| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
srale7
Pridružen/a: 05. 10. 2013. (16:50:11) Postovi: 179 Lokacija: Pod stolom
|
Postano: ned lis 13, 2013 5:16 pm Naslov
: Tražim klub za treniranje |
|
|
Kako naslov kaze, trazim klub u kojem bi mogao trenirat stolni tenis, sve preporuke su dobrodosle.
Googlao sam i sve sto sam nasao je to da se u tih par klubova koji imaju web stranicu spominju samo djeca, a ja bas i ne spadam u tu skupinu, posto imam 28 godina.
Znači trazim klub, di cu platit mjesečnu članarinu i tamo dolazit 2-3-4 puta tjedno i trenirat. Po mogućnosti da dvorana u zaadnom djelu grada, posto tamo zivim.
Hvala i LP |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: ned lis 13, 2013 9:55 pm Naslov
: |
|
|
hm, ovak od prve, mislim da nema sanse...
bio bih sretan kad bi me netko razuvjerio  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: ned lis 13, 2013 10:09 pm Naslov
|
|
Hmm, to ti sve ovisi na kojoj si igračkoj razini. Ako si stvarno dobar i ako znaš trenirati siguran sam da možeš bez problema doć i platit i trenirat, ljudi će bit sretni da im spariraš s djecom, jedino ako ti to ne predstavlja problem. _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov |
|
| [Vrh]
|
|
 |
srale7
|
Postano: pon lis 14, 2013 11:28 am Naslov
|
|
I ja sam zaključio da ce to biti tesko ili gotovo nemoguce, ali opet, pa nije valjda da u cijelom Zagrebu nema klub di mogu doc stariji dečki i trenirat.
Ali očito je nažalost tako, budem pitao u par ST klubova, pa cemo vidjet. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon lis 14, 2013 12:02 pm Naslov
|
|
U svim sportovima isti kretenizam.
Nevjerojatno je da čovjek ne može platiti članarinu i trenirati u grupi za rekreativce, totalno je nevažno o kojem se sportu radi ... bila bi to vrlo solidna baza financiranja klupskih potreba, i svi sretni - svi zadovoljni!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon lis 14, 2013 1:10 pm Naslov
|
|
Vi koji tražite logiku, pravdu i slično na ovim prostorima...nažalost, ostavite svaku nadu  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon lis 14, 2013 1:56 pm Naslov
|
|
| srale7 (napisa): | I ja sam zaključio da ce to biti tesko ili gotovo nemoguce, ali opet, pa nije valjda da u cijelom Zagrebu nema klub di mogu doc stariji dečki i trenirat.
Ali očito je nažalost tako, budem pitao u par ST klubova, pa cemo vidjet. |
Šta odabireš mjesto gdje ćeš živjet po stanju stolnoteniskih klubova?
Njemaćka Njemaćka!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
srale7
|
Postano: pon lis 14, 2013 7:01 pm Naslov
|
|
Pitao sam jos par ljudi koju su duze vremena u stolnom tenisu, uglavnom trazim nemoguće, odnosno takav klub ne postoji
Citiram:
| Citat: | | situacija u tom sportu je koma, rekao bi na najnižoj razini od kad ja to treniram, a to je nekih 20 godina |
Sto se tiče ST-a, ne znam zasto, ali povukao sam paralelu sa borilačkim sportovima. Odaberes BS koji te zanima, nadjes klub, odes tamo probas, das 200 kn i tri puta tjedno treniras. Simple as that
Mislio sam da je tako i u svijetu ST-a, ali kao sto stara narodna kaze, pretpostavka je majka svih zajeba
Pričekat cu da dobijem par odgovora, ali kako stvari stoje, morat cu promjenit pristup  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon lis 14, 2013 8:30 pm Naslov
|
|
Ja sam tek sad skužio šta ti znači ST.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon lis 14, 2013 9:27 pm Naslov
|
|
srale, pristup ti je kriv. baci se u rekreativne vode. otiđi na SINNI. tamo budeš sigurno nešto odigrao. dogovori s nekim od tamo treningić. Uzmite si termin, odite u merix, vjesnik, ritmo, dom sportova. Pa lupajte. pa upoznajte još ljudi. pa osnujte il se pridružite nekoj sokaz ekipi.
Od pravog kluba, pa nema baš koristi ni za njih ni za tebe. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
srale7
|
Postano: pon lis 14, 2013 10:38 pm Naslov
|
|
Skužio sam da mi je pristup krv, pogotovo sto se tiče stolnog tenisa
Ja imam sad ekipu od 3-4 frenda s kojim igram u Vjesniku, 2-3 puta tjedno. I to mi je ok, ali opet, zelio bih razinu igre dici na nivo vise, naučiti svaki osnovni udarac izvest 100% točno, naučit pravilno povezat udarce, jednostavno kroz trening shvatit stvari koje sad ne kuzim
Vecina moje trenutne ekipe (uključujući i mene) su stolni tenis naučili igrat u osnovnoj skoli, ostatak je bio u srednjoj i to po zimi, jer onda nismo mogli igrat noogmoet. I svi sve pobjeđujemo, onak, svi smo podjednako loši
Igranjem sa takvom ekipom moja kvaliteta igre ce se podić, ali ne bas visoko i brzo ce doći do plafona. Ali ok pomirio sam se, idem sad prvom prilikom na SINNI pa cu vidjet kako tamo stvari funkcioniraju, ali nekako mi se čini da ne moze biti lose
Uglavnom, hvala svima na savjetima i informacijama
EDIT: Bacim oko malo na SINNI stranicu a kad tamo:
"Obavijest 2
Trening u ping pongu
Početkom studenog 2013. započeti će
na zahtjev nekolicine igrača sinnija grupni trening za
odrasle, koji će voditi trener iz STK Merixa g. Ante
Dražetić i njegovi pmoćnici.
Svi koji žele vježbati i ispraviti svoje kronične greške u
ping pongu, te steći nove vještine, mogu se prijaviti na
e-mail: bryan.cro.kam@gmail.com ili na tel. 091 - 603-
-22-09.