|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dren
|
Postano: pet svi 31, 2013 2:52 pm Naslov
: |
|
|
| Akadi (napisa): | Ib i Izra su OK dečki
Međutim za dokazati prevaru, traži se onaj koji je držao svjeću, a toga je nemoguće naći.
Zapisnik ZET - Dugo Selo je smješno.
Vidljivo je da je jedna osoba pisala sve rezultate, nameće se zaključak da vjerovatno nisu odigrali čak ni prijateljsku utakmicu . |
jebatga, onda su sve tekme moje ekipe namještene jer sve rezultate pišem ja. Nemamo zapisnik s indigom već prepisujem u 2 primjerka i obično zadržim (odnosno šaljem voditelju) onaj koji je pregledniji i uredniji (prepisani naravno)
 _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: pet svi 31, 2013 3:06 pm Naslov
|
|
i tebe cemo prijaviti jer postoje indicije a i opcenito s i sumnjiv a i zapisnici su ti smjesni  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet svi 31, 2013 3:24 pm Naslov
|
|
| pazljiv citatelj ce se vratiti na moj post na 11. stranici topica i vidjeti zasto je iskljucen slucaj da je zapisnik netko prepisao kao sto to radi dren. zao mi je mixer, temeljito sam sve ispitao. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
a_marko
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (19:28:55) Postovi: 393 Lokacija: Zagreb/Hrv. Kostajnica
|
Postano: pet svi 31, 2013 6:57 pm Naslov
|
|
Evo baš sinoć sam pogledao film Jack Reacher u ulozi Tome Kruza! ,
On nije ni do jaja Izri.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: pet svi 31, 2013 8:40 pm Naslov
|
|
| Koki (napisa): | | U konačnici najvažnije da ipak nitko nije oštećen. |
Možda i nije kako sada stvari stoje, ali mogao je biti da su se malo drugačije rezultati posložili. Ali nitko nije mogao znati kako će završiti neke utakmice.
| Koki (napisa): |
Isto tako podržavam principijelnu borbu protiv negativnih pojava pod uvjetom da su borci potpuno čisti u prošlosti. A ako ima netko tko nije kriv neka slobodno baci kamen... |
Većina je sigurno bila u mogućnosti (i iskušenju) napraviti tako nešto, ali isto tako mislim da ima mnogih koji to nisu napravili!
Razlog je vrlo jednostavan: ako nekom pustiš nekog drugog ćeš sj...ti! , pa kome je to u interesu neka skuplja "neprijatelje"
Budimo realni, neki su ih skupili poprilično
Osobno, nisam među takvima, niti ću biti!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|