SOKAZ forum
14. liga, jesen 2013
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- ghostbuster
14. liga , JESEN 2013.
Još malo i biti će mali derbi .

- ghostbuster
14. liga , JESEN 2013.
Sve treba gledati na ovaj način.... 
Svaka čast dečkima iz Mibexa 
Dobili su Čistoću 6-4, i to je po meni ipak poprilično iznenaďenje.
Ne znam šta se dešava s g.Mikulcem, ali ovo mu je već 6. uzastopni singl poraz ???
Sada se situacija dosta komplicira i siguran sam da nekoliko ekipa vidi svoju šansu u borbi za 2. mjesto (bez obzira šta pričali dečki iz Breze, siguran sam da će biti 1.)
Dobili su Čistoću 6-4, i to je po meni ipak poprilično iznenaďenje.
Ne znam šta se dešava s g.Mikulcem, ali ovo mu je već 6. uzastopni singl poraz ???
Sada se situacija dosta komplicira i siguran sam da nekoliko ekipa vidi svoju šansu u borbi za 2. mjesto (bez obzira šta pričali dečki iz Breze, siguran sam da će biti 1.)
The Only Way Is Up...rutinski
- ghostbuster
Totalni štrajk, a meni je dojadilo da se dopisujem sam sa sobom, pa tu i tamo napišem nešto pod neku drugu ligu.dtrnski je napisao/la:Guga, što je s tvojom ligom? Štrajk?
Sve u svemu i ta mi volja polako slabi, pa se polako, ali sigurno pretvaram samo u čitatelja.
Nema dovoljno polemiziranja, rasturanja pitanjima, nego samo grupiranja (kak bi Maminjo) rekel, tak da mi je to žalosno
Zet - Riz odašiljači ars art 4-6
Ajde dobro, igrali smo dobro i zasluženo dobili.
Parove smo odigrali u revijalnom tonu, u rezervnoj postavi, jer je već bilo 3-6
Vuki 3-0
Guga 2-1
Piha 1-2
Par Guga, Piha 0-1
ustvari nije bilo drame, jer smo vodili cijelo vrijeme.Naravno da se moglo zakomplicirati jer je bilo i par gustih mečeva.Ali ti gusti mečevi su se raspodijelili jednako na obje strane, a mi smo ipak imali par čistih pobjeda, tako da mislim da smo pobijedili sasvim zasluženo.Biti će velike borbe do kraja, napravili smo dosta, ali moramo i dalje gristi
Ajde dobro, igrali smo dobro i zasluženo dobili.
Parove smo odigrali u revijalnom tonu, u rezervnoj postavi, jer je već bilo 3-6
Vuki 3-0
Guga 2-1
Piha 1-2
Par Guga, Piha 0-1
ustvari nije bilo drame, jer smo vodili cijelo vrijeme.Naravno da se moglo zakomplicirati jer je bilo i par gustih mečeva.Ali ti gusti mečevi su se raspodijelili jednako na obje strane, a mi smo ipak imali par čistih pobjeda, tako da mislim da smo pobijedili sasvim zasluženo.Biti će velike borbe do kraja, napravili smo dosta, ali moramo i dalje gristi
Sada se stidljivo javljaju i apetiti za prolazad dalje
Dalek je i trnovit put, pa prvo moramo skočiti i onda reći hop, ali nije loše...
Dalek je i trnovit put, pa prvo moramo skočiti i onda reći hop, ali nije loše...
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pet stu 15, 2013 8:43 am, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo Guga
Eto vas pri samom vrhu
Btw, mogli bi druge subot, dok si na g.o. nekakav frendovski meč dogovorit. Kaj veliš? Igraju li tvoji subotom u 14 pingač? Ak ne onda sini , da odigras malo sa Mikloškom i Puhovskim, a ja sam osjetil tvoj reket
Eto vas pri samom vrhu
Btw, mogli bi druge subot, dok si na g.o. nekakav frendovski meč dogovorit. Kaj veliš? Igraju li tvoji subotom u 14 pingač? Ak ne onda sini , da odigras malo sa Mikloškom i Puhovskim, a ja sam osjetil tvoj reket
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Može, bumo se dogovorili za prijateljski meč.
Nažalost, Vuki živi jako daleko (30 km izvan Zagreba) pa sigurno nebu igral jer dolazi samo na tekme.
On ima doma stol i robota, pa trenira sam...šteta, jer bi Vam to sigurno bilo interesantno odigrati s njim.
Budemo si nas dva (Piha i ja) doveli trećeg igrača, neko pojačanje hehe, pa bu sigurno dobar meč.
Inače, s Puhom sam već igrao 2 puta, jedino me zanima Mikloška (ti mi isto nisi zanimljiv
).
Kaj se reketa tiče, ''probao si moj stari reket'', a ovo je sada nova igra, novi reket pa bumo vidli...
Nažalost, Vuki živi jako daleko (30 km izvan Zagreba) pa sigurno nebu igral jer dolazi samo na tekme.
On ima doma stol i robota, pa trenira sam...šteta, jer bi Vam to sigurno bilo interesantno odigrati s njim.
Budemo si nas dva (Piha i ja) doveli trećeg igrača, neko pojačanje hehe, pa bu sigurno dobar meč.
Inače, s Puhom sam već igrao 2 puta, jedino me zanima Mikloška (ti mi isto nisi zanimljiv
Kaj se reketa tiče, ''probao si moj stari reket'', a ovo je sada nova igra, novi reket pa bumo vidli...
Poduzeti ćemo sve, samo da njega i njegovu nezgodnu ekipu ne sretnemo za stolom u idućoj polusezoni.Pošto nekak imam špurijus da bu Ikota zgrabil 2. mjesto, pa to znači da buju išli 2 lige gore - u 13. ljigu.U tom slučaju bi i mi morali biti 2. (naravno, ako čemo uopće biti meďu prve 4 ekipe), što je jako, jako, jako, jaaaaako težak zadatak