| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Guga
|
Postano: pet kol 23, 2013 8:01 am Naslov
: vitzovi-komentar... |
|
|
I eto šta je nastalo od jednog sasvim nedužnog topica...ako ste primjetili držao sam se se uputa o cenzuriranju viceva koje sam dobio od admina.Mislim da je samo trebalo vršiti cenzuru (odnosno autocenzuru kod stavljanja novih viceva, znači ljudi su trebali biti odgovorni i sami raditi cenzuru i to bi funkcioniralo).
A ovako shvačam negativnu reakciju admina jer bi stalno morao biti uključen i pregledavati novitete i obavljati cenzuru, a to nije svrha i glavni posao admina.
Nažalost, topic je blokiran i smijeha više biti neće...
Ne slažem se da nije bilo smijeha, jer su svi vicevi koje sam ja postavljao sigurno smiješni (a bilo je i zanimljivosti i pričica, a ne samo viceva), dok za druge naravno ne odgovaram i nemam utjecaja.Ako nekome nisu to je isto ok, jer nemaju svi isti smisao za humor, a neki su naravno kao maleni u bolnici zabunom protiv tuberkuloze bili cijepljeni protiv humora i to je tako.
Međutim, ti kojima to nije bilo smiješno sigurno nisu niti čitali taj topic, a nasuprot toga vidim da je bilo skoro 2.300 ulaza !!!???
Pa se postavlja pitanje ko su ti ljudi koji su konstanto pratili i čitali kada to nije bilo interesantno i smiješno ?
Svi dobro znamo u kakvo vrijeme, i u kakvim uvjetima živimo i mogu reći da ogroman broj mojih prijatelja danas uglavnom samo ''prolazi kroz život'' jer su ih stisle razno-razne neprilike i nepravde (uglavnom financijske, ali i gore, a za večinu toga uopće nise krivi oni sami...) i osmjeh im rijetko dolazi na lice za razliku od onih sretnijih vremena od prije recimo 5-6 godina.
Recimo i ovo, naučno je dokazano da samo jedna osoba koja radi takav posao u kojem dnevno dolazi u doticaj ili komunicira s velikim brojem ljudi (npr. taxi vozač, učitelj(ica) u školi ili fakultetu, prodavač(ica) u trgovini i slično...) direktno i indirektno utječe na raspoloženje toga dana više od 4.000 ljudi ! Znači, na takvim ljudima je i velika odgovornost jer mogu uljepšati dan mnogima, ali i prouzročiti i velike probleme jer ako npr. nekoga dobro nasmijete danas, to će se najvjerojatnije prenjeti i dalje i pozitivno utjecati na njihovu okolinu.Suprotno tome, ako ste ''kronični mrgud'' i čovjek koji je stalno loše volje prenosite i to pa se to loše raspoloženje širi poput virusa.Uostalom zapitajte se i sami zbog čega se ponekad svađate sa ženom kada dođete kući ? Razlog je u najvećem broju slučajeva na sasvim drugom mjestu, a ne kod kuće.
Ne znam dali je izvedivo npr. da samo jedna osoba može unositi nove postove, a da nije admin.Recimo i to je neka mogučnost, jer mi je u svakom slučaju žao da ne mogu podijeliti s ostalima neke smiješne priče, viceve i događaje, ali to sam samo ja... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet kol 23, 2013 12:33 pm Naslov
: |
|
|
procjena da li je topic bio smijesan ili ne je subjektivna i nije utjecala na odluku o zatvaranju topica. problem je bio u samom sadrzaju koji je cak i uz cenzuru dobrano natezao granicu primjerenog dok nismo odlucili da ju je definitivno presao.
ovaj topic ostat ce otvoren da ljudi slobodno izraze misljenje o nasoj odluci. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet kol 23, 2013 12:52 pm Naslov
|
|
| Izra (napisa): | procjena da li je topic bio smijesan ili ne je subjektivna i nije utjecala na odluku o zatvaranju topica. problem je bio u samom sadrzaju koji je cak i uz cenzuru dobrano natezao granicu primjerenog dok nismo odlucili da ju je definitivno presao.
|
S tim se slažem.To sam i ja napisao da su i ostali koji su postali viceve trebali uložiti malo truda u autocenzuru i ''probrati'' malo viceve koje objavljuju.
Pa niti ja nisam stavljao baš sve viceve koje znam, jer mi se nije baš činilo prikladno.
Kaj se humora tiče sada sam malo zbunjen jer ne znam dali si u ''cijepljenoj'' grupi ili ne, nego ti je samo smetao sadržaj, a strogoća i jačina cenzure je fakat visokog nivoa.
Pa valjda je tu 99,99999 % ljudi punoljetno, a većina njih je u radnom odnosu bila još za vrijeme Jugoslavije , pa sumnjam da ih ovakve stvari šokiraju.I nije valjda ovo stranica organizacije dječjih vrtića Zagreb.
Dali si u zadnje vrijeme čitao npr. Jutarnji ili Večernji list i vidio one ''bezazlene'' oglase popraćene slikama tipa - mlade prijateljice, vesele i pohotne ili čekam na tebe vruća i vlažna i da ne nabrajam dalje.E, vidiš i malo dijete od 7-8 godina slobodno može doći na kiosk i kupiti takve ''dnevne novosti'', a mogu ti reći da i ja imam djecu koja su maloljetna i svakodnevno bombardirana s puno gorim stvarima od ovih ''groznih i zastrašujućih viceva'', a opet kažem u cenzuri nije bilo ničeg lošeg. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet kol 23, 2013 1:02 pm Naslov
|
|
e al ovdje smo mi zaduzeni za primjerenost i cudoredje.
a mi smo malo , pogotovo kim jong il.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet kol 23, 2013 1:16 pm Naslov
|
|
Sada očekujem pravu navalu ulaza u topic - VITZOVI...
jer će ljude sigurno zaintrigirati šta se to strašno dogodilo u tom
''demonskom'' topicu, da ga je trebalo zbrisati s lica zemlje.
Mogao si jednostavno dilitati post ''podivljalog vuka'' i sve pet.
Imam par pitanja za tebe:
1.na šta te asociraju riječi: stasi, securitate, kgb...?
2.dali si ko mali volio mučiti male životinje ?(miš, vrabac, mačić...)
3.dali bi otkinuo krilo leptiru ili nogu mravu ?
4.dali bi dilitirao sve postove koji ti se ne sviđaju, ako bi bio siguran da nitko neće otkriti da si to ti napravio ?
čisto da napravimo nekakav psihološki profil  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet kol 23, 2013 2:07 pm Naslov
|
|
1. stasi na djevojke lijepog stasa, securitate na euroherc osiguranje, kgb na kgb.
2. nisam.
3. vjerojatno jesam dok sam zgazio pokojeg mrava.
4. kako god okrenes ib bi znao da sam to napravio.
kako sam prosao?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet kol 23, 2013 9:42 pm Naslov
|
|
Po mom mišljenju tema nije loša, ali što bi ta tema trebala raditi na SOKAZ forumu? A još je i monolog...
Od svih tih silnih pregledavanja teme, barem 50-ak je mojih, tek tako da mi ne bude "žuto" na forumu pod "ostalo"...
Na nekom neutralnom ili općem forumu ovo bi vjerojatno našlo svoje mjesto pod suncem, ali ovdje je ipak ispao monolog.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet kol 23, 2013 10:38 pm Naslov
|
|
da imam ovlasti, ja bi vratio temu među žive...štajaznam, jer je imala nekog...vica u sebi
p.s. ib-e jako mi fali ovaj smajli:
moš ga riješit? _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet kol 23, 2013 11:40 pm Naslov
|
|
gle Guga, bez uvrede, ali post ti je bio zivi primjer spama...
100 viceva copy pasteanih po danu, pa mislis da je to netko citao?
imas sve te klikove jer ljudi moraju uc da bi im oznacilo procitano...
da je to bio jedan post vicevi, pa jedan dnevno, pa se netko nadovezao i tako dan za danom, onda ok...ali ovako, meni je osobno drago da ne moram vise kliknut na njega iz dana u dan...  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sub kol 24, 2013 9:31 am Naslov
|
|
| Izra (napisa): | 1. stasi na djevojke lijepog stasa, securitate na euroherc osiguranje, kgb na kgb.
2. nisam.
3. vjerojatno jesam dok sam zgazio pokojeg mrava.
4. kako god okrenes ib bi znao da sam to napravio.
kako sam prosao?  |
 _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub kol 24, 2013 11:00 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): | p.s. ib-e jako mi fali ovaj smajli:
moš ga riješit? |
Pa :kava: --> ?
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: sub kol 24, 2013 5:20 pm Naslov
|
|
Preko ljeta su vitzovi bili jedini aktivan topic i barem 1% posjeta je moj
Negdje 1/10 viceva je prelazila granicu "dobrog ukusa" što nije malo,
prevedeno na stolnotenisko računanje - ukradem tek svaki 10. poen
Wolf ga je pretjerao, što količinom što postotkom neprikladnog sadržaja od barem 1/4.
Moglo se cenzurirati samo njegov post.
Btw. smisao za humor dosta govori o čovjeku,
i rekoh sam sebi; Guga, ne znam kako ćeš ti pronaći ekipu ..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub kol 24, 2013 5:36 pm Naslov
|
|
Sve ok, nema nikakve uvrede.
Svatko ima pravo na svoje mišljenje.
Zašto je tema monolog ? To je već dobro pitanje, jer nikome nije bilo zabranjeno nadodavati viceve.Ali, zaboravljaš da nisu svi ljudi stvoreni da recimo nasmijavaju i uveseljavaju druge, ali se zato jako vole nasmijati kada to netko drugi radi.Pošto po cijeli dan sjedim za kompom (takav mi je posao), i primam puno mailova i viceva od frendova htio sam ih podjeliti malo i s ljudima tu na forumu.
Pošto Vi tvrdite da je to nepotrebno i neprimjereno nema uopće problema.Ovako se vračamo na ogroman broj dnevnih postova (1 do maksimalno 2 komada) u periodu od 5. do 9. mjeseca koji su vrlo raznoliki (to je naravno po Vašem mišljenju puno interesantnije).
Tipa : ja sam danas u Jazbini u 16:30 dođe tko ? i slično...Tu se fakat ima kaj za čitati, i to čita ogroman broj ljudi
Zaboravljaš na puno ljudi (za koje ja provjereno znam) da pogledaju na Sokaz forum i uopće se ne prijavljuju i ništa ne pišu, nego samo čitaju, a gle čuda nisu članovi najjačih 5-6 liga Sokaza.
Koliko mi se čini ta tema na forumu se zove OSTALO i ne mora biti vezana samo uz stolni tenis, pa ako netko to ne želi čitati ne kužim zašto bi otvarao ?
Ali, kažem, nema veze...imam ja kome i ovako slati viceve i mailove, a ljudi koji odlučuju (i očito Vas 2-3 koji ste stalno prijavljeni) su donjeli odluku kako će to izgledati. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub kol 24, 2013 5:43 pm Naslov
|
|
| Spin (napisa): | Preko ljeta su vitzovi bili jedini aktivan topic i barem 1% posjeta je moj
Negdje 1/10 viceva je prelazila granicu "dobrog ukusa" što nije malo,
prevedeno na stolnotenisko računanje - ukradem tek svaki 10. poen
Wolf ga je pretjerao, što količinom što postotkom neprikladnog sadržaja od barem 1/4.
Moglo se cenzurirati samo njegov post.
Btw. smisao za humor dosta govori o čovjeku,
i rekoh sam sebi; Guga, ne znam kako ćeš ti pronaći ekipu ..  |
Vidiš kak imam dobru autocenzuru - 10 %,
a Vuk zabrazdio na 25 %
I ja sam rekao da je samo trebalo njega cenzurirati
Kaj se ekipe tiče, nebu bilo problema jer ako bi odlučivalo kakve tko viceve objavljuje onda Volfinjo ne da nebi igral u 7. ligi, nego bi mu bilo zabranjeno držati reket u ruci , a možda on na svakoj promjeni strana protivniku ispriča jedan od svojih prostih viceva (na forumu je objavio samo pristojne koje zna ) pa protivnik u šoku od vica (pogotovo ako nastupa za neku crkvenu momčad ili ima manje od 14 godina-takvih ima puno u ligi...) osvoji 2 maksimalno 3 poena u idućem setu jer mu reket ispada iz ruke zbog poslušanog vica  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; sub kol 24, 2013 6:35 pm; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub kol 24, 2013 6:08 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | | gle Guga, bez uvrede, ali |
Slušaj ti Pant-Ice-u ja sam sada stvarno iznenadjen i uvredjen  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sub kol 24, 2013 9:01 pm Naslov
|
|
na topicu se vremenom akumuliralo sve vise i vise neprimjerenog materijala dok nas 2-3 stalno prijavljenih nismo procijenili da je kolicina toga premasila korisnost topica.
netko se mora brinuti o redu na forumu, slucajno smo to nas par ciji se ukus (na tvoju zalost) ne poklapa s tvojim.
nema to veze ni s ligama ni s jazbinom, nadam se da ce biti prilike da se uvjeris u to za ovim ili onim stolom.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: ned kol 25, 2013 10:02 pm Naslov
|
|
mozemo sad u ovom topicu trkeljat dok ga ne zatvore:-)
 _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon kol 26, 2013 7:25 am Naslov
|
|
| ib (napisa): |
Pa :kava: --> ?
 |
ocito da fali i :slijepac:
 _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|