16. liga jesen 2013.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Saša

#41 Post Postao/la Saša »

Dren je napisao/la: Hvidrani zasluženo odnijeli bod, i realan je to rezultat.
Slažem se sa svime što si napisao. :s: Nemam što za dodati. Osim što smatram da smo nastavili borbu :pivo: na šanku da bi vas tamo pobijedili ;) .
Meč je bio odličan . Nismo mi ni mislili da se možemo vaditi na Bridževcima te je remi pošten i realan rezultat.
Mi smo u stvari nastavili u istom tonu kao i svaku tekmu ove sezone. Odlučivali parovi. Ili smo se borili za pobjedu ili neriješenu i svih 6 puta pljuga :mad: :mad: :mad: .
Nema veze liga je zaista jaka, zanimljiva i izjednačena :top: .
Nema druge nego reket u ruke i trenkanje.
Još uvijek smo fenjeraši :( , ali nema predaje. HVIDR-a Dubrava ide dalje :lux: .
Let the force be with you
trnac

#42 Post Postao/la trnac »

Bravo Hvidra! :top: :s:

Premda su odigrali neriješeno, super je to rezultat kada je sa druge strane odlična ekipa Bridževaca.

Saši :s:
Ipak je okrenuo 0:2 protiv uvijek neugodnog Dremela (valjda je on igrao).
Dren

#43 Post Postao/la Dren »

ma Goc i ja smo fakat igrali loše jučer :brukica:

tako da ovo "odlična ekipa bridževaca" se svelo samo na odličan one man show Čanadija :cerek:

Al Hvidrani su bili ljudine i jedino su protiv Čanadija koji je bio raspoložen - igrali punom snagom. Tu su spušili. :B:
A protiv Goce i mene - kad su vidili u kakvom smo stanju (Goco je dovozio direkt na tekmu s druge strane Balkana, srknuo kavu i stao za stol :s: ) odigrali su s respektom i dali nam nekih bodova. Saša mi čak i meč poklonio :s: :s: :s:
Tako da je bilo napeto. Vrhunske izmjene u Č-ovim mečevima, po jedna dvije sa svake strane u ostalima (čist da se pokaže da se ima potencijala :top: )
Šteta što su ovi ostali Ritmičari nam maznuli svo vino pa nismo na kraju uspjeli "pristojno zalit" :D
Al bit će, već je pao dogovor :D :D :D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Guga
Kontakt:

#44 Post Postao/la Guga »

Vidim da mi je Orkis totalno u banani, iako se moj prijatelj Gostimir bori ko lav, ali zato Kipčić ima izgleda radijus kretanja kao kip :zubo:
The Only Way Is Up...rutinski
Dren

#45 Post Postao/la Dren »

evo i Hvidrani napokon osvojili 3 boda :s: :s: :s:

i ono, situacija je napeta!

kako stvari stoje, ako ćemo nešto prognozirat za ostatak ovog kola, iako će bit gužvovito, ipak prednost (i tri boda) bi dao ekipama intertrade, vodoopskrba i pun mun. mladost - bkr je totalno neizvjesna, ovisi o raspoloženju.
Al znat ćete večeras ili sutra ujutro jer danas igramo ;)

u tom svjetlu, čisto je nezahvalno prognozirati. Al da vidimo.
Dakle izdvojit će se 3 ekipe koje bježe više od jedne pobjede (Nezgode, Intertrade i Vodopskrba, al pušu im za vrat Pun Mun, Vidre, Mladost i BKR.
5 ekipa je u tri boda u borbi za ostanak u ligi i to je ono turbo čupavo.
Dodatno, i ovi koji su u igri za četvrto mjesto su uglavnom samo 3 boda ispred većine boraca za ostanak i lako mogu za kolo dva bit na njihovom mjestu. Pogotovo jer igraju međusobno.

Auuu, bit će napeto do samog kraja na svim frontama :cerek:

Što je i očekivano s obzirom na izjednačenost. Naime tu smo ubjedljivo prvi u sokazu:
1. 16. 3.7630
2. 6. 3.6840
3. 12. 3.5950
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
grza

#46 Post Postao/la grza »

Dren, moram te malo razocarati oko prognoza, moja deca su ipak navukla 5-5 protiv Intertrade ekipe, da sam ja nekog vraga odigral tu vecer bi nekaj bilo ali mi je glupo sada previse odmicati od svog scora pa da je jos i maknem s dna rang liste lige :top:
trnac

#47 Post Postao/la trnac »

Ne znam ima li kakve veze što sam neki dan našpotal Kipčića i što me našamarao nekoliko partija, ali počel je igrati. :zubo: :cheer:

Ajmo ORKIS!

Nekoliko su puta bili na korak, koračić, ali dečki iz Dubrave tek su jučer osjetili slast pobjede u šesnaestoj. Da ste samo vidjeli ta sretna i nasmijana lica :zubo: :s: :top:

Ajmo HVIDR-a Dubrava!
Dren

#48 Post Postao/la Dren »

to ti je naslada prognoziranja.
jedini neizvjestan meč koji sam prognozirao - bio sve samo ne neizvjestan. :rofl:
Mladastaši ko mladići, kreću se ko zvrkovi - natamburali nas sve u šesnaest.
Al su nas poslije tješili pivom :s:
Šteta što je Goc morao bježat doma, baš smo se fino podružili!

Čestitke boljima ovaj put i bome svaka čast i aquašopu i orkisu na jako vrijednim bodovima.
Sad se bome zagužvalo još i gore. Kao što smo i mislili na početku sezone, mi ćemo opako visiti u ovoj ligi iako zbog izjednačenosti još uvijek kandidiramo za prolaz gore.
Doduše imamo težak raspored - dvije ekipe koje su u usponu (akvašop i orkis) i dvije možda čak i najjače. sve nekko predumjevam da ćemo se prije čupat da ostanemo nego borit za prolaz :zubo:
trnac

#49 Post Postao/la trnac »

Nezgode nikome ne prepuštaju bodove :s:

Pa tako ni simpatičnoj ekipi Amaciza.
trnac

#50 Post Postao/la trnac »

Moji susjedi iz HVIDR-a Dubrave su se doveli u nezavidnu poziciju. :(
Saša

#51 Post Postao/la Saša »

Da Dražene,no ima još 3 kola...
.... da padnemo još i niže
trnac

#52 Post Postao/la trnac »

Da bacimo copriju, može? :zubo:

Protiv Amaciza uzmete sva 3 boda, a protiv Pun Muna u zadnjem kolu bod. Zadnje kolo, Pun Mun neće biti motiviran jer će biti čvrsto u sredini tablice. To je ukupno 10 bodova.

Amaciz dobije Aquashop, a izgubi od Mladostaša, isto 10 bodova.

Aquashop dobije Elektroničare, ali gubi od Bridževaca i Luga. Opet 10 bodova.

Na koncu su tri ekipe s 10 bodova, gleda se njihov međusobni omjer.
Hvidra ima 4 boda (3 od Amaciza i 1 od Aque), Amaciz ima 3 boda (od Aque) i Aqua ima 1 bod od Hvidre.
Na koncu ste 9. i 99,99% ostajete u lizi.

:lux:

P.S. Šansa da se ovako nešto poklopi je 0,01% :zubo:
Saša

#53 Post Postao/la Saša »

A pazi ovo:
Mi izgubimo sve do kraja pa zovemo preko baba i stričeva hrvatski olimpijski odbor i stolnoteniski savez i oni proglasi ovu sezonu nevažećom i na proljeće sve isponova.

Samo tako se možemo izvući kako igram ovu sezonu. Dejan i Vanja imaju odlične rezultate ali zato ja ne mogu ni samomg sebe pobijediti.
Ok slažem se, da je ipak rješenje reket u ruke te nešto loptica i u podrum ili na velesajam i trenkanje.
Dren

#54 Post Postao/la Dren »

Mi morašmo odgodit tekmu s aquashopom. Nisu mogli četvrtak i danas, što smo nudili, pa smo probali dogovorit sutra, al iako je to bilo izgledno, na kraju se poklopilo brdo problema kod nas i ne možemo nikako.

Probat ćemo što prije dogovorit s Vodoopskrbom tako da utisnemo nekako tu tekmu s aquashopom u slijedeći tjedan. Ipak se radi o zadnjim kolima i trebalo bi to odradit u skladu s pravilima.

Što se tiće situacije na tablici...ja se nadam da ćemo mi bezbrižno završiti sezonu, ali bome u padu smo forme (osobito ja) i bit će sve samo ne jednostavno opstati. Pogotovo kad se pogleda raspored.
Naravno, uz dobru igru, (recimo 4 pobjede do kraja :rofl: ) možemo i do drugog mjesta...al ne čini mi se to turbo izglednim scenarijem :D
Saša

#55 Post Postao/la Saša »

A kad kartaši sa ritmom (Bridž Klub Ritmo) igraju sa vodenim ekipama ( Aquashopom i Vodoopskrbom)?

Ma nisam ti Drene htio postati pm da vide i drugi a znam da ćeš mi odgovoriti. Ti si jednostavno takav i imaš to u sebi. Pozdrav.
Mi igramo u četvrtak u Novom Zagrebu sa ekipom AMACIZ III., Dvorana STK Novi Zagreb-Feniks.
S obzirom kako se borimo za bodove koji život znače svoj dolazak je najavilo nekoliko stotina navijača naoružanih navijačkim rekvizitima ;).
trnac

#56 Post Postao/la trnac »

Ako ne zaboravim od silnog uzbuđenja nakon što nas Lima :tuctuc: :bike: možda i svratim :)

Baš bi volio vidjeti kakvi ste na pravom meču.
Saša

#57 Post Postao/la Saša »

You are more than welcome my friend.

Ali s obzirom na veliku jagmu za preostalim kartama molim te da mi javiš unaprijed pa da ti jednu kartu za VIP ložu (švedski stol, hostese...) sačuvam.
Saša

#58 Post Postao/la Saša »

kakva to muke Drena muče kad mi još nije odgovorio.
Nadam se da je sve ok.

Javi se.
Pale
Kontakt:

#59 Post Postao/la Pale »

Briđ vs aquashop igra mi se ćini u petak. Dan poslje četvrtka i dan prije subotse :rofl:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
trnac

#60 Post Postao/la trnac »

Nitko ni riječi o tome kako su Punmunovci mrknuli Nezgodama 3 boda?
:s:
Odgovorite