Vikend turniri u Prečkom - ljeto 2013

najave i komentari s turnira i drugih oblikâ druženja

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Izra
Kontakt:

#81 Post Postao/la Izra »

p.s.- ne znam kako sam zaboravio jednog i jedinog karabega :s:
Dren

#82 Post Postao/la Dren »

ma meni su puno gore tzv. regularne gume koje su na nekim područjima istrošenije.
Istim udarcem dobiješ spinčić i spinčinu ovisno o tome kojim djelom gume je lupio i niš ti nije jasno. Jedna u mrežu druga metar preko stola. :eek:
A ono "apsolutno regularna".

Kod trava bar znaš šta se zbiva (ako nije ručno dorađivana).

Evo, baš me zanima Vjeko, koliko su stare tvoje gume? jel postoji mogućnost da je sredina istrošenija?

Kako bi se ti osjećao, da sad netko kaže da je izgubio od tebe zbog gume?
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Pale
Kontakt:

#83 Post Postao/la Pale »

Izra;
Ne vidim razloga trošiti vrijeme na nešto što je zabranjeno , kad je vjerojatnost da bum igral opet s njim jako mala, tj. možemo se sresti na dva turnira i to samo u SOKAZ-u. Rađe to vrijeme potrošim na nešto regularno, recimo popimo piće i prokomentiramo nešto treće :top: ........
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
ib
Site Admin
Kontakt:

#84 Post Postao/la ib »

Dren je napisao/la:Evo, baš me zanima Vjeko, koliko su stare tvoje gume? jel postoji mogućnost da je sredina istrošenija?

Kako bi se ti osjećao, da sad netko kaže da je izgubio od tebe zbog gume?
:rolleyes:
Izra
Kontakt:

#85 Post Postao/la Izra »

Ikota je napisao/la:Izra;
Ne vidim razloga trošiti vrijeme na nešto što je zabranjeno , kad je vjerojatnost da bum igral opet s njim jako mala, tj. možemo se sresti na dva turnira i to samo u SOKAZ-u. Rađe to vrijeme potrošim na nešto regularno, recimo popimo piće i prokomentiramo nešto treće :top: ........
dobro, to je stvar ukusa da je nekom draze pokupit se usred turnira i otic na pivu nego igrat. :D zapravo mozda je to odlika kvalitetnog igraca obzirom da stari grant to zna radit, doduse ne zbog gume nego iz nepoznatih razloga. :zubo:
Pale
Kontakt:

#86 Post Postao/la Pale »

Niko nije spominjao napuštanje turnira.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Dren

#87 Post Postao/la Dren »

ib je napisao/la: :rolleyes:
elaboriraj brate
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Topspin

#88 Post Postao/la Topspin »

Znam jednoga koji je prešao sa glatke na standardnu travu. Sa glatkom je bio pozitivan u 7 razredu. Kada je stavio standardnu nije mogao dobiti partiju, istina :D.

Veger sa standardnom travom nebi bio pozitivan u svom razdredu, zato igra sa glatkom.
Guga
Kontakt:

#89 Post Postao/la Guga »

Ikota je napisao/la:Pa normalno da nema iskustvo igranja sa takvom gumom, kad ju nitko ne koristi jer je zabranjena svugdje (kolko vidim) osim u SOKAZ-u. Kolko ono ljudi u sokazu koriste nedozvoljenu gumu s kakvom igra Veger???
Jedino da Veger otvori školu stolnog tenisa, pa da kod njega uči igrati na takav materijal, gdje drugdje :confused:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The Only Way Is Up...rutinski
wolf
Kontakt:

#90 Post Postao/la wolf »

Dren je napisao/la:ma meni su puno gore tzv. regularne gume koje su na nekim područjima istrošenije.
Istim udarcem dobiješ spinčić i spinčinu ovisno o tome kojim djelom gume je lupio i niš ti nije jasno. Jedna u mrežu druga metar preko stola. :eek:
?

Ma kolega ...sad stvarno pretjeraste :eek: :eek: :eek: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lin Chi Na

#91 Post Postao/la Lin Chi Na »

Ma ljudi moji sve je ti isto meni nije jasno cemu tolika halabuka oko obicne gume s kojom covik igra predobro. Bit je u igracu. Svi mi jazbinasi znamo da ljudi sa obicnim drvetom rasturaju i nemozes im seta uvatit, ali zato sta znaju igrat a ne zato sta je drvo super ekstra neugodno ili zabranjeno ili sta ja znan ima neke svemirske rotacije. Ljudi moji sve je u glavi i tehnici. Veger igra super i ako si bolji pobjedit ćeš ga.

P.s. ža mi je sta nisam dosa na turnir, ali ima san vaznijih mečeva za odigrati :cheer:
Gregor

#92 Post Postao/la Gregor »

Lin Chi Na je napisao/la:
P.s. ža mi je sta nisam dosa na turnir, ali ima san vaznijih mečeva za odigrati :cheer:
Jem ti miša, da si bar došo, pa da imam šanse proći skupinu. :cerek:

Inače, da se malo uključim što se tiče tih turnira... molim vas sve koji igrate bolje od mene, koji puno trenirate, koji ste mladi i niš vas ne boli, koji imate trave, a ima vas puno, molim vas da ne dolazite na sljedeći turnir kako bi Gretić mogao nešto osvojiti.
Zapravo, ako može da dođemo samo Vjeko Llermi i ja, i da odigramo finale prije finala i finale za publiku i on osvoji drugo mjesto, a ja prvo.

MOLIM VAS!!! :zubo: :spring:
Hvatljivi

#93 Post Postao/la Hvatljivi »

Ja igral turnir malo preko pola, gledal do kraja i nakraju moj neskromni komentar.
Zaslužena pobjeda Vegera u finalu i odlična igra.
Vjekoslav je zgledal ko bik u koridi i tak je i završil. Isto bi se dogodilo protiv iskusnijeg i boljeg materijaliste iz jačih razreda, to nema veze s gumom.
Iza sile bijesa i povrijeđenog ega krije se izazov i prilika za naučit novu vještinu. :mudri:

Mene je g. M.A. (podaci poznati redakciji) npr. razguzil s dozvolom ITTF-a i nije mi niš lakše nego da sam od Vegera zgubil u finalu. Bar bi imal logično objašnjenje zakaj sam zgubil. :zubo:

A Gretine samoomalovažavajuće izjave uzmite s rezervom. On je neizlječivi mazohista s ozljeđenim laktom i kad jednog dana pronađu lijek za te bolesti prvih 10 mjesta na rang listi sokaza bu zauvijek zauzeto.

Živjela Jesen 2013 !:lux:
Gregor

#94 Post Postao/la Gregor »

Hvatljivi je napisao/la: A Gretine samoomalovažavajuće izjave uzmite s rezervom. On je neizlječivi mazohista s ozljeđenim laktom i kad jednog dana pronađu lijek za te bolesti prvih 10 mjesta na rang listi sokaza bu zauvijek zauzeto.

Živjela Jesen 2013 !:lux:
Ovom izjavom dobio si pozivnicu za direktan ulaz na turnir koji organiziram ja. Igramo ti, Vjeko Llermi i ja i dijelimo prva tri mjesta.

Juuuuuhhhhuuuuu! :cerek: :zubo:
Tomaca
Kontakt:

#95 Post Postao/la Tomaca »

Izra je napisao/la:slican je princip kod tih trava s malim trenjem, padaju mi napamet coha, zrinski, vuckovic iz kalafata, spominjanog tolica ne znam, ali sigurno se u cijelom sokazu nadje netko s kim bi se mogao baciti trening. ili nedajboze popit pivu s covjekom od kojeg si izgubio i dogovorit trening unutar iducih par dana. :D
I gle vraga bas svi ti igraci su nezgodni i igraju bas sa takvim gumama,pogledaj npr. Kasica decko me pegla ko malog majmuna i nemam mu apsolutno nista za prigovorit,zasto?
I neznam zasto mislis da je guma sa 5 slojeva ljepila zabranjena,sve dok nije deblja od propisane granice i tretirana nedozvoljenim stvarima je dozvoljena a ovo ljepilo je vodeno ljepilo i dozvoljeno je.
Decki se polakomili i idu linijom manjeg otpora di za " manje' truda rade rezultate daleko iznad svojih mogucnosti i DA rade ih samo zbog takvih guma.Neka me demantiraju i neka ppcnu igrati s dozvoljenim gumam,rezultat:zaglavili po skupinama
was once Kemilov suigrač
tomeck
Kontakt:

#96 Post Postao/la tomeck »

U SOKAZ PRAVILNIKU PIŠE:
Završne odredbe
Članak 83.
Sva natjecanja odigravaju se prema pravilima ITTF-a.

Ako se igra po pravilima ITTF-a onda se zna s kakvim se gumama igra...i tu je priči kraj....over and out. :top:
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com
Pale
Kontakt:

#97 Post Postao/la Pale »

Izra je napisao/la:
Ikota je napisao/la:Izra;
dobro, to je stvar ukusa da je nekom draze pokupit se usred turnira i otic na pivu nego igrat. :D zapravo mozda je to odlika kvalitetnog igraca obzirom da stari grant to zna radit, doduse ne zbog gume nego iz nepoznatih razloga. :zubo:
Možda je čovjek samo žedan :D

Tomaca
Kontakt:

#98 Post Postao/la Tomaca »

Zanimljivo kako se za igrace tipa Kasic,Ozvacic,Buco,Rac i slicni kad izgubis nikada neces zaliti na materijal,zasto?zato jer decki igraju pingac i gle cuda igraju sa dozvoljenim gumama dok kod ovih "zajebanih" sve proizlazi od te šuge na bekendu, apsolutno sve
was once Kemilov suigrač
Izra
Kontakt:

#99 Post Postao/la Izra »

macato je napisao/la: I gle vraga bas svi ti igraci su nezgodni i igraju bas sa takvim gumama,
nitko nije rekao da te gume nisu jako nezgodne, jesu. zahtjevaju od protivnika poprilicnu prilagodbu, ali isto tako nisu cuda fizike niti neka pretjerana prednost jednom kad se covjek malo navikne na njih.
I neznam zasto mislis da je guma sa 5 slojeva ljepila zabranjena,sve dok nije deblja od propisane granice i tretirana nedozvoljenim stvarima je dozvoljena a ovo ljepilo je vodeno ljepilo i dozvoljeno je.
primjeti da se tuning ne reklamira, osim kao sredstvo za trening. primjeti da ni jedan visoko rangirani igrac u sluzbenom intervjuu nece priznati da koristi tuning. dapace, prave se ludi i kazu da su oni koji tuniraju varalice.

zasto? zato sto:

2.04.07 The racket covering shall be used without any physical, chemical or other treatment.
2.04.07.01 Slight deviations from continuity of surface or uniformity of colour due to accidental damage or wear may be allowed provided that they do not significantly change the characteristics of the surface.

ili u prijevodu:

guma se ne smije fizikalno, kemijski ili drukcije tretirati. toleriraju se sitne devijacije prouzrocene slucajnim ostecenjem ili starenjem, pod uvjetom da ne cine bitne promjene u ponasanju gume.

dakle bilo kakav postupak koji ce ti poboljsati gumu u odnosu na ono kako je tvornicki napravljena je zabranjen. druga je stvar sto se ne moze otkriti.
Decki se polakomili i idu linijom manjeg otpora di za " manje' truda rade rezultate daleko iznad svojih mogucnosti i DA rade ih samo zbog takvih guma.Neka me demantiraju i neka ppcnu igrati s dozvoljenim gumam,rezultat:zaglavili po skupinama
profici bi dobrim dijelom zaglavili po skupinama da ne koriste tuning. polakomili se za rezultatom decki. :D
macato je napisao/la:Zanimljivo kako se za igrace tipa Kasic,Ozvacic,Buco,Rac i slicni kad izgubis nikada neces zaliti na materijal,zasto?zato jer decki igraju pingac i gle cuda igraju sa dozvoljenim gumama dok kod ovih "zajebanih" sve proizlazi od te šuge na bekendu, apsolutno sve
zato sto je njihova igra i guma puno manje atipicna i ne cini ljudima neku nepoznanicu. a i kad netko igra sa "zabranjenom" gumom to ti je odmah dodatna motivacija da ga ogadis nakon sto se ne uspijes prilagoditi na nju. :D
ib
Site Admin
Kontakt:

#100 Post Postao/la ib »

Izra je napisao/la:zato sto je njihova igra i guma puno manje atipicna i ne cini ljudima neku nepoznanicu.
Što je opet više nego korelirano s tim da s legalnom travom ne možeš igrat ovu atipičnu igru kakvu igraju ljudi s travama bez trenja, jednako kao što ni beksajdom nemoš igrat igru blokiranja i skupljanja svake loptice direktno s odskoka, zar ne? :E:

Mislim, možda bi i mogao ako:
1) imaš fantastičnu ruku i znaš pogodit svaki kut pod kojim će loptica izletit jer te muči svaka rotacija, i
2) si potpuni retaj, jer će tvoja hvatljiva guma izbit pola rotacije protivnika pa ćeš mu više manje davat flahove za uć.
Odgovorite