| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Guga
|
Postano: sri stu 06, 2013 4:22 pm Naslov
: |
|
|
Malo mi je to čudno.Ne znam jel igral naš Palička ili je to bio njegov zli brat blizanac
Nevjerojatno je da je on bil najslabija, odnosno karika koja nedostaje  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri stu 06, 2013 10:50 pm Naslov
|
|
Ma slažem se s Ikotom u vezi igranja dan za danom ... ne stigneš se dobro odmoriti, a i malo ti se pingać popne preko glave .
Mi smo igrali 2. kolo u nedjelju, a 3. u ponedjeljak ... jedino može odgovarati vrlo mladima ili onima koji nikako ne treniraju , jer takvi mogu imati više koristi od treninga (zbog povratka osjećaja za igru) pa čak i samo dan prije meča, nego što će im smetati nagomilani umor ...
U nedjelju sam igrao , a u ponedjeljak sam se bogme već puno više okrenuo čokljanju ... u utorak mi se rigalo od pomisli na igranje , mislim da se tu dobrano radi i o psihološkom opterećenju ...
U svakom slučaju, Mikić je doista prejak za dobiti ga , samo mi se čini da su vam Sušac i Gregurić napravili previše pobjeda , bez obzira na sve drugo...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet stu 07, 2013 10:39 am Naslov
|
|
Uvjek kad smo izlazili nekom u susret obilo nam se u glavu.
Da Petre to je tako, sagoriš na prvom meču i onda ti je drugi onak naporan i psihički i fizički  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet stu 07, 2013 10:47 am Naslov
|
|
ikota, moraš znati kada reći NE.
Ima jedna zgodna knjiga, zove se "Plivati s morskim psima i pritom sačuvati živu glavu" 
Zadnja promjena: trnac; čet stu 07, 2013 11:01 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet stu 07, 2013 10:53 am Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Uvjek kad smo izlazili nekom u susret obilo nam se u glavu.
|
mislim da je to više pravilo nego izuzetak.
na žalost  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet stu 07, 2013 1:02 pm Naslov
|
|
Istina je da sam podbacio (,nisam trebal baš sve 3 izgubit) i da su dečki bili bolji.
Što prije zaboravim bolje za mene i ekipu
Sada koncentracija na HRT i da mi se takva igra više ne ponovi  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sinke72
Pridružen/a: 05. 11. 2010. (23:32:52) Postovi: 91 Lokacija: Bregana
|
Postano: pet stu 08, 2013 2:21 pm Naslov
|
|
Reanimatori - 1967 u ponedjeljak u 19.00 u Ritmu!
Nakon praktički odigrane pola sezone dozvoljavam si mali osvrt na dosad odigrano - izgleda da nam je liga jako izjednačena . Ravnopravni kandidati za prva 4 mjesta su po meni slijedeće ekipe:
Padobranci, Nezavisni sindikat SC, Plinara, HRT, Mali ali tehničari i mi (možda čak i Gavella? ). Tko će biti prvi, drugi ili treći će se odlučiti u zadnjem kolu.
Isto tako će se voditi do kraja velika borba za opstanak. Objektivno Novi Milenij je najslabiji i teško će ostati, makar do kraja igraju sa 4 ekipe iz donje polovice tablice, pa tko zna... Cure iz MTM-a su me neugodno iznenadile, očekivao sam da će biti pri vrhu, kad ono...još imaju i težak raspored do kraja pa tako skoro sigurno ispadaju.
A Rugvica, EL-TO, 1967 i vjerojatno Gavella (isto težak raspored!) će do zadnjeg kola voditi ravnopravnu borbu za osmu poziciju.
Eto, tolko od mene, pozdrav svima!  _________________ Otkako radim na više razboja, osjećam se kao višestruki razbojnik. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pon stu 11, 2013 3:07 pm Naslov
|
|
7. kolo
Padobranci vs HRT sreda 20. 11. u 19h dvorana MERIX na Velesajmu _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
sinke72
|
Postano: uto stu 12, 2013 12:32 am Naslov
|
|
Pobjeda!!! Teško izborena, ali vrlo važna.
Meč je bio za infarkt. Puno teže nego što sam mislio smo nekako došli do pobjede. Dečki iz 1967 uopće nisu bili loši, borili su se do kraja, dali sve od sebe. Nažalost nedostaje im treninga i to se vidi u igri.
Caharija je odigrao taktički izvrsno prva dva meča , dominirao u igri, pogađao sve ulaze forhendom, ali protiv mene mu je stalo skroz, bio je predefanzivan i nametnuo sam mu svoj ritam. Smiljanić je pak nakon dvije slabije partije odigrao izvanredno protiv Dinka i okrenuo meč (stigao 10:6 u drugom setu pa odigrao u transu do kraja meča). Čudić je pak puno oscilirao u sva tri meča, protiv mene u trećem setu propustio vodstva 7:0,9:3 i 10:4, a protiv Mladena u zadnjem pojedinačnom meču kod ukupnog skora 4:4 ispustio vodstvo 10:6 u prvom i 10:8 u trećem setu te prelako izgubio u tri seta. Dinka danas nije išlo ali je zato Mladen potegnuo i napravio dvicu. Parovi su bili formalnost, dečki su odigrali u nestandardnoj postavi jer je Caharija otišao na posao, pa smo Mladen i ja relativno lako došli do pobjede.
Nakon meča smo se u ugodnoj atmosferi dvorane Ritmo svi skupa podružili uz naravno neizbježnu
Na kraju ostaje veliko zadovoljstvo ovom teško izborenom pobjedom. Dečkima iz 1967.-e želim puno sreće u slijedećim mečevima, i da uspiju izboriti opstanak jer to po kvaliteti zaslužuju.  _________________ Otkako radim na više razboja, osjećam se kao višestruki razbojnik. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: uto stu 12, 2013 11:12 am Naslov
|
|
Da Sinke dečki su sasvim OK igrački i ljudski. Mislim da bu oni još otkidali bodove "favoritima"  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri stu 13, 2013 3:28 pm Naslov
|
|
HRT me malo iznenadio, a EL-TO puno
Čestitke dečkima iz toplane  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
sinke72
|
Postano: sri stu 13, 2013 7:38 pm Naslov
|
|
Ikota, nije to iznenađenje
Vratio im se izgleda prvi igrač Ivezić koji čini se može dobit tricu protiv svakog u našoj ligi. U najjačem sastavu (Ivezić, Zoretić, Belošević) EL-TO pobjeđuje u svim preostalim utakmicama i ide dalje u višu ligu!
Zato moram korigirat svoju prognozu: za prva 4 mjesta borit će se Padobranci, Plinara, SC, EL-TO i Reanimatori! Mislim da HRT nema previše šansi jer startaju svaku tekmu sa 0-3 a Vukelić dosta oscilira u formi.
Mi idemo korak po korak pa kaj bude... slijedeći je na redu meč sa liderima lige Plinarom. Jedno je sigurno: nema predaje!  _________________ Otkako radim na više razboja, osjećam se kao višestruki razbojnik. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned stu 17, 2013 4:28 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | HRT me malo iznenadio, a EL-TO puno
Čestitke dečkima iz toplane  |
Ikota daj baci malo procjenu krajnjeg poretka u vašoj ligi.
Interesira me tvoj pogled na stanje stvari i gdje vidiš Vašu ekipu... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: ned stu 17, 2013 8:45 pm Naslov
|
|
Vidim nas na 3. mjestu.
1. Nez sindikat
2. Plinara
3. Padobranci
4. Reanimatori
5. Hrt
6. Gavella
...
Od 3. do 5. mjesta ove tri ekipe, ja se nadam ovom poretku, a može biti i drugačije.
Puno ovisi kod plinaraca dali bu g. Pospiš igral sve do kraja a kod sindikata mikić.
Nama puno znaći kak bumo odigrali u sredu sa hrtom i sa plinarcima, kadbi iz te dve tekme izvukli bod bili bi onda blizu trećeg mjesta pod pretpostvkom da bu mo ostale tekme dobili. Sve u svemu još je rano za bilo kakve kalkulacije  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned stu 17, 2013 9:03 pm Naslov
|
|
Znači ciljaš na 14. ligu.
Ja se nadam da ispali ne bumo, a za nešto više se treba još dobro oznojiti i naravno da nam Vuki bude zdrav i u formi.Ima dosta podjednakih ekipa i stvarno može prevagnuti na nekoliko strana.Tko zna, možda se fakat vidimo za stolom na proljeće u istoj ligi  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pon stu 18, 2013 12:40 pm Naslov
|
|
Za kad su dogovorene tekme 7. kola????
nitko niš ovdje ne trkelja  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon stu 18, 2013 1:38 pm Naslov
|
|
Vidiš ikota da ta liga ništa ne valja.
Vi se lijepo nama vratite u 17-tu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon stu 18, 2013 1:44 pm Naslov
|
|
kako smo krenuli u ovoj sezoni, ma i mi se vratimo iz 16te  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: pon stu 18, 2013 1:45 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | kako smo krenuli u ovoj sezoni, ma i mi se vratimo iz 16te  |
Čekaj čekaj Dren. Ima tu boljih kandidata za takve opcije _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon stu 18, 2013 1:46 pm Naslov
|
|
ma dva su mjesta brate, nema problema  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|