| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pet svi 13, 2005 7:26 am Naslov
: IX liga 10.kolo Telekom- Juzna Tresnjevka V 9:1 |
|
|
Evo premlatise nas ko zeceve,pa odmah da iskoristim priliku novootvorenog foruma da najavim i zaprijetim da na jesen vracamo milo za drago!
Iako smo malo uzdrmani i deprimirani,najvise vlastitom losom igrom,napominjemo da je ipak mec protekao u fer i sportskoj atmosferi a to je najbitnije!
Telekomu sretno dalje,sa zeljama da "popljugaju" u iducem kolu!
To bi nama dobro leglo. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet svi 13, 2005 5:12 pm Naslov
: Re: IX liga 10.kolo Telekom- Juzna Tresnjevka V 9:1 |
|
|
| Brod (napisa): | Evo premlatise nas ko zeceve,pa odmah da iskoristim priliku novootvorenog foruma da najavim i zaprijetim da na jesen vracamo milo za drago! . |
Što ćete igrati prijateljsku?
Nekako se čini da nećete biti u istoj ligi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: sub svi 14, 2005 9:44 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | | Brod (napisa): | Evo premlatise nas ko zeceve,pa odmah da iskoristim priliku novootvorenog foruma da najavim i zaprijetim da na jesen vracamo milo za drago! . |
Što ćete igrati prijateljsku?
Nekako se čini da nećete biti u istoj ligi  |
Kako necemo!
Nisi skoncentriran,idemo oboje u 8-iskreno se nadam.  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: sri svi 18, 2005 12:37 pm Naslov
|
|
Brod, Brod...sudeći po rezultatu niste vi za osmu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: čet svi 19, 2005 11:26 am Naslov
|
|
| travaroš s dva srajvera (napisa): | Brod, Brod...sudeći po rezultatu niste vi za osmu  |
Ti il si napusen il si pijan  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: pet svi 20, 2005 12:01 pm Naslov
|
|
| Brod (napisa): | Ti il si napusen il si pijan  |
možda al bar ne pijem s tumarom  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: uto lip 07, 2005 7:22 am Naslov
|
|
| travaroš s dva srajvera (napisa): | | Brod (napisa): | Ti il si napusen il si pijan  |
možda al bar ne pijem s tumarom  |
Daj bar covjeku velikim slovom napisi prezime
Prema kojim ti to rezultatima sudis
I ko si ti uopce  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: čet lip 09, 2005 8:01 am Naslov
|
|
| Brod (napisa): | Daj bar covjeku velikim slovom napisi prezime
I ko si ti uopce  |
rekoše mi da sam bio preoštar i bezobrazan, prema tebi. stoga ti se ispričavam. znamo se, nekad sam igrao u dvorani, a o tebi mislim sve najbolje a što se tiče tumare, ostat ću pri malom slovu : |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: čet lip 09, 2005 11:47 am Naslov
|
|
| travaroš s dva srajvera (napisa): | | Brod (napisa): | Daj bar covjeku velikim slovom napisi prezime
I ko si ti uopce  |
rekoše mi da sam bio preoštar i bezobrazan, prema tebi. stoga ti se ispričavam. znamo se, nekad sam igrao u dvorani, a o tebi mislim sve najbolje a što se tiče tumare, ostat ću pri malom slovu : |
Ma sve O.K.
Ne ljutim se,samo me zivcira kad pricam s nekim za kog nisam siguran ko je a taj doticni mene zna! Malo je glupo.  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet lip 09, 2005 2:17 pm Naslov
|
|
| travaroš s dva srajvera (napisa): | znamo se, nekad sam igrao u dvorani, a o tebi mislim sve najbolje a što se tiče tumare, ostat ću pri malom slovu : |
Ajmo barem pričekati da se Tumara pridruži forumu
Ili se prebacite na prajvet mesidže, ovo je glupo.. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: čet lip 09, 2005 2:45 pm Naslov
|
|
| brod ja sam ti iz vrhovca, ajmo reći četvrti igrač...napisao sam negdje na forumu već. iako, kao iskusni forumaš mogu ti reći da je na većini foruma upravo anonimnost temelj, a javno predstavljanje osobni izbor. no kako je ovo specifičan forum i većina nas se zna uzduž i poprijeko, nemam ništa protiv svog predstavljanja |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: pet lip 10, 2005 7:13 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | | travaroš s dva srajvera (napisa): | znamo se, nekad sam igrao u dvorani, a o tebi mislim sve najbolje a što se tiče tumare, ostat ću pri malom slovu : |
Ajmo barem pričekati da se Tumara pridruži forumu
Ili se prebacite na prajvet mesidže, ovo je glupo.. |
Necemo vise o Don Kingu!
I ja se slazem da je glupo!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: pet lip 10, 2005 7:18 am Naslov
|
|
| travaroš s dva srajvera (napisa): | | brod ja sam ti iz vrhovca, ajmo reći četvrti igrač...napisao sam negdje na forumu već. iako, kao iskusni forumaš mogu ti reći da je na većini foruma upravo anonimnost temelj, a javno predstavljanje osobni izbor. no kako je ovo specifičan forum i većina nas se zna uzduž i poprijeko, nemam ništa protiv svog predstavljanja |
Poslao sam ti privatnu poruku,mislim da sam onda pogodio ko si!
Slazem se da mozes ostati anoniman ali nema smisla da pricamo o nekim temama,ako ti znas s kim pricas a ja neznam(samo pretpostavljam),jer s ozirom da se poznajemo onda anonimnost gubi smisao!
Na drugim forumima se ljudi obicno ne poznaju.
U svakom slucaju pozdravi mi decke iz ekipe!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: uto lip 14, 2005 8:42 am Naslov
: |
|
|
ma naravno da anonimnost gubi smisao kad se poznamo no starih navika se teško riješiti, kad se radi o forumarenju...zato. eto, glavno da se ti ne ljutiš. sad ću pogledati private message (kad otkrijem kako se otvara ) i pozdravit ću dečke, evo danas se upravo viđam s njima na treningu..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: sri lip 15, 2005 8:00 am Naslov
|
|
| travaroš s dva srajvera (napisa): | ma naravno da anonimnost gubi smisao kad se poznamo no starih navika se teško riješiti, kad se radi o forumarenju...zato. eto, glavno da se ti ne ljutiš. sad ću pogledati private message (kad otkrijem kako se otvara ) i pozdravit ću dečke, evo danas se upravo viđam s njima na treningu..  |
O.K. majstore!
Samo trenirajte,evo mi cemo vas malo pricekat u 8.!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: sri lip 15, 2005 11:28 am Naslov
|
|
| Brod (napisa): | | travaroš s dva srajvera (napisa): | ma naravno da anonimnost gubi smisao kad se poznamo no starih navika se teško riješiti, kad se radi o forumarenju...zato. eto, glavno da se ti ne ljutiš. sad ću pogledati private message (kad otkrijem kako se otvara ) i pozdravit ću dečke, evo danas se upravo viđam s njima na treningu..  |
O.K. majstore!
Samo trenirajte,evo mi cemo vas malo pricekat u 8.!  |
e načekat ćete se...osim ako nam ne uspije pojačanje, u tom slučaju mogli bi mi brže do vas al neće vam biti lako u osmoj ...morat ćete nagovoriti hrca da više trenira  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: čet lip 16, 2005 7:35 am Naslov
|
|
| travaroš s dva srajvera (napisa): | | Brod (napisa): | | travaroš s dva srajvera (napisa): | ma naravno da anonimnost gubi smisao kad se poznamo no starih navika se teško riješiti, kad se radi o forumarenju...zato. eto, glavno da se ti ne ljutiš. sad ću pogledati private message (kad otkrijem kako se otvara ) i pozdravit ću dečke, evo danas se upravo viđam s njima na treningu..  |
O.K. majstore!
Samo trenirajte,evo mi cemo vas malo pricekat u 8.!  |
e načekat ćete se...osim ako nam ne uspije pojačanje, u tom slučaju mogli bi mi brže do vas al neće vam biti lako u osmoj ...morat ćete nagovoriti hrca da više trenira  |
Ma ici ce to kao po loju  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: čet lip 16, 2005 10:49 am Naslov
|
|
| Brod (napisa): |
Ma ici ce to kao po loju  |
loj je sklizak  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: ned lis 09, 2005 11:38 am Naslov
|
|
Nakon malo mlacenja prazne slame,vracamo se originalnoj temi!
Dakle,ima boga!
Gospoda iz Telekoma dolaze nam na megdan u nasu dvoranicu i nase zelje za revansom su uslisene.Sve su nam se kockice poslozile jos samo trebamo odigrat najbolje sto znamo.
Sigurno je da motivacije ne fali!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
srećko
|
Postano: sri stu 02, 2005 4:57 pm Naslov
: Brod! |
|
|
| Čuj, znaš kaj stavi onaj rezultat iz Samobora (Novaki), Kak ste ono prošli?.... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|