NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Vikend turniri u Prečkom - ljeto 2013
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: pon ruj 30, 2013 8:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Poala J-bombanja Drene. Rospija ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: pon ruj 30, 2013 10:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

expert Clint
ROFL
55

PostPostano: sub lis 05, 2013 7:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prvoligašii ostali čokljavci Retaj , drž'te gaće Strah ... i danas dolazi Vjeko Clint na turnir da se malo oproba i protiv vas... Evil
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
tomeck

PostPostano: sub lis 05, 2013 8:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Moze netko tocno objasniti gdje se igra danas i kako doci?
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mistreaver

PostPostano: sub lis 05, 2013 2:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Uh odličan turnir danas, usprkos iznimno malom broju igrača.
Pokazalo se da prva liga ipakl nije prva "ljiga"
Žarko Valentić nas je sasvim zasluženo iznabijao i svaka mu čast Klanja se Klanja se
Čevrtfinala :
Pongrac - Stepan 3-2 ja mislim
Matijašec - Šarić (?) neznam rezultat
Valentić - Grantverger 3-1
Nemec - Kavur 3-1
Polufinala:
Valentić - Nemec 3-2
Pongrac - Matijašec 3-1 ili 3-2
Finale:
Valentić - Pongrac 3-2
Nakon svih napisa na forumu prvoligaši su ne samo držali gaće nego sam ja mogao objesiti svoje o štap i mahati njima Very Happy Very Happy
Matijašec me nabio u grupi bez ispaljenog metka, i samo zahvaljujući nevjerojatnom krugu sam bio prvi po bodovima, jer smo redom tukli ja Bartola, Bartol Matijašeca, i Matijašec mene 3:0 (zadnji čovjek u grupi je bio Kovačićek tako da je to bila istinska skupina smrti).
U polufinalu protiv Valentića čak sam i poveo 2:0, ali onda je malo koncentracija pala, a Valentić je počeo servirati još i bolje nego prije, te je rezultat bio začas 2-2. I u petom setu drama, nakon što povedem 2-0, zabijem servu u mrežu, zovem nec i u ponovljenoj servi padne prasica iako nisam ni išao na nju jer niti sudac niti Valentić nisu vidli taj nec, i onda na 2-2 Valentić igra prstom i reketom, ja hvatam lopticu u ruke i tako gubim poen zbog vlastite neinformiranosti i gluposti, a i zbog toga odmah iduća 3. Ipak, na kraju sa 6-2 stižem na 6-6, ne znam ni sam kako, nakon moje serije servi je 7-7, ali tu napokon iskustvo čini svoje, dvije odlične serve praćene sa 2 jako rotirana spina na kraj stola odvode meč u korist protivnika, na kraju nadam se teških, ali zasluženih 3-2 Very Happy
I eto, ova 3 vikenda su bila mogao bih reći vikendi iz snova, pozdrav svima i vidimo se ako ne u nekoj dvorani, onda na DEDI, a igrači 13 lige i prije.
Izra

PostPostano: sub lis 05, 2013 3:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zvuci ko odlican turnir Klanja se sad mi zao sto nisam mogao doci gledati.
[Vrh]
55

PostPostano: sub lis 05, 2013 4:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bravo, Vjeko, izvrsno postignuće! Klanja se Klanja se Klanja se

Ipak si vrlo tijesno izgubio od budućeg osvajača turnira, svaka ti čast! Thumbs up
[Vrh]
wolf

PostPostano: sub lis 05, 2013 6:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Žiru se vidim isplatio jaki postponoćni sparing Smoking Zubo
ib
Site Admin

PostPostano: sub lis 05, 2013 8:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jeate, znači da bi Peko osvojio! Klanja se

Opet superjak turnir ovo finale u Prečkom i ponovo jako lijepi rezultati (milijun petih setova i fikseva, hrpa iznenađenja, finalisti koji jedva prolaze skupine, sudar prva dva nositelja u četvrtfinalu...).

Žao mi je šta nisam mogao doć. Crying

Vjeko, čestitke! Thumbs up
Super rezultat, nadam se da si motiviran još neko vrijeme igrati se s dečkima iz SOKAZ-a i odlično je čuti da se veseliš Dedi. Smile

Čestitke i ostalim forumašima (trojica polufinalista su undercover forumski štreberi!) Tulum

REZULTATI
Naslovnicu ću riješit nešto kasnije, kao i uobičajeni traktat o rang listi koji nitko ne čita. In love
[Vrh]
Lin Chi Na

PostPostano: sub lis 05, 2013 9:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Lako za to. Riješi bazu igrača to je sad interesantnije Wink
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: sub lis 05, 2013 9:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bravo Ledeni, malo je falilo do kraja Thumbs up
wolf

PostPostano: ned lis 06, 2013 10:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

A bome ... malo je falilo i da kraj bude još u grupi Znoj Zdravac u fixu petog seta gubi i od pongija i od footlloose-a Klanja se Klanja se Klanja se
Iceman

PostPostano: ned lis 06, 2013 11:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

hvala master Thumbs up

evo, napokon da i ja u preckom nesto odigram...bas me islo...

grupa je bila zivi ruski rulet...do zadnjega se nije znalo tko ide dalje i tko je na kojoj poziciji, tek je Komericki nakon poduzeg racunanja rekao svoje Very Happy

Mihočineca sam jedva dobio, na vile, igra jako dobro, servira odlicno...

Kavura vodim 2:0 i onda izgubim 3:2, a na kraju je odlucilo sto sam Bakmaza dobio 3:0, jer da sam izgubio set ko zna kak bi bio rasplet...

i na kraju sam bio prvi u skupini i do finala naslagao neke prilicno dobre igrace Zubo

pohvalio bih Stepana, samo sam loptice skupljao...da nije fulao par lopti pred kraj bila bi njegova partija...ako ce ovako igrat sad u prvoj ligi, imat ce puno partija...

konacno sam vidio malog Nemeca...decko vec sad moze bez problema igrat 1vu ligu i bit debelo pozitivan...nema slabe tocke, sve zna i nije blesav ROFL
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ib
Site Admin

PostPostano: ned lis 06, 2013 12:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
Kavura vodim 2:0 i onda izgubim 3:2, a na kraju je odlucilo sto sam Bakmaza dobio 3:0, jer da sam izgubio set ko zna kak bi bio rasplet...

Znam ja Mig ti bi bio prvi i dalje, ali bi Bakmaz prošao umjesto Radeka.
Super grupa kako god, i tebi čestitam što si napokon probio kompleks te dvorane. Thumbs up

E da.

Treba čestitati i Žacku.
Lik je zadnji meč u grupi igrao protiv Vjeke, znajući da ga mora dobit bez izgubljenog seta, a da čak ni tada nije siguran jer će u tom slučaju odlučivati poeni.
Bome, kad treba, izgleda da stvarno može nekog dobit i bez pet setova. Klanja se
[Vrh]
mixer

PostPostano: ned lis 06, 2013 6:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pa kaj ti ledeni nisi rekao ni mrtav više u prečko. Laughing Laughing Beljenje Beljenje Beljenje
[Vrh]
Iceman

PostPostano: ned lis 06, 2013 9:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a reko i poreko, ko svake godine:-)
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Footloose

PostPostano: ned lis 06, 2013 11:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo, da bude i službeno Juhuu
da se ne dogodi da W(B)olfi & Co. ne zbunjuju ljude s mojim novim nadimkom (Hvala g.Kernu) Thumbs up
Da i ja velim "par riječi" o turniru.
Prije svega, čestitam mladom Nemecu kaj nam je priredil ugodno iznenađenje svojom igrom (unatoč mojem porazu od istog).
A događanja u grupi bi opisal kao punokrvni "ruski rulet".
Onak od srca, mislim da ni Ledeni , a ja još manje, nismo zaslužili proći grupu, jer nas je g.Mihočinec "držal za ja.." Klanja se, i više nego nes(p)retno izgubil obadva dobivena meča Confused i umjesto da prođe komotno grupu, nakraju je bil zadnji, a da je Bakmaz Ledenom uzel set, mogel bi i ja sa Zdravkom Pivo
Sve u svemu, drago mi je da su se pojavili neki novi klinci da se konačno malo uzburkaju "starosjedioci", pa bi ,nadam se, uskoro moglo biti i malo ozbiljnijih "tumbanja" po oitanju ekipa i liga u kojima igraju Juhuu

Prečko ko Prečko, o uvjetima igranja je sve već davno rečeno, a g.Komerički na nivou (ko i uvijek).

Pozdrav svim čokljavcima (wherever you are) Beljenje Zubo
Guga

PostPostano: pon lis 07, 2013 9:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

masterinsider (napisa):
Bravo Ledeni, malo je falilo do kraja Thumbs up

Je, al je tak urlikal od osmine finala nadalje da su i protivnici bili u strahu (između ostalih groznih prostota i samokritika, vikal je i nešto kao : hu-sooo, mu-sooo, mu-jooo...nisam ga baš najbolje skužil, ali je zato imal najljepše modno-stilističke karirane hlačice) Laughing
Pa smo morali svu djecu i mladež ispod 18 godina pod hitno ''iseliti'' iz dvorane, a Vjeki Nemecu su se i naočale zamaglile, pa je izgubil vodstvo 2-0 u polufinalu, kak je Ledeni bil prost ROFL (ipak je Vjeko još mlad)

Zadnja promjena: Guga; čet lis 24, 2013 6:50 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: pon lis 07, 2013 3:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

joj kak seres, jos ce ti i ljudi povjerovat ROFL
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Stranica 12 / 12.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.