki drugi, dex i mali grant treci...25 grupa na startu:-) _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ante
|
Postano: ned svi 26, 2013 3:17 pm Naslov
|
|
| Hoce li biti objavljeni detaljniji rezultati, po grupama pa nadalje? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Gregor
|
Postano: ned svi 26, 2013 3:18 pm Naslov
|
|
Prvo pivo u subotu u 11 ujutro, zadnji gemišt u nedjelju u 6 ujutro, iskustvo neprocijnjivo, shvatio sam da je moja majka najsretnija osoba na svijetu, jer ima mene za sina. Inače, turnir vrhunski, organizacija super, sve je išlo po špagi. Svaka čast svim osvajačima pehara i svim natjecateljima, svi su bili na solidnoj sportskoj razini ponašanja, normalno svi osim Hrgice.
Kasnije se nastavilo slavlje u jazbini, zvijezda večeri bio je osvajač 3 mjesta Dex, koji je opjevan sinoć u trideset i nešto pjesama, mislim da ga još srce boli od te sreće koju je sinoć doživio. Kern je po ne znam koji puta dokazao da mu gitara ipak bolje stoji u ruci nego reket.
Svaka čast svima!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pimpl
Pridružen/a: 13. 05. 2010. (12:09:07) Postovi: 355 Lokacija: uglavnom nomad
|
Postano: ned svi 26, 2013 9:19 pm Naslov
|
|
| ...po ne znam koji put je dokazano da je stolni tenis jedini sport nakon kojeg si mamuran...zaista događaj za pamćenje u svakom segmentu, a finiša se ne bi postidio niti izvjesni gospodin bolt...zahvale svima na odlično obavljenom poslu... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pon svi 27, 2013 7:44 am Naslov
|
|
Evo kratak osvrt s moje strane,napokon sam se probudio!
Sa 98 učesnika mislim da je Tumijev memorijal najveći turnir ove godine,jedino je Deda bio brojniji(106 prijavljenih kako sam čuo),a što se igračkog kadra tiče,imali smo 35 od prvih 50 s rang liste SOKAZ-a,što je turbo jako!Nakon što nas je oblio hladan znoj kad smo vidjeli masu učesnika a obečali smo utješnu kategoriju,ipak smo odlučili ništa ne "kratiti" pa dokle traje-traje!A trajalo je do iza 19 h,čak možda do 19.30 s proglašenjima!
Zahvaljujemo se STK Merixu što nam je "posudilo" dvoranu,jer sad uviđamo činjenicu da s ovolikim brojem igrača to je jedina dvorana u Zagrebu gdje se turnir mogao odigrati,a budimo realni i uvjeti za igru su najbolji!
Ja se osobno moram zahvaliti velikoj četvorki koja se prihvatila organizacije i odradila je savršeno.To su redom ib (i njegov svemogući laptop) ,Boka ,Dabi i Wolf !
Zahvaljujem se i svim učesnicima na suđenju,te kasnije svojim Jazbinašima koji su uskakali za sudačke stolove kad god je trebalo,te ostalim poznanicima koji su bez prigovora radili isto kad su bili zamoljeni!
Zahvaljujem se i svim igračima koji su učestvovali,Svim Tumijevim prijateljima koji su se odazvali,te svima onima koji ga nisu poznavali a došli su i tako dali podršku klubu "Južna Trešnjevka"!
Mečevi od 1/8 finala pa do kraja bili su fenomenalni,pa svako ko je ostao to pogledati do kraja sigurno nije pogriješio!
Poredak službeno:
1. Krešimir Marinković
2. Branko Mikulec
3. Viktor Grantverger
3. Dean Teodorović
Utješno:
1. Slavko Anić
Wolf je dosta toga poslikao,pa će nešto od toga vjerojatno okačiti ovdje kad se i on probudi...
Ozva je snešto toga snimio video zapisom i on će to nakačiti ak uspijem izlobirati da mu se skine ban !
O 3. poluvremenu u Jazbini neću trošiti riječi,vidim da je već spomenuto u postovima prije,al tu smo ionako oduvjek bili jaki...
Za kraj iskreno se zahvaljujem svim učesnicima koji su na ovaj ili onaj način dali svoj obol,da nema njih sve ovo ne bi imalo puno smisla,a ovako se mi Jazbinaši bar jedan dan u godini osjećamo kao najveći...
Ako ima boga,vidimo se do godine...  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: pon svi 27, 2013 7:48 am Naslov
|
|
Eh da detaljni rezultati bi trebali bit objavljeni čim pronađemo "papiruse",negdje su zametnuti na putu od velesajma do Jazbine,ali sigurno postoje!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pon svi 27, 2013 8:48 am Naslov
|
|
| Brod (napisa): | | Ja se osobno moram zahvaliti velikoj četvorki koja se prihvatila organizacije i odradila je savršeno. |
Mali ispravak, velikoj šestorki.
Lijepo je da si skroman ali moram spomenuti i tebe jer si proveo 80% turnira za stolom
i naravno Mikija koji me najviše oduševio svojim doprinosom i koordinacijom svega s neprestanom jurnjavom po dvorani s lopticama i papirićima. I još je vrebao ko kobac na slobodne stolove.
Hvala svima na pomoći, i hvala svima koji su došli. Stvarno je turnir postao velik.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: pon svi 27, 2013 9:18 am Naslov
|
|
Istina,Miki se ful angažirao,a mislio sam da zna samo srat i igrat pingač!
Iznenadio me taj voljni moment kod njega!
Možda ga je umor koštao finala...
I Brkija,koji je prepisivao,ljepio, rezuckao,čuvao garderobu i onda netragom nestao!
I Someka seniora koji je odsudio ko svi ostali zajedno!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pon svi 27, 2013 10:10 am Naslov
|
|