|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Guga
|
Postano: čet lis 10, 2013 7:31 am Naslov
: 14. liga, jesen 2013 |
|
|
Nešto mi se čini da će biti malo postova za 14. ligu jer eto još nitko nije napisao niti slova.
Mi (Riz Odašiljači) smo jučer gostovali kod Mibexa i iščupali 3 boda 6-4
Umalo je bilo od gotovog, veresija jer smo imali 5-2, a na kraju smo pobjedu morali potvrđivati u parovima.
Ekipi Mibexa svaka čast na gostoprimstvu, dečki su super, dvorana im je odlična i fakat su dobra klapa.
Atmosfera odlična i drago mi je da su ipak takvi kulturni i fer dečki u većini
(jer sam već u ovo kratko vrijeme otkada sam se reaktivirao u Sokaz-u svašta vidio). _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet lis 10, 2013 9:32 am Naslov
: |
|
|
I nama je s njima bilo odlično, čestitam na pobjedi!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: pet lis 18, 2013 12:15 am Naslov
|
|
Guga vidim dobro si se snašao u višoj ligi, ni druga tekma,a već si jedan set od trice bio
Samo fale ti izvještaji, izgleda da tvoje pero posjeti sve utakmica osim onih najbitnijih - vlastitih  _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet lis 18, 2013 7:03 am Naslov
|
|
Evo izvještaja, kad me već prozivaš.Moram reći i da se vidi da nam je kapiten Piha kompjuterski mag, jer evo me u 7 na poslu, tekma je zavšila jučer u 23 sata navečer, a rezultati su već na netu ???!!!
Svaka čast...
RIZ odašiljači Ars Art–Podsusedsko Dolje 8-2
dobro je, ide to nekak.
Moglo je i bolje, ali se ne žalim...
singl :
Vuki (Vukelić) 3-0
Guga 2-1
Piha 2-1
par :
Vuki, Guga 1-0
Ovoga puta su nam Riz tranzistori i tiristori bili namješteni na pravu frekvenciju (dali se tko sjeća gramofona Tosce i Trubadura ?) pa je išlo sve po planu.Po pričama suigrača Podsusedsko Dolje je nešto jače od Mibexa s kojim smo igrali u 1.kolu (dobili u gostima 6-4, osigurali pobjedu tek u paru), pa sam bio dosta oprezan iako sam mislio da smo favoriti.
Što reći ?Vuki je igrao standardno i ovako kada ga čovjek gleda sa strane nebi mu dao više od 87 godina, a ima 77...
Šalim se, nebi mu dao više od 60 (a stvarno ima 77 godina) i kreće se
''ko dećec''.Loptu na stolu može držati do u nedogled, ali to nije običan pimpl nego su to ''igle'' koje konstantno padaju na zadnjih 10-tak centimetara stola, a kada je šansa ''ubada'' ko zmija čegrtuša i uglavnom su protivnici ''malčice'' zbunjeni jer svi igrači njegovih godina igraju ''zaljepljeni za stol, s nekom travuljinom na reketu ili Sriverom starim 40 godina koji umjesto crne ima boju psa Dalmatinera, a bome tak i odbija loptice pa ni oni sami ne znaju di bu to otišlo i s kakvom rotacijom.Osim toga, radijus kretanja im je takav da prema njima golman u hokeju i njegove udaljenosti koje prelazi izgledaju kao kod trkača maratona ''.
Vuki naprotiv, igra all around, ne mreš bulivit...
Meni ustvari potpuno odgovara da nemam neki veliki presing da moram stalno raditi tricu (kao što sam imao do sada), a pošto me skoro nitko u 14. ligi ne zna osim igrača Zet-a, igram sasvim normalno i malo su iznenadjeni (i uvredjeni ). Iako ja ustvari nikada nemam tremu i kak igram na treningu tak igram i na tekmi.To je meni ista stvar, kaj znam-znam, a kaj ne znam jebi ga, valjda bum naučil (tek mi je 45 na grbači , pa ak preračunamo u pseće godine nemam još ni 7 godina i tek se približavam pubertetu).
Inače, Piha je ovaj puta rekao prije tekme : ''Pih, pa nebum valjda opet igral ko splašeni Bambi, i odigral je ko pravi goropadnik da se vidi da je ovaj put na domačem terenu...''
Protivnicima svaka čast, iskusna i kulturna škvadra.Ovaj put su ''nam naletili na reket'', ali nikome s njima u 14. ligi neće biti lako.
G.Topličanec Zdravko je ''jači buraz'' (od brata mu Damira) i stvarno je dobar igrač.Pihu je ''pregazil ko plitki potok'', od Vukija je prva 2 seta izgubil u fixu, treći je dobio lakim korakom brze gazele (na 3) i tek je u četvrtom setu puko ko kokica.Znači, moglo je tu biti svašta...
Ja sam protiv njega vodio 2-1 i igrao dobro, ali me je ''okrenul ko kornjaču na leđa'' i dobio zasluženo 3-2.Svaka čast, odličan igrač, iako se nisam puno uzrujavao pošto smo već vodili 6-1.
U paru bumo bili jako neugodni svima i to bi moglo donjeti neke odlučujuče bodove.
E da, zaboravil sam spomenuti g.Kosića koji inače ima osebujan stil igranja (može biti jako neugodno) s visokim, visokim side-spin vračanjem 2-3 metra od stola, pa smo se specijalno zbog njega preselili u dvoranu gdje je strop visok samo 2,5 metra i totalno ga izbacili iz njegove igre. _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; čet stu 14, 2013 10:54 pm; ukupno mijenjano 5 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet lis 18, 2013 7:21 am Naslov
|
|
| mistreaver (napisa): | Guga vidim dobro si se snašao u višoj ligi, ni druga tekma,a već si jedan set od trice bio
Samo fale ti izvještaji, izgleda da tvoje pero posjeti sve utakmica osim onih najbitnijih - vlastitih  |
Ma to ti je zato jer ja ustvari volim diskusije i sučeljavanje, a ovdje u 14. ligi je dosta mrtvo na forumu pa nemam s kim ''polemizirati i rasturiti ga s pitanjima, nego se moram grupirati, pa mućki dok ne gledaju u nekoj drugoj ligi''  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet lis 18, 2013 7:57 am Naslov
|
|
Majstore! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet lis 18, 2013 4:03 pm Naslov
|
|
Gugulino, legendo!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: sub lis 19, 2013 12:43 pm Naslov
: romanopisac rođeni!!! |
|
|
Joj Guga,Guga....kolko buš još s..l!
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 19, 2013 12:57 pm Naslov
|
|
Guga još nije odabrao koji mu je hobi draži, pinganje ili pisanje romana.
Za sada je spojio oba hobija u jedan pa piše romane o pinganju.
Guga, legenda  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub lis 19, 2013 3:22 pm Naslov
|
|
Da, jedino se ne mogu odlučiti u kojoj ligi da pišem.Svojoj 14. ili 21. jer tamo znam trenutno najviše igrača.Danas sam recimo pisal u 21. pa, pročitajte i...prokomentirajte jer je situacija zanimljiva i baš me interesira i Vaše mišljenje. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon lis 21, 2013 7:31 pm Naslov
|
|
Di je zapelo s rezultatima za 14. ljigu ? Kaj je moguče da su odigrana samo 3 meča ? _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zvo
|
Postano: sri lis 23, 2013 11:01 pm Naslov
|
|
Poštovanje svim ekipama u 14.
Eto i mi smo večeras bili prvi put domaćini pa je red da se javimo.
Znači PLANKERI svima žele puno zabave, učenja i druženja ove sezone u 14.
Večeras smo uspjeli ostvariti i prvu pobjedu ove sezone i to protiv vrlo dobre momčadi RIZ Odašiljača. Hvala im na super korektnom odnosu i druženju.
Dobili smo 7:3
zvo |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet lis 24, 2013 6:56 am Naslov
|
|
Natamburali nas po glavi PANKERI (iako samo Novosel ima pankersku frizuru, sigurno je on dal ime ekipi ), dobro da nisu imali električne gitare pri ruci, nego samo rekete, pardon sad sam skužil da se ustvari zovu Plankeri
Nema se tu kaj puno reći, potpuno zaslužena pobjeda.
Podkrajšek nas je svu trojicu izbušil s BH-om ko da smo došli iz Švicarske (Ementaler) i fakat mu je zglob ''brz ko struja'', iako po građi to čovjek nebi očekivao.Slične smo građe i recimo na suncu bacamo sjenu ko ugostiteljski suncobran.Iskoristili su i sve prednosti svoje dvorane i garantiram da je mrežica bila ''potkupljena'' jer je omjer prasica bio u stravičnom nesrazmjeru protiv nas i to (naravno) uvijek u najvažnijim trenucima setova
Ali, to je tako, vratiti će se negdje drugdje.
Završilo je 7-3, a moglo je uz malo sreće recimo i 5-5, ali ovaj puta nije išlo...
Moram pohvaliti svu trojicu protivnika da fakat fino potežu, bez straha FH spin i vidi se da treniraju, pa mi nije jasno kako su imali takav mršavi skor u prva 2 kola.
Novosel je okrenul 1-2 protiv Pihe kod rezultata 5-3 za Pankere (e, onda bi parovi bili zanimljivi), a ja sam protiv Bartoša ''prosuo'' 2 praktički dobijena seta (zicer na set loptu u 1. i vodstvo 8-4, pa 9-6 u 3. setu), i ode sve k vragu...Sada se može već i prognozirati nekakav redoslijed favorita i po meni su ipak za korak naprijed :
1.Naklada Breza (čini mi se da su najujednačeniji i to im je prednost)
2.Čistoća (sasvim mala nijansa, možda budu i ispred Drveća (Breze), tko zna kakav će biti dan i činjenica je da igraju u slijedećem kolu protiv Drveća doma...)
3.Rubin (ima najboljeg igrača lige Pavleka, opet su tu nijanse, a puno toga će biti jasnije možda već ovaj tjedan jer Drveća igraju protiv Nakita (Rubin) u ovom kolu doma...)
Mislim da ove 3 ekipe odskaču, a koji će redoslijed biti vjerojatno će se znati več nakon 4. kola jer igraju skoro sve mečeve međusobno...
Nakon njih slijedi 5-6 ekipa koje mogu praktički svaka-svaku pobjediti, ovisi o tome ko je domačin, kakav će biti dan (čija će biti mrežica...), odnosno dali će svi igrati u punim sastavima.U svakom slučaju, biti će zanimljivo i neizvjesno do kraja, a to je i najvažnije, da nema prevelikih razlika i da radi adrenalin.
Za sada sve 3 ekipe s kojima smo igrali super korektni i kulturni dečki.
To me strašno veseli nakon nemilih događaja koje sam doživio na proljeće u divlje-zapadnoj 23.a ljigi.Nadam se da će tako biti skroz do kraja  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet lis 25, 2013 8:07 am Naslov
|
|
Kao što sam napisao u pretpostavci g.Pavlek nije bio dovoljan da se ''posjeku'' Sekvoje (Drveća) pa je Breza nadvladala 6-4 Rubin i opravdala ulogu favorita broj 1. u 14. ljigi.
Jedini preostali derbi će se odigrati već u idućem 4. kolu :
Čistoća-Breza i to je ustvari to.
Teško da se netko drugi može ugurati među te 3 ekipe...  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet lis 25, 2013 8:11 am Naslov
|
|
Koliko vidim i ovo je postao moj privatni topic, jer pišem izgleda sasvim sam.Javite se, Vi igrači 14. ljige.
Ne sramite se, da vidimo Vaša razmišljanja, nedoumice, mozgalice...
Inače će mi zla Banfićka (Ib) i Izra iz Korejskog odreda za moral i čudoređe ukinuti i ovo (kao one nedužne Vitzove...)
Inače, nije upisan samo rezultat Mibex-Zet IV za 3. kolo.
Znam da je završilo 5-5, ali koliko čujem ostali su neki repovi oko te utakmice, pa bi bilo dobro da nam malo tu situaciju pojasni i voditelj 14. ljige
g.Dražen Župančić... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: pet lis 25, 2013 5:32 pm Naslov
|
|
nisi sam, samo smo se pritajili , a nebi se bas slozio da ce iduce kolo sve odlucit ima dosta ekipa ukljucujuci i vas koje bi mogle biti jako nezgodne i svakome uzet bod ako ne i 3 tako da mislim da ce biti borba do zadnjeg kola |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet lis 25, 2013 10:58 pm Naslov
|
|
Ha čuj, normalno da nebumo odmah metnuli bijele gače (bez žutih i smeđih mrlja, naravno) na štap i mahali s njima.Pogotovo ne na domačem terenu, ali sam i realan jer je to jednostavno tako.Veliko je pitanje i kako će zdravlje služiti našeg Vukija jer ipak ima 77 godina i normalno je da se stalno žali da ga nešto boli. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: sub lis 26, 2013 1:05 am Naslov
|
|
| ma ja imam osjecaj da ce se dosta ekipa dizat tokom sezone tipa ritz veterani za koje sam mislio da ce se borit za prvo mjesto i bit glavni favoriti, zet se isto pojacao srecom mi smo ih prosli nekako, tu su jos plankeri i vi a i ostale ekipe ne treba podcijenit. mislim da nece vise biti bas uvjerljivih rezultata ako ih je i bilo |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub lis 26, 2013 9:04 am Naslov
|
|
Javi kada i gdje idući tjedan igrate protiv Čistoće, pa ak budem mogao došao bi pogledati taj meč jer očekujem da bu bilo vatreno...
Riz veterani su plutajuča mina, to se slažem.Treba ih se paziti. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: sub lis 26, 2013 11:55 am Naslov
|
|
| u srijedu igramo u gostima mislim da su oni tamo negdje na radnickoj ili heinzelovoj nisam siguran |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|