| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
trnac
|
Postano: čet ruj 26, 2013 1:27 pm Naslov
: |
|
|
Kakve se tek onda one koje niti na početku ne prolaze ITTF testove?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet ruj 26, 2013 1:59 pm Naslov
: Hellfire |
|
|
Jučer sam dobio odgovor od Sebastiana Sauera, o toj gumi ni riječi. Nema je ni na njihovoj službenoj stranici. A, i cijena je znatno veća od njemačke službene maloprodajne cijene. Prema tome, očito je netko naknadno "umače" (za 10 Eur po gumi)... Ispričavam se prijatelju Spychali ako sam ga nevinog optužio. _________________ Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: čet ruj 26, 2013 6:30 pm Naslov
: Re: Hellfire |
|
|
| Guga (napisa): | | geek (napisa): |
Nego, čini se da se javlja nova "moda" u travama. Prvotno, kada se kupi, guma ima otpor, tako da prolazi sve ITTF testove. Ali, nakon korištenja i odgovarajućeg trošenja, naknadno izgubi otpor. |
Krasno...  |
Nemas brige jer se to samo geek-u cini i u stvarnosti ne postoji....jedino trava donekle postane neugodnija kad cepici napuknu u korijenu i postanu kao mlohava cuna ..ovo u vezi mijenjanja povrsine samom igrom ne postoji osim dodatnim tretiranjem... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet ruj 26, 2013 8:38 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet ruj 27, 2013 8:51 am Naslov
|
|
Ono što jesam pročitao po stranim forumima je da neke trave (tipa Donerglantz) treba "slomiti".
Iskusnjare koje igraju tom travom tvrde da treba nekih mjesec dana igre s tom gumom da čepići izgube tvrdoću. Ne tretiraju je s ničim već jednostavno čepići postanu elastičniji.
Potom se s tom travom da prekrasno igrati slijedećih par mjeseci, kad već čepići počnu pucati (bar na njihovom nivou)
Tako da po njihovoj priči, ta trava mjenja svojstva sa količinom igranja (ali ne i grip. samo bude mekša i kontroliranija)
Sad jel to njihov subjektivni doživljaj il fakat činjenica, koćegaznat  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ecwashere
|
Postano: pet ruj 27, 2013 11:01 am Naslov
|
|
| igram s Dornerglanzom 2 godine i znam da nakon 3 mjeseca treninga i mečeva ta trava nema ista svojstva kao nova, tj. osjetno je lošija... (kamo sreće da s igranjem postaje bolja i neugodnija, ali nije tako) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet ruj 27, 2013 8:51 pm Naslov
|
|
je, slozio bi se...
sve ove nove trave su najbolje dok su im cepici frisko narespani...
dok se to potrosi, to postaje druga trava, ali ne bolja nego losija...
a sto se tice specijal varijante, nasao sam citat:
"S&T also claim, that the special version is somewhat stretched and therefore more dangerous, just like the D.TecS special that Contra is selling. If this is worth the extra money is your choice." _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: pet ruj 27, 2013 9:27 pm Naslov
|
|
Rok trajanja cepica kod dornenglanza se drasticno
smanjuje ako se rade pokreti i prema dole i prema gore jer tada logicno cepici u korijenu podnose puno vece opterecenje,ranije omlohave i napuknu.Kad netko radi pokret njome u samo jednon smjeru tada traju mnogo duze.Kad izgube pocetna svojstva trava postane teza za kontrolu no postane teza i za protivnika...i to u dobroj mjeri... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
|
Postano: sub ruj 28, 2013 4:33 am Naslov
: Hellfire |
|
|
Mislim da bi me Webmaster, osim što me NEPRESTANO cenzurira i docira, trebao POSEBNO nagraditi. Valjda, da nema mene, ne bi imao cenzorskog posla. U 5 dana, od otvaranja topic-a, skupilo se 27 komentara i preko 1000 klikova ...
Znači, sada sam i ja nešto novo naučio, Hellfire Spezial rastežu, a ne umaču ...
Vidio sam to i prije. Imam jednu travuljagu, Dawei 388D-1, 50% veću od svih ostalih, uključujući čepiće, u NR Kini su je umakali u parafinsko ulje, pa je narasla ...
Tvrdnja da neke trave gube otpor sa igranjem "prodao" mi je Slovenac na nekom turniru, a odnosila se konkretno na Dr Neubauer Desperado. Ako netko nešto treba od navedenog doktora, neka se javi, srest ću ga uskoro na EP u Schwechatu ... _________________ Butterfly Jonyer-H FL
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub ruj 28, 2013 6:31 pm Naslov
|
|
| geek (napisa): | | Mislim da bi me Webmaster, osim što me NEPRESTANO cenzurira i docira, trebao POSEBNO nagraditi. Valjda, da nema mene, ne bi imao cenzorskog posla. |
Pa to nije baš za nagradu.
| geek (napisa): | | U 5 dana, od otvaranja topic-a, skupilo se 27 komentara i preko 1000 klikova ... |
A ovaj broj da bi mogo sjati, i moja crvena tinta kad poharam i preuredim postove u šareni billboard pomaže ga tkati.
Zahvalit ćeš mi poslije.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
|
Postano: sub ruj 28, 2013 6:46 pm Naslov
: Cenzura |
|
|
Ovo me sve više podsjeća na sastanke, iz nedavne prošlosti, Socijalističkog Saveza Radnog Naroda. Tamo si, kao i ovdje, mogao SLOBODNO reći baš SVE što je bilo afirmativno u odnosu na tekuću politiku i vladajuće drugove. Sa svim ostalim nisi bio dobrodošao. A, Forum služi da se čuje drugo mišljenje.
Zar Butterfly-ju sponzorstvo služi da ostalima začepi usta ???
Konkretno, Spinlord "izbacuje" nove trave svakih 3 - 6 mjeseci. Butterfly nije razvio novu travu valjda već 10 godina. Za [informacije o] Sauer & Tröger zvali su me sami igrači, kako bi im bila povoljnija i dostupnija.
Ali, ni to neće još dugo. Ekskluzivna vijest : uskoro kreće novi BLOG (Powered by Geek). _________________ Butterfly Jonyer-H FL
中國膠 (KINESKE GUME)
Zadnja promjena: geek; sub ruj 28, 2013 7:11 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sub ruj 28, 2013 7:06 pm Naslov
|
|
sad ispada kao da je butterflyev ekskluzivitet u sokazu novotarija. ili kao da ib ne dobije packe svaki put kad se netko drugi sluzbeno oglasava po forumu. pa onda meni salje poruku "sta cu sad" i ja mu svaki put kazem da me nije briga jer necu ja dobit po glavi nego on, pa mora sve sam cenzurirat.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub ruj 28, 2013 7:09 pm Naslov
|
|
Ma ja mislim da ovaj forum ipak nešto pomogne oko [kontakata] i [za sladoled], makar i pod ovakvom stravičnom cenzurom i strahom da bi se u bilo kojem trenutku mogao probuditi u jednom od rudnika gdje kopaju zlato za nakit mog avatara.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon ruj 30, 2013 7:28 am Naslov
|
|
| geek (napisa): |
Tvrdnja da neke trave gube otpor sa igranjem "prodao" mi je Slovenac na nekom turniru, a odnosila se konkretno na Dr Neubauer Desperado. Ako netko nešto treba od navedenog doktora, neka se javi, srest ću ga uskoro na EP u Schwechatu ... |
E, ovo sam i ja našao. Naprave je što više frictionless pa onda stavljaju sloj preko gume koji se lako troši, kao (neprovjereno, pišu ljudi)
I za još jednu Neubaerovu gumu, al sam zaboravio koju  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
|
Postano: pet lis 04, 2013 5:19 am Naslov
: Posljednji poziv |
|
|
Posljednji poziv prije Schwechata !
Ako netko nešto treba od Doktora (Neubauera), firmi Andro, Adidas, Nittaku ... JAVI SE !!! _________________ Butterfly Jonyer-H FL
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
|
Postano: pet lis 11, 2013 4:48 am Naslov
: S&T |
|
|
Za 10 dana Hellfire OX je kod mene. Cijena 250 kn.
U Schwechatu sam imao razgovor sa tatom Neubauerom. Učio me kako se vuče spin i sidespin njegovom novom travom Allround Premium (video se može vidjeti na Youtube-u). To bi bilo nešto za Ledenog ... Donio sam jednu crnu OX, pa ako netko ima volje, to zadovoljstvo će ga koštati 250 kn. Također, sa mnom se vratila i jedna crvena OX trava Desperado, po istoj cijeni. Rekao sam mu da kod nas kruži priča da guma ubrzo postane frictionless, na što je on odgovarao "Neinnnn, neinnnn ...". Uz to, malo mu je treperio kapak iznad lijevog oka. Da li je namigivao ili ima tik, ne bih znao.
Gledaoca nije bilo, čak ni rodbine igrača. Ostatak ponude ostalih firmi bio je koma. Standardno, Joola i Tibhar su imali, po povoljnim cijenama, nešto drva i guma, koje više ne proizvode, te oblekicu (tu riječ sam naslijedio od jednog iz Jataka) iz starih kolekcija (majice i hlaćice po 5 Eur). "Najbolji" je bio Andro. Oni su imali 1 (slovima: jednu) trening majicu sniženu na 9,90 Eur. Nittaku, iako službeni sponzor, imao je izložena 4 modela drva, po "vrlo" povoljnim cijenama od 90 - 135 Eur (Septear, Violin ...). Htio sam kupiti za kraljevskog njofru sa ovog foruma profi mrežicu, to nitko nije imao.
U Schwechatu stanovnici nisu znali ni za EP, niti gdje se nalazi dvorana. Možda će sve to bolje izgledati slijedeće godine na SP u Londonu, makar, sumnjam da će i tamo biti gledaoca. Očito, pinganje u Europi "prolazi" samo još u Njemačkoj i Francuskoj, sve ostalo je MRTVO.
Da, dobar je bio i Karaš. Šepajući, šetao je po dvorani i tražio drvo Mazunova. Uz to, rekao je da su drva bolja ako im je deblji zadnji (gornji) furnir. Patricku Chili je tvrdio da će slijedeće godine igrati u Londonu, i to po cijelom stolu sa BH. _________________ Butterfly Jonyer-H FL
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet lis 11, 2013 12:31 pm Naslov
|
|
dobar izvjestaj  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet lis 11, 2013 2:45 pm Naslov
|
|
| Izra (napisa): | sad ispada kao da je butterflyev ekskluzivitet u sokazu novotarija. ili kao da ib ne dobije packe svaki put kad se netko drugi sluzbeno oglasava po forumu. pa onda meni salje poruku "sta cu sad" i ja mu svaki put kazem da me nije briga jer necu ja dobit po glavi nego on, pa mora sve sam cenzurirat.  |
Član sam nekih drugih foruma i moram primjetit da je ovdje "sloboda komercijalnog oglašavanja" višestruko veća nego drugdje. Vlasnik sam jednog internet sitea i kod mene je stvar jasna niti postovi-reklame mogu proć. Želiš li da moj medij radi na promociji tvoje firme onda nekog vraga uloži u njega.
Stoga ne vidim zašto se neki koji ovaj site koriste za prodaju opreme i osobnu zaradu ne ulože kakvu paru u njega nego su ljubomorni na nekog ko je izdvojio neka sredstva pa se onda i reklamira.
I još nešto me zanima jer mi to možda pomogne u mom poslovanju. Vidim kako se ovdje "zastupstva" dobivaju osobno na ime i prezime na štandu na nekom turniru. Ti bokca kako to ide? Moja firma je zastupnik dva renomirana britanska branda (nisu iz ping pong branše) i kada se sjetim koje sam sve provjere prošao da bi ih dobio ovo mi izgleda kao osvježenje... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|