SOKAZ forum
VJESNIK (all in one)
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
za svaki igarački trening potrebno najaviti dolazak na 091/721-3603
IGRAČKI TRENINZI UTORKOM I ČETVRTKOM SE UKIDAJU I UVODI SE TRENING PETKOM, NEDJELJA OSTAJE NEPROMJENJENA
-----------------------------------------------------------
IGRAČKI TRENIZI-PETKOM
- ulaz 30kn
- 18:00-22:00
-max 15 igraca
-prijave do petka u 17:00h
(ZBOG LIGE VJESNIK KOJA SE IGRA NA JEDNOM STOLU ZA IGRAČKI TRENING SU PREOSTALA 4 STOLA ALI SE I VRIJEME TRAJANJA POVEČALO TE SADA TRAJE 4h)
---------------------------------------------------------------
IGRAČKI TRENIZI-NEDJELJOM
-ulaz30kn
-Pocetak u 10:00
-max 15 igraca
-prijave do subote u 12:00
IGRAČKI TRENINZI UTORKOM I ČETVRTKOM SE UKIDAJU I UVODI SE TRENING PETKOM, NEDJELJA OSTAJE NEPROMJENJENA
-----------------------------------------------------------
IGRAČKI TRENIZI-PETKOM
- ulaz 30kn
- 18:00-22:00
-max 15 igraca
-prijave do petka u 17:00h
(ZBOG LIGE VJESNIK KOJA SE IGRA NA JEDNOM STOLU ZA IGRAČKI TRENING SU PREOSTALA 4 STOLA ALI SE I VRIJEME TRAJANJA POVEČALO TE SADA TRAJE 4h)
---------------------------------------------------------------
IGRAČKI TRENIZI-NEDJELJOM
-ulaz30kn
-Pocetak u 10:00
-max 15 igraca
-prijave do subote u 12:00
iz ovoga

prelazimo na ovo

RAZLOG:Veliki nesrazmjer snaga u gornjim redovima kada se preskaće po dva reda, ovom shemom će se to ujednačiti
pobjedniku ide sok od 0,5 l

prelazimo na ovo

RAZLOG:Veliki nesrazmjer snaga u gornjim redovima kada se preskaće po dva reda, ovom shemom će se to ujednačiti
pobjedniku ide sok od 0,5 l
Zadnja izmjena: VJESNIK, dana/u pon ruj 09, 2013 11:28 am, ukupno mijenjano 2 puta.
Uljez ???
Jel' ti to o meni ??? Uredno sam unaprijed uplatio prijavninu i pobijedio u 3. razredu, iako si glasno navijao za moje protivnike (Špoljarić). 1. razred je moje PRIRODNO mjesto.
Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME)
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME)

edit:
danas tokom dana će održati mali sastanak "vrha" Lige VJESNIK sa sljedećim temama
1. serviranje iz ruke
2. provociranje
3. PRIRODNO odn.ŠOVINISTIČKO ponašanje
4. poticanje drugih na agresiju i priželjkivanje iste
rješenja po točkama te mogučim suspenzijama će biti objavljena do početka drugoga kola
a dotada

Navijanje za Špoljarića
Pa kako mi je to samo promaklo? Sigurno bi dobio da sam primjetio da drukaju za mene javascript 
5. odnosno završni tjedan će se igrati po ovom principu:
u startu se dijeli na dva dijela 1. za prvaka i 2. utješni dio
za prvaka: 1. mjesto-MAJICA.... 2. mjesto- HLAČICE
ide prvih osmero sa liste i svrstavaju se u dvije grupe gdje igraju svako sa svakim iz svoje grupe, nakon toga se križaju sa drugom grupom po sistemu A1-B4,A2-B3,A3-B2,A4-B1 igra se po nokaut sistemu do kraja.
utješni dio (17 igrača) 1. mjesto- ETUI ZA REKET... 2. mjesto - o,5 l MINERALNE VODE
ide odmah po nokaut sistemu
sponzor natjecanja YASAKA
tko izostane u prva četri tjedna dva puta gubi pravo nastupa u završnom tjednu
u startu se dijeli na dva dijela 1. za prvaka i 2. utješni dio
za prvaka: 1. mjesto-MAJICA.... 2. mjesto- HLAČICE
ide prvih osmero sa liste i svrstavaju se u dvije grupe gdje igraju svako sa svakim iz svoje grupe, nakon toga se križaju sa drugom grupom po sistemu A1-B4,A2-B3,A3-B2,A4-B1 igra se po nokaut sistemu do kraja.
utješni dio (17 igrača) 1. mjesto- ETUI ZA REKET... 2. mjesto - o,5 l MINERALNE VODE
ide odmah po nokaut sistemu
tko izostane u prva četri tjedna dva puta gubi pravo nastupa u završnom tjednu
jel to neko promasio temu?Guga je napisao/la:Ovo za rezultate uopće nisam znao, sad bum malo proštudiral.
Da, vidmo se.Čujem da si se i ti probio do najkvalitenijeg razreda (5.)![]()
Eto prilike da ti vratim dug hehe.
Srećom ti nemereš igrati prvi turnir jel sada igraš, jelte u već rešpektabilnoj 15. ljigi.
Mogu ti reći da je prošli ponedjeljak 5. red bio neočekivano jak, tak da su me dobro natamburali dvojica iz Sileđija (fakat su sileđije, i uvijek se kreću u grupama, najmanje po dvojica.Otkud su došli, čime se hrane, kako to da su došli, zašto su u 5. redu...To su pitanja na koja nisam imao odgovor).
A nakon njih sam totalno izgubio volju za daljnjim otporom.
Treba to gledati s vedrije strane, nemamo gdje ispasti
vec sam mislio da je guga naletio na dezurnog siledziju (igrom i stasom), a ono dosao lajt dio ekipe.
Danas ću probati popraviti dojam od prošlog tjedna i dolazim koncentriran, iako vidim da je opet sastav u 5. redu rešpektabilan.
Ponedjeljak mi je najgori dan za igru.
Jebi ga, jučer navečer prvo oni ''košarkaški majstori-žderači duše'' protiv Slovenije i produžetak u kojem su mi požderali i ovo malo živaca koje mi je preostalo nakon radnog tjedna.Mene interesira kako netko ko igra profesionalno košarku i svaki dan provodi na terenu zadnjih 15-20 godina uspije slobodna bacanja gađati 50% ili još gore, u zadnjih 7 minuta svi zajedno 30%.To je recimo kao da imaš postotak gađanja penala u nogometu, ali na prazan gol, bez golmana 80%.Daj mi objasni kako uspiješ promašiti 2??? Igrao sam 10 godina košarku i u tom periodu sam imao slobodna bacanja sigurno 85-90%.Stvar koncentracije i tehnike, koju bi trebali imati nakon toliko treninga.Onda finale tennis US Opena i lagano krepan u 2 sata ujutro u krevet, a već u 6 dizanje za posao, pa sam sada živi zombi.
U svakom slučaju ću im ispričati par novih vitzeva koje ti eto nečeš imati prilike vidjeti, ili pročitati, pa nek ti bude žao ''koreanac'' jedan
Ponedjeljak mi je najgori dan za igru.
Jebi ga, jučer navečer prvo oni ''košarkaški majstori-žderači duše'' protiv Slovenije i produžetak u kojem su mi požderali i ovo malo živaca koje mi je preostalo nakon radnog tjedna.Mene interesira kako netko ko igra profesionalno košarku i svaki dan provodi na terenu zadnjih 15-20 godina uspije slobodna bacanja gađati 50% ili još gore, u zadnjih 7 minuta svi zajedno 30%.To je recimo kao da imaš postotak gađanja penala u nogometu, ali na prazan gol, bez golmana 80%.Daj mi objasni kako uspiješ promašiti 2??? Igrao sam 10 godina košarku i u tom periodu sam imao slobodna bacanja sigurno 85-90%.Stvar koncentracije i tehnike, koju bi trebali imati nakon toliko treninga.Onda finale tennis US Opena i lagano krepan u 2 sata ujutro u krevet, a već u 6 dizanje za posao, pa sam sada živi zombi.
U svakom slučaju ću im ispričati par novih vitzeva koje ti eto nečeš imati prilike vidjeti, ili pročitati, pa nek ti bude žao ''koreanac'' jedan
The Only Way Is Up...rutinski
jel se ta Yasakina mineralna dobije isparavanjem iz vodenog ljepila?VJESNIK je napisao/la: 2. mjesto - o,5 l MINERALNE VODE
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!