|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Guga
|
Postano: ned stu 17, 2013 3:37 pm Naslov
: |
|
|
Auuuuuuu, kaj bu bilo napeto u idučim kolima 13.-te ljige
Skoro nitko od prve 4 ekipe nije igrao meďusobno, pa slijedi derbi za derbijem.
Moglo bi biti i velikih promjena na tablici ako neka ekipa neće igrati u punom sastavu, ili neće svi igrači biti u punoj formi jer bi netko mogao zaredati s porazima i u tom slučaju dobar plasman - papa...
Sada će se vidjeti tko su "talentirani stolno-teniski dječaćići", a tko su "velki dečki s big balls (velkim jajcima)".
Inače, pouzdano znam da je Vjeko Nemec nabavio specijalno za ovih nekoliko utakmica najnoviji model Ray Ban - "snajper, anti-fog" naočala, da ne bi bilo zamagljivanja i da savršeno vidi lopticu, i ima potpuno surove i neuobičajene metode treniranja.
Nešto slično kao Stallone u prvom nastavku Rockya.
Ima kantu loptica i gaďa svinjsku polovicu koja visi na kuki za meso sve dok iz nje ne procuri krv u potocima.Posebno je specijalizirao pogotke u oko svinjske polovice, a za to su takoďer zaslužne Snajper naočale, jer mjesto na koje se fokusira - pogaďa bez problema.Osim toga, vidio sam ga neki dan kako trči po nasipu, s omanjim balvanom na ramenima.Kivač-Japanac je izbrusil rub svog reketa tako da je oštar ko samurajski mač (zbog manjeg otpora zraka pri zamahivanju) i brije se s njim kad mu je prazna baterija u aparatu za brijanje.Siguran sam da i ostali igrači iz prve 4 ekipe ne spavaju, nego isto tako "bruse" svoje vještine i smišljaju lukavštine kako nadigrati velike im protivnike.
Zato bi bilo lijepo da recimo napišete za mečeve :
Operator-Feniks
Feniks-Knežijanec
Knežijanec-Tvz
kada, tko, s kim, gdje, kako i zašto budu igrali da možda navratimo i pogledamo rasplet  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
japanac
|
Postano: ned stu 17, 2013 6:37 pm Naslov
|
|
Guga , kaj se tiće Knežijanaca buš dobil informaciju o danu i satu dvoboja , lokaciju znaš -kod OK Korala  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Gregor
|
Postano: uto stu 19, 2013 10:08 am Naslov
|
|
Čestitke bivšem gazdi Guardioli! Vidim to se praši na sve strane, izgleda da čim nema pritiska sa strane od zeta da se bolje igra.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
japanac
|
Postano: uto stu 19, 2013 12:00 pm Naslov
|
|
Je , je , si u pravu ali vidim da je Štef nastavio mojim putem  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
japanac
|
Postano: pet stu 22, 2013 8:30 am Naslov
|
|
Knežijanci riješili "donji dom" lige , ostaje sredina i gornji dom . Svaka tekma bu derby , baš si guštam . Prvi su polismeni , dobro znani , sa svojim Mirkom CRO Radmanom . Slijedeća četiri kola počinje ono pravo
Vidim da su Operatori čupali pobjedu sa TVZ , niko ništa ne bu poklonil , za sve se treba izboriti . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: pet stu 22, 2013 11:58 am Naslov
|
|
Svaka čast Knežijanci.
Jedino mi nije jasno kak vam i OPERATORI spadaju u donji dom ?!?!?!
Jučer je bilo čupavo protiv TVZ, ali mislim da smo osigurali najmanje drugo mjesto u ligi.
Naš TERMINATOR je No1 u ligi.
POZZZ škvadri 13 lige. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
japanac
|
Postano: pet stu 22, 2013 1:29 pm Naslov
|
|
"Donji dom" je korišten u skladu sa trenutnim položajem ekipa na tablici lige ( naravno da Operatori tu ne spadaju ) , a Operatori su moji favoriti za osvajanje 1. mjesta . Mislim da bu tekma sa Feniksom odlučujuća , a kako ste na domaćem terenu - zna se  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
japanac
|
Postano: sri stu 27, 2013 12:03 pm Naslov
|
|
Knežijanci nastavljaju zacrtanim putem , uzet sklap polismenima ( mada je Gabrić pružao dostojan otpor ) . Tekma predvidljiva , Mirko nepobjediv iako ga je Goran imao u matu , ali ....bar se vratilo kroz pobjedu u paru . Zaboravi na Mirka i sredi ostale čokljavce , formula za pobijediti polismene .
Slijedeće kolo kontra TZV , počinje borba za neku od kanti  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri stu 27, 2013 1:35 pm Naslov
|
|
Biti će žestoke borbe. 4 ekipe su se značajno odvojile, a samo su 3 pehara.
Tko će otpasti?
OPERATOR II.
STK KNEŽIJANAC II.
TVZ
STK NOVI ZAGREB-FENIKS |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri stu 27, 2013 1:44 pm Naslov
|
|
Moje skromno mišljenje tek tolko da se piše
1.STK NOVI ZAGREB-FENIKS
2.OPERATOR II.
3.STK KNEŽIJANAC II.
4.TVZ
Mislim da N.Z. ima prednost jer ulazi u svaki meč zahvaljujući Nemecu sa 3:0 a ostala 2 igrača su dovoljno dobra da naprave jedinicu svaki, a parovi opet prednost Nemecu.
Operator neznam , ali znam Knežijac, tak da mislim da bu ovak, mada bi mi bilo draže da Knežijac bude 2.
TZV Cvitaš i mladi kosovac su (barem mislim)pre slabi da ikoga gore ugroze, a trećeg im neznam pa im zato eto 4. mjesto Dobro možda Knežijac
G. Kivač Pokorno javljam da bi Padobranci s "Vašom" ekipom odigrali jedan prijateljski meč poslije jesenskog dijela  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri stu 27, 2013 2:01 pm Naslov
|
|
Za Novi Zagreb je realno stanje drugačije.
Nemec radi 3, Cvitković ne bi smio "omanuti" više od jednom kako bi u parovima lovili 3 boda. Njihova tri treća igrača imaju dvije pobjede i nije realno očekivati da nose bod u direktnoj borbi s konkurentima za prve tri pozicije.
Ostalo stoji, Knežijanci će s TVZ-om voditi borbu za 3. mjesto, a Novi Zagreb s Operatorom za 1. mjesto. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri stu 27, 2013 2:04 pm Naslov
|
|
Da imaš pravo onaj dečko (Kvaternik) više ne igra tako da im je Hajro daleko najslabija karika. Al dobro... bumo vidli, kak bi rekli slepci  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
agent_zero
Pridružen/a: 28. 11. 2010. (13:06:04) Postovi: 236 Lokacija: Bliski sjever
|
Postano: čet stu 28, 2013 2:27 pm Naslov
|
|
knežijanac može biti drugi samo ako sve do kraja pobjede, a operator izgubi od novog zagreba i kiksa negdje u zadnja dva kola s pešćenicom i igromatom. knežijanci su super momci, ali stvarno ne vidim kako bi se to sve moglo poklopiti
a što se tiče operatora i novog zagreba, sve bu se saznalo večeras. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
japanac
|
Postano: čet stu 28, 2013 2:45 pm Naslov
|
|
Knežijancima je na početku sezone bio cilj osvojiti mjesto koje vodi u višu ligu , što je za sada i izgledno ( mada i Igepa ima o tome nešto kazati), ako se potrefi neka kanta to bu samo bonus . No , danas je pravi derby , a na muci se poznaju junaci .Tipujem znak 1. Razmišljanja o zadnja tri kola su svakojaka , svako kolo može donijete korekcije na dolje ili na gore .
Nama je slijedeće kolo sa TVZ (jako važno kolo), pa zatim Igepa (jako važno kolo) i na kraju šećer , NZ Feniks ( možda prevažno kolo) . Da nam nebu dosadno , sigurno nebu . Svima puno sreće cheer:
Za Ikotu - računajte na prijateljsku tekmu , se budemo čuli . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: čet stu 28, 2013 3:27 pm Naslov
|
|
 _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: pet stu 29, 2013 11:31 am Naslov
|
|
[quote="Ikota"]Moje skromno mišljenje tek tolko da se piše
1.STK NOVI ZAGREB-FENIKS
2.OPERATOR II.
3.STK KNEŽIJANAC II.
4.TVZ
Izgleda da ti računica baš ne stoji.
Naime Svaka čast NEMECU. Po meni najjači igrać lige.
No ne može on nadoknaditi u pojedinačnim utakmicama koliko HAJRO može zeznuti. (govorim o broju setova). NEMEC I HAJRO protiv bilo koje ekipe koja drži do sebe, rezultat 3:3 ali protivnik ima više dobijenih setova.
Dakle sve u biti ovisi o CVITKOVIĆU.
NApominjem da svi koji kuže pingić znaju kako u slučaju iole podjednakih parova ne pobjeđuje onaj par koji ima najjačeg igrača parova, već gubi onaj koji ima najslabijeg igrača parova.
Uskoro pogledajte zapisnik sa utakmice pa komentirajte. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: pet stu 29, 2013 11:38 am Naslov
|
|
Evo jučer smo odigrali protiv Operatera II. Momci su definitivno najjača momčad koju smo imali priliku susresti, 3 jako jaka igrača daleko iznad lige u kojoj igraju. Meč je bio napet, uzbudljiv, i neizvjestan, i odlučen je u 3 meča koja su išla u 5 setova, jedan na našu stranu i 2 na njihovu, tako da su na kraju zasluženo slavili 6:4, čestitam im na tome i želim svu sreću u višim ligama.
Ali ipak, ne bih ja bio ja da se ne osvrnem na neke stvari. Dakle, mi smo jučer dogovorili zaostalu utakmicu protiv Autopraone Ritmo iz 7. kola. Kad sam došao na tu utakmicu u domaću dvoranu, Safić nas je pitao kad možemo s Operaterom igrat, i kad smo se dogovorili išao ih je zvat da bismo saznali da oni nas čekaju na PMF-u. Naravno, tu sad dolazi dio mojariječ protiv tvoje riječ, jer je Safić nama tvrdio da je zadnja ponuda bila srijeda, a Operator da je meč dogovoren za četvrtak. ja ovo ne mogu komentirati objektivno, čak sam možda sklon tome da je Safić napravio pogrešku, ali kad smo već bili u takvoj situaciji, zanima me zašto su Operativci kategorično odbili zamolbu da se odgodi meč i postavili ultimatum da : ili dođemo u 10h, ili će sastaviti ili predati zapisnik. Čak ni ne mislim da su oni bili u nekoj prednosti zbog toga što smo mi imali već tekmu taj dan jer su i oni igrali gore 2h, niti kažem da bi mi dobili meč da smo igrali idući tjedan, tako da me jedino taj postupak malo začudio, pogotovo kad se usporedi s odličnim dečkima iz ritma koji su rekli da smo im samo trebali reć i da bi se oni samo pokupili (iako su došli preko pola grada do naše dvorane).
Meč je inače bio sasvim korektan i borben, vidjelo se da je i jednoj i drugoj strani stalo do rezultata, ali također se vrlo dobro vidjelo da je Koritar čovjek koji je premazan svim mastima, stalno remeti koncentraciju protivnicima upadicama izmedu poena i setova, smeta mu ako netko stoji a ne sjedi na stolici i servira vidljivo iz ruke i još tu servu skriva.
Eto, toliko od mene, još jednom čestitke Operatoru, bili su bolji i zasluženo pobjedili. _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov
Zadnja promjena: mistreaver; pet stu 29, 2013 12:13 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet stu 29, 2013 12:03 pm Naslov
|
|
Hm... svaka čast jednima i drugima . Imaju oni i malo sreće , koja je uvijek potrebna za veliki rezultat . Kada su igrali protiv TVZ-a Cvitaš je igrao s nekim čokljogumama, obzirom da mu se jedna guma raspala (a druga je već bila dosta loša), a nove gume nije kupio na vrijeme, stavio sam mu neke koje je imao tek tako da ima s čime odigrati meč ...
Na kraju je od Vujasića izgubio u 5 setova (gusto ) i parove u pet setova... ... a sveukupni rezultat 6:4 za Operator .
Inače, vidio sam Vujasića kako igra na DEDI , igra čovjek k'o zmaj , svi vi trebate ići u više lige, a tako će i biti!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pet stu 29, 2013 12:07 pm Naslov
|
|
O susretu protiv istih u zimskom kupu 2012. bi i Šibenčani imali štošta za ispričat ( a tada se radilo o susretu 16. lige protiv 5. )  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: pet stu 29, 2013 12:23 pm Naslov
|
|
Ne mogu a da vam ne kažem recept za dobijanje masti s kojom se trebate premazati da bi postali provokator i pol.
PROVOKACIJA 1:U dvorani gdje oko stola na kojem se igra utakmica imate 60 praznih stolica zamolite nekoga da sjedne a ne da se šetka po dvorani. (pogotovo ako je u pitanju tvoj igrač iz tvoje ekipe....e to boli)
PROVOKACIJA 2: Zamolite nekoga da ne briše ruku u zid čitaonice na fakultetu i još mu ponudite svoj ručnik. (vjerojatno ljudi i doma brišu ruke po zidovima a ne u krpu ili ručnik.)
PROVOKACIJA 3: Nemojte se ljutiti kad protivnik pogodi rub mereže ili stola.(kad ste kuler ili čak pohvalite precizan udarac protivnik skroz poludi.)
Jedan stari igrač sokaza rekao je kako u životu nije pobijedio zato jer je bio bolji.
Protivnik je uvijek gubio iz nekih drugih razloga. Stare gume, loše svjetlo, bolest, provociranje, sklizak pod ......
Dečki, super ste škvadra, ali morate prihvatit da se na sreću može dobiti jedan set, možda i jedna partija, ali razmislite može li se dobiti sve na sreću ili treba i znanja ?!?! Za sada nam je prosjek po utkamici 8:2 , pa jeli moguće da imamo toliko sreće??
I shvatite svi mi imamo neke druge brige u životu, a ovo nam treba biti razonoda i druženje.
Zadnja promjena: vjeverko; pet stu 29, 2013 12:51 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|