| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Guga
|
Postano: uto kol 13, 2013 1:45 pm Naslov
: koji soft odabrati |
|
|
Evo da otvorim jednu temu.
Bilo je već dosta priče oko softa, ali mene više interesira konkretan zaključak između ova 3 softa :
1. TSP spectol 2.15 (max)
2. KOKUTAKU 110 random 2.0 (max)
3. FRIENDSHIP 802-40 2.0 (max)
kao prvo, stavio sam redoslijed baš kao što i namjeravam uzeti.
Ili TSP ili KOKUTAKU.Probao sam igrati sa 802-40 1.8 debljina i to mi se činilo tvrdo ko beton (drvo je Stiga Hybrid Wood), pogotovo nakon Xiom Sigma Europa I koju imam na BH.
Znači, volio bih naći soft koji :
1. može proizvesti nešto spina (ponekad, jer mi nije namjera temeljiti BH udarac na spinu, nego na kontri i bloku)
802-40 je ''kakti'' po karakteristikama među najhvatljivijim softovima, ali meni se baš nije tako učinilo.Možda zbog tvrdoče, jer mi je drvo tvrdo, a bome je i spužva na 802-40 tvrda ili je sve tako izgledalo u mojoj kombinaciji drvo-soft.Znači 802-40 otpada, tu je samo zbog usporedbe.
2. ima što je moguče mekši osječaj kod udarca.To bi u svakom slučaju trebalo značiti da spužva mora biti max jel tako ?
3. da je manje osjetljiv na protivnikovu rotaciju.Takvi bi trebali biti svi softovi ako se ne varam ?
Znam da je taj KOKUTAKU 110 random ''egzotičan'' soft, ali bi baš zato jako cijenio ako netko ima iskustva u igri s tim softom i da ih podjeli sa mnom.
Softaši svim liga ujedinite se haha, molim za mišljenje  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri kol 14, 2013 11:36 am Naslov
: |
|
|
Kaj su još uvijek godišnji odmori pa se nikome neda pisati ?  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sri kol 14, 2013 2:38 pm Naslov
|
|
krenuo ja jucer pa skuzio da pametujem da sta ce ti soft pa skuzio da sam i sebi dosadan i odustao.
od navedenih znam samo da je spectol jako hvatljiv, skoro kao beksajd, tako da nit je tezak za koristiti nit je protivniku neugodan. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri kol 14, 2013 3:02 pm Naslov
|
|
Ako je manje osjetljiv na rotaciju nego beksajd gume (pretpostavljam da je) i približno jednako brz kao beksajd (po database je) onda ću ga probati jer me baš interesira.Samo je pitanje dali je dovoljno mekan, odnosno dali ima mekani osječaj kod udarca, jer kažem 802-40 mi se činio pretvrd...
Još jedno pitanje za tebe :
koliki je postotak igrača u jakim ligama (recimo prve 3-4 najjače lige) koji imaju na reketu materijal (soft, antispin, trava) to me jako zanima ? _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sri kol 14, 2013 4:54 pm Naslov
|
|
evo bacio sam pogled na 2. ligu proslo prvenstvo, 27 igraca s cistim gumama, 6 softova, 5 trava, 2 antispina. s tim da su jedan soft i jedna trava na istom reketu, kao i dva antispina. znaci 27 postenjaka, 11 kvarnih i 3 za koje nisam siguran jer nisam igrao s njima. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bukowski
|
Postano: čet kol 15, 2013 2:24 pm Naslov
|
|
nisam li ti ja prodao 802 4o softić ,ma da on je tvrd nije loš za blok al bezosjećajan je neosjetiš ulazak lotice u spužvicu , znači niš od njega .
kokutaku nemam pojma nisam igro s njim.
e vidiš spectol offensive 21 ,ne obični i debljina recimo 1,8, to je ok al drvo nemere bit sporije od off pa i brže ak moš iskontrolirat .
ovo nemere ti je naglasak na brže drvo za soft,i zakaj nebi probao tackiness d 1,9 moš blokat ko softom a napast puno lakše ..... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet kol 15, 2013 7:56 pm Naslov
|
|
Ti si ptico, ti...
Točno kak si rekao, jednostavno ne osjetiš ulazak loptice u gumu (to si dobro opisao).
Znači misliš da je bolji Spectol 21 offensive bez obzira što obični Spectol ima kakti puno bolji spin (8.1 naprama 6.9) ?
Znam, nije mi cilj spinati s BH, ali ponekad možda tu i tamo...
Drvo mi je off+ pa tu nebu bilo problema.
Vidiš na tackiness D nisam ni pomišljao.Igrao sam nekada s tackinnes C na BH. ali ta guma je skroz defanzivna, a ja 70 % poena radim BH-om i to kontrom.Da, budem malo proguglal i razmislil, ima još 1,5 mjesec do početka sezone pa stignem malo isprobavati... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|