| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
mixer
|
Postano: sri svi 29, 2013 1:21 pm Naslov
: |
|
|
| a jel se hocete ispricati ljudima pocevsi sa silvacem nakon kaj ste ih ispljuvali i iscipelarili tu na forumu |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lin Chi Na
|
Postano: sri svi 29, 2013 1:35 pm Naslov
|
|
| Izra (napisa): | | obzirom da sad vec zainteresirani znaju, mogu napisati i tu za sve koje zanima. na sastanku se raspravilo i odlucilo da se nece pisati kazna bez cvrscih dokaza ili svjedoka s imenom i prezimenom. |
Uija vuk magare! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri svi 29, 2013 2:36 pm Naslov
|
|
| mixer (napisa): | | a jel se hocete ispricati ljudima pocevsi sa silvacem nakon kaj ste ih ispljuvali i iscipelarili tu na forumu |
Jesi li se ti ispričao ljudima pocevsi sa (bilo kim ) nakon kaj si ih ispljuvao i iscipelario tu na forumu"  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri svi 29, 2013 3:29 pm Naslov
|
|
| Lin Chi Na (napisa): | | Uija vuk magare! |
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sri svi 29, 2013 3:31 pm Naslov
|
|
| mixer (napisa): | | amen.a jel.mozemo saznati kako je vijece mudraca glasalo.ili je vec odluka zakljucana u sef |
nije bilo glasanje nego otvorena diskusija koja je zavrsila odlukom da su za kaznu potrebni cvrsci dokazi.
| mixer (napisa): | | a jel se hocete ispricati ljudima pocevsi sa silvacem nakon kaj ste ih ispljuvali i iscipelarili tu na forumu |
samo me zanima tko se po tebi mora ispricati. mozda ja, koji sam se kao voditelj lige (osoba koja bi morala paziti na regularnost odigravanja utakmica u ligi) maksimalno angazirao da provjerim okolnosti sumnjive utakmice? koji ni u jednom trenutku nisam dao svoje misljenje da li je utakmica namjestena ili nije? koji sam na forumu iznosio samo provjerene informacije koje su mi rekli sami igraci koje sam ispitivao?
ili mozda zelis reci da okolnosti ove utakmice nisu bile sumnjive?
ili mislis da bi se trebali ispricati ljudi koji su izrekli svoje osobno misljenje da je utakmica namjestena? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: sri svi 29, 2013 4:08 pm Naslov
|
|
sumnja i okolnosti nisu dovoljni.to je isto ko da ja kazem da ste vi nesto namjestili
jer sam cuo i netko je spomenuo.pa se vi onda branite i objasnjavajte.price uvijek ostaju.zatvorite raspravu sve je regularno .sumnjimnii si se ti priklonio jer inace ne bi iznosio to na sastanku da tako ne mislis.prema tome mislim da sam dovoljno jasan .ali kao i do sad ne ocekujem nista jer vi ste kao i obicno u pravu.tako da je za mene
ovo svrsena prica. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sri svi 29, 2013 4:20 pm Naslov
|
|
| mixer (napisa): | | sumnja i okolnosti nisu dovoljni. |
pa zato i nije niko dobio kaznu.
| Citat: | to je isto ko da ja kazem da ste vi nesto namjestili
jer sam cuo i netko je spomenuo.pa se vi onda branite i objasnjavajte.price uvijek ostaju. |
mislis onako kao kad smo mi optuzeni da je ib iskoristio svoju poziciju u predsjednistvu da bi namjestio cijeli raspored igranja u drugoj ligi na nacin koji bi nam isao na ruku s domacinstvima?
ne znam jel se sjecas toga... aha joj da, ti si bio jedan od glasnijih koji nas je optuzio za takvu glupost i to jos bez ikakvih dokaza. osnove za tu sumnju su glasile: "gle kako vam raspored ide na ruku, to je sigurno ib sredio!"
za razliku od toga ja ovdje ni u jednom trenutku nisam iznio svoje misljenje o tome da li je utakmica namjestena ili ne, samo sam iznio sve okolnosti i saznanja.
| Citat: | | zatvorite raspravu sve je regularno .sumnjimnii si se ti priklonio jer inace ne bi iznosio to na sastanku da tako ne mislis.prema tome mislim da sam dovoljno jasan |
pa valjda je svakome jasno da okolnosti JESU sumnjive, ja sam napisao i sto ide u prilog sumnji u namjestanje i sto ne ide. i na sastanku sam isto tako iznio sto upucuje na to da utakmica je namjestena, a sto upucuje protiv toga.
| Citat: | .ali kao i do sad ne ocekujem nista jer vi ste kao i obicno u pravu.tako da je za mene
ovo svrsena prica. |
dobro. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri svi 29, 2013 4:36 pm Naslov
|
|
Nemere! ... Odluka je toliko komlicirana, dubokoumna i složena da bi je teško itko mogao shvatiti...
dtrnski, nemoj mi tu kovati neke zavjere, ako dečki tvrde da su igrali, a ne može se dokazati drugačije - igrali su i gotovo!
Moja opaska i dalje stoji, ali to je samo moja osobna ... temeljena je na nizu i nekih drugih stvari i situacija ... npr. Silvac je svojedobno izgadio dečke iz Mirzinog jata da su bezobrazni i nekorektni, nešto u tom stilu ... puno nas poznaje Detelja, Magaša i Abrama, znamo o kakvim se dečkima radi , zato su mi silvaceve tvrdnje izgubile na težini još više .
No, opet kažem da se radi samo o mome mišljenju, a mišljenje je k'o i dupe , svak ga ima!
Ajd bog.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri svi 29, 2013 4:46 pm Naslov
|
|
Isprike šmisprike ovo za mene one su ionako za neku drugu domenu, ljudi moji ova ovdje je SOKAZ i tu smo da se zabavljamo a ne isprićavamo.
Meni važno da me Koki više ne optužuje jer je valjda shvatio da nismo toliko ludi.
Za mixera ionako nemam nekih oćekivanja.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Donic
|
Postano: sri svi 29, 2013 6:18 pm Naslov
|
|
Ib i Izra su OK dečki
Međutim za dokazati prevaru, traži se onaj koji je držao svjeću, a toga je nemoguće naći.
Zapisnik ZET - Dugo Selo je smješno.
Vidljivo je da je jedna osoba pisala sve rezultate, nameće se zaključak da vjerovatno nisu odigrali čak ni prijateljsku utakmicu . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: sri svi 29, 2013 7:03 pm Naslov
|
|
| naravno ti i koki ste si najbolji prijatelji.uvijek stojim iza onog kaj kazem.pa i onda kad nisam dobi normalne odg na normalna pitanja nego samo izmotavanje. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sri svi 29, 2013 7:15 pm Naslov
|
|
| mixer (napisa): | | uvijek stojim iza onog kaj kazem. |
da si uvijek u pravu ovo bi bila pohvalna osobina. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: sri svi 29, 2013 7:29 pm Naslov
|
|
| a kaj vas dvojica na normu radite.isto mislite isto pricate jel skupa spavate.malo sam umoran od vas jer kad u slavoniji stavis lipicancu poveze on ide ravno ali koji put i skreme ali vas dvojica nikako.sory ako sam vas uvredio nije mi namjera.da ste zivjeli u jozino vrijeme bili bi ogledni primjerak kako omladinac treba razmisljati..i zbilja necu vise ulaziti u rasprave.pozdrav |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sri svi 29, 2013 7:35 pm Naslov
|
|
pa kako mislis da sam dosao do statusa admina nego preko postelje jednog od clanova predsjednistva. i jos stela raspored za prvenstvo! sve je to nepotizam mito i korupcija!
i komunizam, skoro sam zaboravio.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: sri svi 29, 2013 10:31 pm Naslov
|
|
da li i za voditelja lige moraš preko kreveta ? ja bi se štel kandidirat al ne bi preko kreveta. _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri svi 29, 2013 11:09 pm Naslov
|
|
| 55 (napisa): | dtrnski, nemoj mi tu kovati neke zavjere, ako dečki tvrde da su igrali, a ne može se dokazati drugačije - igrali su i gotovo!
|
http://oi39.tinypic.com/33e6b2a.jpg
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sri svi 29, 2013 11:25 pm Naslov
|
|
| zmilko (napisa): | | da li i za voditelja lige moraš preko kreveta ? ja bi se štel kandidirat al ne bi preko kreveta. |
moram priznati da ne znam jel to bilo ukljuceno u aranzman, ili sam to dobio zato sto sam s ib-om u ekipi ili jer sam mu nesto skrivio.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet svi 31, 2013 6:51 am Naslov
|
|
Jebemti koja šteta.
Pokvaril mi se doma kompjuter pa ne mogu pratiti ovu triller-krimi-akciono-melodramatičnu-sexy priču (vidim da se polako pojavljuju i gay elementi ) doma, nego samo na poslu.
A napetije je nego u Meksičkim sapunicama.
Vjerojatno će na kraju doći do ''strašnog i šokantnog'' obrata pa ćemo saznati da je ustvari igrao jedan igrač koji je bratić od oca njegovog sina, koji je bio u protivničkoj ekipi, a to uopće nisu znali.I njegov suigrač je imao problema s vidom, pa je igrao s reketom koji na dršci ima ukucane točkice Braille-ovog pisma (pismo za slabovidne) i upute za igranje, a to je naravno u ovoj polu-profesionalnoj ligi strogo zabranjeno.
Na kraju će doči do opčeg pomirenja i ogromne fešte, i barem 2 vjenčanja na kojima će sve biti oslikano ružičastim tonovime (Izra i IB-Ivana Banfić će također nositi roza majce s natpisom - Kineske Gume ), i svi zajedno će jedva čekati novu jesenjsku polusezonu i neki novi zaplet, odnosno intrigantnu priču...
Eto, čim sam došao danas, odmah sam išao pogledati kakva je ''trenutna situacija'', odnosno ko koga, kada, gdje, kako, zašto i s čim...  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet svi 31, 2013 8:23 am Naslov
|
|
ne treba pretjerivati...
da je utakmica "dogovorena" ukazala je konkurentska momčad iz lige pa su oni na neki način "krivci". Na optužbe nije bilo odgovora a bilo je prilike i vremena. Referent lige smatrao je da po službenoj dužnosti mora istražiti slučaj. Kada je počeo nazivati aktere te utakmice zadnjeg kola izgledalo je, po odgovorima, kao da je svaki od njih bio na drugoj utakmici jer su svi drugačije gledali na vrijeme početka utakmice, tko je pisao rezultate a nitko se nije mogao sjetit tko je potpisivao zapisnik.
E sad to što se utvrdilo da nema dovoljno dokaza drugo je pitanje. U konačnici najvažnije da ipak nitko nije oštećen. Većina iskusnijih referenata ne bi ni trznuli na ovakav slučaj dok je mladi kolega htio pošteno odradit svoj posao u skladu sa svojim svjetonazorom. Nije mu za zamjerit...
Da se vratim na početak. Cinkanje nije odlika čvrstog karaktera a pogotovo javno prozivanje bez dokaza. Isto tako podržavam principijelnu borbu protiv negativnih pojava pod uvjetom da su borci potpuno čisti u prošlosti. A ako ima netko tko nije kriv neka slobodno baci kamen...
Zadnja promjena: Koki; pet svi 31, 2013 8:31 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet svi 31, 2013 8:25 am Naslov
|
|