SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Spinlord i Sauer & Tröger
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
cvijo

PostPostano: čet stu 21, 2013 1:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
...sad vec mogu postopat jak spin po paraleli i tugo me skoro pa vise ne moze probit po bekendu...jucer je srki plako nakon 3:0 i reko da maknem to go...no Laughing Very Happy ROFL

Meni se ne čini mudro vući jak spin na travu... nego opaliti "čistu" bombu. Kaj veliš Ledeni, bi to prošlo? Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: čet stu 21, 2013 1:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma kaakvi, pa šta ti je Pfff nemoj to igrat! No no

Crying
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Topspin

PostPostano: čet stu 21, 2013 2:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman ne spominje svoje novo drvo, a upravo njemu pripisujem njegove bolje igre Thumbs up .

Usporio je igru (sa bekendom), i forhendom može pokrivati gotovo čitav stol, a poznato je kakav forhend ima Klanja se .
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Iceman

PostPostano: čet stu 21, 2013 3:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

cvijo, ti suti, tko je vidio zabijat sve i sa forhenda i sa bekenda i ne vuc spin Zubo nakaradna igra Zubo
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
cvijo

PostPostano: čet stu 21, 2013 3:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Je, kak bi Hrga rekao, retardirano! Very Happy
[Vrh]
55

PostPostano: čet pro 12, 2013 12:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Alo Iceman! Thumbs up Prođe još nekakvih mjesec dana da igraš s Hellfireom... Rolling Eyes ... pa kakvi su ti sada dojmovi? Misli
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: čet pro 12, 2013 1:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo ja cu napisati dojam kako mi je bilo igrati protiv njegove trave. guma mu vraca loptu na stol. to je to. Very Happy prigovorio sam mu nakon meca da mu nije nesto zajebana ta travuljaga, pa je odgovorio da mu je dosta da moze s njom vratiti loptu na stol dovoljno neugodno da ostane u poenu, tako da moze doci do svog forhenda. i u pravu je, tako nam se i partija odigrala - travom stavlja na stol dok se ne izvuce i izraketira s forhendom. jos tvrdi da trava dovoljno nisko i neugodno odbija da upeca one koji ga pokusavaju probiti spinom, ali ne bih znao jer nisam to pokusavao. Very Happy
[Vrh]
Iceman

PostPostano: čet pro 12, 2013 3:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo, cuo si Toncijevo vidjenje...

da se razumijemo...trava nije cudotvorna...nije fenirana da leluja po zraku i ima extremno rezani return spina nakon bloka...

e sad, kad sam to rekao, da li je imho bolja od ostalih ne feniranih trava sa kojima se igra na stolu...je...jer je dovoljno spora da se moze blokirat jaki spin sa stola, makar imas brzo drvo (koje ti treba zbog forhend spina), te je jos uvijek dovoljno neugodna i ak neko povuce jaku rotaciju, vrati se jako rezana...

tko ima sporo defanzivno drvo, vjerovatno mu je bolji dornenglantz ili neka brza neugodna trava...ali za brzo drvo i igru na stolu, meni za sad najbolje sto sam probao...

tonci ocito nije impresioniran, ali kaj mu ja mogu Beljenje
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
55

PostPostano: čet pro 12, 2013 3:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ufff... vidim da te Iceman dobro izmorio u prva dva seta Eeeek! Znoj pa si kasnije crko i prepustio se da te istuče Cekicem po glavi Sibom po guzi i počoklja Retaj ...
AH, LEDENI... kad prije si stigao uvaliti ovaj post Klanja se Klanja se ... hvala ti na iskustvenim opservacijama, legenda si! Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: čet pro 12, 2013 4:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zivim da sluzim In love
[Vrh]
Izra

PostPostano: čet pro 12, 2013 4:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
ufff... vidim da te Iceman dobro izmorio u prva dva seta Eeeek! Znoj pa si kasnije crko i prepustio se da te istuče Cekicem po glavi Sibom po guzi i počoklja Retaj ...

nije stvar u umoru, bar ne u fizickom. Znoj nego ledeni ipak igra na visoj razini nego sto sam navikao. prva dva seta sam igrao ko blesav, mogu reci dosta iznad svog prosjeka, pa sam se kako tako drzao u mecu. ali bilo je nemoguce odrzati takvu koncentracije duze od dva seta.
[Vrh]
Iceman

PostPostano: čet pro 12, 2013 4:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

radje priznaj da sam te iscokljao:-)
[Vrh]
Izra

PostPostano: čet pro 12, 2013 4:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a i iscokljao me. kad postavi reket ni sam ne zna kako ce se loptica odbiti od travuljage a forhend spin pogadja bezveze iz ocaja. In love
[Vrh]
Guga

PostPostano: čet pro 12, 2013 8:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
a i iscokljao me. kad postavi reket ni sam ne zna kako ce se loptica odbiti od travuljage a forhend spin pogadja bezveze iz ocaja. In love

Jel osim toga i stalno vikao ono njegovo hu-sooo, mu-jooo........... Laughing
Kakve je hlačice imal, jel one karirane ?
Pa normalno da ga nemreš onda dobiti ak ti takav stane za stol Zubo
Izra

PostPostano: pet pro 13, 2013 9:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma razj..o me sa spikom skroz. Very Happy
[Vrh]
Iceman

PostPostano: pon pro 16, 2013 1:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ae Beljenje
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.