NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

SOKAZ, DR. NEUBAUER I JA
Idite na 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
masterinsider

PostPostano: sri pro 05, 2007 8:10 pm    Naslov : SOKAZ, DR. NEUBAUER I JA Citirajte i odgovorite

Navodno se priča da od 8. mjeseca iduće godine trave koje su glatke, odnosno koje ne primaju lopticu pod određenim pritiskom više neće biti službene gume ITTF-a (neće se smjeti igrati s njima), svezi glede toga imao bi par pitanja za one koji misle da znaju ili mogu odgovoriti:
1. Dali će to i za SOKAZ vrijediti?
2. Ako hoće, kaj sa svim onim starkeljama koji igraju sa "NORMALNIM" oli ti glatkim gumama koje su stare 10 do 20 godina? (njihove gume su isto nevažeće)
3. Zake je opće došlo do takve odluke, pa niko u svjetskom vrhu ne igra sa takvim gumama?
4. Neka neko stavi link gdje sve to piše (navodno da postoji i popis guma koje neće valjati)

Znam da će većini ovo biti jako-jako drago, ali ima nas koji ne misle tako.
varispin

PostPostano: sri pro 05, 2007 9:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

http://www.drneubauer.com/news.php?lang=us&id=51 vijest od 05.08. ove godine
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
alvar_mayor

PostPostano: sri pro 05, 2007 11:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mislim da službene (ITTF) liste još uvijek nema. Ovo je link http://www.wsport.com/infos_tec/revaut_ind.php na listu u kojoj su križićem naznačene gume koje će vjerojatno biti zabranjene..
[Vrh]
rope

PostPostano: čet pro 06, 2007 8:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ista objava nalazi se na ovoj stranici http://www.hallmarktt.co.uk/

zabranjene su sve gume kojima je sila trenja F<0,000025 N.

Uglavnom cijela ta priča potječe od Njemačkog stolnoteniskog saveza... na svjetsku stolnotenisku elitu ona nema nikakvog utjecaja jer vrhunski lovci i tako ne igraju sa takvim travama.... Njemački niželigaši se osjećaju povrjeđenima jer gube od "slabijih" igrača koji igraju sa takvim travama... I žive u zabludi da gube zbog materijala, a ne zbog svoje naglosti i nepoštivanja rotacije loptice... al nek im bude... uglavnom ništa se bitno neće promjeniti... osim što će ti se izbiti par desetaka eura iz džepa za nove gume koje će odgovarati dozvoljenoj konvenciji...
pa i stolnoteniska industrija mora od nečega živjeti....

Hallmark se još uvijek bori protiv zabrana svojih guma (po mojoj procjeni njihove gume kvalitetom ne vrijede niti trećinu cijene(bolje kupiti jeftinu kinesku travu nego bilo koju hallmarkovu gumu))

Dok je kod Dr. Neubauera sasvim druga priča... Čovjek je napravio svjetski biznis proizvodnjom svoje stolnoteniske opreme (cijena je visoka, ali kvaliteta koju nudi je neprikosnovena... vrijedi svakog penija)

Mislim da će ovom zabranom samo još dodatno zaraditi jer će novi proizvod biti bolji i opasniji... gornja površina će imati traženo trenje, a strane pipaka će imati još veće trenje od dozvoljenog => ovisno o brzini loptice te trave će znatnije mijenjati rotacije loptica...

Mogu samo reći da je za pokretne igrače mnogo bolja i opasnija ova nezabranjena trava samo zahtjeva mali period prilagodbe... Sa takvom travom je puno opasniji lov od stola jer se njome može mijenjati rotacija (gurnuta i rezana loptica daju bitno različitu rotaciju) dok to nije slučaj kod frictionless trave i DRUGO tom travom se može opasnije NAPADATI protivnikove lopte nad stolom....

I za kraj....
u dandoyu je rasprodaja starih dr.neubauer trava za 19€, pa preporučam svima da odvoje te novčiće da se uvjere u dr.neubauer kvalitetu....

Ne može švabo nešto proizvesti, a da mi to ne možemo koristiti....

Pozdrav svim travarima i ljubiteljima materijala bilo koje vrste....
[Vrh]
rope

PostPostano: čet pro 06, 2007 8:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

http://forum.oneofakindtrading.com.au/viewforum.php?f=11

ovdje ima svega vezanog za trave, a i ostalo o stolnom tenisu....

Ali Biblija igre sa travom je dr. Neubauer DVD Pimples Technique
[Vrh]
Bera11

PostPostano: čet pro 06, 2007 8:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dakle, odzvonilo je Toni Hold Virusu II, Donic Alligatoru, i Dr. Neubauer većini guma, Joola Fakiru, Grass Devilu.
Fala bogu Klanja se , samo kako čovjeku reći da takva guma ne vrijedi više...
Isto tako travaroši već sada mogu reći igračima koji ljepe gume da neće igrati budući za ljepljenje guma koriste Tibhar rapid clean koj ije zabranjen.. kao i većina starih ljepila.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Iceman

PostPostano: čet pro 06, 2007 2:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma nis to nebu vrijedilo u sokazu, pa kaj vam je ljudi... Beljenje Beljenje ROFL ROFL ROFL Thumbs up
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: čet pro 06, 2007 8:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
ma nis to nebu vrijedilo u sokazu, pa kaj vam je ljudi... Beljenje Beljenje ROFL ROFL ROFL Thumbs up

To i ja mislim, jer SOKAZ je iznad švapskih pedera, sad ću si na rasprodaji nakupovati travurina da mi ne sfali do kraja života, pa oni nek ih prestanu proizvodit ak hoće. Sad je cijena na 50% a u lipnju bude smanjena za 70%
rope

PostPostano: čet pro 06, 2007 9:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mommo (napisa):
Iceman (napisa):

To i ja mislim, jer SOKAZ je iznad švapskih pedera, sad ću si na rasprodaji nakupovati travurina da mi ne sfali do kraja života, pa oni nek ih prestanu proizvodit ak hoće. Sad je cijena na 50% a u lipnju bude smanjena za 70%

ja sam si narucio roulette, a i dalje sam u nedoumici da popunim cijelu kolekciju dr. neubauer trava... al ima još vremena do lipnja.....
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: čet pro 06, 2007 10:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):

ja sam si narucio roulette, a i dalje sam u nedoumici da popunim cijelu kolekciju dr. neubauer trava... al ima još vremena do lipnja.....

Netreba forsirat, prije isteka roka bu ju se prodavale po 50 kuna Juhuu
nzoric

PostPostano: pet pro 07, 2007 3:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mommo (napisa):
Netreba forsirat, prije isteka roka bu ju se prodavale po 50 kuna Juhuu

Ak buju tak jeftine tad cu si i ja sloziti reket s travama koji ce biti u rangu trenutnog reketa (40kn u skupljim ducanima, 2 gume i drvo)

ROFL ROFL ROFL

SP, Nedeljko
Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 11.liga
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
rope

PostPostano: pet pro 07, 2007 3:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nzoric (napisa):

Ak buju tak jeftine tad cu si i ja sloziti reket s travama koji ce biti u rangu trenutnog reketa (40kn u skupljim ducanima, 2 gume i drvo)

ROFL ROFL ROFL

Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Care!!!!! Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Đuka

PostPostano: uto vel 26, 2008 12:12 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da ne otvaram novu temu,pa ču ovdje postaviti pitanje.Trenutno igram na BH sa Toni Hold Virus ll OX,u prespektivi najvjerojatnije zabranjenoj(kao i dr Neubauer) travi (tzv. glatt,bez trenja ili vrlo malo)...e sada ono glavno da li netko od majstora travara(mogu i drugi ako znaju više) može napisati ime trava (trave) sa što manje trenja koje bi imale približno slične karakteristike kao gore spomenute,a da sa njima bude dozvoljeno igrati.
Gdje se može pročitati više o travama i količini njihovog trenja?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
rope

PostPostano: uto vel 26, 2008 8:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Đuka (napisa):
Da ne otvaram novu temu,pa ču ovdje postaviti pitanje.Trenutno igram na BH sa Toni Hold Virus ll OX,u prespektivi najvjerojatnije zabranjenoj(kao i dr Neubauer) travi (tzv. glatt,bez trenja ili vrlo malo)...e sada ono glavno da li netko od majstora travara(mogu i drugi ako znaju više) može napisati ime trava (trave) sa što manje trenja koje bi imale približno slične karakteristike kao gore spomenute,a da sa njima bude dozvoljeno igrati.
Gdje se može pročitati više o travama i količini njihovog trenja?

nigdje previše i da je cjelovito ali trenje od 25 mikronewtona na težinu loptice od 2,8 g je u konačnici i dalje dovoljno glatko... tako da ti prelazak na bilo koju drugu travu neće pričinjavati nikakav problem, pogotovo ako loviš van stola... čak će ti igra postati raznovrsnija....

uglavnom cijela priča je postavljena da baci pijesak u oči igračima sa backside gumama koji ne čitaju rotacije... a da TT industrija izbije još koji euro igračima ......
[Vrh]
beba spin

PostPostano: uto ožu 11, 2008 8:13 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

u sokazu, očekujte da će sve vrste trava biti doživotno dozvoljene. ali, samo ako će biti butterfly ili nittaku branda
[Vrh]
beba spin

PostPostano: uto ožu 11, 2008 8:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):
uglavnom cijela priča je postavljena da baci pijesak u oči igračima sa backside gumama koji ne čitaju rotacije... a da TT industrija izbije još koji euro igračima ......

neki će profitirati. svi koji imaju 'zabranjene' gume morat će kupiti nove, dozvoljene. dakle, upravo industrija trava direktno profitira. to baca novo svjetlo na priču pa se čovjek zapita, da li je to do 'zaštite' backside igrača, ili (isključivo) do profita guma-industrije?
[Vrh]
rope

PostPostano: pet ožu 28, 2008 10:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

kao što sam i mislio o svojstvima novih trava... bit će još opasnije i neugodnije od klasičnih trava bez trenja...

objavljeno na stranici Dr. Neubauer

4 new rubbers and DVD available as from April! (20 mars 2008)
--------------------------------------------------------------------------------
All four new rubbers will enable an allround game. Just let your opponent try to put pressure on you with lots of spin, tricky serves or float balls. At first he will be surprised, then probably try to change his old tactics against frictionless long pips. In the end he'll have to congratulate you on your win very often.
The new items will be on stock in April 2008, probably throughout the second half of that month.

Moreover we are working on a new DVD on which around 50 different techniques will be demonstrated. The total running time will be approximately 90min.

ili ti na rvackom...

Sve četiri nove gume bit će napravljene za olaraund igru. Samo pustite svom protivniku da vam napravi pritisak sa spinom, trkastim servisom ili za flah lopticom. Prvo će se iznenaditi i zatim će vjerojatno nastojati promjeniti svoju staru taktiku na igru protiv trava bez trenja. I na kraju će vam morati čestitati na pobjedi.
Nove gume će se pojaviti u prodaji u travnju 2008, najvjerojatnije u drugoj polovici mjeseca.

Čak što više, radimo na novom DVD sa preko 50 različitih tehnika koje ćemo demonstrirati. Ukupno trajanje će biti oko 90 min.

Uglavnom, nove gume će biti još opasnije i neugodnije od ovih starih.... e pa spineri sretno vam bilo na jesen....

travari šparajte penez jer će cijena biti nepopularna za hrvatsko tržište... procjenjujem oko 50evera po gumi....

hakeri tko nabavi film.. preporučam se za korištenje istog....
[Vrh]
Đuka

PostPostano: pet ožu 28, 2008 10:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ovakva info Juhuu Juhuu Juhuu osvježava dan Cheer Cheer ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: pet ožu 28, 2008 7:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma samo mi dodjite, volim travase:-P
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
tovar

PostPostano: sri tra 02, 2008 7:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidimo se sljedeći tjedan Wink
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 1 / 5.