NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Stiga offensive wood NCT

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Topspin

PostPostano: čet srp 04, 2013 7:07 pm    Naslov : Stiga offensive wood NCT Citirajte i odgovorite

Uzeo bi na probu (ili kupujem) drvo Stiga offensive wood NCT.

i-mail zdravko.zg@gmail.com ili 0998535578

Zadnja promjena: Topspin; čet srp 11, 2013 8:25 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
geek

PostPostano: pet srp 05, 2013 12:27 pm    Naslov : Stiga Offensive NCT Citirajte i odgovorite

Ha, i sam znaš gdje ćeš to naći. Ili, čekaš da odem na more ?
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Topspin

PostPostano: ned srp 07, 2013 7:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Znam ja da ti imaš : ), ali samo proba bi previše koštala : ))).

Hm, šteta da nema nekoga koji bi drva i gume samo rentao na netko kratko vrijeme, tjedan dva.. (za probanje..., za nekih 50tak kuna, ima mnoštovo proizvođača...), mislim da bi bilo mjesta za jednoga takvoga Thumbs up .
[Vrh]
geek

PostPostano: ned srp 07, 2013 8:37 am    Naslov : Rabljene gume i drva Citirajte i odgovorite

Pogledaj to ovako.

Da nekom daš drvo na probu, tjedan, dva, morao bi se sa njim 2 puta naći, nakon vraćanja dobro pregledati drvo da nije oštećeno ... Neka bi se, ne radi se o tebi, "zagubila", pa bi ih morao utjerivati. I, to sve za 50 kn.

Kod guma je slična priča. Imam na lageru 220 rabljenih guma, sve sa skinutim ljepilom, tj. bez ljepila na spužvi. Opet bi se morao 2 puta naći sa čovjekom. Dalje, morao bi prekontrolirati kojim ljepilom je guma lijepljena, jer se "nove" gume ne smiju lijepiti "starim" ljepilom, namakati u benzin, sintetski razrjeđivač ... Kada se guma vrati, ponovno moraš skidati ljepilo, minimalno 20 min posla. I, to sve za 50 kn.

Katkada, za poznate, organiziram test. Dođu u dvoranu gdje igram, ja donesem drva, oni lijepe svoje gume i probaju. Na kraju sami zaključe.

Kao i u svemu, postoji "kvaka". Moraš SLUŠATI sugestije. Trava može ići na brzo drvo, ali ono mora imati odgovarajuća svojstva, tj. u pravilu mora biti na balsi ili drugom mekom furniru (npr. limbi). Postoje firme koje su specijalizirane za igrače sa "materijalom" (Dr Neubauer, Hallmark, Re-impact). Pogledaš strukturu njihovih ponuđenih drva. Drvo ne mora biti njihovo, ali struktura MORA biti slična.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: ned srp 07, 2013 1:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ja bih mogao geeka slusat cijeli dan Klanja se ROFL
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.

Zadnja promjena: Iceman; pon srp 08, 2013 10:19 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
dada

PostPostano: ned srp 07, 2013 5:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nakon 3, 4 godine učestalog eksperimentiranja drva i guma, konačno sam našao ono što sam tražio (iako se često puta znalo čuti: "više ne mijenjam, to je to...", ovaj puta je zbilja tako - u prilog tome ide činjenica da nisam promijenio ništa već skoro godinu dana-jesam jedino prešao s Dornenglanza na Blitzschlag). Drvo je Excallibur,brzo, ima sloj balse, lagano je. Da je nešto kvalitetno, čini mi se da nije jer sam u polufinalu na jednom turniru izgubio meč zbog drveta, vodio sam 2:0, i prije početka trećeg seta pukne mi drvo-nekvalitetno sljepljeno,. No, popravio sam drvo i dalje igram s tim. Probao sam prije toga i Reimpactovo drvo, ali nisam bio zadovoljan. Nan forhend gumi imam H3. Sada, i kada ne ide, kad gubim, ne krivim drvo, gume i ne mislim da je krivo. Dapače, uz tako malo treninga, imam dosta viosk stupanj igre jer imam kvalitetan osjećaj s tim reketom, prašta mi greške. Uglavnom, nije lagano uskladiti drvo i gume kada igraš i obranu i napad, ali evo da se. Postoje i subjektivni faktori, ali ipak ima dosta ovoga i što je geek rekao, tako da, preporučam svima da što prije nađu reket jer kontinuirano mijenjanje je smrt za igru. I lošija kombinacija na koju navikneš je bolja od bolje kombinacije na koju se tek navikavaš. A priče ja to volim, meni je to gušt, ne drže vodu baš. Je to zanimljivo, ali bome dosta i živaca uzme, a još više novaca. Skup je to sport. LP
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Topspin

PostPostano: ned srp 07, 2013 11:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Drvo Excallibur mi je dosta nepoznato. Koje su mu karateristike ?
[Vrh]
dada

PostPostano: pon srp 08, 2013 12:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Odgovorio sam na pp.
[Vrh]
Topspin

PostPostano: uto srp 09, 2013 9:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nešto sam saznao iz ovoga posta Smile. Drvo Hallmark ultra mi je zanimljivo. Igra li tko sa njim ?.

P.S. znam da geek ima Thumbs up
[Vrh]
55

PostPostano: sri srp 10, 2013 9:13 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Igrao sam s drvetom Hallmark Aurora, samo ti o njemu mogu eventualno ponešto reći... Bla bla
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.