SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

primorac off- koje gume?
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
tomeck

PostPostano: čet ruj 19, 2013 2:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Juhuu Juhuu
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
tomeck

PostPostano: čet ruj 19, 2013 2:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

viš da ne KVOTAM (više)
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: čet ruj 19, 2013 2:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Budem razmislio za rezultate sad kad više nije ucjena u igri. Hihihi
[Vrh]
tomeck

PostPostano: čet ruj 19, 2013 2:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad
bum počel kvotat
Dren

PostPostano: čet ruj 19, 2013 3:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

eto na, kad moderiram a ne čitam topic do kraja Tuzni

prešao na boju koja mi bolje stoji In love

Zadnja promjena: Dren; pet ruj 20, 2013 11:22 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Obi-wan

PostPostano: čet ruj 19, 2013 8:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Neka budu obje 2.0mm spužva ili forhend 2.0mm, bekhend 1.8mm.
Ekonomično: Friendship Cream transcend
Srednja klasa: Yasaka Mark V
Ako si pri novcu: Yasaka Rakza7 forhend, Yasaka Rakza7 soft bekhend

Šta god stavio od ovih, nećeš pogriješiti, a također oprema neće igrati umjesto tebe :-)

Ono što ti NE preporučujem je kompliciranje. Stavljanje jako različitih guma na forhend i bekhend. Također, ulaganje u (pre)skupi Tenergy bolje izbjegni. Pretpostavljam da si amater (kao i većina nas ovdje), a teško će amater iz Tenergyja izvući ono što treba. Rakza je tu puno bolji izbor.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Obi-wan

PostPostano: čet ruj 19, 2013 8:31 pm    Naslov : Re: PRIMORAC OFF- Citirajte i odgovorite

tomeck (napisa):
Napomena: Rakza 7 je brža od Rakze 7 soft...ova druga (soft) je znatno mekša, za nijansu sporija ali opet ne prespora...ako voliš osjećaj kada loptica propada u gumu onda ti je 7 soft prava guma. Ovo je samo moje subjektivno mišljenje s pobzirom da već skoro 3 godine igram s tom gumom. Thumbs up

Rakze su zakon. Ali dati 240 kn. za jednu gumu (sa mojom platom) je zločin :-)
[Vrh]
tomeck

PostPostano: pet ruj 20, 2013 8:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Brukica
Ako ja stavim rezultate oćeš prestat stalno quoteat? Raspa nokte Beljenje

???????? Confused Confused Confused ??????
tomeck

PostPostano: pet ruj 20, 2013 8:19 am    Naslov : Re: PRIMORAC OFF- Citirajte i odgovorite

Obi-wan (napisa):

Rakze su zakon. Ali dati 240 kn. za jednu gumu (sa mojom platom) je zločin :-)

Thumbs up
srale7

PostPostano: čet lis 10, 2013 6:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav,

sta mislite od DHS Hurricane3 Neo 2.2 u kombinaciji sa Butterfly Primorac Off- drvetom?
[Vrh]
Guga

PostPostano: čet lis 10, 2013 7:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa, možeš probati pa prenesi i nama iskustva haha.
Zezam se, probaj jedino ako već igraš s Hurricane Neo 3 gumom.U suprotnom, bježi od toga.Ni ja nisam baš slušao savjete i uzeo fino H Neo 3 i probao igrati.Sve je to ok, guma je jako hvatljiva (mora biti i besprijekorno čista i stalno zaštičena folijom), ali je osječaj kod udaraca ko da na reketu imam zaljepljenu onu zaštitnu gumu za kožni đon od cipela, a ne gumu za stolni tenis i dakako tehnika udaranja i kut nema nikakve dodirne točke s normalnim europskim gumama.Znači neophodan je malo dulji period prilagodbe, a nekako mi se taj pokret kod spinanja s tom gumom ne čini baš najprirodniji (to je naravno samo moje mišljenje) i jedan dobar igrač u Sokazu kaže da mu je od toga dosta stradalo rame.Naravno, sve je to individualna stvar.
guliver

PostPostano: čet lis 10, 2013 9:46 pm    Naslov : HVALA ZA DOBAR SAVJET Citirajte i odgovorite

Evo uzeo sam danas konačno SRIVERE FX ( imao mi kolega iz kluba rabljene ) ali preporodio sam se. Debljina 1.9 na FH i na BH. Primorac OFF- drvo i to je to.
Kontrola izvrsna, možda brzina je manja no sve se to nadoknadi dobrim udarcem i malo više snage.
Ma tako je lako igrati sa njima, lopta je na stolu što je jako važno.
Lopta ide kuda želiš.

HVALA PUNO NA SAVJETU!

Probao sam i Rakzu 7 i Rakzu 7 soft isto dobra kombinacija, no nije bilo na Primorcu off- ali slažem sa sa svima koji su mi to savjetovali. Možda nabavim i te gume ako ih netko ima. Čak mi više odgovara Rakza 7 soft mekša, ima više osjećaja nego Rakza 7 koja je tvrđa.
No za sada ih nema nitko u ponudi. Ako ih netko ima slobodno mi ponudite.

LP
[Vrh]
srale7

PostPostano: čet lis 10, 2013 10:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
Pa, možeš probati pa prenesi i nama iskustva haha.
Zezam se, probaj jedino ako već igraš s Hurricane Neo 3 gumom.U suprotnom, bježi od toga.Ni ja nisam baš slušao savjete i uzeo fino H Neo 3 i probao igrati.Sve je to ok, guma je jako hvatljiva (mora biti i besprijekorno čista i stalno zaštičena folijom), ali je osječaj kod udaraca ko da na reketu imam zaljepljenu onu zaštitnu gumu za kožni đon od cipela, a ne gumu za stolni tenis i dakako tehnika udaranja i kut nema nikakve dodirne točke s normalnim europskim gumama.Znači neophodan je malo dulji period prilagodbe, a nekako mi se taj pokret kod spinanja s tom gumom ne čini baš najprirodniji (to je naravno samo moje mišljenje) i jedan dobar igrač u Sokazu kaže da mu je od toga dosta stradalo rame.Naravno, sve je to individualna stvar.

Početnik sam, i trenutno igram sa Tiibhar charly roesch+Butterfly Sriver L i Tibhar Rapid, sve zajedno jako star reket i gume bas nisu reprezentativne. Kako sad stvari stoje, odlučio sam se za Buuterfly Primorac off- drvo i sad trazim gume, tako da komplet reket bude <500 kn, pa svaka preporuka je dobro dosla.
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet lis 11, 2013 8:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ha, ne znaj kaj da ti kažem.
Mislim da bi trebao krenuti s nekim ALL drvetom srednje brzine i isto tako ne prebrze gume, debljine recimo 1.8 milimetara
U svakom slučaju zaboravi na Hurricane Neo 3, to je moje mišljenje.
Ako si pravi početnik nema smisla da bacaš puno novaca i nađi nešto rabljeno u tom stilu tu po oglasima jer češ i tako napredovati za nekoliko mjeseci ako budeš češće igral i treniral.Onda te taj reket vjerojatno više neće zadovoljavati pa ga možeš opet prodati za neku sitnu lovu i malo nadoplatiti za bolji.I tako u krug dok ne dođeš do''svog''reketa.Moj savjet ti je svakako da se ne upuštaš u beskrajno isprobavanje guma i drva (i stalno slušaš nove savjete koja je guma ili drvo bolje) jer onda taj rekreativni i relativno jeftini sport kojim se mi bavimo postaje jako skup.Trebao bi dati''malo vremena''reketu s kojim igraš, recimo barem mjesec-dva, pa tek onda stvarno možeš reći da taj reket nije za tebe.Ja inače prodajem svoj rezervni reket Stiga-Xiom skoro u pola cijene (odlično drvo Stiga Clipper CC Carbon, a gume Xiom Vega Japan i Stiga Calibra LT.Cijena bi se uklopila u tvoje mogučnosti), ali mislim da je to ipak prebrzo za tebe ako si pravi početnik.
Dren

PostPostano: pet lis 11, 2013 9:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

sa charlie roescha na primorac off- je posve fajn Very Happy
(igrao s oba, charliea imam doma, prvi reket In love )

primorac mi je puuuno bolje legao. znatno bolja kontrola u kratkoj igri na stolu, ostalo podjednako. charlie mi bio bolji za bekend spin doduše, al neznatno.
wolf

PostPostano: pet lis 11, 2013 10:12 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
. charlie mi bio bolji za bekend spin

Za koji to bekend spin Confused Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing
Pale

PostPostano: pet lis 11, 2013 10:42 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL Thumbs up Klanja se

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
tomeck

PostPostano: pet lis 11, 2013 11:09 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

HVALA PUNO NA SAVJETU!

Probao sam i Rakzu 7 i Rakzu 7 soft isto dobra kombinacija, no nije bilo na Primorcu off- ali slažem sa sa svima koji su mi to savjetovali. Možda nabavim i te gume ako ih netko ima. Čak mi više odgovara Rakza 7 soft mekša, ima više osjećaja nego Rakza 7 koja je tvrđa.
No za sada ih nema nitko u ponudi. Ako ih netko ima slobodno mi ponudite.

Dok nisam uzeo drvo YASAKA BALSA+ imao sam PRIMORAC OFF- i yasaka gume 7 soft.

Uzeo sam YASAKA drvo zbog težine samog drva prije svega jer preferiram lagani reket...nemreš fulat sa yasaka gumama na primorac off-...uzmi si 7 soft definitivno...
Dren

PostPostano: pet lis 11, 2013 11:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):

Za koji to bekend spin Confused Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

kad budeš znao kako taj udarac opće izgleda, onda ćeš dobit i odgovor na ovo pitanje Mig Beljenje
trnac

PostPostano: pet lis 11, 2013 11:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Za moj istančani igrački ukus Laughing Primorac je previše mekano drvo. Kako volim igrati s mekanim gumama, nikako mi ta kombinacija nije odgovarala.

Probao sam i ovo što tomeck preporuča. Doduše, guma je bila u maxu. Pretpostavljam da bi tanja spužva bila bolji odabir.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 2 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.