NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Ljubljana - Zagreb 2013

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ozvacic

PostPostano: pon ruj 23, 2013 3:48 pm    Naslov : Ljubljana - Zagreb 2013 Citirajte i odgovorite

21.9.2013 održan je tradicionalan susret sokazovaca i "ljubljanskih" sokazovaca u Ljubljani.Ukupno smo bili uspješniji od naših slovenskih prijatelja i prijateljica 2:1.

Mlađa kategorija je izgubila rezultatom 6:4 (0zvačić 3,Pongrac 1,Kamenić 0,par Ozvačić/Kamenić 0)

Starija kategorija je pobijedila rezultatom 6:4 (Tomica Glad 3,Paher Đuro 2,Ivica Čanadi 1,par Paher/Čanadi 0)

Ženske su pobijedile 8:2(ne znam detalje).
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: pon ruj 23, 2013 6:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kakvi su bili ljubljanci? je bilo napetih meceva? Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ozvacic

PostPostano: uto ruj 24, 2013 6:46 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
kakvi su bili ljubljanci? je bilo napetih meceva? Smile

Ljubljanci su bili odlični.Travar Zore izrazito neugodan.Cijeli stol pokriva travom na forhendu(ova nova Hellfire),vuče forhend i bekend spin sa napadačkim beksajdom,vrti reket,čudna tehnika,siguran ko smrt.Nikad nigdje nisam vidio takav stil igre travom(barem ne na tom nivou).Vodio me 2:0,Ib je sudio taj meč i jako ga se dojmilo što se napetosti tiče.Drugi Slovenac pak izrazit tehničar,flegmatičan(sa čistim gumama),odlično igra protiv trave(prije je i sam igrao travom)dobio nam Pongraca na 4:4 nažalost.Napet meč je bio i između Pongraca i Zorea kojeg je dobio Pongrac.Karlo Kamenić je imao 9:7 u petom setu protiv trećeg slovenca(izrazitog napadača sa softom na bekendu)-tu je bilo isto jako napeto.Uglavnom-ljubljanci su se pokazali kao jako nezgodna ekipa i po stilu i učinku.Ovo sve sam govorio o mlađoj ekipi jer druge nisam stigao pratiti.U starijoj postavi je prema riječima Čanadija bilo isto dobrih i napetih mečeva gdje je naš Tomica Glad dobio svu trojicu.Ženske iz Zagreba su bile najuvjerljivije i svaka im čast..ipak su tu bile Gordana Valentić,Vesna Perhoč i treća nek mi oprosti jer ne znam kak se zove...svakako odlične igračice kao što svi znamo.

Evo linka sa oko 70 slika sa ovog događaja u režiji legendarnog Ivice Čanadija kojem svaka čast na trudu(stalno nas je slikao i sve pažljivo dokumentirao):

https://plus.google.com/photos/110296084649780278172/albums/5926767653679791585?banner=pwa
[Vrh]
Iceman

PostPostano: uto ruj 24, 2013 11:25 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

haha Canadi i njegova spika sa osuncanim nogama:-)
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ib
Site Admin

PostPostano: sri ruj 25, 2013 10:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zvrko Laughing

Moram pohvalit sve mlade, a posebno Ozvu na borbenosti. Ljubljanska postava je bila sve samo ne klasičari koji će slomit nos na travu.

Imali su čokljavca travara kakvog se ni SOKAZ ne bi posramio (vodio Ozvu 11:9 i 11:2, spušio 3:2), zatim lika s krasnim osjećajem za loptu i igru na travu (i sam je nekad igrao s travom) koji je vodio 10:4 prvi set i spušio ga, a na kraju i meč In love i ajde jednog razarača kojem je stvarno jako dobro išlo dok ga Ozva nije izmorio nakon negdje tri seta.
\m/

Stvarno jako jako lijep susret mlađe kategorije, da nisam ovo drugo skoro ništa ni vidio.
Dosta je reć da su obje druge kategorije završile dok je kod mlađarije započinjao predzadnji singl.

Klanja se

I još jedan es Ivici starom Fuliru Fulir In love Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: sri ruj 25, 2013 11:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nakon ozvacicevog posta tvoj je totalno suvisan Very Happy

neka, drago mi je da je bilo napeto Smile
[Vrh]
mixer

PostPostano: pet ruj 27, 2013 7:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koliko si nahvalio tog zorea mislio sam da je drugi Jozo a ono pongi ga ubije pa i nije neki ilgrac Laughing Laughing
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.