NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Tražim najhvatljiviji backside i najneugodniju travu

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
frizbi

PostPostano: sri vel 15, 2006 9:34 pm    Naslov : Tražim najhvatljiviji backside i najneugodniju travu Citirajte i odgovorite

Konkretno: nešto super hvatljivo, po mogućnosti kinesko (ali ne FX!)
Nešto sa jačom rotacijom od nekadašnjeg crnog PF4...

Trava: volio bih probati Dr. Neubauer BLOCK ili SCALPEL, ima li netko iskustva??? Ili neku drugu, dovoljno neugodnu za lov ali i dovoljno čvrstu za poneki udarac.. OBAVEZNO OX!!!

Najvažnije: zaista bih bio zahvalan za informaciju gdje bi se bilo koja spomenuta guma mogla kupiti
Free runner

PostPostano: čet vel 16, 2006 8:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo ti pa slušaj
Laughing
http://www.dandoy-sports.com/index.php
Tu si probaj naći gumu.
Po meni hebeš "natprosječnu" hvatljivost.Samo je teže poštopati spin
Plazi jezik
Ali ak baš hoćeš ovo ti je "jaka" guma po tom pitanju- "Butterfly Tackifire C"
Ja osobno preferiram Butterfly gume jer su kvalitetne,dugotrajne i prosto sam naviko na njih.
U travu se ne kužim,osim onu za pušenje Laughing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
frizbi

PostPostano: sri vel 22, 2006 10:53 pm    Naslov : Hvala na informacijama... Citirajte i odgovorite

Zaista koristan link, hvala od srca.
Free runner

PostPostano: čet vel 23, 2006 8:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nema na čemu Plazi jezik
Inače bigdedi ti je gore zalijepio puno online shopova pa si "pari oči" Laughing
[Vrh]
travaroš s dva srajvera

PostPostano: pon tra 10, 2006 3:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ako ćeš kupovati kineze, preporučam ti zeropong, www.zeropong.com . poštarina je skuplja li su gume jeftinije a oni garantirano imaju najbolju (najfriškiju) robu i pouzdan su dućan...
[Vrh]
pospis27

PostPostano: uto lis 10, 2006 1:31 pm    Naslov : frizbiju Citirajte i odgovorite

frizbi!
Thumbs up javi se na mobitel 098 277 306
i saznat ces sve o gumama, ducan je u zagrebu, a dostaviti se moze i poštom Juhuu .
mozete nazvati i ducan 01/4550-144
trava virus specijalno frizirana, cijena u Austriji 60e, rucni rad Toni Hold, trostruki prvak svijeta, naručiti preko mene, cesto sam u Puli! javi se..
butterfly, pospis
[Vrh]
Slavonac

PostPostano: pet lis 13, 2006 8:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja igram sa "Butterfly Tackifire C" i travom dr. Neubauer Inferno ( najnovija trava ) i više sam nego zadovoljan sa obje gume.
Pored toga obje sam kupio povoljno preko Dandoy sporta.
Pozdrav iz Slavonije ! Juhuu
pospis27

PostPostano: sri lis 18, 2006 3:45 pm    Naslov : Slavonac!!!! Citirajte i odgovorite

Juhuu javi se u firmu Butterfly na br 098/277-306 ili 091/1920-650
dobit ces iste te gume povoljnije nego preko neta... Pobjeda pokusaj!
Mudri djed s obzirom da kupujete dr.Neubauer gumu, vjerujem Misli da ne znate da se ta guma mora dodatno frizirati kako bi bila dobra guma. Mudri djed
[Vrh]
rope

PostPostano: pon lis 23, 2006 9:14 am    Naslov : Re: Slavonac!!!! Citirajte i odgovorite

pospis27 (napisa):
Juhuu javi se u firmu Butterfly na br 098/277-306 ili 091/1920-650
dobit ces iste te gume povoljnije nego preko neta... Pobjeda pokusaj!
Mudri djed s obzirom da kupujete dr.Neubauer gumu, vjerujem Misli da ne znate da se ta guma mora dodatno frizirati kako bi bila dobra guma. Mudri djed

jel moze netko malo pojasniti što znači frizirati gumu te kako se to radi, koje se gume friziraju .....
[Vrh]
alvar_mayor

PostPostano: pet sij 11, 2008 1:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

slavonac:
Citat:
Ja igram sa "Butterfly Tackifire C" i travom dr. Neubauer Inferno ( najnovija trava ) i više sam nego zadovoljan sa obje gume.

Koje si drvo koristio sa ovim gumama??
[Vrh]
varispin

PostPostano: ned sij 13, 2008 10:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tackiness C II po pitanju kontrole mi je puno bolja od Tackifirie C. Možda je ona soft verzija bolja ali nju nisam probao. Koristim SUPER BLOCK, na niti jednom filmu Dr. Neubauer nije spomenuo nekakvo friziranje pa molim da se o tome nešto napiše ako je istinito.
[Vrh]
Slavonac

PostPostano: ned sij 13, 2008 11:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Duže vrijeme nisam otvarao forum, pa ću sada odgovoriti na postavljeno pitanje.
Gumu Dr. Neubauer Inferno koristim na drvetu Dr. Neubauer Firewal Plus, a na drugoj strani sam imao Tackines C ( ne znam kako sam greškom napisao Tackifaer). Ovo je bila dobra kombinacija, ali sada mi još više odgovara Sriver Fx 1,9 od Tackinesa. Što se tiče drveta mislim da je odlično - dosta brzo, dosta osječaja i kontrole, lagano je i oversize. Thumbs up
rope

PostPostano: pon sij 14, 2008 8:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

varispin (napisa):
Tackiness C II po pitanju kontrole mi je puno bolja od Tackifirie C. Možda je ona soft verzija bolja ali nju nisam probao. Koristim SUPER BLOCK, na niti jednom filmu Dr. Neubauer nije spomenuo nekakvo friziranje pa molim da se o tome nešto napiše ako je istinito.

friziranje u par crta.....
1. NELEGALAN postupak termičke ili kemijske (kiselina) obrade gornje površine gume....
Spaljivanjem gornjeg sloja guma dobiva neobična svojstva, vrhovi nekih čunjića (pipaka) postaju hvatljiviji od drugih, mijenja se površina tako da kad loptica udari u jedan dio reketa odbija se potpuno na drugačiji način...
2. drugi postupak friziranja je da gumu ne zalijepiš potpuno na drvo nego samo jednim djelom (npr. sredinu ostaviš nezaljepljenju)....
UGLAVNOM poanta ovog postupka je da dobiješ "travu" sa kojom ni sam ne znaš kamo će ta loptica ići, a to frustrira i protivnika.... i pored svega toga loptica ima neugodan "woobling efekt" - flah loptica koja pleše po zraku.... Nakon par mečeva odigranih protiv takvih trava, više ti ništa ne smeta nego ti je lakše igrati protiv nje nego protiv klasičnih trava bez trenja (dr. Neubauer i Hallmark) ili trava s trenjem (Feint Long, Screw, Curl....)
Po meni je to kao da igraš sa starim Sriverima ili nekim drugim backside gumama koje se već ponašaju kao antispin....
Uglavnom takvom gumom nećeš puno dobiti, samo ćeš lakše dobivati igrače koji i onako ne znaju igrati protiv trave, dok će te igrač koji zna igrati na travu samo još lakše razbiti....

Uglavnom se za friziranje kupuje vrlo poznati Toni Hold "Virus" koja je trava sa mekanim pipcima i kako takva je bliža Soft gumi, nema ona lijepa Neubauer svojstva da vraćaš lopticu kratko i nisko iza mreže (odlika trava s tvrdim pipcima).... i tek nakon friziranja Virus postaje ubojit i opasan.....
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.