|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: sub lip 04, 2005 11:02 am Naslov
: STRIPOVI-(crtani romani)!!! |
|
|
Ako u ovom topicu mozemo imati i malu burzu onda bi ja skrenuo pozornost na sljedece:
Ako netko na tavanu ima stripova,sto starijih to bolje,a posebno Lunov Magnus Strip i Zlatna Serija i Stripoteka te Superstrip biblioteka(Alan Ford),lijepo molim da mi se javi,kao kolekcionar otkupljujem iste(za skromne svote),ili mijenjam za nesto po dogovoru!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dmelti
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (08:35:39) Postovi: 302 Lokacija: Brdovec
|
Postano: pon lip 20, 2005 1:11 pm Naslov
: Re: STRIPOVI-(crtani romani)!!! |
|
|
| Brod (napisa): | Ako u ovom topicu mozemo imati i malu burzu onda bi ja skrenuo pozornost na sljedece:
Ako netko na tavanu ima stripova,sto starijih to bolje,a posebno Lunov Magnus Strip i Zlatna Serija i Stripoteka te Superstrip biblioteka(Alan Ford),lijepo molim da mi se javi,kao kolekcionar otkupljujem iste(za skromne svote),ili mijenjam za nesto po dogovoru!  |
Prije 9 godina sam prodao svoju kolekciju istih (oko 700 komada ) za sitne nofce mešetarima na trešnjevačkom placu !!! _________________ D. Melti, Deda II, VI liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: uto lip 21, 2005 7:26 am Naslov
|
|
| dmelti (napisa): | | Brod (napisa): | Ako u ovom topicu mozemo imati i malu burzu onda bi ja skrenuo pozornost na sljedece:
Ako netko na tavanu ima stripova,sto starijih to bolje,a posebno Lunov Magnus Strip i Zlatna Serija i Stripoteka te Superstrip biblioteka(Alan Ford),lijepo molim da mi se javi,kao kolekcionar otkupljujem iste(za skromne svote),ili mijenjam za nesto po dogovoru!  |
Prije 9 godina sam prodao svoju kolekciju istih (oko 700 komada ) za sitne nofce mešetarima na trešnjevačkom placu !!! |
E pa ti stvarno znas sta treba!
Sigurno su ti se obradovali
Inace di si ti Melti,jel stigla prinova?  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dmelti
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (08:35:39) Postovi: 302 Lokacija: Brdovec
|
Postano: čet lip 30, 2005 1:14 pm Naslov
|
|
| Brod (napisa): |
Inace di si ti Melti,jel stigla prinova?  |
Ili sam nekaj ja zaj..al , ili program, ali ne dobivam više obavijest o novim porukama na forumu!!!
Inaće, prinova će doći u 8. mjesecu. Trenutno nemam vremena ni za pošteni trening!
Šta ima novog u dvorani? _________________ D. Melti, Deda II, VI liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: pet srp 01, 2005 12:02 pm Naslov
|
|
| dmelti (napisa): | | Brod (napisa): |
Inace di si ti Melti,jel stigla prinova?  |
Ili sam nekaj ja zaj..al , ili program, ali ne dobivam više obavijest o novim porukama na forumu!!!
Inaće, prinova će doći u 8. mjesecu. Trenutno nemam vremena ni za pošteni trening!
Šta ima novog u dvorani? |
Pa ne znam ti ni ja,nisam vec dosta dugo bio u dvorani,malo odmaram!
Pretpostavljam Zoki i Tumi,al to nije nista novo...
I kazes ne pusta zena vise ni na trening,ajoj bit ce povuci- potegni,vec vidim!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: pet srp 01, 2005 12:05 pm Naslov
: |
|
|
Inace za te stripove,ak znas nekog ko ima,javi !!! _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: pet vel 10, 2006 12:44 pm Naslov
|
|
Dobro di su ti stripovi???
Pa kaj vi ljudi nemate supe,podrume i tavane?  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Martin
Pridružen/a: 20. 05. 2005. (06:57:48) Postovi: 195 Lokacija: Samobor
|
Postano: čet vel 16, 2006 2:02 pm Naslov
|
|
| imamo, imamo...bez brige.... samo nemamo ono što ti tražiš, nažalost... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: ned sij 20, 2008 11:35 am Naslov
|
|
| Martin (napisa): | | imamo, imamo...bez brige.... samo nemamo ono što ti tražiš, nažalost... |
Sta je ovo,promjena nicka?  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Đuka
Pridružen/a: 16. 07. 2006. (22:34:49) Postovi: 109 Lokacija: Sibinj
|
Postano: pon sij 21, 2008 12:01 am Naslov
|
|
He, to sam skupljao kada sam bio mlađi(crtane) nije bilo tv-a i kompa pa se mešetarilo sa crtanima i i meni zanimljivijim Albumima sa samoljepivim sličicama(imam ih negdje 50-tak,najstariji album je iz 1969 košarkaša bivše Yu kada su Oriolik,Željezničar iz Karlovca,Lokomotiva,Jugoplastika,Kvarner,Zadar igrali prvu ligu).
Crtani(Alan Ford-mislim da mi fali par brojeva),Tex Viler,Met Meriot,Zagor,Diabolik i sada imam neke od njih ,ali mi je od svih Stripoteka bila najbolja(oko 30 -tak kom).
Nije to neka vrijednost ,jednostavno se sentimentalno vežeš za te stvari iz djetinjstva.Ni svojoj djeci nisam baš puno davao da mi brčkaju po njima,ali njima su i tako interesantniji komp. i ostale gluposti današnjice. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: pet sij 25, 2008 12:15 pm Naslov
|
|
| Đuka (napisa): | He, to sam skupljao kada sam bio mlađi(crtane) nije bilo tv-a i kompa pa se mešetarilo sa crtanima i i meni zanimljivijim Albumima sa samoljepivim sličicama(imam ih negdje 50-tak,najstariji album je iz 1969 košarkaša bivše Yu kada su Oriolik,Željezničar iz Karlovca,Lokomotiva,Jugoplastika,Kvarner,Zadar igrali prvu ligu).
Crtani(Alan Ford-mislim da mi fali par brojeva),Tex Viler,Met Meriot,Zagor,Diabolik i sada imam neke od njih ,ali mi je od svih Stripoteka bila najbolja(oko 30 -tak kom).
Nije to neka vrijednost ,jednostavno se sentimentalno vežeš za te stvari iz djetinjstva.Ni svojoj djeci nisam baš puno davao da mi brčkaju po njima,ali njima su i tako interesantniji komp. i ostale gluposti današnjice. |
Ja imam cca 4. 000 komada uz koje sam jako sentimentalno vezan!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Đuka
Pridružen/a: 16. 07. 2006. (22:34:49) Postovi: 109 Lokacija: Sibinj
|
Postano: pet sij 25, 2008 8:41 pm Naslov
|
|
Pa ti imaš pravu biblioteku  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|