SOKAZ forum
21. liga jesen 2013
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Da, s tim se i ja slažem.A slažem se i Antom, pardon Komandatom Datom da im se upišu porazi i pokvari im se njihov ''savršeni" skor kada im se nije dalo još 15-tak minuta loptati protiv igrača iz 21. lige !!?? Ali su uredno odigrali prva 2 kruga i nitko se nije ne daj bože ozljedio...Izra je napisao/la:po meni nema mjesta crtici na zapisniku dok god si dosao na mec i odigrao bar jedan singl. kasnio si? super, pise ti da si predao. moras ici ranije? super, pise ti da si predao. ne da ti se igrati? super, pise ti da si predao.
The Only Way Is Up...rutinski
- dario-zg-zapad
crtica, crtica. ovaj tjedan s art kukom, nažalost vremenska prognoza nas nije poslužila. u toz-u ima da se pate i do kraja meča. bit će dobra sezona, dobre su ekipe, nažalost upisali smo poraz u prvom kolu, čestitam momcima, malo je odigrala ulogu moje ljeto i lagana "rđavost" ali nadam se da će s protekom kola igra biti i bolja...
Ako je igrač protivničke momčadi prisutan i ne želi odigrati - a odigrao je već dvije partije - odnosno preda treći meč, logično je da, kao kapetan domaće momčadi, upisujem u zapisnik ime i prezime dotičnog koji je predao te pobjedu od 3:0 u korist domaćeg igrača koji je htio igrati i također je prisutan (osim ako je riječ o ozljedi ili nekom drugom objektivnom razlogu). Hm, zar to ne bi trebalo biti tako? Sve ostalo kosi se sa zdravom logikom.
Kaže pravilnk sljedeće: "Kod ispunjavanja zapisnika domaćin ima uvijek postavu A-B-C, a gostujuća momčad X-Y-Z. Voditelji obiju nastupajućih momčadi su dužni na početku susreta upisati imena igrača koji će nastupiti u prvom ciklusu od tri pojedinačne partije. Isti postupak se ponavlja na početku svakog ciklusa, dok se sastavi parova upisuju neposredno pred početak igre parova. Unutar igranja jednog ciklusa ne može se naknadno prijaviti igrača za taj ciklus."
Prema ovome, ne mogu se upisati crtice, nego igrači. Logično? Sve više sumnjam...
Prema ovome, ne mogu se upisati crtice, nego igrači. Logično? Sve više sumnjam...
Moguće da su samo upisali na blef Perina znajući točno koliko će im trebati partija (yeah right
)
Kako god, dogovorilo se na Predsjedništvu da to nije u duhu SOKAZ-a, te da treba pisati poraze na kolektivnim odlascima (ali i na pojedinačnim izlascima jednog igrača u drugom ili trećem krugu, ako ga nitko nije zamijenio!).
A usput, sjetio sam se da sam prije osam i po godina napisao već to pravilo u uputama za dodavanje rezultata, 2. točka, 2. točka
Osim toga, nema kolektivnih odlazaka s mečeva. Ako dva ili više igrača izađu u istom krugu, pišu im se porazi!
Idem napravit update.
Kako god, dogovorilo se na Predsjedništvu da to nije u duhu SOKAZ-a, te da treba pisati poraze na kolektivnim odlascima (ali i na pojedinačnim izlascima jednog igrača u drugom ili trećem krugu, ako ga nitko nije zamijenio!).
A usput, sjetio sam se da sam prije osam i po godina napisao već to pravilo u uputama za dodavanje rezultata, 2. točka, 2. točka
Osim toga, nema kolektivnih odlazaka s mečeva. Ako dva ili više igrača izađu u istom krugu, pišu im se porazi!
Idem napravit update.
Sinoć je odigran "derbi začelja" moćni Sinni I. vs Hvidra Dubrava II.
Ulog velik, poraženi najvjerojatnije ispada za 3 lige; iz 21. lige u 24. ligu (kako ne postoji 24. liga, zadnji mora pauzirati polusezonu
)
Protivnici nam bili sve junak do junaka;
- najjači i najstariji (79 godina)
- srednji, brz, eksplozivan, u najboljim godinama (72)
- najslabiji, još zelen, ali perspektivan (50)
U svakom slučaju lijep susret dvije podjednake ekipe ..
Da ne kvarim iznenađenje pričekajte da Ozren unese rezultat
Ulog velik, poraženi najvjerojatnije ispada za 3 lige; iz 21. lige u 24. ligu (kako ne postoji 24. liga, zadnji mora pauzirati polusezonu
Protivnici nam bili sve junak do junaka;
- najjači i najstariji (79 godina)
- srednji, brz, eksplozivan, u najboljim godinama (72)
- najslabiji, još zelen, ali perspektivan (50)
U svakom slučaju lijep susret dvije podjednake ekipe ..
Da ne kvarim iznenađenje pričekajte da Ozren unese rezultat