| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
King
|
Postano: sri vel 27, 2008 11:19 pm Naslov
: Odgađanje utakmica |
|
|
Dakle, imam jedno pitanjce za cijenjene forumaše...
Imamo situaciju u kojoj dva igrača (od tri prijavljena) nisu u mogućnosti odigrati ligašku utakmicu zbog službenog puta. Treći igrač naravno ne može odigrati istu sam.
Kakva je praksa, da li je utakmica automatski izgubljena ako protivnici ne pristaju na odgodu ili ima načina da ih se "uvjeri" ( ) uz pomoć tijela Sokaza ili voditelja lige, te da se utakmica ipak odigra tjedan prije ili kasnije???
Jel na kraju krajeva ipak smo tu da bi igrali i rekreirali se, pa makar sa malim odmakom od redovnog rasporeda. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: sri vel 27, 2008 11:59 pm Naslov
: Re: Odgađanje utakmica |
|
|
Članak 14.
Utakmica se može odgoditi samo u slučaju obostranog sporazuma i to u pravilu najkasnije do utorka u idućem tjednu. Ukoliko jedna od momčadi ne želi odgoditi utakmicu ona se mora odigrati u tom tjednu.
E moj Kralju, sve ovisi o njihovoj dobroj volji. Zato mi imamo 8 igraća, ništa nas nemože iznenaditi  _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: čet vel 28, 2008 8:20 am Naslov
: |
|
|
Kralju,
Recite da je nakon tekme vasa 1. runda i druga ako bude nerjeseno, a drugu rundu placa izgubljeni..pa cak i da izgubite ili odigrate nerjeseno, sigurno ce te popiti barem dvije runde, sto i nije tak lose, zar ne!?
Slazem se sa svim gore sto si napisao i do sad mi nismo imali nekih vecih problema s odgodama tekmi, naravno i mi drugim ekipama izadjemo u susret ukoliko trebaju odgodu.
Iako se moze dogovoriti i neki termin prijepodnevni u subotu ili nedjelju (naravno teoretski) tako da vam se povecava broj mogucnosti.
Drzim fige da vam sve prodje dobro!
SP, Nedeljko
Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 10. liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slick
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (22:31:42) Postovi: 177 Lokacija: ZagreB
|
Postano: čet vel 28, 2008 9:31 am Naslov
: |
|
|
Sve ovisi o dobroj volji protivnika...
ako si ih dosad mazio i pazio onda nemaš problema, no ako nisi, onda si, dragi moj, nahebao  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub ožu 01, 2008 4:02 pm Naslov
|
|
| mommo (napisa): |
E moj Kralju, sve ovisi o njihovoj dobroj volji. Zato mi imamo 8 igraća, ništa nas nemože iznenaditi  |
kak igrate vama problem može biti jedino ako u zadnjem kolu ne dođete i da vam referent oduzme 5 bodova.... a i tad možda prvo mjesto u ligi nebi bilo neizvjesno  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zrinski
|
Postano: pon ožu 03, 2008 10:05 am Naslov
|
|
| rope (napisa): |
kak igrate vama problem može biti jedino ako u zadnjem kolu ne dođete i da vam referent oduzme 5 bodova.... a i tad možda prvo mjesto u ligi nebi bilo neizvjesno  |
Nisam baš siguran, liga nam je jaka, a mi baš nešto i nismo u formi.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|