|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
guliver
|
Postano: čet lis 10, 2013 11:06 am Naslov
: SRIVER G3 FX |
|
|
Igra li tko sa tim gumama?
Kakve su u usporedbi za Sriver FX, EL. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet lis 10, 2013 2:06 pm Naslov
: |
|
|
brže...čini mi se da sam negdje pročitao
da je to nešto kao unuk Srivera na steroidima  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
japanac
|
Postano: čet lis 10, 2013 2:23 pm Naslov
|
|
Koristio ga na forhendu , ali kako igram penholder mogu govoriti samo za forhend . Guma je zaista izvrsna , puno lakša od EL-a ( sa kojim sam također duže igrao ) , mekša , izvrsna za blok i kratku igru na mreži , brža od navedenih starijih modela ( ipak je to tenzor guma ). Za servu vrlo dobra , daje dovoljno rotacije ali me najviše impresionirala u štopu i blok igri , reko bi čovjek da guma sama igra .Imao sam tanju spužvu , 1,7 mm, pa je time još bila neugodnija za protivnika jer kod jačih udaraca vjerojatno je loptica dirala i drvo reketa . Na početku sezone dvoumio sam se između nje i Sriver G3 , sa kojim trenutno igram , ali slijedeće sezone možda se opet vratim na G3 FX . Reket je Taksim butt. , arylate carbon .
Topla preporuka , bar sa moje strane  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet lis 10, 2013 2:43 pm Naslov
|
|
mda i ja sam dvije sezone igrao s njime al na bekendu ipak ( japancu)
sve što čovac reće, stoji. U usporedbi sa Sriver fx-om iste debljine, življa i brža, više spina. Osobna procjena, 20ak% jača od srivera fx-a u svim navedenim svojstvima. mrvu manje kontrole (no fakat dobra kontrola).
igrao s 1.9 na btfy balsa carbo x5 _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|