| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Tomaca
|
Postano: čet ruj 12, 2013 2:14 pm Naslov
: Re: Ljepilo |
|
|
| geek (napisa): | Nisam znao da si delegiran, osim određivanja tko će igrati u dvorani, i za presuđivanje financijskih kazni zbog napisa na SOKAZ forumu ? Ili, JESI ?
|
eto sad znaš da sam zadužen i za to
| geek (napisa): | Trebao si se obratiti CENZORU da moj post, ako je neodgovarajući, makne iz tvog topic-a i cijela stvar bi bila jednostavno riješena.
Ovako, sada ovdje ima svega osim ljepila ... |
To ciljano radiš konstantno godinama na forumu i samo zato i jedino si i postavio taj post jer Ti i funkcioniraš na način da moraš nekome nešto negirati , kontrirati i pripovjedati da bi se stavio u poziciju da te ljudi zapaze, tkz. vrebač iz prikrajka, priljepak
na trenutke mi dođe da zaplačem što nismo približno isto godište, stvarno neizmjerna tuga me obuzme  _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet ruj 12, 2013 2:20 pm Naslov
: |
|
|
| Guga (napisa): | | Ikota (napisa): | | Nisu krivi niti Tomica niti Mladen, već moderatori koji ne sankcioniraju možebitnu zlouporabu tuđih oglasa. |
Daleko im bila Koreja, a moje nedužene vitzove su ugušili u krvi... |
Guga jbg , kad tvoji vitzovi nisu bili ni do koljena ovoj sapunici.
Jedva sam dočekal poluvreme košarice da se još malo nasmijem.
Jebate ako ovo čita netko ko ne pozna glavne aktere pomislio bi da je došel nekam u barbye svijet.  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: čet ruj 12, 2013 6:39 pm Naslov
|
|
Ma ja bi.izbacio obadvojicu.jer cu se onda lakse kvalficirati u glavni turnir ovako dok udjem u formu ispascu i iz 4 razreda.a i ovaj novi macota stalno nekaj izmisljava sa izmjenama jednostavno neda da se napreduje.i sad opet kad mu je uljez usao u 1 grupu mjena pravila.mislim da su si njih dvojica bolji nego kaj izgleda  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: sub ruj 14, 2013 9:02 am Naslov
|
|
Prodajem ORIGINAL haifu vodeno ljepilo
100 ml - 100kn sa spužvicama
šta reč nego jedno od najboljih na tržištu
par slikica radnje skidanja ORIGINALNOG HAIFU VODENOG LJEPILA
guma:tenergy 05 max crveni
slojeva:3 spužva + 1 na drvo
znači riječ je o ovome
a ne o ovome
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DONIC BLUE CONTACT(has been specially developed to improve the playing effects of large-pored sponges)
50ml - 50 kn
100ml - 80 kn
150ml - 110 kn
sa spužvicama
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
DIANCHI VODENO LJEPILO
130 ml - 120 kn(sa spužvicama u originalnom pakiranju)
100 ml - 100 kn(sa spužvicama, nije u originalnom pakiranju)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SVA LJEPILA DOLAZE SA SPUŽVICAMA I ONO NAJVAŽNIJE SVA SU ORIGINAL I NERAZVODNJAVANA
 _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Jedi83
|
|
| [Vrh]
|
|