SOKAZ forum
16. liga jesen 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
evo nastavili mi miroljubivo...odnosno, počeli miroljubivo jer je to bilo prvo kolo 
kad smo skužili da ne more bit 9:1 ni za jednu ekipu onda smo odlučili odigrat 5:5 tako da nam prvo kolo bude simetrično, jelte
Inače Pun Munovci su kiksali protiv elektronike, začudo! valjda će reza isto brzo.
gusto gusto!
kad smo skužili da ne more bit 9:1 ni za jednu ekipu onda smo odlučili odigrat 5:5 tako da nam prvo kolo bude simetrično, jelte
Inače Pun Munovci su kiksali protiv elektronike, začudo! valjda će reza isto brzo.
gusto gusto!
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
ah...što reći.
u petak smo se fino sjeli poslije krvave borbe i podjele bodova.
Milić je odigrao jako loše protiv mene, ali neugodna mu je ta trava u njegovoj izvedbi i malo dekoncentracije čuda radi. srećom, dekoncentracija je bila masivnija s njegove strane. (recimo jedan set je imao 10:5 pa ga izgubio mašivši 3 zicera i 2 serve! )
Dočim, protiv Čanadija i Gorana to nije griješio u takvoj mjeri i vidi se i na rezultatu.
Knezić je borac. Prvu je igrao oprezno što na žalost Goco nije iskoristio. Protiv Č-a nije imao šanse jednostavno jer je Č-u od trećeg seta sve ulazilo. I uz prasice
Al je igrao dobro.
Isto kao i prva dva seta protiv mene. Jako dobra igra u poenu, ali malo je slabije vraćao serve i fakat mu nisam dao priliku. uglavnom se morao braniti. (I očito se uvježbao u prva dva seta
)
Jer onda je počeo vraćat serve kako spada, štopao, bacao se, letio po zraku
Šta mi je sve vratio, svaka mu čast
jednostavno je ta tri seta odigrao ko u transu i zasluženo okrenuo partiju 
I na pivici poslije..." E da smo odigrali s 50% ovoga danas, ne bi bilo problema s Elektroničarima"
Očito se fakat poklopilo sve loše za Pun Munovce taj dan. Knezić im je jedini u treningu i očito se vidi da na svježinu igrat, zbilja ovisi dosta o danu. Protiv nas na nivou, protiv Elektronike debelo ispod, a iskreno, da treniraju mogli bi i puno više od sadašnjeg.
u petak smo se fino sjeli poslije krvave borbe i podjele bodova.
Milić je odigrao jako loše protiv mene, ali neugodna mu je ta trava u njegovoj izvedbi i malo dekoncentracije čuda radi. srećom, dekoncentracija je bila masivnija s njegove strane. (recimo jedan set je imao 10:5 pa ga izgubio mašivši 3 zicera i 2 serve! )
Dočim, protiv Čanadija i Gorana to nije griješio u takvoj mjeri i vidi se i na rezultatu.
Knezić je borac. Prvu je igrao oprezno što na žalost Goco nije iskoristio. Protiv Č-a nije imao šanse jednostavno jer je Č-u od trećeg seta sve ulazilo. I uz prasice
Isto kao i prva dva seta protiv mene. Jako dobra igra u poenu, ali malo je slabije vraćao serve i fakat mu nisam dao priliku. uglavnom se morao braniti. (I očito se uvježbao u prva dva seta
Jer onda je počeo vraćat serve kako spada, štopao, bacao se, letio po zraku
Šta mi je sve vratio, svaka mu čast
I na pivici poslije..." E da smo odigrali s 50% ovoga danas, ne bi bilo problema s Elektroničarima"
Očito se fakat poklopilo sve loše za Pun Munovce taj dan. Knezić im je jedini u treningu i očito se vidi da na svježinu igrat, zbilja ovisi dosta o danu. Protiv nas na nivou, protiv Elektronike debelo ispod, a iskreno, da treniraju mogli bi i puno više od sadašnjeg.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Murvaj je odigrao Dedu za pet. i u skupini je bio fakat dobar, a mene je ono rastavio na paramparčad, eto dvaput u jednom tjednu.
Jednostavno, ja njemu ležim, on meni nikako i bojim se da će ta kombinacija potrajati još jaaako dugo
Može mi bit indikator napretka - koliko poena osvojim - toliko sam bolji
Jednostavno, ja njemu ležim, on meni nikako i bojim se da će ta kombinacija potrajati još jaaako dugo
Može mi bit indikator napretka - koliko poena osvojim - toliko sam bolji
Murvaja kad ide može držat lopticu na stolu do besvjesti u svim segmentima igre
Zato ga treba zašprehavat da mu sje koncentraciju
Zato ga treba zašprehavat da mu sje koncentraciju
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
ma probao sam ga gađat u oko, al kad nosi naočale i taj mi plan propao.
čovjek je jednostavno pokriven u svim segmentima.
Nebi se čudio da nosi Kidney Protector 3000

čovjek je jednostavno pokriven u svim segmentima.
Nebi se čudio da nosi Kidney Protector 3000
mi jučer odigrali nerješeno protiv fantastične ekipe hvidrana.
Čanadi vrhunski, ja se skulirao tek u parovima. Č napravio tricu, ja jedva jedinicu i parovi.
Hvidrani zasluženo odnijeli bod, i realan je to rezultat.
Zapravo, sveukupno gledano bolji su bili sinoć i ne bi bilo nepravedno da su otišli s punim plijenom. Ali Č je fakat bio odličan, parove smo odigrali dost dobro a i Bešvir je visio 0:2 kod 4:4 u partijama pa je podjela bodova zbilja - poštena.
Momci su dobri, bit će još rezultata od njih.
Stavim rezu kad uvatim malo vremena, u gužvi sam ovih dana
Frajno, ako je tebi pri ruci, slobodno strpaj na net
vidim da su ostali rezultati već tamo i bome je gusto
Čanadi vrhunski, ja se skulirao tek u parovima. Č napravio tricu, ja jedva jedinicu i parovi.
Hvidrani zasluženo odnijeli bod, i realan je to rezultat.
Zapravo, sveukupno gledano bolji su bili sinoć i ne bi bilo nepravedno da su otišli s punim plijenom. Ali Č je fakat bio odličan, parove smo odigrali dost dobro a i Bešvir je visio 0:2 kod 4:4 u partijama pa je podjela bodova zbilja - poštena.
Momci su dobri, bit će još rezultata od njih.
Stavim rezu kad uvatim malo vremena, u gužvi sam ovih dana
Frajno, ako je tebi pri ruci, slobodno strpaj na net
vidim da su ostali rezultati već tamo i bome je gusto